2008. november 23. vasárnap

nov. 23
16:30
Dzsudzsák újra lendületben (Blikk)
Eindhoven – A szezon eleje Dzsudzsáknak és a PSV-nek gyengébben sikerült, de most már a csapat és Balázs is egyre jobb formában van.
nov. 23
17:06
Görögország: Erős Gábor gólja is kellett az Ionikosz sikeréhez (She)
A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában az Ionikosz Nikea csapatában légióskodó Erős Gábor is betalált a Kasztoria otthonában 3–2-re megnyert mérkőzésen. A magyar játékos a meccs 13. percében volt eredményes, és ezzel csapata 2–0-ra vezetett.
nov. 23
17:08
Newcastle: Kinnear egy hónapig még biztosan marad (She)
A Newcastle United tulajdonosa, Mike Ashley további egy hónapra meghosszabbította a szakvezető Joe Kinnear ideiglenes kinevezését a labdarúgócsapat élén.
nov. 23
17:10
Serie A: magabiztosan nyert a Roma, ikszelt a Lazio (She)
Először ünnepelhetett egymás után két sikert a Serie A 2008–09-es szezonjában az AS Roma: a „farkasok” a múlt heti fővárosi derbi után simán nyertek Leccében, míg a rivális Lazio nem bírt hazai pályán a Genoával. Könnyedén győzött a Reggina és a Sampdoria, idegenben verte meg a Chievót a Siena. Conti a 95. percben mentette döntetlenre a vendégeknek a Napoli–Cagliari találkozót, Succi meg ugyanígy…
nov. 23
17:24
Hollandia: könnyedén nyert az Utrecht és a Willem II (She)
Nagyon sima hazai győzelmek születtek a holland élvonal 12. fordulójának vasárnap fél hármas meccsein: az Utrecht a Vitesse-nek rúgott egy négyest, a Willem II pedig 3–0-ra verte meg a Groningent – pedig a vendég zöld-fehérek felzárkózhattak volna a 26 pontos éllovas duó, az AZ és NAC Breda mellé.
nov. 23
17:42
Videó: Hatton legyőzte Malignaggit, aki nekiment saját edzőjének (She)
Mára virradóra Ricky Hatton Las Vegasban megverte Paulie Malignaggit, így megvédte az IBO kisváltósúlyú világbajnoki címét. Az angol bokszoló a 11. menetben technikai K.O.-val győzött, ekkor dobta ugyanis be Malignaggi edzője a törülközőt. A vesztes, miután leesett neki, hogy trénere mit csinált, lökdösni kezdte a szakembert – némileg okkal, hiszen nem kapott olyan nagy pofont, ami indokolta volna…
nov. 23
17:44
Vízilabda: hiába Benedekék remeklése, kikapott a Recco (She)
Hiába dobott a magyar "különítmény" összesen hat gólt, mégis vereséget szenvedett a Pro Recco a vízilabda Euroliga első fordulójában a Jug Dubrovnik vendégeként.
nov. 23
18:00
Videó: tekintse meg Totti gyönyörű találatát a Lecce ellen! (She)
Futball-leckét adott a Leccének az AS Roma a Serie A 13. fordulójában: Luciano Spalletti csapata könnyedén győzött 3–0-ra idegenben. A meccs legszebb gólját egy villámgyors kontra után Francesco Totti szerezte a 49. percben.
nov. 23
18:02
Zenit: három német csapat is érdeklődik Fatih Tekke iránt (She)
Orosz információk szerint három német csapat is aktívan érdeklődik Fatih Tekke, a Zenit török csatára iránt.
nov. 23
18:36
Női röplabda NB I: nyert a Vasas és a Gödöllő is (She)
Ötjátszmás, szoros mérkőzésen nyert a Vasas a BSE ellen a női röplabda NB I-ben, a Gödöllő pedig nagyon sima győzelmet aratott Miskolcon. A Békéscsaba hazai pályán tudta felülmúlni a Kaposvárt. A Vasas alig 48 óra alatt a második rangadóján diadalmaskodott: a piros-kékeknél Czakó Mária volt a nyerőember, míg a vendégeknél több kulcsjátékos is rossz napot fogott ki, ezt pedig nem bírta el a csak…
nov. 23
18:54
Ligakupa: hazai pályán Simon duplájával győzött a Haladás (She)
A Ligakupa 6. fordulójának utolsó mérkőzését a B-csoportban vívták. A Győr látogatott Szombathelyre a Haladáshoz, és udvarias vendégnek bizonyult: 2–0-ra kikapott a vasi alakulattól. A hazaiak mindkét gólját Simon Attila szerezte.
nov. 23
18:56
Férfi kézilabda EHF-kupa: továbblépett a Debrecen (She)
Bejutott a férfi kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjébe a Debrecen, miután a második mérkőzésen is nyert a pályaválasztói jogáról lemondó ukrán Portovik Juzsnij ellen. A szombati első találkozón simán, 44–33-ra győztek a hajdúságiak.
