2019. december 7. szombat

dec. 7
13:57
Edzősors: Guti nem akar többi Guti lenni – ezt kérte az újságíróktól (She)
Jól indult Guti edzői karrierje Spanyolországban: a Real Madrid korábbi futballistája az első öt mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer pedig döntetlent játszott a feljutásért harcoló UD Almeríával. Szombaton a 12. helyen álló Mirandést fogadja az együttes, a spanyol szakember pedig különleges kérdéssel zárta le a mérkőzést felvezető sajtótájékoztat
dec. 7
14:09
Edzősors: Guti nem akar többé Guti lenni – ezt kérte az újságíróktól (She)
Jól indult Guti edzői karrierje Spanyolországban: a Real Madrid korábbi futballistája az első öt mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer pedig döntetlent játszott a feljutásért harcoló UD Almeríával. Szombaton a 12. helyen álló Mirandést fogadja az együttes, a spanyol szakember pedig különleges kérdéssel zárta le a mérkőzést felvezető sajtótájékoztat
dec. 7
14:11
Úszás: két Európa-bajnokságot is rendezhet Kazany (She)
Két úszó Európa-bajnokságnak is házigazdája lehet az oroszországi Kazany.
dec. 7
14:27
Elbukta a Mezőkövesd az északi rangadót! (She)
Nagy meglepetésre a Diósgyőr nyerni tudott a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén, a találkozó egyetlen gólját Rui Pedro szerezte, a 90. percben.
dec. 7
14:51
Sosem adják fel, ebben bíznak a magyar kézislányok (Ripost)
Minden idők egyik legrosszabb szereplése után is maradt remény az olimpiára.
dec. 7
14:57
Nhl: az Oilers sztárjai egymást licitálják túl az idényben (She)
Az NHL legjobb kettősének európai tagja nem orosz, svéd, finn vagy cseh: a Kosice-edző Peter Draisaitl fia, Leon Connor McDaviddel együtt uralja a ligát, egész Edmonton reménye bennük van.
dec. 7
15:03
La Liga: Real Madrid két góllal legyőzte az Espanyolt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Espanyolt.
dec. 7
15:09
Serie A: szerződést hosszabbított a legutóbbi idény gólkirálya (She)
Fabio Quagliarella 2021 nyaráig meghosszabbította szerződését a Sampdoriánál – számolt be a genovai klub hivatalos honlapja.
dec. 7
15:27
Visszavágott a Slovan a Dac-nak, Holman húzóember volt (She)
A gólpasszt jegyző Holman Dávid vezéregyéniségként segítette csapatát, a Slovan Bratislavát 2–0-s győzelemhez a DAC ellen a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Fortuna Liga 18. fordulójában, a pozsonyiak feledtették szeptemberi dunaszerdahelyi kudarcukat.
dec. 7
15:29
Óriási fordítás a Mönchengladbachtól, megint kikapott Bayern München (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójának szombati játéknapján a Borussia Mönchengladbach 2–1-re fordított a címvédő Bayern München ellen, így megőrizte az első helyét a tabellán.
dec. 7
15:33
Pl: az új seprű jól sepert, az Everton legyőzte a Chelsea-t (She)
A legutóbbi három fordulóban vereséget szenvedő, így kiesőzónába csúszó Evertonnál a hét közben leváltották Marco Silva menedzsert, míg a londoni „kékek” a negyedik helyen várták a mérkőzést.
dec. 7
15:54
Meccs közben jött rá a szapora a sztárfocistára, így oldotta meg (Ripost)
Az Arsenal sztárja egyszer csak lóhalálában lefutott a pályáról és eltűnt két percre. Aztán visszatért...
dec. 7
15:57
Pl: az Everton új mestere a labdaszedővel ünnepelt (She)
Mint arról beszámoltunk, a legutóbbi három fordulóban vereséget szenvedő, így kiesőzónába csúszó Evertonnál a hét közben leváltották Marco Silva menedzsert, helyére Duncan Ferguson került, aki rögtön óriási bravúrral mutatkozott be, csapata ugyanis 3–1-re legyőzte a Chelsea-t. És az új mester rendesen meg is ünnepelte a sikert: a második góljuknál
dec. 7
15:59
Sport: Fontos, hogy mindenkihez közelebb vigyük a mozgás örömét – Szabó Tünde (She)
Szabó Tünde szerint fontos, hogy legyenek olyan események, amelyek minden magyar emberhez közelebb viszik a mozgás fontosságát és örömét.
dec. 7
16:03
Szabó Tünde: Fontos, hogy mindenkihez közelebb vigyük a mozgás örömét (Azenpenzem)
A sportért felelős államtitkár ezt szombaton a Duna Arénában mondta el abból az alkalomból, hogy Mikulás napjához kapcsolódóan először nyitották meg a létesítményt a nagyközönség előtt.
dec. 7
16:27
Nb I: meglepetésre a Diósgyőr nyerte az északi rangadót (She)
Meglepetésre a Diósgyőr nyerni tudott Mezőkövesden a labdarúgó NB I 15. fordulójának nyitó mérkőzésén, a találkozó egyetlen gólját Rui Pedro szerezte, a 90. percben.
