2008. november 3. hétfő

nov. 3
14:35
Ifjúsági olimpia, 2012: Innsbruck vagy Kuopio lesz a házigazda (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága kettőre szűkítette a 2012-es téli ifjúsági olimpiai játékok rendezésére pályázó városok számát, és e szerint az ausztriai Innsbruck vagy a finnországi Kuopio rendezheti meg a sporteseményt.
nov. 3
15:09
Bajnokok Ligája: Ashley Cole nem játszhat az AS Roma ellen (She)
Combizomhúzódás miatt kihagyja az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést Ashley Cole, a Chelsea védője.
nov. 3
15:27
Formula–1: éjfél után kezdett ünnepelni Lewis Hamilton (She)
Egy Sao Pauló-i éjszakai bárban ünnepelte meg frissen szerzett Formula-1-es világbajnoki címét Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája.
nov. 3
15:29
Atlétika: olasz maratoni futó pozitív doppingtesztje (She)
Pozitív lett a doppingtesztje Alberico Di Ceccónak, az athéni olimpián kilencedik helyezett maratoni futónak.
nov. 3
15:45
Németország: Löw Fringsszel is négyszemközt tárgyal (She)
A csapatkapitány Michael Ballackkal folytatott múlt heti, négyszemközti megbeszélése után Torsten Fringsszel is „tárgyalóasztalhoz ül” Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 3
15:47
Diósgyőr: Köteles megsérült, s lehet, hogy az idén már nem véd (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában hazai pályán nyert a Haladást vendégül látó Diósgyőr, ám a borsodiaknak a jelek szerint vezéráldozatot kellett hozniuk a három pontért.
nov. 3
15:49
Öttusa: a szövetség pályázatot írt ki a kapitányi posztra (She)
A Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) nyílt pályázatot írt ki a szövetségi kapitányi poszt betöltésére, azaz nem hosszabbítja meg automatikusan Pálvölgyi Miklósnak, a férfi-, illetve Kulcsár Antalnak, a női válogatott szakvezetőjének az olimpiai ciklus végével lejáró megbízatását.
nov. 3
16:03
Birkózás: öt év fegyházat kapott Farkas Péter (She)
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót elsőfokú ítéletével hétfőn öt év fegyházra ítélte bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
nov. 3
16:05
Jégkorong: már százezer jegy elfogyott a 2009-es vb-re (She)
Öt hónappal a 2009-es, svájci jégkorong-világbajnokság előtt már százezer jegyet eladott a helyi szervezőbizottság.
nov. 3
16:21
Súlyemelés: csupán egyetlen pályázó az elnöki tisztségre (She)
Egyetlen személy nyújtotta be pályázatát a Magyar Súlyemelő-szövetség (MSSZ) elnöki posztjára, amely a külföldön munkát vállaló Fehér Tamás lemondása nyomán üresedett meg.
nov. 3
16:23
Darts: Bezzeg Nándor sporttörténelmet írt Prágában (She)
Bezzeg Nándor bejutott a dartsosok PDC által szervezett profi világbajnokságára, amelyre 2008. december 19. és 2009. január 4. között kerül sor a londoni Alexandra Palace-ban.
nov. 3
16:39
Ligakupa: két mérkőzés időpontját módosította az MLSZ (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította a Lombard Pápa–Győri ETO és a Haladás–MTK Ligakupa-mérkőzések időpontját.
nov. 3
17:15
Nigéria: a feldühödött szurkolók összevertek egy bírót (She)
A feldühödött tömeg összeverte a játékvezetőket a nigériai élvonalban lejátszott Enyimba–Heartland FC futballmeccsen.
nov. 3
17:33
Büntetőügy: Farkas Péter is megszökött a bíróságról (She)
Testvére után Farkas Péter is megszökött a több órás ítélethirdetésről a Pesti Központi Kerületi Bíróságon hétfőn. Nem jogerősen Farkas Péter olimpiai bajnokot 5 év fegyházra ítélte a bíróság kábítószerrel való visszaélés miatt, testvérét, Károlyt pedig 7 évre.
nov. 3
17:35
Liverpool: Fernando Torres korábbi csapata ellen térhet vissza (She)
A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez 70 százalék esélyt lát arra, hogy a hetek óta sérüléssel bajlódó Fernando Torres pályára léphet az Atlético Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 3
17:51
Svájc: kirúgták Uli Stielikét, nincs edzője Vanczákéknak (She)
A svájci élvonalban szereplő Sion labdarúgócsapatának elnöke, Christian Constantin elbocsátotta a vezetőedzőt, a német Uli Stielikét, miután az együttes a hétvégén 3–0-s vereséget szenvedett a listavezető Basel otthonában.
nov. 3
17:53
Serie A: Szinisa Mihajlovics lesz a Bologna új vezetőedzője (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a Cagliaritól elszenvedett 5–1-es vereség után menesztették a Bologna labdarúgócsapatának szakvezetőjét, Daniele Arrigonit. A klub már be is jelentette, hogy Szinisa Mihajlovics veszi át az együttes irányítását.
