2020. március 18. szerda

márc. 18
17:36
Otthoni edzéshez ad tippeket Arnold Schwarzenegger a Twitteren (444.hu)
Ha már a konditermek úgyis bezártak.
márc. 18
18:00
Kézilabda: itthon a bajnokságok folytatására készülnek (She)
Mint ismert, a világban tomboló koronavírus-járvány miatt a női és a férfi kézilabda-bajnokságokat is felfüggesztették Magyarországon. Novák András, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) operatív igazgatója az M4 Sport Kézilabda Magazinjában beszélt a lehetséges folytatásról és forgatókönyvekről.
márc. 18
18:18
Serie A: május elején folytatódhat a bajnokság (She)
Vincenzo Spadafora olasz sportminiszter szerint – ha a koronavírus-járványban kedvezően alakul a helyzet – május 3-án folytatódhatna az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A.
márc. 18
18:20
F1: előrehozták márciusra, és meghosszabbították a nyári leállást (She)
A Motorsport Világtanács arról döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt a Formula–1-es csapatok kötelező, nyári leállását előrehozzák márciusra és áprilisra, és 14 napról 21 napra tolják ki az idejét.
márc. 18
18:36
Sakk: nehéz helyeztbe került a torna egyik esélyese (She)
A sakkvilágbajnok-jelölti torna egyik esélyesének tartott kínai Ting Li-zsen már a verseny elején nagy gondba került, második játszmáját is elveszítette, így továbbra is pont nélkül áll, ami ebben a mezőnyben döntő lehet.
márc. 18
18:38
Football Manager: egy hétig ingyenesen elérhető a játék (She)
Sok futballfanatikus kedvenc számítógépes játéka a Football Manager, amelynek legfrissebb, 2020-as kiadását egy hétig ingyenessé tették a fejlesztők.
márc. 18
18:40
Serie A: 200 gólt szereztek a 30 év fölöttiek, Ibra a legidősebb (She)
A Serie A legutóbbi, még megrendezett fordulójában egymás után lőtték a gólokat a 35 év feletti játékosok – ennek apropóján megvizsgáltuk a gólszerzők életkorát az öt topligában. Az olasz élvonalban szerezték a legtöbb gólt a 30 évnél idősebb futballisták, viszont a spanyol La Ligában van a legtöbb 30 fölötti gólszerző.
márc. 18
18:51
Május végéig minden kajak-kenu versenyt töröltek vagy halasztottak (HírTV)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (Icf) május végéig valamennyi versenyét törölte vagy elhalasztotta, egyúttal arról is döntött, hogy miként osztaná szét a fennmaradt olimpiai és paralimpiai kvótákat.
márc. 18
19:00
Koronavírus: Gulácsi Péter ötmillió forintot adományozott a Szent László Kórháznak (She)
Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és a német élvonalbeli RB Leipzig kapusa a hivatalos közösségi média oldalain jelentette be, hogy feleségével együtt ötmillió forinttal támogatja a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát.
márc. 18
19:02
Kajak-kenu: május végéig minden versenyt töröltek vagy halasztottak (She)
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) május végéig valamennyi versenyét törölte vagy elhalasztotta, egyúttal arról is döntött, hogy miként osztaná szét a fennmaradt olimpiai és paralimpiai kvótákat.
márc. 18
19:03
Forma-1 - Előrehozták a nyári leállást (HírTV)
A koronavírus-járvány miatt a Forma-1 szervezői úgy döntöttek, hogy a szokásos nyári szünetet gyakorlatilag most elrendelik annak érdekében, hogy a szezont minél több futammal meg lehessen rendezni.
márc. 18
19:18
Focinosztalgia – Amikor Gera Zoltán egyedül verte meg a Juventust (Infostart)
Szerdán lesz éppen tíz éve, hogy Gera Zoltán, némi túlzással, egymaga kiütötte a Juventust az Európa-ligából.
márc. 18
19:21
Hosszú Katinka üzent az országnak koronavírus-ügyben (Ripost)
Optimista az Iron Lady. Ha valakinek, neki elhihetjük, hogy miből érdemes és kell tanulni a nehézségek idején.
márc. 18
19:48
Aips: „A vörös zónában élek, tartok tőle, a nyáron nem lesz olimpia” (She)
Személyes hangvételű írással jelentkezett a Nemzetközi Sportújságírók Szövetségének elnöke, Gianni Merlo, aki maga is a koronavírus-járványtól leginkább sújtott észak-olaszországi régióban él.
márc. 18
20:06
Foci Eb: Teljesen észszerű döntést hoztak – Gera Zoltán (She)
Az UEFA 2021-re halasztotta a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot; a magyar 21 éven aluli válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán tisztában van vele, hogy ez a döntés a magyar-szlovén közös rendezésű, jövő évi korosztályos Eb-t is befolyásolja.
márc. 18
20:24
Böde Dániel is megszólalt a koronavírus-járvány kapcsán (Ripost)
A Paks labdarúgócsapatának magyar válogatott támadója edzésben tartja magát.
márc. 18
20:48
Tokió 2020: a Nob elnöke 220 olimpikonnal folytatott megbeszélést (She)
„Igazán nagyszerűnek” és „nagyon konstruktívnak” nevezte Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke azt a konferenciabeszélgetést, amelyet 220 olimpikonnal folytatott a nyári tokiói olimpia előkészületeiről és a koronavírus-járvány okozta válságról.
márc. 18
21:12
Neymar hazament Brazíliába, mielőtt lezárták a francia határokat (444.hu)
Thiago Silvával együtt.
