2020. március 1. vasárnap

márc. 1
13:57
Kézilabda: újra vezetőedző lett Dániában a magyar válogatott korábbi stábtagja (She)
A korábban a magyar női kézilabda-válogatottnál Kim Rasmussen munkáját segítő Kristian Kristensen lett a dán férfibajnokságban szereplő Ribe-Esbjerg vezetőedzője.
márc. 1
13:57
Klopp nem siratja az elbukott veretlenséget (Infostart)
Pozitív tanulságokat igyekezett levonni Jürgen Klopp, a toronymagasan listavezető, Bajnokok Ligája-címvédő Liverpool vezetőedzője azután, hogy csapata szombaton óriási meglepetésre 3-0-ra kikapott a kiesés ellen küzdő Watfordtól az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
márc. 1
14:03
F1: nem golyóálló a Mercedes; a Ferrari zavaros színjátékot adott elő (She)
Bár a Mercedes minden tekintetben az élen zárta az idei F1-es tesztidényt, a megbízhatósági problémák beárnyékolták a szereplését, s Lewis Hamilton nem is titkolta, aggódik a melbourne-i nyitó hétvége előtt. Hozzá hasonlóan a Ferrari csapatfőnöke is többször kifejezte az aggályait, a maranellóiak teljesítményét azonban több szempontból is nehéz viz
márc. 1
14:06
Folytatás nélkül bajnokká kiáltják ki a Liverpoolt a koronavírus miatt? (BorsOnline)
Bármi előfordulhat koronavírus fenyegette világunkban, így az angol futballbajnokságot is végleg felfüggeszthetik.
márc. 1
14:09
La Liga: 99 perces, ötgólos mérkőzést nyert meg a Sevilla (She)
Fordulatos mérkőzésen, en-Nesziri 93. percben született góljával 3–2-re megverte a Sevilla az Osasunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában. Az Osasuna a második félidőben emberhátrányban állt fel kétgólos hátrányból, de ez sem ért pontot. Az Athletic Bilbao két büntetőjéből egyet értékesített, így legyőzte a Villarr
márc. 1
14:33
Nb Ii: élő eredménykövetés a 26. fordulóról! (She)
Kilenc mérkőzéssel folytatódik vasárnap a labdarúgó NB II. Kövesse élőben az eredmények alakulását a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 1
15:03
Női kézi Bl: Klujber és Bíró vezérletével győzött a Ferencváros (She)
A Ferencváros jó ideig utolsó hazai BL-meccsén 26–25-ös győzelemmel búcsúzott közönségétől a dán Esbjerg ellen: a második félidőben háromgólos hátrányt dolgozott le Elek Gábor csapata, amelynek kapujában a végén bravúrokat mutatott be Bíró Blanka, míg támadásban Klujber Katrin nyújtott extrát 12 gólt szerezve.
márc. 1
15:09
Nfl: „Öt éven belül mérkőzést szeretnénk rendezni a Puskásban” (She)
Szombat este NFL-sztárok tartottak edzést a Puskás Arénában magyar játékosoknak. Az eseményen részt vett Fürjes Balázs államtitkár is, aki körbevezette az amerikai futballistákat a stadionon belül. Azt is elárulta, öt éven belül NFL-mérkőzést, illetve labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt szeretnének rendezni a Puskásban.
márc. 1
15:21
De Gea „hozta össze” az Everton vezető gólját (She)
Szerencsés góllal szerezte meg a vezetést az Everton a Manchester United elleni Premier League-mérkőzésen. A „vörös ördögök” kapusa, David de Gea addig-addig várt, amíg meg nem támadta őt a liverpooliak játékosa, Dominic Calvert-Lewin – a spanyol kapus a támadóba rúgta a labdát, amely így a kapuba pattant.
márc. 1
15:36
El Clásico: Zidane gyerekkorában Barca-drukker volt (BorsOnline)
Vasárnap este kilenckor a spanyol fővárosban játsszák az ibériai futball-bajnokság örökrangadóját, a Real Madrid–Barcelona összecsapást.
