2008. november 24. hétfő

nov. 24
18:00
Videó: tekintse meg Tóth Balázs nagyszerű kapásgólját! (She)
Kiváló teljesítménnyel segítette győzelemhez csapatát, a Genket Tóth Balázs a Gent elleni belga bajnokin. A magyar válogatott védekező középpályása a mérkőzés első gólját szerezte a 40. percben, majd később egy gólpasszt is adott. A Genk végül idegenben 3–2-re győzött, és a 4. helyen áll a Jupiler League-ben.
nov. 24
18:02
Jégkorong, női NB I: 68–0-ra győzött az Újpest a Miskolc ellen (She)
Nem akármilyen eredmény született a honi első osztályú női jégkorong-bajnokság legutóbbi játéknapján. Vasárnap ugyanis az UTE Marilyn HC 68–0-ra verte a Miskolci Démonok csapatát.
nov. 24
18:54
Úszás: egyéves eltiltást kapott a doppingoló izraeli (She)
Egyéves eltiltást kapott az izraeli úszóválogatott tagja, Max Jaben, miután bebizonyosodott, hogy tiltott szteroidokkal élt.
nov. 24
19:00
Fontos döntések napjai a magyar hoki életében (Metropol)
Vasárnap dőlt el, hogy játszhatunk a címvédő orosz válogatottal, míg kedden az Országgyűlés szavaz a vb-felkészülésről és a sportági utánpótlásról. Összesen 270 millió forintról van szó.
nov. 24
19:12
Talmácsi: Még nem az igazi az új motor (Infostart)
A világbajnoki záró futamot követő tesztnap után ismét motorra ült Talmácsi Gábor. A 2007-ben a nyolcadliteresek között vébé-győztes magyar versenyző az Aprilia 250 köbcentis gyári RSA-motorját tesztelte 41 körön át.
nov. 24
19:12
MotoGP: Talmácsi Gábor együtt tesztelt Di Meglióval (She)
Talmácsi Gábor hétfőn részt vett az Aspar-csapat valenciai tesztjén, melyen tovább folytatta az ismerkedést a 250-es géposztállyal, ahol a következő szezontól szerepel. A teszten Talmácsi mellett további két világbajnok vett részt, a spanyol Alvaro Bautista és a francia Mike Di Meglio személyében. Talmácsi Bautistától 9 tizeddel elmaradt, Di Megliónál viszont jobb időt ért el.
nov. 24
19:48
Női kosárlabda, Euroliga: visszalépett a CSZKA Moszkva (She)
Az MKB Euroleasing-Sopron csoportellenfele, a CSZKA Moszkva anyagi gondjai miatt visszalépett a női kosárlabda Euroliga küzdelmeitől. Az orosz csapat eredményeit törölték, így a magyar bajnok 4 győzelemmel és 1 vereséggel második helyen áll a B-csoportban.
nov. 24
20:24
Barcelona: Lionel Messi felépült, játszhat a Sporting ellen (She)
A múlt hét végén szenvedett combsérülést Lionel Messi az FC Barcelona argentin támadója. A katalánok kiválósága ezért kihagyta a Getafe elleni bajnoki mérkőzést, és a jelek szerint ez elegendőnek bizonyult a felépüléséhez, hiszen ő is tagja a Barca Sporting elleni BL-meccsre készülő keretének.
nov. 24
20:42
Bundesliga: hosszú időre kidőlt a sorból a Frankfurt kapusa (She)
Jó ideig nem számíthat kapusára, Oka Nikolovra, miután a hét végi, Hannover ellen ellen 4–0-ra megnyert mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett. Az első jelentések szerint Nikolov sarka sérült meg az első félidőben, a második játékrészben már Markus Pröll védett helyette.
nov. 24
21:18
Steaua Bucuresti: nem nyilatkoznak a játékosok a román sajtónak (She)
Egyetlen hazai médiumnak sem nyilatkoznak a Steaua Bucuresti labdarúgói, akik kedden a Bayern München otthonában lépnek pályára Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Dorinel Munteanu játékosai a román sajtó negatív hangvételű cikkeivel indokolták a döntést.
nov. 24
22:12
Ciprus: Szili Attila 2. szezonbeli bajnoki gólja nem sokat ért (She)
Hiába szerezte meg a nyolcadik percben a vezetést Szili Attila a vendég APEP Pitszilia együttesének a ciprusi élvonal 10. fordulójának záró meccsén, a találkozót a hazai pályán játszó Alki Larnaca nyerte meg 3–1-re.
nov. 24
22:30
Vadócz Krisztián: „Tudok még sokkal jobban is játszani!” (She)
Az Osasuna magyar középpályása vasárnap megszerezte első gólját a spanyol élvonalban, hétfőn pedig már saját sajtótájékoztatót is tartott – adta hírül a klub honlapja és a Marca című spanyol sportlap.
nov. 24
22:32
Anglia: döntetlen a tartalék-bajnokság magyaros meccsén (She)
Nem bírt egymással a Liverpool és Newcastle United tartalék-csapatainak mérkőzésén: a Gulácsi Péterrel és Simon Andrással a kezdőben felálló Liverpool a Kádár Tamással a soraiban kezdő Newcastle otthonában 1–1-es döntetlent játszott.
nov. 24
22:48
NHL: ágyéksérülése miatt egy hónapig nem védhet Luongo (She)
Legalább négy hétig nem állhat csapata rendelkezésére az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL) szereplő Vancouver Canucks kapusa, Roberto Luongo, miután még szombaton megsérült.
nov. 24
23:06
Premier League: egy góllal nyert a Wigan az Everton ellen (She)
Az angol élvonal 14. fordulójának zárómeccsén a Wigan Henri Camara 52. percben esett góljával 1–0-ra legyőzte az Evertont, és győzelmével a 18. helyről fellépett a tizenötödikre.

Keresés