2020. március 11. szerda

márc. 11
17:15
A negyeddöntő mérkőzéseit nézők előtt rendezik meg a labdarúgó Magyar Kupában (Azenpenzem)
.
márc. 11
17:18
Megható fotók, a magyar sport neves alakjai búcsúztak Székely Évától (Ripost)
Március 11-én, a Farkasréti Temetőben búcsúztatták el Székely Évát, a magyar sport legendáját.
márc. 11
17:24
Koronavírus: Romániában minden meccs zárt kapus lesz (She)
„Március 31-ig felfüggesztjük a zárt térben, száznál több résztvevővel rendezett kulturális és szórakoztató eseményeket” – jelentette be szerdán Raed Arafat, a belügyminisztérium vészhelyzetekkel foglalkozó államtitkára. Ez egyben azt jelenti, hogy valamennyi sporteseményt nézők nélkül tartanak meg, hiszen a száz főbe csupán az érdekelt csapatok, a
márc. 11
17:26
Tenisz: elhalasztották a Fed-kupa budapesti döntőját is (She)
A koronavírussal kapcsolatos egészségügyi aggodalmak miatt a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) elhalasztotta a Fed-kupa budapesti döntőjét – olvasható a magyar szövetség hivatalos honlapján, a huntennis.hu-n.
márc. 11
17:30
Nem Klopp találmánya volt, de zseniális – és sikeres – csavart vitt bele (She)
Jürgen Klopp először komolytalan ajánlatot kapott a dortmundi vezetőktől, de végül mindkét félnek kifizetődött a megegyezés. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében indított sorozatunk harmadik részében korábbi játékosa, Hajnal Tamás is kulisszatitkokat árul el.
márc. 11
17:32
Magyar Kupa: öt góllal tömte ki a Fehérvár a Zetét és elődöntős (She)
Elsőként a Mol Fehérvár jutott a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb négy közé, miután a negyeddöntő visszavágóján 5-0-ra kiütötte a Zalaegerszeget. A címvédő 5-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak.
márc. 11
17:34
Az „új Tadics” 21 évesen majdnem visszavonult, most kitömte a Valenciát (She)
Mint ismert, Josip Ilicic keddi mesternégyesével zárta le a Valencia nemzetközi szereplését. Az Atalanta futballistájának idényét máris Dusan Tadics 2018–2019-es remekléséhez hasonlítják, és bár a főbb mutatókban azért elmarad az Ajaxszal BL-elődöntőig jutó szerbtől (neki 38 gól és 24 gólpassz volt egy idénnyel ezelőtt a mutatója), valóban van némi
márc. 11
17:36
Tenisz: elhalasztották a Fed-kupa budapesti döntőjét is (She)
A koronavírussal kapcsolatos egészségügyi aggodalmak miatt a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) elhalasztotta a Fed-kupa budapesti döntőjét – olvasható a magyar szövetség hivatalos honlapján, a huntennis.hu-n.
márc. 11
17:48
Magyar Kupa: Mtk–Dorog – élőben az Nso-n! (She)
A Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén az MTK azt a Dorogot fogadja, amelyet idegenben 1–0-ra legyőzött. A mai meccsen is esélyesebb a budapesti csapat, de a kupában bármi megtörténhet. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
márc. 11
17:50
Játékossors: Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán? (She)
Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg egy paraguayi börtönben van, mivel hamis útlevéllel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A helyi Hoy beszámolója szerint a brazil klasszis börtönében éppen egy kispályás futballtornát rendeznek, és elképzelhető, hogy ezen Ronaldinho is pályára lép majd.
márc. 11
17:51
Mbappé vírustesztje negatív, de ő lesz az egyetlen néző Párizsban (Infostart)
Kylian Mbappé tesztje negatív! Ezt közölte a párizsi napilap, a L’Équipe az olvasóival, elismerve, hogy vizsgálták az edzéseket kihagyó világbajnokot. Mindazonáltal játéka kétséges a Borussia Dortmund elleni ma esti BL-visszavágón.
márc. 11
17:51
Elhalasztották az olasz csapatok meccseit az Európa-ligában (444.hu)
A Romát nem engedték volna leszállni Sevillában, a Getafe nem akart elrepülni Milánóba.
márc. 11
17:54
A Mezőkövesd a 89. percben szerzett góllal búcsúztatta a Puskás Akadémiát (She)
A Mezőkövesd 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel pedig 2–1-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé!
márc. 11
17:57
A Forma–1-es idénynek is durván keresztbe tehet a koronavírus – mit lehet tudni eddig? (SzMo)
Egy futamot törölnek, egyet nézők nélkül tartanak meg, több sorsa még nem eldöntött.
márc. 11
18:00
Harmadszor már nem lett 0–0: a Honvéd jutott az elődöntőbe (She)
A gól nélküli első mérkőzés után a Budapest Honvéd 2–0-ra legyőzte a Paksi FC-t a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így 2–0-s összesítéssel az elődöntőbe jutott.