nov. 23
19:12
Bundesliga: Olic parádés gólja döntött a Nordderbyn (She)
A német labdarúgó Bundesliga 14. fordulójának záró meccse a Hamburg–Werder Bremen északi derbi volt. A presztízscsata után a HSV hívei örülhettek, hiszen csapatuk 2–1-re győzött, Ivica Olic pedig egészen káprázatos góllal segítette három ponthoz a házigazdákat.
nov. 23
19:14
Primera División: Vadócz is betalált az Osasuna győztes meccsén (She)
Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna 3–1-re legyőzte az Almeríát a Primera División 12. fordulójában, s ezzel megszerezve az első sikerét ebben az idényben.
nov. 23
19:16
Premier League: hazai pályán „nullázta le” a WHU Fülöpéket (She)
A svájci Valon Behrami megpattanó lövésből esett góljának köszönhetően 1–0-s győzelmet aratott a West Ham United a Sunderland otthonában, a Premier League 14. fordulójában. A hazai csapat kapuját Fülöp Márton védte.
nov. 23
19:30
Férfi tenisz, Davis-kupa: Spanyolország a győztes! (She)
Spanyolország férfi teniszválogatottja nyerte meg a Davis-kupát, miután Fernando Verdasco közel négy óra játék után 6:3, 6:7, 4:6, 6:3, 6:1 arányban legyőzte az argentin José Acasusót, amivel a spanyolok egyúttal 3–1-re összesítésben is megnyerték a Mar del Platában rendezett finálét.
nov. 23
19:32
Videó: nézze meg Ivica Olic csodálatos találatát a Werder ellen! (She)
Ivica Olic, a Hamburger SV horvát klasszisa csodálatos góllal "tett pontot" a Werder Bremen elleni északi rangadóra: a csatár találata három pontot és 2–1-es győzelmet eredményezett a HSV-nek.
nov. 23
19:34
Jégkorong Kontinentális Kupa: ismét kikapott a Dunaújváros (She)
Harmadik meccsén is kikapott a Dunaújváros, így utolsó lett a jégkorong Kontinentális Kupában, a négyes döntőbe jutásért rendezett torna harmadik fordulójában. A DAB-ban Peterdi Imre duplázni tudott.
nov. 23
19:48
Ligue 1: négy perc alatt lőtt hármat a Le Mans-nak a Monaco (She)
Kapott gól nélkül zárta a francia labdarúgó-élvonal, a Ligue 1 vasárnap délutáni mérkőzéseit a Monaco és a Nancy is. A hercegségbeliek a 48. és az 52. perc között háromszor is betaláltak. A másik meccsen a gyengén szereplő Nantes otthonában nyert 1–0-ra a Nancy.
nov. 23
19:50
Férfi kézilabda, KEK: nyolcaddöntőbe jutott a Dunaferr (She)
A Dunaferr kettős győzelemmel jutott tovább a PLER ellen a férfi kézilabda KEK-ben, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett magyar érdekeltségű párharcban.
nov. 23
20:06
Női kosárlabda NB I: lemosta a Pécs hazai pályán a BSE-t (She)
Rendkívül sima, 36 pontos győzelmet aratott a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén a MiZo Pécs a BSE ellen. A városmajoriak az első negyedben még jól tartották magukat, de a Pécs még a szünet előtt eldöntötte a meccset egy 27–7-es rohanással.
nov. 23
20:08
Svájc: kupanegyeddöntőbe jutottak Vanczák Vilmosék (She)
Idegenben győzött a Malley ellen, ezzel pedig bejutott a labdarúgó Svájci Kupa negyeddöntőjébe az FC Sion. Vanczák Vilmos végigjátszotta a mérkőzést. Hazai pályán lépett tovább a Grasshoppers, a Wil otthonában vívta ki a továbbjutást az FC Zürich.
nov. 23
20:24
Vízilabda, Euroliga: a Vasas legyőzte az Egert az 1. fordulóban (She)
A Vasas a mérkőzés elejétől vezetve győzött 9–7-re az Eger ellen idegenben a férfi Euroliga D-csoportjának 1. fordulójában.
nov. 23
20:26
Jégkorong: otthon szenvedett vereséget az Alba Volán (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság 24. fordulójában az Alba Volán a Vilach csapatát fogadta és 2–1-es vereséget szenvedett. A székesfehérváriak gólját Palkovics Krisztián lőtte a másoldik harmadban, alig egy perccel az osztrákok első gólja után.
nov. 23
20:45
Nyolcaddöntős a Dunaferr (Behaviour)
A Dunaferr kettős győzelemmel jutott tovább a PLER ellen a férfi kézilabda KEK-ben, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett magyar érdekeltségű párharcban.
