2008. november 13. csütörtök

nov. 13
17:36
Hamburg: Mathijsen 2012-ig hosszabbított szerződést (She)
Joris Mathijsen 2012-ig meghosszabbította szerződését a Hamburggal. A holland válogatott hátvéd 2006-ban érkezett a német kikötővárosba az AZ Alkmaartól, azóta 75 mérkőzésen szerepelt a Bundesligában.
nov. 13
17:38
Bayern München: Klinsmann Landon Donovanről áradozik (She)
A jelenleg a Bayern Münchennél készülő Landon Donovan teljesítménye elnyerte a csapat vezetőedzője, Jürgen Klinsmann tetszését.
nov. 13
17:54
Felkészülési mérkőzés: Japán simán verte Szíriát (She)
Csütörtökön két válogatott felkészülési meccset rendeztek: Mexikó 2–1-re legyőzte Ecuadort, és az ázsiai mérkőzésen is a papírforma érvényesült, Japán 3–1-re verte Szíriát.
nov. 13
17:56
Skócia: 91-szeres válogatott csatárt igazol a Hibernian (She)
A skót élvonalbeli Hibernian labdarúgócsapata januárban szerződteti a finn válogatott és az FF Malmö csatárát, a rutinos Jonathan Johanssont.
nov. 13
18:12
Felkészülési mérkőzés: februárban brazil–olasz Londonban (She)
Az olasz és a brazil labdarúgó-válogatott jövő február 10-én felkészülési mérkőzést játszik egymással a londoni Emirates Stadionban. A dél-amerikai csapatnak ez már a negyedik fellépése lesz az Arsenal otthonában, ezt megelőzően Argentína, Portugália és Svédország ellen játszott az ötszörös világbajnok.
nov. 13
18:30
Olimpia 2016: hét sportág szeretne bekerülni a programba (She)
Hét sportág - a baseball, a softball, a golf, a karate, a görkorcsolya, a rögbi és a fallabda - szeretne bekerülni a 2016-os nyári ötkarikás játékok programjába. Az érintettek pénteken találkoznak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság programbizottságával.
nov. 13
18:32
Celtic: az UEFA 50 ezer euróra büntette a „keltákat” (She)
Az UEFA fegyelmi bizottsága 50 ezer eurós büntetést szabott ki a Celticre, mert a Manchester United elleni, múlt héten lejátszott Bajnokok Ligája-mérkőzésen (1–1) egy szurkolója beszaladt a pályára.
nov. 13
18:34
Ökölvívás Eb: Ungvári István bronzérmet szerzett (She)
A 48 kg-ban szereplő Ungvári István bronzérmes lett a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben pontozásos vereséget szenvedett az örmény Hovhancs Danieljantól.
nov. 13
19:06
Dortmund: 12 000 euróra büntették meg Hajnalék edzőjét (She)
A Német Labdarúgó-szövetség döntőbírósága sportszerűtlen viselkedés miatt 12 000 eurós büntetést szabott ki a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund vezetőedzőjére, Jürgen Kloppra.
nov. 13
19:24
Milan: Brenóval erősítenék meg a védelmüket a piros-feketék (She)
Az olasz Corriere dello Sport szerint Milan a Bayern München hátvédjével, a 19 éves Brenóval szeretné megerősíteni hátsó alakzatát.
nov. 13
19:42
Női kosárlabda: szoros meccsen nyert a Pécs a Bourges ellen (She)
A MiZo Pécs 2010 négy ponttal, 62–58-ra verte meg a francia Bourges együttesét a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.
nov. 13
19:42
Ökölvívó Eb: Ungvári bronzérmes (Metropol)
A 48 kilós Ungvári Istvánnak nem sikerült az újabb bravúr, ugyanis kikapott a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság elődöntőjében az örmény Hovhancs Danieljantól, azonban elégedetlenségre nincs oka, hiszen élete első felnőtt világversenyén bronzérmes lett.
nov. 13
20:00
Vívás: visszavonult a svájciak olimpiai bajnok párbajtőrözője (She)
Bejelentette visszavonulását Marcel Fischer, a svájciak olimpiai bajnok vívója.
nov. 13
20:02
Női kosárlabda: a Győr 12 ponttal verte meg a Solnát (She)
A Seat Foton Győr hazai pályán 74–62-re győzött a svéd Solna ellen a női kosárlabdázók Európa-kupájában. A magyar csapatnak ez volt az első sikere a csoportban, és elvileg még továbbjuthat a kvartettből.
nov. 13
20:36
Ökölvívó Eb: Varga Miklós kikapott; bronzéremmel zárt (She)
Nem sikerült a fináléba jutnia a 60 kg-ban szereplő Varga Miklósnak a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben pontozásos vereséget szenvedett az orosz Leonyid Kosztyiljevtől. Varga így bronzéremmel zárta szereplését.
