2020. március 9. hétfő

márc. 9
12:03
Pl: már szombaton, játék nélkül is bajnok lehet a Pool! (She)
A Liverpool nyert, a Manchester City kikapott a Premier League legutóbbi fordulójában, így Jürgen Klopp csapata akár már a következő bajnoki mérkőzésén bajnokként léphet pályára.
márc. 9
12:09
Dortmund: a 15 éves csodatini az U19-ben is megállíthatatlan (She)
Elképesztő formában futballozik Youssoufa Moukoko, a Borussia Dortmund 15 éves támadója. A kameruni származású csatár egymás után szerzi a gólokat, hétvégén újabb rekordot döntött.
márc. 9
12:11
Bl: zárt kapus lesz a Psg–Dortmund nyolcaddöntő is – hivatalos (She)
A rendőrség bejelentése szerint a koronavírus miatt zárt kapuk mögött játsszák le a szerdai Paris Saint-Germain–Borussia Dortmund nyolcaddöntő visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 9
12:15
Az Ftc minden évben pontokat veszít a két kiesővel szemben (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a ZTE FC Ferencváros elleni pontszerzése, a mezőkövesdi Budu Zivzivadze és a debreceni Varga Kevin gólja, a paksi kapus, Rácz Gergő bravúrja a Honvéd ellen, valamint az újpesti Novothny Soma elkeseredett nyilatkozata.
márc. 9
12:48
Váratlan csapás, elvitte a balhét a Real Madrid edzője (Ripost)
A Real Madrid 2-1-re kikapott a Real Betis vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
márc. 9
13:18
Babos Tímea egy helyet rontott a világranglistán (Behaviour)
Így a legjobb magyar teniszezőnő a 100. helyen áll.
márc. 9
13:21
Bl: megsérült Mourinho nagy fogása, a Leipzig ellen sem játszhat – sajtóhír (She)
A Standard Sport beszámolója szerint megsérült a Tottenham holland válogatott támadója, Steven Bergwijn, aki így nem lehet ott kedd este az RB Leipzig–Tottenham Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján sem.
márc. 9
13:23
Vb 2022: júniusi selejtezőket is elhalasztanak Ázsiában (She)
A Nemzetközi (FIFA) és az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) márciusi és júniusi világbajnoki selejtezők halasztásáról állapodott meg.
márc. 9
13:27
Tokió 2020: a koronavírus miatt nézők nélkül tartják a lánggyújtó ceremóniát (She)
Nézők nélkül rendezik csütörtökön a tokiói olimpia lánggyújtó ceremóniáját az ókori játékok helyszínén, Olümpiában.
márc. 9
13:30
Hochkar Challenge: a rendhagyó alpesi triatlon (Síelők)
2020. április 18-án, szombaton 10. alkalommal kerül megrendezésre a Hochkar Challenge elnevezésű alpesi triatlon a közeli síterepen. A résztvevőknek futásban, kerékpáron és végül síléceken kell bizonyítaniuk, összesen 1610 méter szintkülönbséget megtéve, természetesen felfelé!
márc. 9
13:57
Bl: biztosan nem lesz zárt kapus a Leipzig–Tottenham (She)
Az RB Leipzig a hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat, hogy a kedd esti, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt nézők előtt rendezik meg.
márc. 9
14:06
Lehet annál furább, mint hogy Cristiano Ronaldo láthatatlan rajongókkal pacsizik?! videó (BorsOnline)
Igencsak bizarr jelenetet rögzítettek a zárt kapuk mögött játszott Juventus–Inter
márc. 9
14:24
Mélyponton Pep Guardiola, szárnyal a United (Infostart)
Az elmúlt tíz évben egyszer sem tudta a Manchester United egy idényben belül kétszer is legyőzni a Premier League-ben városi riválisát, a Cityt. Most igen, s ezzel folytatódott a Vörös Ördögök jó sorozata. Ellenben Pep Guardiola edzői pályafutásának a mélypontja a mostani 0-2.