dec. 7
16:33
Sportnap: Fontos, hogy mindenkihez közelebb vigyük a mozgás örömét – Szabó Tünde (She)
Szabó Tünde szerint fontos, hogy legyenek olyan események, amelyek minden magyar emberhez közelebb viszik a mozgás fontosságát és örömét.
dec. 7
16:51
Nb I: Debrecen–Honvéd mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Debreceni VSC–Bp. Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 7
16:53
Női vízilabda Mk: az Ftc legyőzésével az Uvse az első finalista (She)
Elsőként a címvédő UVSE jutott be a döntőbe a női vízilabda Magyar Kupában, mivel a szombati elődöntőben három góllal nyert az FTC ellen.
dec. 7
16:55
Nb I: Zte Fc–Kaposvár mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
ZTE FC–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 7
16:57
Bombameglepetés: a Paks győzni tudott Fehérváron! (She)
A bajnoki címért hajtó Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza a kiesés ellen harcoló Paksi FC-től a labdarúgó NB I 15. fordulójában.
dec. 7
16:57
Ebből nagy balhé lehet: Budapestről üzentek a Real Madrid sztárjának (Ripost)
Mit válaszol a walesi világklasszis? A teqball-világbajnokságon résztvevő honfitársai Gareth Bale-lel viccelődtek.
dec. 7
17:09
Bombameglepetéssel indult az NB I 15. fordulója (Infostart)
A folyamatosan dobogós helyen álló Mezőkövesd hazai pályán kikapott a kiesés elől menekülő Diósgyőrtől. A vendégeknek egyetlen, kaput eltaláló lövés elég volt a 3 pont megszerzéséhez.
dec. 7
17:09
Nb I: Újpest Fc–Kisvárda mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
Újpest FC–Kisvárda találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 7
17:15
8 játékos kereste a labdát, Szon elképesztő gólt rúgott (She)
Egészen elképesztő gólt szerzett a Burnley ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) Szon Hung Min! A Tottenham támadója a saját tizenhatosától vezette végig a pályán a labdát – úgy, hogy közben szinte mindegyik Burnley-játékos őt üldözte!
dec. 7
17:21
Serie A: 93. perces dráma, ötgólos meccsen győzött az Atalanta (She)
Jövő héten már Ukrajnában lesz sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmeccse az Atalantának, ám azt megelőzően az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában kellett helytállnia a stabil középcsapat benyomását keltő veronaiak ellen. A vendégek Samuel Di Carmine duplája révén kétszer is előnybe kerültek, a végén azonban így is a bergamóiak örülhe
dec. 7
17:27
Fortuna Liga: Dac-vereség Pozsonyban a Slovan ellen (She)
Slovan Bratislava–DAC rangadót rendeztek a szlovák labdarúgó Fortuna Ligában. A bajnokság első két helyén álló együttes összecsapásán a DAC kerülhetett volna előnybe, de Eric Davis tizenegyese kimaradt. Ezután a Slovan magához ragadta az irányítást, és két góllal legyőzte a dunaszerdahelyi csapatot.
dec. 7
17:29
Bundesliga: ismét kikapott a Bayern; hengerelt a Dortmund (She)
A Bayern München 2–1-re kikapott a listavezető Borussia Mönchengladbachtól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában. Hengerelt a Dortmund, amely 5–0-ra legyőzte a Düsseldorfot. Az RB Leipzig Gulácsi Péterrel a soraiban nyert 3–1-re a Hoffenheim ellen.
dec. 7
17:57
Kiváló magyaros hírek a Bundesligából - Gulácsi, Sallai (Infostart)
Az RB Leipzig és a Freiburg is győzni tudott a 14. fordulóban, nem így a Bayern München. Egy magyar szépséghiba azért van.
dec. 7
17:57
Pl: a Liverpoolnak megvan a 15. sikere, gálázott a Tottenham (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a 15. sikerét szerezte meg a Liverpool, ezúttal a Bournemouth volt a szenvedő fél, José Mourinho Tottenhamje pedig darabokra szedte a Burnleyt.
dec. 7
18:03
Puskás Akadémia: Hriszto Sztoicskov Felcsútra látogatott (She)
A Puskás Akadémia vendége volt a Barcelona egykori bolgár világsztárja, 1994 aranylabdása, Hriszto Sztoicskov – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 7
18:05
Fft: Allegri szerint hiba volt 20 évig Guardiolát követni (She)
A Juventus korábbi vezetőedzője szerint a Guardiola-féle futball nem való mindenkinek, ezért kimondottan örül annak, hogy a kontratámadások visszatértek a világ labdarúgásába.
dec. 7
18:21
Női vízilabda Mk: az Uvse a Dunaújvárossal játssza a finálét (She)
A papírformának megfelelően Dunaújváros–UVSE döntőt rendeznek vasárnap a női vízilabda Magyar Kupában, azaz elmaradt a meglepetés a szombati elődöntőkben.
