2020. március 2. hétfő

márc. 2
17:48
ilyen egy tökéletesen végrehajtott szögletkombináció (She)
A lengyel harmadosztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a GKS Katowice nem mindennapi szögletkombináció végén szerzett gólt a Blekitni Stargard ellen.
márc. 2
18:00
Kerek születésnap: nem is gondolná az ember, hogy ilyen öreg már a Sikló (Infostart)
Az évforduló alkalmából emléktáblát avatott a BKV és a főváros.
márc. 2
18:00
Légiósprogram: Wolfsburg–Rb Leipzig; Salzburg–Sturm Graz (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
márc. 2
18:06
Női kézi: az Esbjerg edzője lett a dán szövetségi kapitány (She)
A vasárnap a Team Esbjerg vezetőedzőjeként a Ferencvárostól Érden női Bajnokok Ligája-mérkőzésen vereséget szenvedő Jesper Jensent nevezték ki a dán női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának.
márc. 2
18:12
Topligák: az elmúlt öt évben Messi a legjobb helyzetteremtő (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) a legfrissebb tanulmányában az európai topligák legjobb helyzetteremtőivel foglalkozott – még a kiváló játékosok közül is kiemelkedett Lionel Messi.
márc. 2
18:14
Egyiptom: cáfolja, hogy kirúgták, de új munkát kínáltak neki (She)
Furcsa sztorival rukkolt ki Emmanuel Amunike, a kilencvenes évek kiváló nigériai csatára, aki a maga idejében négy idényen át volt az FC Barcelona játékosa, de futballozott a Sporting CP-ben és az Albacetében is. A 49 éves egykori támadót egy hónappal ezelőtt nevezték ki az egyiptomi élvonalban szereplő Miszr Lel Makkasza vezetőedzőjévé, ám vasárna
márc. 2
18:24
Darts: Gerwyn Price nyerte meg az idei első Pdc European Tour-versenyt (She)
Az elmúlt hétvégén kezdődött a PDC idei European Tour-versenysorozata, mégpedig a belga Hasselt városában rendezett belga állomással, amelyen Gerwyn Price diadalmaskodott. A walesi játékos a múlt héten a Premier League-ben még kilencnyilast dobó Michael Smith ellen 100 pont fölötti átlagot teljesítve győzött.
márc. 2
18:30
Röplabda: elhalasztották a női BL-címvédő meccsét (She)
Négy nemzetközi kupamérkőzést, közte a női röplabda Bajnokok Ligájában címvédő Novara találkozóját elhalasztotta az európai szövetség (CEV) a koronavírus terjedése miatt.
márc. 2
18:36
Hatéves átkot tört meg a Real Madrid (Infostart)
Lionel Messinek ritkán nincs igaza futballügyekben. Ám a vasárnapi El Clásico egyáltalán nem támasztotta alá azon véleményét, hogy a Barcelonának könnyebb a Real Madrid ellen a Bernabéuban játszani, mint máshol.
márc. 2
18:42
Serie A: a bőrszíne miatt nem szerződtették az Ajax-játékost? (She)
Meglepő nyilatkozattal állt elő André Onana, az Ajax labdarúgócsapatának kapusa – a játékos azt állítja, hogy a bőrszíne miatt nem tudott Olaszországba igazolni.
márc. 2
18:48
Dvsc: U-válogatott támadót szerződtetett a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC szerződtette a télen a DVTK-val szerződést bontó Szabó Bencét – jelentette be a klub.
márc. 2
19:00
Dvtk: új szerződést kapott a diósgyőriek alapembere (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Polgár Kristóffal.
márc. 2
19:06
Junior vívó Eb: kardarany és párbajtőrbronz a záró napon (She)
Hihetetlen asszókat követően lett aranyérmes a Baaken Mátyás, Nagy Kristóf, Noseda Szabolcs és Rabb Krisztián alkotta junior kardvívócsapat a horvátországi utánpótlás Európa-bajnokság zárónapján, amelyen a leány párbajtőrválogatott harmadik helyet ünnepelhetett.
márc. 2
19:06
Nehéz ellenfelek várnak a magyar fociválogatottra (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott egy osztállyal feljebb, immár a második vonalban szerepel a Nemzetek Ligájában.
márc. 2
19:18
Jégkorong: hat márciusi utánpótlás-vb-t is töröltek (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) a márciusra tervezett utánpótlás-világbajnokságok közül hat tornát is törölt a koronavírus terjedése miatt.
márc. 2
19:36
Pl: térdsérülés miatt kulcsembere nélkül küzd tovább a Watford (She)
Nagy árat fizetett az angol Premier League-ben listavezető Liverpool legyőzéséért a Watford, amely ebben az idényben már nem számíthat Gerard Deulofeura. A spanyol játékos többszörös szalagszakadást szenvedett a jobb térdében.
márc. 2
19:48
Atlétika: az orosz szövetség visszakapta állami elismertségét (She)
Hétfőn visszakapta állami elismertségét az Orosz Atlétikai Szövetség (RUSAF).
márc. 2
20:09
Ijedtség a koronavírus miatt: húsz nézőt kidobtak Gulácsiék meccséről (Ripost)
Előbb gond nélkül beengedték őket, aztán az első percekben kitessékelték az ázsiai turistákat.
márc. 2
20:18
Ajánló: csak okosan az Instagrammal! (She)
Manapság számos forrásból tájékozódhatunk arról, hogyan éljünk egészségesen. A népszerű platformok egyike az Instagram, ám nem mindegy, kitől fogadunk el fitnesztanácsokat. A Csupasport ajánlatai.
