2008. november 19. szerda

nov. 19
20:15
Női kosárlabda: a Szeged legyőzte a Győrt az Európa Kupában (She)
Ötödik mérkőzését is megnyerte a Szeviép-Szeged a női kosárlabda Európa Kupában. A továbbjutását már korábban bebiztosító százszázalékos szegedi alakulat ezúttal a Győrt verte meg négy ponttal.
nov. 19
20:15
Polgár ismét kikapott, de a férfi válogatott így is nyert (Infostart)
A magyar férfi sakkválogatott 2,5:1,5 arányban nyert Kolumbia ellen a drezdai sakkolimpia hatodik fordulójában.
nov. 19
20:17
Férfi kézilabda: döntetlen Komlón, nyert a PLER és az MKB (She)
A győri kézilabdacsapat 11. mérkőzésén már a negyedik döntetlenjét játszotta a Komló otthonában a férfi NB I-ben. Az MKB Veszprém 32–22-re győzött Csurgón, míg a PLER hazai pályán verte meg a Kecskemétet 31–24-re.
nov. 19
20:19
Férfi kosárlabda MK: 11 ponttal nyert otthon a Nyíregyháza (She)
A férfi kosárlabda Magyar Kupában a legjobb 32 között a Nyíregyháza 95–84-re győzött a Debrecen ellen. A visszavágót november 28-án rendezik.
nov. 19
20:21
Felkészülési mérkőzés: Ciprus legyőzte Fehéroroszországot (She)
Felkészülési mérkőzésen Ciprus hazai pályán 2–1-re legyőzte a fehérorosz válogatottat. Ezalatt Egyiptom esélyt sem adott Beninnek, könnyedén nyert 5–1-re.
nov. 19
20:33
Női kosárlabda NB I: Cegléden győzött a Zala Volán (She)
A Zala Volán 90–64-re verte meg idegenben a Ceglédet a női kosárlabda NB I 10. fordulójában.
nov. 19
20:35
Sakkolimpia: győzött a magyar férficsapat Kolumbia ellen (She)
Három parti végeztével 2,5–0,5-re vezet a magyar férficsapat a kolumbiai válogatott ellen, vagyis az utolsó mérkőzéstől függetlenül már megnyerte összecsapását a drezdai sakkolimpia hatodik fordulójában.
nov. 19
20:51
Férfi kosárlabda NB I: győzött a ZTE a Körmend ellen (She)
A Zalakerámia-ZTE KK hazai pályán 90–84-es győzelmet aratott a Körmend ellen az UNIQA férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
nov. 19
21:27
Belgium: Juhász iránt a PSV, a Schalke és a Fiorentina is érdeklődik (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Juhász Roland Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz a holland PSV-nél. A holland szaklap, a Voetbal International internetes oldala szerint a holland bajnokcsapat érdeklődik a jelenleg a belga Anderlechtben futballozó magyar védő iránt.
nov. 19
21:29
Felkészülési mérkőzés: kikaptak a norvégok Ukrajnában (She)
Jevgenyij Szeleznyov góljával 1–0-s győzelmet aratott az ukrán válogatott Norvégia ellen.
nov. 19
21:31
Férfi kosárlabda, Magyar Kupa: a Nyíregyháza 11 ponttal nyert (She)
A Nyíregyháza 95–84-re győzött hazai pályán a Debrecen ellen a férfi kosárlabda Magyar Kupában, a 16 közé jutásért vívott párharc első mérkőzésén.
nov. 19
22:21
Női kosárlabda, Euroliga: kikapott a Pécs Spanyolországban (She)
A MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda Euroliga 6. fordulójában az A-csoportot vezető spanyol Halcón Avenidához látogatott. A baranyaiak egy 7–0-s rohammal kezdték a mérkőzést, a 2. negyed közepén viszont teljesen leblokkoltak, 7 percig nem szereztek pontot és végül 83–60-as vereséget szenvedtek.