nov. 13
20:54
Ukrajna: kettős lábtörést szenvedett a Dinamo Kijev klasszisa (She)
Kettős lábtörést szenvedett a Dinamo Kijev FC Sztal elleni Ukrán Kupa-mérkőzésen a kijeviek válogatott jobbhátvédje, a 24 éves Olekszandr Romancsuk.
nov. 13
20:56
Torna: kiállítás az Évszázad Sportolójának emlékére (She)
A Szlovén Tornaszövetség és a Szlovén Olimpiai Bizottság kiállítást nyitott a legendás Leon Stukelj emlékére, a háromszoros olimpiai bajnok születésének 110. évfordulójára.
nov. 13
20:58
Görögország: új edzőt szerződtetett Recoba egyesülete (She)
Edzőt váltott a görög labdarúgó élvonalban szereplő Panioniosz: a több neves légiós között az uruguayi Álvaro Recobát is foglalkoztató athéni klub Ewald Lienen kirúgása után Takisz Lemonisszal kötött a szezon végéig szóló szerződést.
nov. 13
21:12
Ökölvívó Eb: Káté Gyula az aranyért bokszolhat (She)
A 64 kg-ban szereplő Káté Gyula bejutott a döntőbe a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a négy között pontozással legyőzte az ír John Joe Joyce-t.
nov. 13
21:14
Valencia: Angulo gólt lőtt, majd hat hétre kidőlt (She)
Szerda este a valenciai Miguel Ángel Angulo előbb gólt lőtt csapata Király-kupa meccsén – a Valencia 3–0-ra győzött a Portugalete ellen – majd térdsérülést szenvedett, ami miatt hat hetet ki kell hagynia.
nov. 13
21:30
Döntetlennel kezdtek Polgár Juditék (Infostart)
Az ötödikként kiemelt magyar férfi válogatott döntetlent játszott az irániak ellen a drezdai sakkolimpia első fordulójában.
nov. 13
21:30
NBA: a Bulls szerződtette a veterán Lindsey Huntert (She)
A Chicago Bulls profi kosárlabdacsapata egyéves szerződést kötött a Detroit egykori kitűnő irányítójával, Lindsey Hunterrel.
nov. 13
21:32
Férfi vízilabda: a Domino Honvéd simán megverte az OSC-t (She)
Az OSC idegenben nem tudta megszorítani a Domino Honvédot a férfi vízilabda-bajnokság csütörtöki mérkőzésén, a hazaiak 12–5-re győztek.
nov. 13
22:06
Férfi kézilabda: nem bírt egymással a Löwen és a Zagreb (She)
A HC Zagreb 27–27-es döntetlent ért el a Rhein-Neckar Löwen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája H-csoportjában. A két csapat azonos pontszámmal áll az utolsó forduló előtt, de az egymás elleni eredményük a Löwennek kedvez, mivel Zágrábban 33–33-ra végeztek egymással a felek.
nov. 13
22:24
Serie A: a Lecce görög válogatott csatárt szerződtetett (She)
A Lecce szerződést kötött a 27 éves Dimitriosz Papadopulosszal, aki majdnem hat évig volt a Panathinaikosz játékosa, de a klubja felbontotta a szerződését, így szabadügynökké vált.
nov. 13
22:26
Műkorcsolya: szezonkezdet Sebestyénnel, Hoffmannék nélkül (She)
A hétvégén a magyar műkorcsolyázók is megkezdik a 2008-09-es szezont, ugyanakkor a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin új jégtáncpáros debütálására még várni kell.
nov. 13
22:28
Serie A: a Genoa sem tudta megállítani a Juventust (She)
A Serie A 12. fordulójának előrehozott mérkőzésén a remek formában lévő Juventus hazai pályán verte meg 4–1-re a Genoát.
nov. 13
23:18
Ökölvívó Eb: Darmos József bronzérmesként zárt (She)
A 91 kg-ban szereplő Darmos József pontozással kikapott az örmény Colak Ananikjantól a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokság elődöntőjében, így bronzérmes lett.
nov. 13
23:36
Spanyol Király-kupa: Vadóczék búcsúztatták a Getafét (She)
Az Osasuna hazai pályán 1–0-ra verte meg a Getafét a spanyol Király-kupa 4. fordulójának visszavágóján, így 1–0-s összesítéssel továbbjutott. Vadócz Krisztián végig a pályán volt a győztes csapat tagjaként.
nov. 13
23:38
Kosárlabda, férfi Euroliga: a Real másodpercekkel a vége előtt nyert (She)
Louis Bullock 3.8 másodperccel a végső dudaszó előtt szerzett kosarával egy ponttal, 70–69-re győzte le a Real Madrid az AJ Milanót hazai pályán.
nov. 13
23:54
Spanyol Király-kupa: a Sevilla ledolgozta hátrányát (She)
A Sevilla az első mérkőzésen ugyan 1–0-ra kikapott, hazai pályán viszont többek között Luis Fabiano mesterhármasával 4–0-ra legyőzte a Ponferradinát a spanyol Király-kupa 4. fordulójának visszavágóján, így simán továbbjutott.

Keresés