márc. 2
20:36
Erste Liga: a Csíkszereda elődöntős, az Ftc kikapott (She)
A Csíkszereda 3–1-re győzött Debrecenben a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjének ötödik mérkőzésén, ezzel 4–1-es összesítéssel megnyerte a Debreceni EAC elleni párharcot és bejutott az elődöntőbe. A Ferencváros hazai pályán nem tudta lezárni a Fehérvári Titánok elleni párharcot, 4–2-es fehérvári győzelem után 3–2-re módosult az állás.
márc. 2
20:38
Topolya: győzelem a hajrában, már 4. helyen áll a gárda (She)
Szilágyi Vladimir idénybeli 11. bajnoki góljával az újonc Topolya az utolsó pillanatban harcolta ki a győzelmet vasárnap a Napredak ellen.
márc. 2
20:42
Egyszer Hopp, többször botrány - célkeresztben egy 79 éves üzletember (Infostart)
A hétvégi Bundesliga-forduló botrányaiban fókuszában Dietmar Hopp, a Hoffenheim 79 éves tulajdonosa, az SAP nevű cég korábbi első embere állt. Ahogyan korábban klubja a Borussia Dortmund elleni találkozóján, úgy most a Bayern ellen is a nyomdafestéket nehezen tűrő kifejezésekkel tüntettek ellene a rivális klub ultrái. S ez még nem minden.
márc. 2
21:06
Mlsz: Csányi Sándor reagált a budapesti El-döntő hírére (She)
Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a szövetség honlapján reagált arra, hogy 2022-ben a budapesti Puskás Arénában rendezik meg a labdarúgó Európa-liga döntőjét.
márc. 2
21:12
Súlyos sérülés, műtét vár a világsztár focistára (Ripost)
A Real Madrid labdarúgócsapatának sztárja, a súlyos bokasérülést szenvedő Eden Hazard a napokban az Egyesült Államokba utazik, ahol megműtik.
márc. 2
21:24
Férfi kézi: Kovacsics Péter kiteljesedett az Ftc-ben (She)
Hétfőn és kedden a válogatottal edz Kovacsics Péter, a Ferencváros balszélsője, aki ebben a szezonban kiteljesedett és beérett új klubjában.
márc. 2
21:36
Futsal Nb I: a Haladás egy négyessel küldte haza az Aramist (She)
A Haladás hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Aramist a férfi futsal NB I rájátszásának 1. fordulójában, a felsőházban.
márc. 2
21:54
Légiósok: Szoboszlai csere volt, kikapott a Salzburg (She)
A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Red Bull Salzburg 3–2-re kikapott az Altachtól az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
márc. 2
22:00
szarkazmus miatt kapott sárga lapot az Arsenal-játékos? (She)
A Portsmouth–Arsenal FA-kupa-nyolcaddöntő 35. percében a mérkőzés játékvezetője, Mike Dean kissé érthetetlenül, minden bizonnyal a labdát meglehetősen szarkasztikusan, egy színpadias mozdulattal a földre lerakó Arsenal-középpályásnak, Mattéo Guendouzinek osztott ki sárga lapot.
márc. 2
22:15
Újabb olimpiai selejtezőt halasztottak el a koronavírus miatt (Ripost)
A Nemzetközi Baseball és Softball Szövetség a koronavírus-járvány miatt júniusra halasztotta a tokiói olimpia végső baseball kvalifikációs tornáját, amelyre eredetileg április elején került volna sor Tajvanon.
márc. 2
22:24
Juventus: Higuaín a dédszülei miatt érdekes helyen köthet ki (She)
A Marca beszámolója szerint az Athletic Bilbao nyáron beszállhat a Juventustól minden bizonnyal távozó Gonzalo Higuaín aláírásáért folyó versenybe.
márc. 2
22:36
Óriási Napoli-szurkoló a dekoratív olasz műsorvezető (She)
Floriana Messina óriási Napoli-szurkoló, ennek ellenére a rivális csapatok drukkerei is örömmel követik az olasz Canale 9-en futó Tutti in Campo című, a Serie A legfontosabb történeseivel foglalkozó műsort, amelynek a dekoratív salsatáncosnő a házigazdája.
márc. 2
22:48
FA-kupa: elsőként az Arsenal jutott be a negyeddöntőbe (She)
Elsőként a rekordgyőztes Arsenal jutott be az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjébe, mivel a nyolc közé jutásért megrendezett párharcban idegenben 2–0-ra megverte a Portsmoutht.
márc. 2
23:00
Sorban állás – Vincze András jegyzete (She)
Napközben csodálkozva kérdeztem: a pillanatnyilag „pálya nélküli” Újpest és Honvéd minek utazgat Zalaegerszegre, Szegedre, hogy meccset játszhas...
márc. 2
23:02
Látjátok, feleim…? – N. Pál József publicisztikája (She)
Levelet akartam írni 1980 augusztusának elején, ama szörnyű C–1 1000 méteres döntő után, ám elszántságom egy-másfél nap múltán megszontyolodott....
márc. 2
23:12
Boli a 31. bajnoki címet akarja; Vadócz: Megyek, ahová visz a gép! (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
márc. 2
23:24
Keddi sportműsor: Chelsea–Pool, Schalke–Bayern, Puskás–Kövesd (She)
A Puskás Akadémia–Mezőkövesd mérkőzéssel kezdetét veszi a Magyar Kupa negyeddöntője. Az FA-kupában Chelsea–Liverpool, a Német Kupában Schalke–Bayern München rangadót rendeznek. Sorsolnak a Nemzetek Ligájában, folytatódik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája.

Keresés