2019. december 7. szombat

dec. 7
19:25
Óriási küzdelemben egygólos veszprémi győzelem a Szeged ellen (She)
125. alkalommal találkozott egymással a Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata, ezúttal az NB I legnagyobb rangadóján. A végig nagy hőfokú, de sportszerű és izgalmas mérkőzésen a hazai csapat egy góllal nyert.
dec. 7
19:39
Hosszú újabb aranyat nyert a rövidpályás úszó-Eb-n (ATV)
Hosszú Katinka aranyérmet nyert, Jakabos Zsuzsanna pedig negyedik lett 200 méter vegyesen szombaton a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 7
19:39
Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesen (Azenpenzem)
A 30 éves Iron Lady 400 és 100 vegyesen, valamint 200 méter pillangón aratott sikere után a negyedik aranyát nyerte Glasgow-ban.
dec. 7
19:45
Ligue 1: emberelőnyben két perc alatt fordított, így nyert a Psg (She)
Remek formában fogadta a Montpellier a címvédő Paris Saint-Germaint a francia labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján, és már a meccs elejétől kezdve érezhető volt, hogy nem lesz könnyű dolga Thomas Tuchel vendégcsapatának. Az első félidő végén hátrányba is került a párizsi együttes, és sokáig úgy tűnt, nem tud mit kezdeni a hazai együttessel, de
dec. 7
19:51
Vízilabda, Magyar Kupa: víz alá nyomta a Fradi a Dózsát (Infostart)
5-0-val kezdett a Magyar Kupa elődöntőjében a BL-győztes fővárosi alakulat a Szolnok ellen, innen nem volt visszaút, a félidőben 8-1 volt az állás.
dec. 7
19:57
Serie A: ezúttal sem nyert, egyre mélyebb gödörben a Napoli (She)
Az Udinese 1–1-es döntetlent játszott a Napolival az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójában.
dec. 7
19:57
Szabó Szebasztián ezüstérmes a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon (Azenpenzem)
A 23 éves magyar versenyző a döntőben tökéletesen kapta el a rajtot és 22.35-ös idővel másodiknak érintette a falat 50 méter pillangón.
dec. 7
19:59
Szabó Szebasztián ezüstérmes 50 méter pillangón (Azenpenzem)
Szabó Szebasztián ezüstérmet nyert 50 méter pillangón szombaton az úszók glasgow-i rövidpályás Európa-bajnokságán.
dec. 7
20:00
Hosszú Katinka Európa-bajnok 200 vegyesen – megvan a 20. rövidpályás aranyérme (SzMo)
Ezzel az egyéni eredményeket nézve megelőzte Cseh Lászlót az összesített örökrangsor élén.
dec. 7
20:06
Hosszú Katinka óriási magyar rekordot döntött meg (Ripost)
Negyedik elsőségét szerezte meg a glasgow-i rövidpályás úszó Eb-n Hosszú Katinka.
dec. 7
20:08
Horrorsérülés után tért vissza a magyar válogatott sztárja (Ripost)
Felépült a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter.
dec. 7
20:15
Rp. úszó Eb: Szabó Szebasztián ezüstérmes 50 pillangón (She)
A glasgow-i rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Szabó Szebasztián 22.35-ös idővel a 2. helyen végzett 50 méter pillangón. Hosszú Katinka 200 méter vegyesen aranyérmet szerzett, ugyanitt Jakabos Zsuzsanna 4. lett.
dec. 7
20:21
Férfi vízi Mk: az Osc lesz az Ftc ellenfele a döntőben (She)
A Ferencváros után az A-Híd OSC-Újbuda jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa fináléjába, mivel az elődöntőben 11–9-re legyőzte a PannErgy-Miskolcot.
dec. 7
20:27
Női kosár Nb I: a Csata két ponttal győzött a Győr vendégeként (She)
A női kosárlabda NB I-ben a Csata végig szoros mérkőzésen két ponttal nyert a Győrben. A TFSE-MTK a második és a negyedik negyedben nyújtott jó játékának köszönhette, hogy 21 ponttal megverte a Vasast.
dec. 7
20:33
Női kézi-vb: Ez jó pofon volt – Krumbholz szerint tanulhatnak a kudarcból (She)
A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatta a címvédő Franciaország azzal, hogy már a csoportkört sem élte túl. Olivier Krumbholz szövetségi kapitány szerint jó pofont kaptak hét hónappal a jövő évi olimpia előtt.
dec. 7
20:35
Erste Liga: a Hokiklub és az Újváros is ötöt kapott Erdélyben (She)
A jégkorong Erste Liga szombati játéknapján a Corona Brasov ráadásban legyőzte a Hokiklub Budapestet, a Gyergyói HK pedig simán nyert a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.
dec. 7
20:37
Férfi kézi Nb I: szoros meccsen nyert a Fradi és a Tatabánya is (She)
Két rangadót is rendeztek a Veszprém–Szeged összecsapás előtt a magyar férfi kézilabda-bajnokság élvonalában. Az európai kupaindulásért egyaránt küzdő Ferencváros és Csurgó végig izgalmas meccset játszott egymással, de a még előrébb tartó Tatabánya, Gyöngyös kettős mérkőzésére sem lehetett panasz.
dec. 7
20:39
Pl: a United nyerte meg az Etihadban a manchesteri derbit (She)
Meglepetésre a Manchester United nyerte meg az angol labdarúgó Premier League 16. fordulójának szombat esti rangadóját: Ole Gunnar Solskjaer csapata 2–1-re győzött a címvédő Manchester City otthonában. A listavezető Liverpool és a City között már 14 pont a különbség.
dec. 7
20:39
Bundesliga: Alario duplájával fontos Leverkusen-siker (She)
A Bayer Leverkusen 2–1-re legyőzte a Schalkét a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában.