márc. 11
18:12
Fft: Nyilasi Tibor elcsalt Aranycipője (She)
A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal arról ír, hogy nem csak az F1-ben kell megvárni a kockás zászlót.
márc. 11
18:18
Mdsz: áprilisig felfüggesztették a diákolimpia versenyrendszerét (She)
A kormány 2020. március 11-én bejelentett intézkedéseivel, a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a 2019–2020. tanévi diákolimpia versenyrendszere a szerdai naptól 2020. április 15-ig felfüggesztésre kerül.
márc. 11
18:24
MotoGp: Jerez előtt már biztosan nem indul el a szezon (She)
Lassan már az a hír, ha nem kell újabb futamot halasztani a koronavírus terjedése miatt. A tegnapi módosított naptáron még meg sem száradt a tinta, itt az újabb frissítés. Az Argentin Nagydíjat is elhalasztották, naná hogy novemberre...
márc. 11
18:42
Birkózás: elhalasztják a budapesti európai olimpiai kvalifikációt (She)
A koronavírus-járvány terjedése miatt a elhalasztják a budapesti európai olimpiai kvalifikációt – olvasható a Magyar Birkózószövetség közleményében.
márc. 11
18:44
Kézi Bl: ha szükséges lesz, szeptemberre halaszthatják a budapesti final fourt (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a koronavírus-járvánnyal összefüggésben megvizsgálta a nemzetközi kupák májusi négyes döntőit, és alternatív dátumokat határozott meg arra az esetre, ha el kellene halasztani az eseményeket. A női Bajnokok Ligája budapesti final fourja tekintetében szeptemberi, a férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjénél ped
márc. 11
18:46
Spanyolország: elhalasztották a Király-kupa áprilisi döntőjét (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) az Athletic Bilbao és a Real Sociedad elnökének egyetértésével elhalasztotta a két csapat április 18-ra kiírt Király-kupa döntőjét a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében.
márc. 11
18:54
Dortmund: egy zárt kapus meccs ekkora bevételkiesést okoz (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának beszámolója szerint alkalmanként 2.5 és 3 millió euró közötti bevételkiesést okoznak a zárt kapus mérkőzések.
márc. 11
18:56
Gyász: végső búcsút vettek Székely Évától – galéria (She)
Utolsó útjára kísérték szerdán a 92 éves korában elhunyt olimpiai bajnokot, Székely Évát. A Nemzet Sportolója a Farkasréti temetőben nyugszik.
márc. 11
19:03
A Magyar Kupán még lehettek szurkolók, de jönnek az üres csarnokok (Infostart)
Több magyarországi nemzetközi sporteseményt is elhalasztanak, a női kézilabdázók olimpiai selejtezője pedig zárt kapus lesz.
márc. 11
19:12
Mlsz: zárt kapusak lesznek a magyarországi mérkőzések – hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.
márc. 11
19:24
Zárt kapus lesz az összes magyarországi focimeccs (444.hu)
A koronavírus-járvány miatt visszavonásig így lesz.
márc. 11
19:30
Női kézi: az eredeti időpontban, de zárt kapus lesz az olimpiai selejtezőnk (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség elnöke, Kocsis Máté bejelentette: az eredeti időpontban, 2020. március 20–22. között Győrben, zárt kapuk mögött kerül sor a női olimpiai selejtezőtornára a veszélyhelyzet kihirdetése miatt.
márc. 11
19:32
Női kézi: a nyártól Vágó Attila lesz a Dunaújváros vezetőedzője (She)
A távozó György László helyére Vágó Attila érkezik Dunaújvárosba, így ő lesz a következő szezontól a DKKA női kézilabdacsapatának vezetőedzője.
márc. 11
19:34
Magyar Kupa: a Fehérvár kiütötte a Zte-t, és bejutott a négy közé (She)
Elsőként a Mol Fehérvár jutott be a labdarúgó Magyar Kupában a legjobb négy közé, miután a negyeddöntő visszavágóján 5-0-ra kiütötte a Zalaegerszeget. A címvédő 5-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak.
márc. 11
19:42
Hosszan tartó betegség után, elhunyt Gyuricza József olimpiai bronzérmes tőrvívó (Azenpenzem)
.
márc. 11
19:45
Elhunyt Gyuricza József (Behaviour)
Hosszan tartó betegség után, 86 éves korában szerdán meghalt Gyuricza József háromszoros olimpikon, kétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes tőrvívó.
márc. 11
20:00
Mk: az Mtk kétszer legyőzte a Dorogot, és az elődöntőben (She)
A Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzésén az MTK az idegenbeli egygólos győzelem után hazai pályán fölényesen nyert, így biztosan jutott a legjobb négy közé a Dorog ellen.
márc. 11
20:02
Mk: a Mezőkövesd a hajrában ejtette ki a Puskás Akadémiát (She)
A Mezőkövesd 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, amivel 2–1-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé!
