2008. június 16. hétfő

jún. 16
0:00
Euro 2008: nézze meg, ahogy Nihat Kahveci továbblőtte a törököket (She)
Aztán a 89. percben jön az apró török, felrajzolja a labdát a bal felsőbe, a cseheket hazaküldi knédlit enni, övéit meg a legjobb 8 közé. Nem akármilyen gól, egy nem akármilyen meccs lezárásaként.
jún. 16
0:04
Euro 2008: Nihat Kahveci és Hakan Yakin lettek a meccsek legjobbjai (She)
Az UEFA technikai csapata megválasztotta a két mai mérkőzés legjobbját a török Nihat Kahveci és a svájci-török Hakan Yakin személyében.
jún. 16
0:15
Brazília bajban (Infostart)
A brazil labdarúgó-válogatott kétgólos vereséget szenvedett Paraguayban a 2010-es világbajnokság dél-amerikai selejtezőjének ötödik fordulójában.
jún. 16
1:32
Vb-selejtezők: argentin pontmentés a hajrában Ecuador ellen (She)
A Paraguay ellen veszítő brazil válogatott után Argentína sem nyújtott meggyőző teljesítményt a 2010-es világbajnoki selejtezősorozat dél-amerikai zónájának ötödik fordulójában, az albiceleste hazai pályán 1?1-es döntetlent ért el Ecuador ellen.
jún. 16
2:04
Vb-selejtezők: Mexikó és az Egyesült Államok is nyert (She)
Mind Mexikó, mind az Egyesült Államok győzelemmel zárta az első mérkőzését a 2010-es világbajnoki selejtezők CONCACAF-zónájának második selejtezőkörében.
jún. 16
6:59
A B csoportban az osztrákok nagyon fenik a fogukat a német válogatottra (Behaviour)
Ki ne emlékezne az idősebb fociőrültek közül egy 1978-as osztrák–német meccsre, amikor a sógorok Hans Krankl vezetésével megverték a jóval esélyesebb Nationalelfet. Most minden osztrák abban bízik, hogy a válogatott képes lesz megismételni a cordobai csodát, és ezzel továbbjutni a B csoportból a horvátok mögött.
jún. 16
7:03
A botrányos állapotok miatt félbeszakadt a kézilabda-válogatott szarajevói vb-selejtezője (Behaviour)
Szabályos öngyújtóeső, háborús körülmények, szitokáradat és hihetetlenül ellenséges hangulatban produkált kiválót a férfi kézilabda-válogatott Szarajevóban. A bosnyák szurkolók nem voltak képesek elviselni, hogy a Skaliczki-csapat végig vezetve uralta a sorsdöntő vb-selejtezőt, és viselkedésük lehetetlenné tette a folytatást. Több magyar játékos könnyebben megsérült, mindazonáltal a csapat kettős…
jún. 16
9:28
Nehéz helyzetben vannak a kajakozóink (Infostart)
Nehéz lesz idén olimpiát nyernie a női kajakozóinknak - mondta az InfoRádióban a magyar szövetség elnöke, aki kevés esélyt lát arra, hogy a sportág női képviselői olyan sikert aratnak majd Pekingben, mint amilyent Athénban.
jún. 16
9:28
Férfi kézilabda: Macedónia is világbajnoki résztvevő (She)
A vasárnapi Izland?Macedónia visszavágóval lezárult a férfi kézilabdázók világbajnoki selejtezője, már ami a pályán történteket illeti.
jún. 16
9:28
Gólrekordot dönt Villa? (Blikk)
Platini 9 találata a csúcs az EB-k történetében
jún. 16
9:30
NBA, döntő: nyert a Lakers, Bostonban dől el a párharc (She)
Ha kínkeservesen és nem a legmeggyőzőbb játékkal is, de 103?98-ra győzött a Los Angeles Lakers a Boston Celtics ellen az NBA nagydöntőjének 5. mérkőzésén, így 3?2-re szépített.
jún. 16
9:30
Európa focizik, az angolok pihennek (Blikk)
Beckham a fiával volt egy Los Angeles-i kosármeccsen
jún. 16
9:32
Vb-selejtezők: Chile Bolíviában győzött Medel duplájával (She)
Chile idegenben verte meg Bolíviát a 2010-es világbajnoki selejtezősorozat dél-amerikai zónájának ötödik fordulójában rendezett mérkőzésén.
jún. 16
9:32
Löw: Nő a baj! (Blikk)
Zavarnak a német feleségek
jún. 16
9:34
Vb-selejtezők: Trinidad kínos veresége, Jamaica sima győzelme (She)
Meglepetés a 2010-es világbajnokság észak- és közép-amerikai zónájában (CONCACAF), a második kvalifikációs kör első mérkőzésén a 2006-os világbajnoki résztvevő trinidadi válogatott 2?1-re kikapott hazai pályán Bermudától.
jún. 16
9:34
Görög tragédia (Blikk)
Két mérkőzés után kiesett a címvédő
jún. 16
9:36
Strandröplabda: a Koch, Szauter és a Kun, Zsoldos páros sikere (She)
A férfiak mezőnyében a Koch Norman, Szauter Péter páros, a nőknél pedig a Kun Dorottya, Zsoldos Edina duó nyerte a NESTEA Magyar Strandröplabda Bajnokság 2008-as idényének első A-kategóriás versenyét Százhalombattán.
jún. 16
9:38
Peking 2008: lesz magyar ökölvívóbíró is az olimpián (She)
A Nemzetközi Ökölvivó Szövetség (AIBA) Milánóban, a jövő évi világbajnokság színhelyén tartott tanácskozásán felülvizsgálta és véglegesítette az olimpiai játékokon közreműködő mérkőzésvezetők és pontozók listáját.