dec. 7
20:45
La Liga: a Valencia kétgólos hátrányból fordított a Levante ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában a Granada 3–0-ra legyőzte az Alavést, a Valencia pedig gólzáporos meccsen 4–2-re nyert idegenben a Levante ellen a városi derbin.
dec. 7
20:51
La Liga: Barcelona–Mallorca – élőben az Nso-n! (She)
Barcelona–Mallorca találkozó percről percre a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójából: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 7
20:51
Hosszú Katinka újabb aranyával a legeredményesebb magyar úszó lett a rövidpályás Európa-bajnokságok történetében (444.hu)
20. elsőségét gyűjtötte be a 25 méteres kontinensviadalokon.
dec. 7
21:09
Légiósok: Nagy Ádám gólpasszt adott a Fulham otthonában (She)
Nagy Ádám gólpasszt adott csapata, a Bristol City 2–1-es sikere során a Championship 20. fordulójában. A magyar válogatott játékos kezdőként 86 percet játszott a Fulham otthonában, és a második vendéggólt készítette elő. A hét bajnoki alatt egy gól és egy gólpassz már a mutatója az angol másodosztályú csapatnál.
dec. 7
21:09
Merész fotó, dressz nélkül feküdtek ki a magyar vízilabdás lányok (Ripost)
De volt rajtuk bikini, vagy sem? Rendhagyó módon tettek eleget a tetris kihívásnak a Dunaújvárosi Főiskola pólós szépségei.
dec. 7
21:15
Sílövő-vk: a Bö testvérek döntöttek a férfiak váltóversenyében (She)
A férfiak 4x7.5 km-es váltóversenyét rendezték meg szombaton a svédországi Östersundban zajló világkupa-fordulón. A győzelmet a norvég csapat szerezte meg, miután a staféta utolsó két tagjával, Tarjei és Johannes Bövel nem tudták tartani a lépést az ellenfelek. A lillehammeri sífutó vk-n a férfiak síatlonviadalán az orosz Alekszandr Bolsunov, a nők
dec. 7
21:17
Férfi kézi Nb I: a Veszprém legyőzte hazai pályán a Szegedet (She)
125. alkalommal találkozott egymással a Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata, ezúttal az NB I legnagyobb rangadóján. A végig nagy hőfokú, de sportszerű és izgalmas mérkőzésen a hazai csapat egy góllal nyert.
dec. 7
21:39
Egy gólon múlott a veszprémi siker az örökrangadón (Azenpenzem)
Összesen három magyar gól született a férfikézilabda Nb I csúcsrangadóján, Bánhidi Bencén kívül ugyanis csak légiós volt eredményes a két magyar gigász, a bajnoki címvédő Veszprém és a Szeged mérkőzésén.
dec. 7
21:57
Premier League: meglepetést hozott a City-United városi rangadó (Infostart)
Három gól esett, de nem egészen abban a leosztásban, ahogy a papírforma diktálta volna.
dec. 7
22:09
Férfi kosár Nb I: hibátlan maradt a Falco, nyert a Zte és az Alba (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben a címvédő Falco a 10. fordulóban is megőrizte veretlenségét – a szombathelyiek ezúttal a DEAC vendégeként győztek 88–73-re.
dec. 7
22:39
Ligue 1: megizzadt a Rennes, 7 perc alatt hármat lőtt a Monaco (She)
Négy mérkőzést rendeztek szombat este a francia labdarúgó-élvonal 17. fordulójában, és kivétel nélkül hazai sikerek születtek. A feljövőben lévő Monaco sokáig szenvedett, majd pár perc alatt bedarálta az Amiens-t, míg a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő helyekért küzdő Rennes megszenvedett, de végül nyerni tudott az Angers ellen.
dec. 7
22:45
Serie A: hiába Cr gólja, a Juventus kikapott a Laziótól (She)
A Lazio 3–1-re legyőzte a Juventust az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának rangadóján.
dec. 7
22:51
Női röplabda Extraliga: a Vasas legyőzte és megelőzte a Békéscsabát (She)
A női röplabda Extraliga szombati játéknapján a Vasas Óbuda idegenben 3:1-re legyőzte a Békéscsabát. A másik mérkőzésen az UTE 3:0-s sikert aratott a Jászberényi RK ellen.
dec. 7
23:03
La Liga: Messi megmutatta az Aranylabdát, majd lőtt egy mesterhármast (She)
A Barcelona hazai pályán 5–2-re legyőzte a Mallorcát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójában. Lionel Messi triplázott, Suárez és Griezmann is beköszönt. Ter Stegen újabb gólpasszt adott, majd nagyot hibázott...
dec. 7
23:21
Profi boksz: Joshua pontozásos győzelemmel vágott vissza Ruiznak (She)
A brit Anthony Joshua (23–1, 21 KO-TKO) a júniusi veresége után a visszavágón esélyt sem adott a mexikói-amerikai Andy Ruiznak (33–2, 22), akit iskolabunyóval, nagy fölénnyel, pontozással győzött le Szaúd-Arábiában, ezzel négy szervezetnél is újra nehézsúlyú világbajnok lett.
dec. 7
23:39
Vasárnapi sportműsor: Ftc–Puskás Akadémia; magyar–argentin a női kézi-vb-n (She)
Egy mérkőzés maradt a labdarúgó NB I 15. fordulójából, ráadásul nem is akármilyen: 15.45-től Ferencváros–Puskás Akadémia! NB II-es és topligás találkozókat is rendeznek a délután és az este folyamán. Elérkeztünk a női kézilabda-világbajnokság középdöntőjéhez! Férfi és női kosárlabda NB I-es meccseket is láthatunk, de lesz még jégkorong Erste Liga-,

Keresés