márc. 1
15:45
Bundesliga: újabb szurkolói akció, tíz percig állt Union–Wolfsburg is (She)
Az Union Berlint 2–2-es döntetlent játszott a Wolfsburggal a fejes gólok mérkőzésén a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) vasárnapi játéknapjának első találkozóján. A találkozót – hasonlóan a szombati Hoffenheim–Bayern összecsapáshoz – meg kellett szakítani, az SAP- és Hoffenheim-vezér Dietmar Hoppot szidalmazó rigmusok és molinók mi
márc. 1
15:51
Női kézi Ehf-kupa: megnyugtató előnyben a Siófok (She)
A Siófok KC kilenc góllal, 38–29-re nyert a török Kastamonu Belediyesi vendégeként a női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjének első felvonásán, így megnyugtató előnyben várhatja a hazai visszavágót.
márc. 1
16:03
Tenisz: Fajta és Drahota-Szabó sikere a fedett pályás ob-n (She)
Fajta Péter és Drahota-Szabó Dorka nyerte meg az egyéni küzdelmeket a budapesti Nemzeti Edzés Központban rendezett fedett pályás tenisz országos bajnokságon.
márc. 1
16:27
Újabb botrány a Bundesligában (Infostart)
Az Union Berlin botrányos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a vendég Wolfsburggal a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 1
16:27
Atlétika: szabadtéren is megdöntené a 800 méter országos csúcsát az Ute futója (She)
Nyolcszáz méteren fedett pályás országos csúcsot döntött Vindics Balázs, aki lehetségesnek tartja ugyanezt szabadtéren is megcsinálni.
márc. 1
16:29
Nb Ii: a Budaörs négyet, a Budafok hármat vágott emberhátrányban (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Budaörs emberhátrányban játszva négyet vágott a Gyirmótnak, és hasonlóan tett a Budafok is, amely a 25. percben tíz emberre fogyatkozott, majd három gólt szerezve nyert a Békéscsaba ellen. A Csákvár meglepetésre simán diadalmaskodott Siófokon, míg a Nyíregyháza a Kazincbarcikát győzte le otthon.
márc. 1
16:39
Női kézi Bl: a Ferencváros legyűrte otthon az Esbjerget (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata hazai pályán a 12 gólos Klujber Katrin vezérletével 26–25-re legyőzte a már továbbjutó Esbjerget a női Bajnokok Ligája középdöntőjének 9. fordulójában. A csoport másik meccsen a Metz 28–26-ra megverte a bukaresti CSM-et.
márc. 1
16:51
Drámai végjáték Podgoricában: hatgólos hátrányból fordítva győzött a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Győri ETO Montenegróban lépett pályára a Buducsnoszt Podgorica ellen, és megszerezte a csoportelsőséget, de óriási izgalmak árán. A meccs nagy részében a hazaiak vezettek, sőt a második félidőben már hatgólos előnyük is volt. Az utolsó negyedórában azonban a győriek felőrölték a Podgoricát, és egy g
márc. 1
17:03
Pl: drámai végjáték, a Var mentett pontot az MU-nak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Manchester United 1–1-es döntetlent ért el az Everton otthonában, míg a Tottenham Hotspur hazai pályán 3–2-re kikapott a Wolverhampton Wandererstől.
márc. 1
17:21
Győzött utolsó hazai BL-meccsén a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 26-25-re legyőzte a vendég dán Esbjerget a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik fordulójában.
márc. 1
17:24
Péni aranyérmes, Sidi kvótás (Behaviour)
Péni István aranyérmes lett, Sidi Péter megszerezte a tokiói olimpiai kvótát a lengyelországi Wroclawban zajló légfegyveres Európa-bajnokságon a puskások versenyében.
márc. 1
17:27
Újabb trófeát szerzett Guardiola vezetésével a Manchester City (She)
A Manchester City sorozatban harmadszor is diadalmaskodott az angol Ligakupában, ezúttal az Aston Villát verte meg Pep Guardiola csapata, nagy csatában, izgalmas hajrá után.