nov. 3
17:55
Jégkorong: Szélig nem lép pályára az olimpiai selejtezőn (She)
Nem játszik Szélig Viktor, a francia Briancon légiósa a péntektől vasárnapig tartó budapesti jégkorong olimpiai selejtezőn, mert felesége várandós.
nov. 3
17:57
Jégkorong: Szélig Viktor nem jön az olimpiai selejtezőre (She)
Nem játszik Szélig Viktor, a francia Briancon légiósa a péntektől vasárnapig tartó budapesti jégkorong olimpiai selejtezőn, mert felesége várandós.
nov. 3
18:09
Chelsea: Ashley Cole nem játszik a Roma elleni BL-meccsen (She)
Szombaton győzött a Chelsea a Sunderland ellen, de legalább tíz napra elveszítette hátvédjét, Ashley Cole-t, aki így kihagyja a Roma elleni keddi Bajnokok Ligája mérkőzést és a Blackburn elleni hétvégi bajnokit.
nov. 3
18:11
Chelsea: Ashley Cole nem játszik a Roma elleni BL-meccsen (She)
Szombaton győzött a Chelsea a Sunderland ellen, de legalább tíz napra elveszítette hátvédjét, Ashley Cole-t, aki így kihagyja a Roma elleni keddi Bajnokok Ligája mérkőzést és a Blackburn elleni hétvégi bajnokit.
nov. 3
18:45
Bajnokok Ligája: Kassai Viktor Brémában fújja a sípot (She)
Kassai Viktor vezeti kedden a Werder Bremen–Panathinaikosz mérkőzést, melyet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, a B csoportban rendeznek.
nov. 3
19:03
NB II, Keleti csoport: DVSC-DEAC–FTC élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött az NB II Keleti csoportjában a 13. forduló utolsó mérkőzése, a DVSC-DEAC–Ferencváros találkozó.
nov. 3
19:21
Tenisz: Rafael Nadal fáradt, kihagyja a világbajnokságot (She)
Személyes honlapján jelentette be a férfi teniszezők világranglistáját vezető Rafael Nadal, hogy nem vesz részt a sanghaji világbajnokságon, mert túl fáradtnak érzi magát a szezon végén.
nov. 3
20:33
Roma: Francesco Totti játszhat kedden a Chelsea ellen (She)
Pályára léphet a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti.
nov. 3
20:35
Brazília: Dunga nem számít Ronaldinhóra a portugálok ellen (She)
Keretet hirdetett Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a portugálok elleni, november 19-i barátságos találkozóra.
nov. 3
21:09
NB II, Keleti csoport: Shaw góljával nyert a Ferencváros (She)
A DVSC-DEAC hazai pályán 1–0-ra kapott ki a Ferencvárostól az NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában, ezzel a zöld-fehérek a táblázat élére álltak. A győztes gólt Paul Shaw szerezte.
nov. 3
21:27
Svédország: győzött az Elfsborg, elmaradt a bajnokavatás (She)
A svéd labdarúgó bajnokság hétfő esti mérkőzésén az Elfsborg 3–0-ra legyőzte a Halmstadot hazai pályán, így matematikailag továbbra is van esélye befogni az éllovas Kalmart.
nov. 3
21:45
Vívás: Budai Dániel ezüstérmes párbajtőrben a junior Eb-n (She)
Budai Dániel ezüstérmes lett a párbajtőrözők egyéni küzdelmében az amszterdami junior vívó Európa-bajnokság nyitónapján.
nov. 3
22:03
NBA: Iverson Detroitban, Billups és McDyess Denverben (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Denver Nuggets vezetői hétfőn közleményben tudatták, hogy megegyeztek a Detroittal, így Allen Iverson a jövőben a Pistons-ban folytatja.
nov. 3
23:15
Serie B: Feczesinnel a soraiban kapott ki a Brescia (She)
Az olasz másodosztályú bajnokság hétfő esti mérkőzésén a Brescia 2–0-ra kikapott a Livorno otthonában. Az együttes magyar csatára, Feczesin Róbert kezdőként lépett pályára, de az 54. percben lecserélték, míg csapattársa, Vass Ádám a kispadról nézte végig a találkozót. A Brescia ezzel a vereséggel maradt a 7. helyen a bajnokságban.
nov. 3
23:17
Premier League: két bajnokit nyert egymás után a Newcastle (She)
A 10. forduló után a 11. fordulóban is győzelmet aratott a Newcastle United az angol bajnokságban.
nov. 3
23:51
Championship: menesztették Priskin csapatának menedzserét (She)
Priskin Tamás csapata, az angol másodosztályú bajnokságban szereplő Watford menesztette posztjáról Aidy Boothroydot, a csapat menedzserét.

Keresés