2020. március 2. hétfő

márc. 2
11:42
Arsenal: Tudom, mit akarok tenni, működni fog – Arteta (She)
Sorozatban negyedszer maradhat le a Bajnokok Ligájában való indulásról az Arsenal, amelynek vezetőedzője, Mikel Arteta elismerte, hogy a legrangosabb európai kupasorozattól való távollét jelentősen befolyásolhatja a nyári terveket, illetve több labdarúgó jövőjét is.
márc. 2
12:24
Férfi kézi Bl: bőven van baj a Vardarnál – Gyibirov (She)
A Bajnokok Ligája legutóbbi győztese, a Vardar Szkopje csak az utolsó továbbjutó helyet, a hatodikat szerezte meg a férfi kézilabda BL csoportkörében, így a Mol-Pick Szeged ellen küzdhet meg a nyolcaddöntőben a kieséses szakaszban. Persze abban még semmi rendkívüli nem lenne, ha egy címvédőnek nem igazán menne a nagy siker utáni idényben, ám az ész
márc. 2
12:24
Orbán Viktor a felcsúti házának spájzában, a Videoton portugál edzőjével sonkát majszolgatva oldotta meg a fociklub ügyeit (444.hu)
Ezt maga José Gomes mesélte most el egy portugál lapnak adott interjújában.
márc. 2
12:26
Nl: kedden sorsolás, ők lehetnek a magyar válogatott ellenfelei (She)
Kedden sorsolják a csoportbeosztását a Nemzetek Ligája második kiírásának, amellyel tulajdonképpen megkezdődik a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozata is.
márc. 2
12:36
Férfi kézi: „Elfogyott az energiánk, kialudt a tűz” – súlyos gondok a Vardarnál (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája címvédője, a Vardar Szkopje csak az utolsó továbbjutó helyet, a hatodikat szerezte meg a csoportkörben, így a Mol-Pick Szeged ellen küzdhet meg a nyolcaddöntőben. Persze abban még semmi rendkívüli nem lenne, ha egy címvédőnek nem igazán menne a nagy siker utáni idényben, ám az északmacedón klubnál ennél jóval több
márc. 2
12:42
Úgy arcon térdelte magát a lengyel védő, hogy eltört az orra (444.hu)
Önmagával volt a legszigorúbb, mint az igazán igényes emberek.
márc. 2
12:48
Vívás: végül Luxemburgban lesz az utolsó előtti világkupaverseny (She)
Luxembourgban rendezik meg péntektől vasárnapig a férfi kardozók utolsó előtti olimpiai kvalifikációs világkupaversenyét.
márc. 2
12:48
Dráma a rangadón, elsírta magát a Real Madrid új sztárja (Ripost)
Mariano Diaz, a Real Madrid futballistája nem tudta visszatartani a könnyeit.
márc. 2
12:50
Mu: „Meglincseltem volna a félidőben” – Keane De Geáról (She)
Óriási kapushiba előzte meg az Everton vezető gólját a vasárnapi, Manchester United elleni Premier League-mérkőzésen. A találkozó után a „vörös ördögök” korábbi kiválósága, a jelenleg a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedő Roy Keane is elmondta igencsak velős véleményét David de Gea bakijáról.
márc. 2
12:50
Tíz évvel idősebb nővel kavar Neymar: szerelem vagy átverés? (Ripost)
Egyelőre csak találgatnak a rajongók, mi lehet a brazi sztárfocista és a német tévés szépség között.
márc. 2
12:54
Sportlövészet: a kapitány elégedett a légfegyveres Eb után (She)
A magyar csapat minden előzetes célt teljesített, sőt, az aranyérmek számával még felül is múlta az elvárásokat a wroclawi olimpiai kvalifikációs légfegyveres Európa-bajnokságon Győrik Csaba szövetségi kapitány szerint.
márc. 2
13:00
Ökölvívás: bolgár kihívója lett Anthony Joshuának (She)
Júniusban a bolgár Kubrat Pulev ellen lép legközelebb kötelek közé Anthony Joshua, az IBF, a WBA, a WBO és az IBO nehézsúlyú profi bokszvilágbajnoka.
