2019. augusztus 20. kedd

aug. 20
16:21
Tenisz: Serena Williams három év után visszatér Aucklandbe (She)
A korábbi világelső Serena Williams január elején az aucklandi kemény pályás női tenisztornán kezdi meg 2020-as idényt.
aug. 20
16:39
Lovasíjászat: akár olimpiai szám is lehet a sportág? (She)
A pomázi Magyar Vár Táborban rendezett gyermek- és ifjúsági világbajnokság újabb mérföldkő a lovasíjászat jelenkori történetében. Némethy Christoph, a Magyar Lovasíjász Akadémia Sportegyesület vezetőedzője többek között arról is beszélt honlapunknak, hogy ha a lóra termett fiatalok összefognak, az olimpia sem elérhetetlen cél.
aug. 20
16:57
Fft: aki Hazard helyére jött – Christian és a csokigyár (She)
Akár Willy Wonkáé is lehetett volna a vidámpark, amely mellett Christian Pulisic felcseperedett. A Chelsea-be szóló aranyjegyét nem a csokijában találta, hanem sokszorosan megdolgozott érte.
aug. 20
17:03
Chelsea: súlyos sérülése után újra edzett a szupertehetség (She)
Csatlakozhatott az első csapat felkészüléséhez Callum Hudson-Odoi, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea tehetsége.
aug. 20
17:21
Gyönyörű vallomás, ő a mi kapitányunk (Ripost)
Ha eddig nem lett volna egyértelmű, Marco Rossi imád minket és Magyarországot is.
aug. 20
17:39
Mu: Gusztustalan, meg kell állítani a szánalmas trollokat! – Maguire (She)
Mint arról beszámoltunk, hétfő este a Manchester United 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhampton otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. Paul Pogba a 68. percben tizenegyest hibázott, ezt követően pedig a közösségi médiában sokan rasszista megjegyzésekkel támadták – ez pedig kiverte a biztosítékot csa
aug. 20
17:45
Junior úszó-vb: Zombori Gábor félelmetes úszással világbajnok! (She)
Zombori Gábor férfi 400 méter gyorson aranyérmet nyert a Duna Arénában, a 7. junior úszó-világbajnokság első napján. A nőknél 400 vegyesen Szabó-Feltóthy Eszter negyedikként csapott célba, Mihályvári-Farkas Viktória a hatodik lett.
aug. 20
17:51
Labdarúgás: „Hat hónapig hagyjuk el a közösségi médiát” (She)
Phil Neville, az angol női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a közösségi média bojkottálására szólította fel a futballistákat a rasszista tartalmú szidalmak leküzdése érdekében.
aug. 20
18:15
Atlétikai vb: sérülés miatt nem indul a kétszeres világbajnok (She)
Sérülés miatt nem indul a szeptember végén kezdődő atlétikai világbajnokságon David Storl kétszeres vb-győztes német súlylökő.
aug. 20
18:51
Birkózás: sokszempontú elemzés a sikeres junior-vb-ről (She)
Nem akármilyen országok mellé sorakozott junior birkózóválogatottunk a tallinni világbajnokságon: Oroszország, Japán, Egyesült Államok, Ukrajna és Kuba mellett csupán a magyarok állhattak mindhárom fogásnemben a dobogóra legalább egyszer. Górcső alá vetettük a fogásnemeket, valamint felelevenítettük, hogyan született meg a négy magyar érem.
aug. 20
18:57
Shane Tusup újra úszóedzőként dolgozik - a medence partjáról posztolt (Infostart)
Néhány napja ismert, hogy Hosszú Katinka volt férje a 15 éves magyar tehetség Bujdosó Zsombor mellett épp az Iron Lady egyik nagy ellenfelét, az olasz Ilaria Cusinatót edzi.
aug. 20
19:00
Bejelentette novemberi visszavonulását a híres teniszező (ATV)
Janko Tipsarevic szerb teniszező kedden bejelentette, hogy novemberben, a 18 csapatos Davis Kupa-döntő után visszavonul.