dec. 7
18:23
Síugró-vk: Szato Jukija karrierje első sikerét aratta (She)
A japán Szato Jukija nyerte meg a síugró világkupa-sorozat szombati versenyét az oroszországi Nyizsnyij Tagilban.
dec. 7
18:25
Síurgó-vk: Szato Jukija karrierje első sikerét aratta (She)
A japán Szato Jukija nyerte meg a síugró világkupa-sorozat szombati versenyét az oroszországi Nyizsnyij Tagilban.
dec. 7
18:27
Téli siketlimpia: esküt tettek az utazó magyar sportolók (She)
Szombat délután a Parlament Gobelin-termében ünnepélyes esküt tett a december 12–21. között Olaszországban sorra kerülő 19. téli siketlimpián részt vevő 12 magyar versenyző.
dec. 7
18:33
Manchester vörös! Egygólos MU-siker a City otthonában (She)
Meglepetésre a Manchester United nyerte meg az angol labdarúgó Premier League 16. fordulójának szombat esti rangadóját: Ole Gunnar Solskjaer csapata 2–1-re nyert a címvédő Manchester City otthonában. A listavezető Liverpool és a City között már 14 pont a különbség.
dec. 7
18:45
Hosszú Katinka maradt a 200 vegyes királynője Európában (Infostart)
A glasgow-i rövidpályás úszó-Eb-n zsinórban 66. elsőségét aratta 200 méteres vegyesúszásban, hivatalos világversenyen. 2013 óta nem talált legyőzőre. Szabó Szebasztián ezüstérmes 50 pillangón.
dec. 7
18:45
Rp. úszó Eb: Hosszú Katinka a 200 vegyest is megnyerte (She)
A glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Hosszú Katinka 200 méter vegyesen aranyérmet szerzett, Jakabos Zsuzsanna a 4. helyen zárt. Szabó Szebasztián remek napot tudhat maga mögött – előbb bejutott az 50 pillangó döntőjébe, majd a fináléban ezüstérmet szerzett.
dec. 7
18:57
Női kosár Nb I: a Peac nyerte a pécsi derbit Mislenyben (She)
A női kosárlabda NB I-ben a PINKK-Pécs 77–64-re kikapott a PEAC-Pécstől, a ZTE győzött a BEAC vendégeként.
dec. 7
18:57
Óriási meglepetésre kikapott otthon a Fehérvár az NB I-ben (888.hu)
A Kaposvár helyzete szinte már kilátástalan. A forduló nyertese eddig az Újpest.
dec. 7
18:57
Rövidpályás úszó-Eb: Hosszú történelmi aranya, Szabó ezüstérmes (HírTV)
Hosszú Katinka történelmi aranyérmet szerzett a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, amelynek szombati versenynapján 200 méter vegyesen sem talált legyőzőre.
dec. 7
18:59
Nb I: a Paks győzni tudott a Mol Fehérvár Fc otthonában! (She)
A bajnoki címért hajtó Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza a kiesés ellen harcoló Paksi FC-től a labdarúgó NB I 15. fordulójában.
dec. 7
19:01
Nb I: két góllal nyert a Zte a Kaposvár ellen (She)
Az NB I 15. fordulójában a ZTE rögtön az 50. másodpercben megszerezte a vezetést Ikoba révén a Kaposvár ellen, majd az előnyt Lesjak növelte szintén még az első félidőben, és ez elég volt a hazai győzelemhez.
dec. 7
19:03
Nb I: az Újpest pályaválasztóként megint legyőzte a Kisvárdát (She)
Az Újpest pályaválasztóként 1–0-s győzelmet aratott a Kisvárda ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójában az Illovszky Rudolf Stadionban. A lila-fehérek az idényben először tudtak egyetlen rúgott góllal három pontot szerezni.
dec. 7
19:03
Nb I: az Újpest pályaválasztóként harmadszor is legyőzte a Kisvárdát (She)
Az Újpest pályaválasztóként 1–0-s győzelmet aratott a Kisvárda ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójában az Illovszky Rudolf Stadionban. A lila-fehérek az idényben először tudtak egyetlen rúgott góllal három pontot szerezni.
dec. 7
19:05
Nb I: ködös meccsen ikszelt a Honvéd Debrecenben (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Debrecen hazai pályán 1–1-re végzett a Bp. Honvéddal.
dec. 7
19:09
Szédületes szólógólt szerzett Szon (444.hu)
Amerikai fociban is gyönyörű, 100 méteres visszahordás lett volna a Tottenham csatárának találata.
dec. 7
19:21
Paksi atomvillanás Székesfehérváron - NB I (Infostart)
Nagy meglepetésre a bajnoki aranyéremre pályázó Mol Fehérvár FC hazai pályán 2-0-ra kikapott Böde Dánieléktól. Majdnem teljes fordulót rendeztek szombaton az OTP Bank Ligában.
dec. 7
19:21
Férfi vízi Mk: sima sikerrel jutott a döntőbe az Ftc (She)
A Ferencváros bejutott a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléjába, mivel a szombati elődöntőben 13–8-ra legyőzte a Szolnoki Dózsát. A szombat esti második elődöntőben az OSC 11–9-re legyőzte Miskolcot.

Keresés