márc. 2
13:12
Öttusa: a 16 éves Gáll András nyert 3000 m-en ifjúsági atlétikai ob-n (She)
Némi meglepetésre az U17-es Eb-bronzérmes öttusázó, a 16 éves Gáll András nyerte az ifjúsági fedett pályás atlétikai országos bajnokság 3000 méterét. A versenyző számított a jó eredménye, de a bajnoki címmel magát is meglepte.
márc. 2
13:39
Koronavírus: öt hétvégi meccset érint a járvány, újabb sporteseményeket fújtak le (Behaviour)
A hét végi férfi kard vk-t Luxembourgban rendezik, és elhalasztották a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyét, valamint a tokiói olimpia végső baseball kvalifikációs tornáját.
márc. 2
13:42
Mecénás Hoffenheimben – a Hopp-sztori, és ami mögötte van (She)
Tüntetés Berlinben, Darmstadtban, Kölnben, Dortmundban és Sinsheimben is: Dietmar Hopp, a Hoffenheim tulajdonosa szurkolói gyűlölet tárgyává vált. De ki ő? Miért utálják annyian? És miért pont most szerveztek összehangolt akciót ellene?
márc. 2
13:48
Mk: Szegeden fogadja a Paksot a Budapest Honvéd (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy a március 11-én esedékes Budapest Honvéd–Paks Magyar Kupa-mérkőzést Szegeden rendezik meg. A kispesti klub ingyenes szurkolói buszokat indít.
márc. 2
13:48
Koronavírus: döntés az olimpiáról? Nem fogják elkapkodni (Infostart)
Elengedő akár egy hónappal a tokiói olimpia előtt dönteni arról, hogy megtartható-e az év egyik legnagyobb rendezvénye, addig mindenki készülhet úgy, hogy nem maradnak el a nyári játékok - vélekedett InfoRádió Aréna című műsorában Dénes Ferenc sportközgazdász.
márc. 2
14:18
Anglia: így lendült Nagy Ádám lába, a millwalli háborog (She)
Egy Nagy Ádámmal történt összecsapás miatt háborog a Millwall labdarúgója, Jayson Molumby – egészen pontosan amiatt, hogy az esetnél nem kapta meg a szerinte teljesen egyértelmű büntetőt az 1–1-re végződő angol második ligás mérkőzésen.
márc. 2
14:30
Real Madrid: Hazard Dallasba utazik, még a héten megműtik (She)
A súlyos bokasérülést szenvedő Eden Hazard a napokban az Egyesült Államokba, Dallasba utazik, ahol csütörtökön vagy pénteken műtéten esik át az ESPN információi szerint.
márc. 2
14:36
Jégkorong: történelmi siker a Kmh Budapest női csapatától (She)
Február utolsó hétvégéjén rendezték a női EWHL jégkorongbajnokság négyes döntőjét az ausztriai Spittal an der Drauban a KMH Budapest mellett az Ajszulu Almati, a MAC Budapest, illetve az EV Bozen Eagles részvételével. A KMH Budapest a MAC elleni döntőben megvédte a címét – tájékoztatott a klub közleménye.
márc. 2
14:38
Labdarúgás: történelmi meccs a Beac és a Mafc között (She)
Idén a XI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján debütált az I. nagypályás torna a KEK berkein belül. Ahogy Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője mondta a megnyitón, a KEK szervezői szeretnék hagyománnyá tenni ezt az eseményt is. A jövőbeli tervek azok, hogy a nagypályás KEK egyfajta felkészülési tornaként fog szolgálni a csapatok számára a bajnokság kezdete
márc. 2
14:42
Európa-liga: a Puskás Arénában rendezik a 2022-es döntőt! (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2022-as Európa-liga-döntőt a budapesti Puskás Arénában rendezik.
márc. 2
14:48
A Puskás Arénában rendezik a 2022-es Európa-liga döntőjét (ATV)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfői döntése alapján 2022-ben a budapesti Puskás Arénában rendezik az Európa-liga döntőjét.