márc. 11
20:04
Mk: a Honvéd legyőzte és kiejtette a Paksot (She)
A Paks 2–0-s legyőzésével a Budapest Honvéd jutott tovább a Magyar Kupa elődöntőjébe.
márc. 11
20:06
F1: a Red Bull csatát indított a Ferrari és a Mercedes ellen a vb-címért (She)
Kétrészes beharangozó írásunk első részében a 2019-es konstruktőri bajnokság második felében záró csapatok kerültek a középpontba, így ezúttal az első öt helyen végző gárdát vettük górcső alá. A Renault hátrébb csúszhat, a McLaren ismételne, a Red Bull a Honda és Max Verstappen megtartásáért szállna harcba a bajnoki címért, a Ferrarira és Sebastian
márc. 11
20:06
Valamennyi magyarországi futballmérkőzés zárt kapus lesz (Azenpenzem)
.
márc. 11
20:12
Bl: Mbappé és Icardi a Psg, Morata az Atlético kezdőjéből maradt ki (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 21 órakor kezdődő Liverpool–Atlético Madrid és Paris Saint-Germain–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre!
márc. 11
20:24
Magyar Kupa: elkészítették az elődöntő párosítását (She)
Az M4 Sport stúdiójában kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének párosításait. Az egyetlen versenyben maradt másodosztályú csapat, az MTK Budapest a Budapest Honvéddal, míg a Mezőkövesd Zsóry a címvédő Mol Fehérvár FC-vel találkozik a legjobb négy között.
márc. 11
20:27
Minden hazai futballmérkőzés zárt kapus lesz (888.hu)
Csütörtöktől kezdve minden magyarországi futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni a koronavírus-járvány terjedése miatt.
márc. 11
20:27
Koronavírus: döntöttek a magyarországi labdarúgó-mérkőzésekről (Ripost)
A kormány szerdai, rendkívüli döntését követően az MLSZ határozott a labdarúgó-mérkőzésekről.
márc. 11
20:30
Férfi kosár Nb I: a Körmend simán nyert Fehérváron (She)
A játék minden elemében felülmúlta vendéglátóját a Székesfehérváron zárt kapuk mögött is magabiztosan nyerő Körmend a férfi kosárlabda NB I 21. fordulójának rangadóján.
márc. 11
20:33
Végső búcsút vettek Székely Évától (Infostart)
A Farkasréti temetőben utolsó útjára kísérték Székely Éva olimpiai bajnok úszót, aki február 29-én hunyt el 92 éves korában.
márc. 11
20:36
Bundesliga: a Gladbach tapad a Dortmundra és a Leipzigre (She)
A Borussia Mönchengladbach 2–1-re legyőzte hazai környezetben az 1. FC Kölnt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött megrendezett mérkőzésén.
márc. 11
20:36
Lefújták a budapesti kvalifikációs tornát (Azenpenzem)
A Magyar Birkózószövetség szerdai délutáni közleményében arról tájékoztatott, hogy a jövő hét végén Budapesten elmarad az európai olimpiai kvalifikációs verseny.
márc. 11
20:48
Elhalasztják a Fed Kupa-döntőt (Azenpenzem)
.
márc. 11
21:00
Bl: Liverpool–Atlético Madrid élőben az Nso-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a címvédő Liverpool az Atlético Madrid csapatát fogadja az Anfielden, s megpróbálja ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett 1–0-s hátrányát. Tartsanak velünk, kövessék a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 11
21:00
Elődöntős a Magyar Kupában MOL Fehérvár FC (Azenpenzem)
Elsőként a címvédő Mol Fehérvár Fc jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Magyar Kupában: a fehérvári együttes azt követően, hogy idegenben 2-0-ra kikapott, szerdán a hazai visszavágón könnyedén, 5-0-ra nyert a Zalaegerszeg ellen.
márc. 11
21:02
Jégkorong: az Erste Ligát is befejezik a koronavírus miatt (She)
Az EBEL, a DEL és a Tipsport liga után a magyar jégkoron-bajnokság, az Erste Liga is véget ér idő előtt a koronavírus-járvány terjedése miatt – közölte a liga hivatalos oldalán. A döntés értelmében az FTC és a Csíkszereda Hokiklub lett a bajnok.
márc. 11
21:03
BL élőben: Fordítani igyekszik a Liverpool és a PSG (Infostart)
Két, a szakértők egy része szerint a végső győzelemre is esélyes gárda hátrányból igyekszik fordítani ma este, a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjében. A Liverpool 0-1-ről kezd az Atlético Madrid, míg a Paris Saint-Germain 1-2-ről a Borussia Dortmund ellen.
márc. 11
21:21
Nem folytatódik az Erste Liga (Infostart)
Félbemaradnak a magyar bázisú jégkorong-bajnokság küzdelmei a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések nyomán .

Keresés