nov. 23
21:00
Primera División: a Getafe meglepte a Barcelonát a Camp Nouban (She)
A Getafe meglepte a Barcelonát a Camp Nouban, és ponttal tért haza a Primera División 12. fordulójában rendezett mérkőzésről.
nov. 23
21:18
MOL Liga: kiütéssel győzött a HC a Progym ellen (She)
MOL Liga szombati játéknapján a HC Csíkszereda 10–3-ra verte a hargitai Progym csapatát és ezzel őrzi vezető helyét. A második Újpest némi meglepetésre az NZ Stars vendégeként szenvedett minimális vereséget. Kikapott a harmadik helyen álló Steaua Bucuresti is, a román fővárosban az SC Csíkszereda győzte le 5–2-re.
nov. 23
21:20
Görögország: győzelmével visszavette a 2. helyet a PAOK (She)
Ibrahima Bakayoko góljával hazai pályán győzött a Lárisza ellen és visszavette a görög labdarúgó élvonal 2. helyét a PAOK. A héten edzőváltáson átesett csapatok közül egymással ikszelt az OFI és az AEK (Orosz Pétert nem nevezték a krétaiak), győzött az Aszterasz.
nov. 23
21:22
Férfi kézilabda NB I: Lele tizenhatot vágott, nyert a Tatabánya (She)
A Tatabánya hazai pályán verte meg 38–33-ra a Csurgót a férfi kézilabda-bajnokságban.
nov. 23
21:36
Sakk: a női csapat kikapott, a férfiak győztek Drezdában (She)
A magyar női csapat kikapott Oroszországtól, a férfiak viszont legyőzték Svájcot a drezdai sakkolimpia tizedik fordulójában.
nov. 23
21:54
Jégkorong, Mol Liga: szoros meccsen nyert a Fradi (She)
A Ferencváros szoros mérkőzésen, 4–3-ra verte meg hazai pályán a Miskolcot a jégkorong-bajnokságban.
nov. 23
22:12
Skócia: meg akarták ölni Maradonát a glasgow-i meccs előtt (She)
A olasz Calciomercato információi szerint az argentin válogatott Skócia ellen felkészülési mérkőzése előtt a rendőrség elfogott egy nem teljesen beszámítható elmeállapotú embert, aki Diego Maradona életére akart törni.
nov. 23
22:30
U23-as cselgáncs Eb: Bor harmadszor junior kontinensbajnok (She)
Bor Barna nyerte a plusz 100 kg-osok versenyét a zágrábi U23-as cselgáncs Európa-bajnokság zárónapján.
nov. 23
22:32
Serie A: két pontot Torinóban hagyott az AC Milan (She)
Jó iramú, helyzetekben bővelkedő, élvezetes mérkőzést vívott egymással a Torino és az AC Milan az olasz labdarúgó élvonal 13. fordulójának záró találkozóján. Az Inter–Juventus rangadó után a Torino–Milánó összecsapások „második felvonásán” 2–2-es döntetlen született, az eredmény igazságos.
nov. 23
23:06
Primera División: a Deportivo La Coruna legyőzte a Bilbaót (She)
A Deportivo La Coruna a 2–1-re legyőzte a Riazorban az Athletic Bilbaót a spanyol bajnokság 12. fordulójában.
nov. 23
23:24
Ligue 1: az utolsó pillanatban egyenlített a Marseille (She)
A Marseille csak a 90. percben lőtt góllal tudta döntetlenre hozni a Lille elleni, hazai mérkőzést a francia bajnokság 15. fordulójában, így nem tudta megelőzni a második helyen álló Nice-t.
nov. 23
23:42
A Barcelona és a Milan sem nyert a meglepetések hétvégéjén (Infostart)
A Barcelona az idény során mindössze másodszor veszített pontokat hazai bajnoki mérkőzésen, s Milan sem tudott nyerni, csak döntetlenre játszott Torinóban. A hétvége e kettő mellett is számos meglepetést hozott. A Premier League-ben, például, először fordult elő, hogy a tabella első öt helyezettje nem szerzett gólt. Spanyolországban kikapott az európai elit utolsó, meddig még veretlen csapata, a…
nov. 23
23:42
Portugália: tartja a lépést a Benfica a listavezetővel (She)
A Benfica 2–0-ra legyőzte idegenben az Academicát a portugál bajnokság 9. fordulójában, így továbbra is csak egy pont a hátránya a listavezető Leixoesszel szemben.
nov. 23
23:44
Videó: nézze meg Vadócz első gólját az Osasunában! (She)
Vadócz Krisztián megszerezte első gólját az Osasunában a csapat 3–1-re megnyert mérkőzésén. A magyar légiós a találkozó utolsó pillanataiban talált be. Nézze meg a gólt!

Keresés