márc. 1
17:33
Bundesliga: magabiztos Gulácsi és iksz a Leipzig–Leverkusenen (She)
Az RB Leipzig – Gulácsi Péter jó teljesítményének is köszönhetően – 1–1-es döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójának rangadóján.
márc. 1
17:35
Serie A: hetet vágott Leccében, már 70 gólnál jár az Atalanta (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában az Atalanta 7–2-re kiütötte idegenben a Leccét.
márc. 1
17:51
Ezért ne temesse soha senki Cseh Lászlót! (Infostart)
Edzője, Plagányi Zsolt visszautasítja azokat a sportágon belüli megjegyezéseket, amelyek szerint a hatszoros olimpiai érmes sportoló már nem érhet el komoly eredményt Tokióban.
márc. 1
17:54
Érdekes számok, ez történt az NB I-es focistával (Ripost)
Nikolics Nemanja 2015 áprilisa után szerzett ismét gólt a magyar labdarúgó NB I-ben.
márc. 1
17:57
La Liga: az Atlético nem bírt a sereghajtóval idegenben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójában az Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott az Espanyollal.
márc. 1
18:00
Megtörték Gulácsi góltalansági sorozatát (Azenpenzem)
A német labdarúgó-bajnokságban vasárnap az Rb Leipzig hazai pályán 1-1-et játszott a Leverkusennel, így három ponttal követi a listavezető Bayern Münchent.
márc. 1
18:09
Rp. gyorskorcsolya: erőt fitogtattak a győztesek az utánpótlás ob-n (She)
Egyértelműen kirajzolódtak a hazai erőviszonyok a Gyakorló Jégcsarnokban rendezett utánpótlás országos bajnokságon; a korosztályos rövid pályás gyorskorcsolyázók viadaláról a juniorválogatott vezetőedzőjét, Szabó Krisztiánt kérdeztük.
márc. 1
18:15
Kép: Bánhidi mezt cserélt Hangával Barcelonában (She)
Magyarok, ha találkoznak! A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának játékosa, Bánhidi Bence, és a Barcelona kosárlabdázója, Hanga Ádám mezt cserélt egymással Barcelonában.
márc. 1
18:33
A Tottenham és a Man United sem nyert (Infostart)
A Tottenham otthon 3-2-re kikapott a Wolverhampton Wandererstől az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 1
18:39
Rp. gyorskori: erőt fitogtattak a győztesek az utánpótlás ob-n (She)
Egyértelműen kirajzolódtak a hazai erőviszonyok a Gyakorló Jégcsarnokban rendezett utánpótlás országos bajnokságon; a korosztályos rövid pályás gyorskorcsolyázók viadaláról a juniorválogatott vezetőedzőjét, Szabó Krisztiánt kérdeztük.
márc. 1
18:41
Női kézi Bl: mínusz hatról nyert a Győr a Budocsnoszt ellen (She)
A női Bajnokok Ligája középdöntőjének 5. fordulójában a Győri Audi ETO KC a második félidőben mínusz hatgólos hátrányból fordítva állt fel, és 28–27-re győzött a Buducsnoszt Podgorica otthonában.
márc. 1
18:45
Rb Leipzig: hosszabbítottak az amerikai középpályással (She)
Tyler Adams új, 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá az RB Leipzignél – számolt be hivatalos Twitter-csatornáján a német klub.
márc. 1
18:51
Kezdenek leszakadni Gulácsiék (Infostart)
Gulácsi Péter együttese, a második helyen álló RB Leipzig otthon 1-1-es döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 1
19:03
Nb Ii: fontos Hali-siker, nyert a Vasas és az Mtk (She)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a listavezető MTK legyőzte a Tiszakécskét, míg a Vasas könnyedén verte meg az ETO FC Győrt. Fontos sikert aratott a Haladás a Dorog felett, míg a Szeged nem bírt a Szolnokkal.
márc. 1
19:03
Nem kérnek a gyűlöletből (Behaviour)
A klubok a Német Labdarúgó-szövetséggel
márc. 1
19:09
Súlyemelés: Mitykó Veronika ezüstérmet szerzett Máltán (She)
Új országos csúcsot elérve szerzett ezüstérmet a máltai felnőtt világkupaversenyen a junior-világbajnoki bronzérmes súlyemelő, Mitykó Veronika (76 kg). A 19 esztendős békéscsabai sportoló szemei előtt kizárólag a tokiói olimpia lebeg.