aug. 20
19:03
Junior úszó-vb: Én sem tudom, hogyan jött össze – Zombori (She)
Zombori Gábor aranyérmes lett 400 méter gyorson a Duna Arénában, a 7. junior úszó-világbajnokság első napján. A verseny után rövid interjúban értékelte teljesítményét a Magyar Úszószövetség hivatalos Facebook–oldalán.
aug. 20
19:21
Zombori Gábor 16 évesen csodaidőt úszott (Infostart)
Ő az első magyar férfi úszó, aki teljesítette az A szintet férfi 400 gyorson a tokiói játékokra.
aug. 20
19:21
Kajak-kenu: „Az ember próbál felkészülni, de erre nem lehet” (She)
Kedden még együtt pózolt a kameráknak szinte a teljes magyar válogatott, a folytatásban már egyesével kerülnének reflektorfénybe a sportolók, akiket maximális kényelem (is) segít a vébén.
aug. 20
19:24
Magyar győzelem 400 méter gyorson a junior úszó vb-n (Azenpenzem)
Zombori Gábor az első magyar férfi úszó, aki teljesítette az A szintet férfi 400 gyorsúszásban a tokiói olimpiai játékokra.
aug. 20
19:27
Atlétika: több jó eredmény a junior és ifjúsági Budapest-bajnokságon (She)
Az augusztusi hosszú hétvége sem telt el versenyzés nélkül utánpótláskorú atlétáinknak: a Budapest nyílt junior és ifjúsági bajnokságon többek között korosztályos Európa-bajnoki érmesnek, valamint ifjúsági olimpikonnak is eldördült a startpisztoly – tájékoztat a szövetség honlapja.
aug. 20
19:29
Kajak-kenu: „Az ember próbál felkészülni, de erre nem lehet” (She)
Kedden még együtt pózolt a kameráknak szinte a teljes magyar válogatott, a folytatásban már egyesével kerülnének reflektorfénybe a sportolók, akiket maximális kényelem (is) segít a vb-n.
aug. 20
19:31
Chelsea: „Az apja utálta Mourinhót, ezért nem ment az MU-hoz!” (She)
Robin Walker, a Chelsea-hez szerződő Christian Pulisic korábbi edzője a The Telegraph-nak adott interjút, melyben elárulta, esélye sem volt a Manchester Unitednek az amerikai tehetség megszerzésére.
aug. 20
19:39
Mls: a liga bejelentette, 2022-től újabb gárda csatlakozik (She)
Az MLS kedden hivatalosan is bejelentette, hogy a 2022-es idénytől St. Louisban is lesz élvonalbeli futballcsapat.
aug. 20
19:45
Tenisz: a szerb kiválóság bejelentette visszavonulását (She)
Janko Tipszarevics szerb teniszező kedden bejelentette, hogy novemberben, a 18 csapatos Davis-kupa-döntő után visszavonul.
aug. 20
19:47
Pl: csak a Var használata után lehet visszajátszás a kivetítőn (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség Szabályalkotó Testülete (IFAB) ragaszkodik ahhoz, hogy a szurkolók csak azt követően lássanak visszajátszást VAR-esetről, hogy a játékvezető már használta a videobírót – számol be a Sky Sports.
aug. 20
19:57
Világfutball: edzőnek állt a 7–1-es német–brazil játékvezetője (She)
Vezetőedzőként dolgozik a továbbiakban Marco Antonio Rodríguez Moreno futballbíró, a 2014-es Németország–Brazília (7–1) világbajnoki elődöntő játékvezetője.
aug. 20
20:03
Dvsc: Herczeg Andrást kitüntették a Magyar Arany Érdemkereszttel (She)
Szent István napja alkalmából ünnepelt az ország, s az állami vezetők nem feledkeznek meg azokról, akik az élet minden területén – így a sportban is – sokat tesznek, tettek a közösségért. Ebből az alkalomból az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Pesti Vigadóban tartott rendezvényt, amelyen Rétvári Bence államtitkár Herczeg Andrásnak, a Debreceni VS
aug. 20
20:09
Visszavonul Janko Tipsarevic (Infostart)
A 35 éves játékos közösségi oldalán úgy fogalmazott, a következő években a családjára helyezi a hangsúlyt, illetve az eddiginél több időt tölt majd teniszakadémiájukon és nemzetközi edzőközpontjukban.
