2008. november 1. szombat

nov. 1
20:19
Soproni Liga: döntetlent játszott a Honvéd a Kecskemét ellen (She)
A vendégek szereztek vezetést Csordás révén, ám a második félidőben Diego és Hercegfalvi góljaival fordítottak a hazaiak. A 92. percben Csordás második góljával egyenlített a Kecskemét.
nov. 1
20:33
Premier League: Pavljucsenko góljával nyert a Spurs a Pool ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) 2–1-es győzelmet aratott a Tottenham Hotspur a Liverpool ellen. A 11. forduló mérkőzésén a vezetést még Dirk Kuyt szerezte meg a találkozó 3. percében. Jamie Carragher öngóljával előbb egyenlítettek a londoniak, majd hosszabbítás perceiben a győztes gólt is megszerezték.
nov. 1
20:51
Ausztria: idegenben győztek Bodnárék , ikszelt a Mattersburg (She)
Idegenben győzött simán 2–0-ra a Bodnár Lászlót végig játszató Red Bull Salzburg labdarúgócsapata az osztrák Bundesliga 14. fordulójában a hét közben edzőt váltó LASK ellen. A Mattersburg Csizmadia Csabával és Kovrig Ákossal állt fel az Altach ellen, Kovrigot a 31. percben lecserélték. A zöld-fehérek Naumoszki duplájával vittek el egy pontot idegenből.
nov. 1
20:53
Asztalitenisz: aranyérmes a magyar válogatott Salzburgban (She)
A magyar női válogatott megnyerte a csapatversenyt az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának ausztriai állomásán, Salzburgban. A viadal honlapja szerint az Eb-ezüstérmes Tóth Krisztina, Póta Georgina, Lovas Petra trió a döntőben magabiztosan verte a spanyolokat. Tóth Krisztina egyesben vasárnap 10.30 órától játszik a fináléért, ellenfele a japán Hiura Reiko lesz.
nov. 1
20:55
Férfi kosárlabda NB I: szűk dombóvári siker a Pécs ellen (She)
A férfi kosárlabda élvonalbeli bajnokságban a Dombóvár Pécs csapatát fogadta és egy izgalmas mérkőzésen végül négy ponttal legyőzte a baranyaiakat.
nov. 1
21:27
Ligue 1: kikapott és lépéshátrányba került a Bordeaux (She)
Mindössze hét gól született a francia labdarúgó élvonal (Ligue 1) szombat esti mérkőzésein, ebből a Bordeaux-drukkereknek Youssouf Hadjié volt a legfájóbb, hisz ennek köszönhetően a Nancy legyőzte a Girondins-t.
nov. 1
21:29
Görögország: tíz emberrel győzött ten Cate csapata (She)
Bryce Moon kiállítása miatt tíz emberre fogyatkozva is győzni tudott idegenben a Panathinaikosz a Panioniosz ellen a görög labdarúgó Szuperliga 8. fordulójában.
nov. 1
22:57
Hollandia: Dzsudzsák gólpasszt adott, és Fehérék is nyertek (She)
A PSV-t erősítő Dzsuzsdák Balázs és a NAC Bredában szereplő Fehér Csaba is végig a pályán volt a holland bajnokság 9. fordulójában, ráadásul mindketten győztes csapat tagjainak mondhatják magukat.
nov. 1
22:59
Vízilabda LEN-kupa: kikapott a Szeged, győzött az Újpest (She)
Szoros mérkőzésen vereséget szenvedett a Szeged a spanyol Barcelonától a férfi vízilabda LEN Kupa selejtezőjének második napján, a J csoportban. Vasárnap a lengyel Arkonia Szczecinnel találkozik a magyar csapat. Az Újpest - amely az első fordulóban vereséget szenvedett - nagy csatában legyőzte a spanyol St. Andreu együttesét a férfi vízilabda LEN Kupa selejtezőjének L csoportjában. Vasárnap a brit…
nov. 1
23:15
Belgium: idegenben nyertek Tőzsérék, gálázott a Club Brugge (She)
Idegenben, a Tubeke otthonában győzött 3–1-re Tőzsér Dániel és Tóth Balázs csapata, a kitűnően szereplő Racing Genk a belga labdarúgó élvonal 10. fordulójában. Tóth végigjátszotta a meccset, Tőzsér a 68. percben állt be Bosnjak helyére. A forduló legnagyobb különbségű győzelmét a Kortrijket 4–1-re lelépő Club Brugge aratta.
nov. 1
23:17
Románia: döntetlen született a bukaresti rangadón (She)
Nem bírt egymással a listavezető Dinamo Bucuresti és a Steaua Bucuresti a román labdarúgó élvonal 13. fordulójának szombat esti rangadóján.

Keresés