márc. 9
14:24
Zártkapus BL-mérkőzések - Számtalan sporteseményt érint a koronavírus (MMonline)
Minden sporteseményt felfüggesztettek Olaszországban - Elmarad az Indian Wells-i tenisztorna, és a tokiói olimpia lánggyújtó ceremóniáját is csak nézők nélkül tartják meg
márc. 9
14:27
Bl: nem lesz zárt kapus a Leipzig–Tottenham meccs (She)
Az RB Leipzig a hivatalos honlapján tájékoztatta a szurkolókat, hogy a kedd esti, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt nézők előtt rendezik meg.
márc. 9
14:39
Mlsz: a bolgár kormány döntése a Bulgária–Magyarország meccsre is vonatkozik (She)
Mint arról vasárnap beszámoltunk, a bolgár kormány döntése értelmében, a koronavírus miatt mától minden sporteseményt nézők nélkül rendeznek meg Bulgáriában. Erre reagált hétfőn a Magyar Labdarúgó-szövetség – a hétvégi döntés a március 26-i, Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-, Eb-pótselejtező-mérkőzést is érinti. A bolgár szövetség felfüggeszte
márc. 9
14:54
Koronavírus: sokkoló hírt kapott Babos Timi, a helyszínről üzent (Ripost)
A DK-bravúr után odautazni készült Fucsovics Marcit is érinti a váratlan döntés. A környékbeli időseket védik?
márc. 9
14:56
Döntöttek Bulgáriában, reagált az MLSZ (Ripost)
Úgy tűnik, hoppon marad 2500 magyar focidrukker. Egy apró reménysugár maradt.
márc. 9
14:57
Franciaország: zárt kapus minden sportesemény április 15-ig (She)
Roxana Maracineanu, francia sportért felelős államtitkár hétfő délután sajtótájékoztatón jelentette be, április 15-ig minden sportesemény zárt kapus lesz az országban – ez a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság összes mérkőzésére és a válogatott találkozóira is vonatkozik.
márc. 9
15:15
Eb 2020: felfüggesztették a jegyeladást a bolgár–magyar meccsre (She)
Mint beszámoltunk róla, az MLSZ hétfőn a Twitteren posztolt a márciusi Bulgária–Magyarország NL-rájátszás és Eb-pótselejtező-mérkőzéssel kapcsolatban, a bolgár szövetség pedig bejelentette, felfüggesztette a válogatott mérkőzésekre szóló belépőjegyek árusítását.
márc. 9
15:18
Eldőlt, zárt kapus lesz a bolgár–magyar Eb-pótselejtező is (Infostart)
Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint, zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án.
márc. 9
15:18
Zártkapus lesz a Bulgária-Magyarország meccs Szófiában (444.hu)
A bolgár kormány döntött így a koronavírus miatt.
márc. 9
15:18
Fucsovics: Felemelő a hazámért teniszezni (BorsOnline)
Az ötödik mérkőzés döntő játszmájának megnyerésére volt szükség, hogy a magyar teniszválogatott kiharcolja a Davis Kupa-döntőbe jutást. A játékosok 172,5 millióval gazdagodnak.
márc. 9
15:33
Heti program: hét közben Bl és Mk, hétvégén topligák, Nb I, Formula–1 (She)
Az előttünk álló héten a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóin izgulhatunk: kedden RB Leipzig–Tottenham és Valencia–Atalanta, míg szerdán Liverpool–Atlético Madrid és PSG–Dortmund meccsre kerül sor. Szerda délután Magyar Kupa-negyeddöntőt rendeznek, képernyőn a Fehérvár–ZTE visszavágó. A hét közepén bepótolják a Manchester City–Arsenal PL-
márc. 9
15:36
Elmaradhat a bolgár-magyar EB-pótselejtező a koronavírus-járvány miatt (ATV)
Bár hivatalos döntés még nem született, bulgáriai sajtóinformációk szerint az UEFA kedden valamennyi, az európai szövetség égisze alá tartozó válogatott mérkőzés elhalasztásáról határozhat, így a március 26-i, szófiai bolgár-magyar Nemzetek Ligája-playoff találkozót is későbbi időpontban rendezhetik meg.