nov. 19
22:39
Felkészülési mérkőzés: az olaszok ikszeltek Athénban (She)
A világbajnoki címvédő olasz válogatott a 2004-es Eb-győztes görög válogatott vendége volt, az Athénban rendezett felkészülési mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult.
nov. 19
22:41
Vb-selejtezők: három góllal győzött Csehország San Marinóban (She)
Az egyetlen szerdai vb-selejtezőn Csehország 3–0-ra győzött San Marinóban, ezzel a 3. csoport második helyére jött fel.
nov. 19
22:57
Torghelle Belfastban is gólt szerzett (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Észak-Írország ellen a Belfastban rendezett barátságos mérkőzésen. Az első gólt Torghelle Sándor, a másodikat Gera Zoltán lőtte.
nov. 19
22:57
Válogatott: Torghelle és Gera góljaival győzelem Belfastban (She)
A magyar válogatott Torghelle Sándor és Gera Zoltán góljaival 2–0-ra verte Észak-Írországot, így győzelemmel búcsúzott a 2008-as esztendőtől. Az újabb siker azt is jelenti, hogy továbbra is makulátlan az északírek elleni mérlegünk, négy mérkőzésből négyszer hagytuk el győztesen a pályát.
nov. 19
22:59
Felkészülési mérkőzés: Hollandia 3–1-re legyőzte Svédországot (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vb-selejtezős csoportellenfelei közül Svédország 3–1-re kikapott Hollandiában. A találkozót Szabó Zsolt vezette, Van Persie pedig eldöntötte: az Arsenal támadója szerezte a mérkőzés első két gólját.
nov. 19
23:01
Felkészülési mérkőzés: az angolok továbbra is veretlenek Berlinben (She)
Felkészülési mérkőzésen az angol labdarúgó-váloagatott Németországban nyert 2–1-re. Matthew Upson a 24. percben szerzett vezetést a vendégeknek, amit a második félifőben Patrick Helmes egalizált. John Terry gólja a rendes játékidő vége előtt mégis angol győzelmet ért.
nov. 19
23:15
Felkészülési mérkőzés: Maradona győzelemmel mutatkozott be (She)
Győzelemmel mutatkozott be Diego Maradona az argentin labdarúgó-válogatott kispadján, miután a dél-amerikaiak Maxi Rodríguez góljával 1–0-ra megverték Skóciát Glasgowban.
nov. 19
23:15
Lippi világcsúcstartó lett, az angolok nyertek Berlinben (Infostart)
Az angol válogatott továbbra is veretlen Berlinben, sőt nyert is. Marcello Lippi annak ellenére világcsúcstartó lett, hogy az olaszok közepes játékkal csak döntetlent értek el Pireuszban. A magyarok világbajnoki selejtező-csoportjának Európában pályára lépő csapatai közül csak Erwin Koeman együttese zárta győzelemmel a szerdát.
nov. 19
23:17
Videó: nézze meg Terry óriási hibáját a németek ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, felkészülési mérkőzésen az angol labdarúgó-válogatott Németországban nyert 2–1-re. A németek gólját hatalmas védelmi hiba előzte meg, John Terry hozott össze egy potyagólt…
nov. 19
23:33
Felkészülési mérkőzés: a lengyelek Írországban nyertek (She)
Lengyelország 3–2-re verte meg idegenben Írországot felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A találkozó érdekessége, hogy a 88. percben még csak 0–2 volt az állás, az utolsó három percben azonban három gól is esett.
nov. 19
23:35
Felkészülési mérkőzések: 4–2-re nyertek a törökök Ausztriában (She)
Törökország egy fordulatos, gólgazdag mérkőzésen győzött Ausztriában 4–2-re. A vendégeknél Tuncay Sanli három gólt szerzett. Svájc megverte Finnországot, a belgák viszont csak döntetlent játszottak Luxemburg ellen.
nov. 19
23:37
Felkészülési mérkőzés: nem talált be a francia válogatott (She)
Felkészülési mérkőzésen hazai pályán nem bírt az uruguayi válogatottal Franciaország. Raymond Domenech együttese 0–0-s döntetlent játszott dél-amerikai riválisával.

Keresés