márc. 2
14:54
Alpesisí-vk: Pinturault újra győzött és már összetettben is vezet (She)
Az ausztriai Hinterstoderben férfi óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. A győzelmet a vasárnapi kombináció után ismét a francia Alexis Pinturault szerezte meg, s így átvette a vezetést összetettben.
márc. 2
14:54
EL-döntőt rendeznek a Puskás Arénában (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése alapján 2022-ben a budapesti Puskás Arénában rendezik az Európa-liga döntőjét.
márc. 2
15:00
Európa-liga-döntőt rendeznek Budapesten (MMonline)
A Puskás Arénában lesz a sorozat 2022-es fináléja
márc. 2
15:12
Európai Téli Parajátékok: a snowboardos Fekete Lilla ezüstérmes (She)
A 15 éves snowboardos óriási-műlesiklásban végzett a második helyen Lengyelországban az első Európai Téli Parajátékokon, Fekete Lilla ezzel a magyar küldöttség második érmét szerezte a viadalon.
márc. 2
15:12
A Puskás Aréna ad otthont az Európa-liga 2022-es döntőjének (Azenpenzem)
A döntés sporttörténelmi jelentőségű, mivel Magyarországon korábban még sosem rendeztek egymeccses döntőt egyetlen férfi nemzetközi kupasorozatban sem.
márc. 2
15:18
Évek óta nem szerepelt ilyen jól a Dvtk, mint Feczkó Tamással (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a DVTK 4–0-s fővárosi győzelme a Honvéd ellen, és remek tavaszi szereplése. Szó lesz még mások mellett Nikolics Nemanjáról, aki 1771 nap után szerzett ismét gólt az NB I-ben vagy a Kisvárda háromszoros román válogatottjáról, Claudiu Bumbáról, aki magyar keresztnevet adhat hamarosa
márc. 2
15:20
E-sport: történelmet írtak, nagy elismerés a Fifa-tól (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi múzeuma története során először állította ki e-sportolók mezeit – olvasható az intézmény hivatalos honlapján.
márc. 2
15:30
Tenisz: még várat magára Babos idei első főtáblás győzelme (She)
Babos Tímea a nyitófordulóban búcsúzott a 275 ezer dollár összdíjazású lyoni kemény pályás női tenisztornán, így továbbra sem nyert még az idén főtáblás meccset.
márc. 2
15:30
Budapesten lesz az Európa-liga döntője 2022-ben (444.hu)
A terv a Bajnokok Ligája-döntője, egyelőre az EL-finálé jött össze.
márc. 2
15:30
Budapesten rendezik meg az Európa-liga döntőt (BorsOnline)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfői döntése alapján 2022-ben a budapest
márc. 2
15:36
Dac: Kell egy-két meccs, mire visszanyerem a formám – Kalmár (She)
A harmadik helyen álló DAC a Fortuna Liga 21. fordulójában 2–2-es döntetlent ért el idegenben a második helyen található Zsolnával szemben, így megmaradt a két csapat közötti négypontos különbség. A mérkőzés után a dunaszerdahelyiek középpályása, Kalmár Zsolt értékelt a klub hivatalos oldalának.
márc. 2
15:36
Koronavírus: elmarad a MotoGP első két futama (SzMo)
Katarban az alsóbb kategóriák futamát még megrendezik, a Thai Nagydíjat hivatalosan egyelőre elhalasztják.
márc. 2
15:51
Európa-liga döntőt rendeznek a Puskás Arénában (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség
márc. 2
15:54
Heti program: MK-negyeddöntő hét közben, PL-rangadók vasárnap (She)
Az előttünk álló héten Magyar Kupa negyeddöntőt rendeznek – a televízió képernyőjén láthatjuk a Puskás Akadémia–Mezőkövesd és a ZTE FC–Mol Fehérvár FC találkozót. Lesz még angol FA-kupa, Francia Kupa, Német Kupa, Olasz Kupa és spanyol Király-kupa is. Szombaton pályán a Liverpool, az Arsenal, az Atlético Madrid és az FC Barcelona. Vasárnap két rang
márc. 2
15:57
Szenzációs bejelentés, Budapest európai foci kupadöntőt rendez (Ripost)
Olyan labdarúgó-mérkőzést rendeznek Magyarországon, amire még nem volt példa.