márc. 9
15:57
Csúszkálás a jégen, ez várható Budapesten a következő napokban (Ripost)
Március 12.  és március 15. között Budapesten, a Kamaraerdei Curling Csarnokban rendezik meg a curling világkupa-sorozat következő állomását.
márc. 9
16:03
Zárt kapus lehet a bolgár-magyar Eb-pótselejtező (Behaviour)
Minden sporteseményt zárt kapuk mögött kell megrendezni Bulgáriában. Az intézkedést bármikor megváltoztathatja a bolgár illetékes minisztérium.
márc. 9
16:09
Férfi kézi: újabb szankciók, két játékost felfüggesztett a Csurgó (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK hivatalos honlapján közölte: felmentette a munkavégzés alól Klemen Cehtét és Gafar Hadziomerovicot. A klub kezdeményezte a két játékos szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását is.
márc. 9
16:11
Férfi vízi: elmarad a magyar férfiválogatott meccse (She)
Az Olasz Úszószövetség (FIN) közleményben jelezte, hogy a koronavírus-járvány miatt egyebek mellett az olasz vízilabda-bajnokság mérkőzéseit és a vízilabda-válogatottak találkozóit is felfüggesztették további intézkedésig. Ez azt jelenti, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszország elleni világliga-mérkőzése is elmarad.
márc. 9
16:18
Zártkapus lehet a bolgár-magyar Eb-pótselejtező (MMonline)
A bolgár kormány döntése értelmében az országban meghatározatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak minden mérkőzést
márc. 9
16:21
Csupasport: a honlap után itt a magazin első száma! (She)
Új, dupla magazinnal rukkolt ki a Csupasport: 100 oldalon szabadidős interjúk, érdekességek, míg 16 oldalon az amatőrök eredményei jelennek meg.
márc. 9
16:36
Koronavírus: két BL-meccset is zárt kapuk mögött rendeznek (Behaviour)
Elérte a félelem a koronavírustól a labdarúgó-stadionokat is.
márc. 9
16:38
Befagyasztották a fizetéseket Csurgón, miután a kézilabdacsapat kikapott Váctól (Behaviour)
Két játékost azonnali hatállyal felfüggesztettek a nem megfelelő hozzáállás miatt.
márc. 9
16:45
Bundesliga: a Bayern elleni vereség után edzőt váltottak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Augsburg hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést bontott Martin Schmidt vezetőedzővel. A szakembernek a vasárnapi, Bayern München ellen hazai pályán elszenvedett 2–0-s vereség után kell távoznia.
márc. 9
17:00
Nem akárhol bukkanhat fel a korábban megbukott magyar kapitány (Ripost)
Bernd Storck újabb csodát tett Belgiumban. Rögtön kapós is lett.
márc. 9
17:03
Férfi vízi: elhalaszthatják a magyar férfiválogatott meccsét (She)
Az Olasz Úszószövetség (FIN) közleményben jelezte, hogy a koronavírus-járvány miatt egyebek mellett az olasz vízilabda-bajnokság mérkőzéseit és a vízilabda-válogatottak találkozóit is felfüggesztették további intézkedésig. Ez azt jelenti, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszország elleni világliga-mérkőzése is elmarad.
márc. 9
17:21
Ifi Bl: az Inter nem áll ki a koronavírus miatt, így kiesik (She)
A koronavírusra való tekintettel elővigyázatosságból az Internazionale Primavera-csapata nem áll ki a Rennes elleni ifjúsági labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre. A francia csapat így játék nélkül juthat tovább.