márc. 1
19:11
Légfegyveres Eb: két ötödik és egy hatodik hely zárásként (She)
A magyar férfi és női puskás csapat is az ötödik helyen zárt, míg a női pisztolyos válogatott a hatodik lett a wroclawi légfegyveres Európa-bajnokság zárónapján.
márc. 1
19:13
Férfi röpi: Hollósy rajtja az MK-címvédő legyőzésével (She)
A Kazincbarcika sima három szettben bizonyult jobbnak a vendég Pénzügyőrnél a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
márc. 1
19:27
Nagy fordítás után csoportelső a Győr (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC 28-27-re győzött a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének ötödik fordulójában, vasárnap, ezzel biztosítan csoportelsőként jut a negyeddöntőbe.
márc. 1
19:33
Dunaszerdahely: javuló játék és döntetlen Zsolnán (She)
A harmadik helyen álló DAC a Fortuna Liga 21. fordulójában 2–2-es döntetlent ért el idegenben a második helyen álló Zsolnával szemben, így megmaradt a két csapat közötti négypontos különbség.
márc. 1
19:39
Angol Ligakupa: megvédte elsőségét a Manchester City (She)
A Manchester City sorozatban harmadszor is diadalmaskodott az angol Ligakupában, ezúttal az Aston Villát verte meg (2–1) Pep Guardiola csapata, nagy csatában, izgalmas hajrá után.
márc. 1
19:41
Férfi kézi Bl: győzött a Psg, továbbjutott a Celje (She)
Vasárnap kialakult a negyeddöntőbe jutásért sorra kerülő forduló párosítása a férfi kézilabda Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A PSG legyőzte a PPD Zágrábot, így a legutóbbi 7 BL-meccsét rendre elveszítő szlovén RK Celje készülhet az egyenes kieséses szakaszra.
márc. 1
19:45
Ajánló: gyönyörű táj, gyilkos terep a Libegő Trailen (She)
Négy évvel ezelőtt rendezték az első Libegő Trailt, és a rendezvény olyan hamar népszerűvé vált, hogy a szervezőknek létszámstopot kellett bevezetniük. A nem mindennapi terepfutó-viadal az idén még látványosabb lesz.
márc. 1
19:51
Egy lépésre a magyar szuperrangadótól a BL-ben (Infostart)
Vasárnap kialakult a negyeddöntőbe jutásért sorra kerülő forduló párosítása a férfi kézilabda Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában.
márc. 1
19:57
El Clásico: Jordi Alba bekerült; Modric nélkül a Real – kezdők (She)
Zinédine Zidane és Quique Setién is kijelölte kezdőcsapatát a vasárnap esti el Clásicóra. A katalánoknál a sérüléséből felépülő Jordi Alba is lehetőséget kap, ahogyan a királyiak rutinos balbekkje, Marcelo is bekerült – sokan Ferland Mendy szerepeltetésére számítottak. A Real Madridnál nem játszik Luka Modric, s elöl Vinícius, Karim Benzema és Isco
márc. 1
20:03
Újabb kupát gyűjtött be Guardiola (Infostart)
A Manchester City ismét megvédte címét az angol labdarúgó Ligakupában, miután a vasárnapi, londoni döntőben 2-1-re legyőzte az Aston Villát.
márc. 1
20:09
Serie A: Kalinic duplázott, hétgólos meccset nyert a Roma (She)
A Roma idegenben 4–3-ra legyőzte a Cagliarit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában, ezzel a tabella ötödik helyén őrzi hatpontos előnyét a hatodik Napolival szemben.
márc. 1
20:11
Női kosár Nb I: őrület Miskolcon, a Sopron pontgazdag meccsen verte a Dvtk-t (She)
A női kosárlabda NB I 21. fordulójában a Sopron kétszeri hosszabbítás után 95–91-re legyőzte a DVTK-t idegenben.

Keresés