márc. 2
16:12
Nem bír főtáblás ellenfeleivel Babos Tímea (Infostart)
Babos Tímea a nyitófordulóban búcsúzott a 252 ezer dollár (76,4 millió forint) összdíjazású lyoni keménypályás női tenisztornán, így továbbra sem nyert még az idén főtáblás meccset.
márc. 2
16:18
Eb 2020: hiába „drámáztak” a románok, Izlandon kell játszaniuk (She)
Nem az izlandi válogatottól, hanem a reykjavíki időjárástól és a stadion gyepszőnyegének állapotától tartanak a románok kevesebb mint egy hónappal a labdarúgó Európa-bajnoki szereplésről döntő mérkőzés előtt. A március 26-i Izland–Románia párharc győztese öt nappal később a Bulgária–Magyarország találkozó továbbjutójával játszik az Eb-részvételért.
márc. 2
16:24
Babos kikapott a lyoni tenisztorna nyitókörében (Behaviour)
A magyar teniszező idén még nem nyert főtáblás meccset.
márc. 2
16:48
Koronavírus – Egyelőre nem törlik a Forma–1-es szezonynyitót (Infostart)
A Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíj szervezői úgy készülnek, hogy megrendezik a március 15-i futamot, a koronavírus-járvány miatti esetleges korlátozásoktól a csapatoknak azonban így van miért aggódniuk.
márc. 2
16:48
Fallabda: Farkas döntőt játszott Angliában, közel a top 100-hoz (She)
A fallabdázó Farkas Balázs közel került a világranglistán a legjobb százba kerüléshez azzal, hogy döntőbe jutott a Hampshire Open nemzetközi versenyen.
márc. 2
16:57
Hegyi Iván: Üres órák (Behaviour)
Száznyolcvankét – a félreértések elkerülése végett számmal is ideírom: 182 – néző volt az Újpest–Felcsút mérkőzésen
márc. 2
17:00
Darts: Gerwyn Price nyerte az idei első Pdc European Tour versenyt (She)
Az elmúlt hétvégén kezdődött a PDC idei European Tour-versenysorozata, mégpedig a belga Hasselt városában rendezett belga állomással, amelyen Gerwyn Price diadalmaskodott. A walesi játékos a múlt héten a Premier League-ben még kilencnyilast dobó Michael Smith ellen 100 pont fölötti átlagot teljesítve győzött.
márc. 2
17:00
Magyar ezüstérem az Európai Téli Parajátékokon (Síelők)
Lengyelországban ezekben a napokban rendezik az első Európai Téli Parajátékokat, ahol 15 európai nemzet, valamint a vendég Mongólia közel 160 parasportolója méri össze tudását alpesi síben, snowboardban, sífutásban és biatlonban. A snowboard- és síversenyeknek a Czarna Gora síközpont ad otthont.
márc. 2
17:18
Remek magyar eredmények a Szervátültetettek Téli Világjátékán (Síelők)
Hazaérkezett a magyar versenyzők hétfős csapata Kanadából, a Szervátültetettek XI. Téli Világjátékáról. A 6 arany-, 7 ezüst- és 2 bronzéremmel a hatodik helyet érték el a nemzetek összesített pontversenyében, olyan „sínagyhatalmakat” is megelőzve, mint Ausztria vagy Németország.
márc. 2
17:24
Jégkorong: Nhl-sztár köszöntötte a 97 éves Pásztor Györgyöt (She)
Saját dedikált 97-es mezét küldte el Connor McDavid, az észak-amerikai jégkorongligában (NHL) szereplő Edmonton Oilers csapatkapitánya a 97. életévét hétfőn betöltő Pásztor Györgynek.
márc. 2
17:24
Gólt szerzett a Pana főnyereménye (Azenpenzem)
Alig több mint három hét múlva Bulgáriában játszik a magyar válogatott, a találkozó tétje az Eb-részvétel reményének életben tartása.
márc. 2
17:30
Sepsi: drónfelvételt tettek közzé az új stadion munkálatairól (She)
A Liga 1-ben szereplő Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán közzétett egy drónfelvételt az új stadion építési munkálatairól.

Keresés