márc. 9
17:27
Csupasport: a futópados magyar rekorder egy bödön zsíron élt (She)
Csécsei Zoltán mínusz 80 ezer forinttal kezdte karrierjét - erről és sok minden másról is olvashat egy új magazinban!
márc. 9
17:30
Elhalasztották a női és a férfi pólóválogatott meccsét is (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt elhalasztották az Olaszország-Magyarország férfi vízilabda világliga negyeddöntő mérkőzést
márc. 9
17:45
Bl: „Boldog vagyok, hogy Gulácsi Péter nálunk véd!” (She)
Az RB Leipzig 32 esztendő szakvezetője, Julian Nagelsmann a Leipzig–Tottenham Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója előtt az Red Bull Arénában válaszolt az újságírók, s többek között lapunk kérdéseire is. A szakvezető saját csapatáról, az ellenfélről, a koronavírusról, valamint Gulácsi Péterről is beszélt.
márc. 9
17:57
Nb Ii: a városvezetés nem adott pénzt a felnőttcsapatra – véli az Eto (She)
A klub körüli huzavona miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr hivatalos közleményben reagált az elmúlt napokban napvilágot látott információkra. Alább tartalmi változtatás nélkül közöljük az eto.hu-n megjelent kommünikét.
márc. 9
18:03
Kikapott az NB I-es csapat, nem kapnak fizetést a játékosok (Ripost)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK vezetősége befagyasztotta a fizetéseket, miután a csapat pénteken 24-22-re kikapott a sereghajtó Váci KSE otthonában.
márc. 9
18:12
Elhalasztották a vízilabda világliga olasz-magyar meccseit (Azenpenzem)
.
márc. 9
18:15
Sepsi: őszre be akarják fejezni, ilyen lesz az új stadion (She)
Az ország egyik legmodernebb és legszebb stadionja épül Sepsiszentgyörgyön – írja a maszol.ro, beszámolván arról a hétfői sajtótájékoztatóról, amelyen a román labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sepsi OSK épülő, új otthonának a látványterveit mutatta be Diószegi László, a klub elnöke és tulajdonosa, valamint Kertész Dávid alelnök.
márc. 9
18:27
Válogatott: Az a célunk, hogy ott legyünk az Eb-n – Szalai (She)
Szalai Ádám volt Benjamin Wüst vendége vasárnap az ARD SWR Sport című műsorában. A Bundesligában szereplő Mainz támadója a koronavírusról, Dietmar Hoppról, a Mainzról és a közelgő Európa-bajnokságról is beszélt.
márc. 9
18:33
El: egy nyolcaddöntőt máshol rendeznek a koronavírus miatt (She)
Új helyszínen játsszák az Eintracht Frankfurt–Basel labdarúgó Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágóját – tájékoztatott a svájci klub hivatalos közleményben.
márc. 9
18:54
Minden sporteseményt felfüggesztettek Olaszországban április 3-ig (444.hu)
A koronavírus miatt.
márc. 9
18:57
botrányos képsorok, kétszer rúghatták újra a 11-est (She)
Finoman szólva is bundagyanús jeleneteket rögzített a kamera a portugál harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban a Toreense és az Anadia meccsén. A 65. percben egy ártalmatlan fejes után a játékvezető tizenegyest ítélt, és kiállította az addig előnyben levő Anadia labdarúgóját, Michael dos Santost. Ezt követően a büntetőt háromszor végezték el a hazai
márc. 9
18:59
Olaszország: minden sportversenyt felfüggeszthetnek (She)
A koronavírus-járvány terjedése miatt az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) április 3-ig minden sportesemény megrendezését felfüggesztette.
márc. 9
19:03
Olaszország: minden sportversenyt felfüggesztettek (She)
A koronavírus-járvány terjedése miatt az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) április 3-ig minden sportesemény megrendezését felfüggesztette – közölte a szervezet hivatalos honlapján.

Keresés