márc. 18
21:18
Férfi kézilabda Seha-liga: elhalasztották a négyes döntőt (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga szerdai bejelentése szerint biztosan nem az eredeti időpontban, április 3-án és 5-én rendezik a sorozat négyes döntőjét Zadarban.
márc. 18
21:20
Karanténba helyezték, fehérneműs fotót osztott meg a barátnőjéről (She)
Jelenleg is Olaszország számít a világban tomboló koronavírus-járvány európai gócpontjának, ezért már csaknem egy hete karanténban van az ország teljes lakossága, az emberek csak kivételes esetekben hagyják el az otthonaikat. Így van ezzel Marco Melandri olasz motorversenyző is, aki a Marca beszámolója szerint úgy döntött, hogy megoszt egy fotót ar
márc. 18
21:27
A Fradi korábbi ellenfelénél hatan is elkapták a koronavírust (Ripost)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyol a hivatalos honlapján tudatta, hogy hatan is elkapták a klubnál a koronavírust.
márc. 18
21:36
Kép: „Erősebben fogunk felállni!” – Hosszú Katinka üzent (She)
Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszó a Facebook-oldalán osztott meg egy üzenetet.
márc. 18
21:36
A nyár elejéig minden kajak-kenu versenyt töröltek vagy halasztottak (Azenpenzem)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (Icf) május végéig valamennyi versenyét törölte vagy elhalasztotta, egyúttal arról is döntött, hogy miként osztaná szét a fennmaradt olimpiai és paralimpiai kvótákat.
márc. 18
21:54
Uefa: Ha megszakad a bajnokság, a listavezetők nem bajnokok – Ceferin (She)
Matematikailag nem bizonyos és megeshet, ha az is volna, akkor sem kapná meg a 2019–2020-as bajnoki elsőségért járó címet a Liverpool FC. És igaz ez minden aktuális listavezetőre – legalábbis Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség elnökének szavai alapján.
márc. 18
21:56
Nfl: Super Bowl-győztes irányító igazol Chicagóba (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Chicago Bearsben folytatja pályafutását Nick Foles, a 2018-as Super Bowl legértékesebb játékosa (MVP).
márc. 18
22:12
Hétévesen az apját mímelte, 27 évesen a világ (egyik) legjobbja: Jan Oblak (She)
A spanyol élvonal történetének leggyorsabb kapott gólok nélküli „századosa”, és az egyetlen, sorozatban öt Zamora-díjat nyerő kapusa lehet. Mindez azonban kevésbé hozza lázba. Jan Oblak egy szlovén városkából indult, apja mozdulatait lesve fertőződött meg a labdarúgás szeretetével, és egyetlen esély is elég volt neki, hogy az Atlético Madrid ke
márc. 18
22:30
Röplabda: május 15-ig meghosszabbították a bajnoki szünetet (She)
Május 15-éig meghosszabbították a magyar röplabdabajnokságok kényszerszünetét – többek között erről határozott szerda délután rendkívüli online ülésén a Magyar Röplabdaszövetség. Emellett határoztak az MRSZ tisztújító, illetve regionális közgyűléseiről, míg a válogatott eseményeit szintén elhalasztották.
márc. 18
22:33
Nem lehet biztonságosan olimpiát rendezni (Behaviour)
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport
márc. 18
22:48
Előrehozták a nyári szünetet a Forma-1-ben (Azenpenzem)
A koronavírus-járvány miatt a Forma-1 szervezői úgy döntöttek, hogy a szokásos nyári leállást gyakorlatilag most elrendelik annak érdekében, hogy a szezont minél több futammal meg lehessen rendezni.
márc. 18
22:54
Női kézilabda: befejezettnek nyilvánították a német bajnokságot (She)
Véget ért a német női kézilabda-bajnokság 2019–2020-as idénye az egyre súlyosbodó koronavírus-járvány miatt.
márc. 18
23:12
Eurofutball: Ukrajnában is megszakították az idényt (She)
Jelen állás szerint az Európai Labdarúgó-szövetség égisze alá tartozó nemzetek közül csak Törökországban zajlik a bajnokság, az ukrán liga kedden közölte, hogy a kormányzati döntésnek megfelelően minden sporttevékenységet felfüggesztenek a koronavírus okozta válsághelyzet miatt.
márc. 18
23:14
Milliárdokat bukó világfutball; Cseh László: Tekintsünk el ettől az olimpiától... (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
márc. 18
23:18
Csütörtöki sportműsor: sakk és lósport – harmadjára is (She)
Sem darts Premier League, sem jégkorong KHL, sem ökölvívás, viszont 13.45-től ismét lósport, és a jekatyerinburgi sakktorna is a televíziók képernyőire kerül.
márc. 18
23:30
Így akarta a sors? – N. Pál József publicisztikája (She)
Rudas Ferenc 2016 februárjában hunyt el, életének 95. évében. Ünnepelt hős, étterem-tulajdonos, választékosan öltöző, hódító férfi volt annak id...
márc. 18
23:32
Maradj otthon! – Szöllősi György jegyzete (She)
Gulácsi Péter ötmillió forintot adományozott a Szent László KórháznakA német válogatott két és fél millió eurót adományozott Mané pénz...
márc. 18
23:48
Tenisz: ugrott a salakszezon? Meghosszabbították a leállást (She)
Az ATP eredetileg április 27-ig, a WTA május 2-ig függesztette fel sorozatait. Szerdán június 7-ére módosították ezt – olvasható a férfi és a női teniszszövetség közös közleményében.

Keresés