aug. 20
20:21
Us Open: csupán négy játékot nyert, Bondár is búcsúzott (She)
Stollár Fanny után Bondár Anna is búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) selejtezőjének első fordulójában.
aug. 20
20:24
Junior úszó-vb - Zombori Gábor olimpiai A-szinttel győzött 400 méter gyorson (HírTV)
A mindössze 16 éves magyar versenyző ideje korosztályos világbajnoki rekord és országos csúcs.
aug. 20
20:33
Elrajtolt a rekorder vébé Szegeden (Infostart)
A kedd esti ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság.
aug. 20
20:39
A szöglet fél gól? Megdőlt a nagy futballmítosz (She)
Óriási a küzdelem a pályán, döntetlenre áll a mérkőzés, néhány perccel a lefújás előtt a csapat szöglethez jut. A szurkolók lélegzet-visszafojtva figyelik, vajon kedvenceiknek sikerül-e begyötörniük a hőn áhított győztes gólt. Ismerős a szituáció, igaz? Van egy rossz hírünk: egy szöglet közel sem hordoz magában akkora veszélyt, mint amennyire
aug. 20
20:45
Kajak-kenu vb: a nemzetközi szövetség elnöke szerint Szeged tökéletes helyszín (She)
Impozáns díszletek között tartották kedd este a világbajnokság megnyitóünnepségét, a lemenő napban, a telt házas A-lelátó előtt felvonuló százegy ország zászlaja színesítette a Maty-éri pályát.
aug. 20
20:47
Man. City: Balotelli „hivatalosan is klublegenda” lett (She)
A Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Mario Balotelli ismét égszínkékbe öltözik – az olasz támadó is játszik majd Vincent Kompany jótékonysági mérkőzésén, amelyen a „manchesteri legendák” a PL All-Stars ellen lépnek pályára.
aug. 20
21:15
Légiósok: Nagy Ádám hetekre kidőlt, szinte biztosan nem játszik Szlovákia ellen (She)
Habár az előzetes hírek szerint Nagy Ádám is pályára lépett volna a Bristol City keddi bajnokiján, a magyar középpályás végül nem került be a keretbe, sőt, kiderült, hogy heteket lesz kénytelen kihagyni.
aug. 20
21:51
Rossz hírek Nagy Ádám állapotáról (Infostart)
Komoly veszélybe került Nagy Ádám szereplése a magyar labdarúgó-válogatott szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőjén, miután kiderült, hogy hétvégi bokasérülése miatt hetekig nem játszhat.
aug. 20
22:09
Fehérvár: Juhász Roland Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára (She)
A Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján tette közzé, hogy Juhász Roland Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára címet kapott.
aug. 20
22:15
Visegrádi Kupa: ötgólos vereséggel kezdett az Újpest (She)
Az Újpest elvesztette első mérkőzését a jégkorong Visegrádi Kupa 2019–2020-as idényében, miután kedden 6–1-re kikapott Gyetván.
aug. 20
22:45
Juve: a Barca középpályásával erősítenének – sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Juventus labdarúgócsapata bejelentkezett az FC Barcelona horvát középpályásáért, Ivan Rakiticért.
aug. 20
22:57
Bl: nincs Ajax-gól Dollék ellen; hátrányban a Cfr Cluj (She)
Thomas Doll csapata, a ciprusi APOEL hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a holland Ajaxszal a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében, a párharc első mérkőzésén. A romániai CFR Cluj hazai pályán 1–0-ra kikapott a cseh Slavia Prahától.
aug. 20
23:03
Kovács Zoltán: Bízunk Nikolicsban; Danyi Gábor: Vereség? Nem dráma... (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
aug. 20
23:15
Zsóri: nyissz... – Szöllősi György jegyzete (She)
A Szent István-napi debreceni virágkarnevál résztvevőinek, közönségének soraiban bizonyára sokszor szóba került a friss szenzáció: a Loki fiatal...
aug. 20
23:17
Nagy dobásra várva – Csinta Samu publicisztikája (She)
Aki olvasta már, miként is látja Világi Oszkár, a Dunaszerdahelyi AC tulajdonosa egy nyugat-európai léptékkel is működőképes közép-európai futba...

Keresés