jún. 16
9:39
Góliát mini Eb: itt is menetelt Spanyolország (She)
Nemcsak Ausztriában, hanem a Népligetben is menetelt Spanyolország csapata!
jún. 16
9:55
Nyilatkozatháború egy togóiért (Infostart)
A Milan továbbra is azon dolgozik, hogy megerősítse a keretét, ehhez pedig mindenképpen szeretne egy klasszis csatárt igazolni. A hírek szerint az új támadó Angliából érkezhet. Az olasz sajtó az Arsenal togói klasszisát, Adebayort, vagy a Chelsea sztárját, Drogbát várja. Az Arsenal tagad, közben gőzerővel dolgozik új tehetségek felkutatásán.
jún. 16
10:46
Cseh: csodadressz nélküli EB-csúcsot (Blikk)
Majd 2 másodpercet javított a rekordon
jún. 16
10:46
Kosárlabda: Fürész Emőke talpát és térdét megműtötték (She)
Kisteleken, az egynapos sebészeten feküdt kés alá Fürész Emőke, a Szeged első osztályú női csapatának kapitánya.
jún. 16
10:48
Euro 2008: az olaszok örülnek a bíróküldésnek (She)
A BL-döntőt is vezető szlovák Lubos Michel lesz a Franciaország?Olaszország mérkőzés játékvezetője, és a neves játékvezetőnek örülnek a squadra azzurra tagjai.
jún. 16
10:49
Cech a csehek veszte (Blikk)
0-2-ről fordítottak a törökök
jún. 16
10:49
Ajka: új elnök mellé új edzőként Artner Tamás érkezhet (She)
Új elnöke lett, és új edzője lesz az NB II Nyugati csoportjában szereplő FC Ajka csapatának. Utassy István ugyanis lemondott, és a közgyűlés egyhangú szavazással Kaibás Dezsőnek, az egykori NB I-es játékvezetőnek szavazott bizalmat.
jún. 16
10:50
Vasas: jön az Újpestből ?kitakarított? rutinos védő? (She)
Böjte Attila az egyik ?áldozata? az újpesti nagytakarításnak. A 32 éves labdarúgó 29 mérkőzésen szerepelt a múlt szezonban, és most szabadlistára tette a vezetőség. A rutinos védő hétfőn új csapatot találhat magának, mégpedig Angyalföldön.
jún. 16
11:09
A világbajnokkal kerültek azonos csoportba Görbiczék (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott a világbajnok orosz, valamint a vb-bronzérmes német, a dél-koreai, a svéd és a brazil csapattal került azonos csoportba az augusztusi pekingi olimpián.
jún. 16
11:09
Bochum: ?tökéletes? csatár érkezett a török Bursasportól (She)
A VfL Bochum csapat leigazolta a török Bursasportól Sinan Kanoglut.
jún. 16
11:11
Az argentinok is szenvedtek (Infostart)
Az argentin labdarúgó-válogatott nem tudta legyőzni Ecuador együttesét a 2010-es világbajnokság dél-amerikai selejtezőjének ötödik fordulójában.
jún. 16
11:11
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes maradt a 15. helyen (She)
Szávay Ágnes maradt a 15. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a francia nyílt bajnokságon győztes szerb Ana Ivanovic vezet honfitársa, Jelena Jankovic előtt.
jún. 16
11:13
Euro 2008: csodás visszatérésről cikkeznek a török lapok (She)
Csodálatos visszatérésről cikkez a török sajtó azt követően, hogy a labdarúgó-válogatott 0-2-ről fordítva 3-2-re nyert vasárnap a csehek ellen, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon.
jún. 16
11:15
Schalke 04: mindenképpen távozni akar Sören Larsen (She)
A Schalke 04 dán csatára, Sören Larsen mindenképp távozni akar nyáron a ?királykékektől?, miután úgy tűnik, permanensen a ?kispadon ragad?.
jún. 16
11:17
Kosárlabda: Jao Ming felgyógyult és ott lesz az olimpián (She)
Felépült februári sérüléséből Jao Ming (Yao Ming), a pekingi olimpiára készülő kínai válogatott és az észak-amerikai profi ligában (NBA) szereplő Houston Rockets kosarassztárja.
jún. 16
11:19
Inter: Mario Balotelli szóban megegyezett a hosszabbításról (She)
Úgy tűnik, végül megegyezik a rendkívül tehetséges Mario Balotelli és az Internazionale: az ifjú csatár szóban elkötelezte magát a szerződéshosszabbítás mellett.
jún. 16
11:21
Peking 2008, kézilabda: Sinka és Hajdu értékelte a sorsolást (She)
"Egyértelműen a mienk nehezebb csoportnak tűnik, mint az A jelű. Célunk, hogy legalább az elődöntőig eljussunk, mert a játékosok is érmet szeretnének. Kegyetlen erős a mezőny, senkinek nem lesz könnyű dolga" - mondta az MTI-nek Sinka László, a magyar szövetség főtitkára, aki a helyszínen követte nyomon a sorsolást.
jún. 16
11:57
Nihat: "Senkitől sem félünk!" (Infostart)
Játékosai küzdőszellemét dicsérte Fatih Terim, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a csehek elleni siker után. A két gólt szerző Nihat Kahveci szerint, ha rossz játékkal is képesek nyerni, akkor jó teljesítménnyel bárkit le tudnak győzni.
jún. 16
11:57
Premier League: Gera már augusztusban játszhat az MU ellen (She)
Kisorsolták az angol élvonalbeli bajnokság 2008-09-es idényre szóló párosításait, Gera Zoltán új csapata, a Fulham már a harmadik fordulóban összecsap a Manchester Uniteddel.
jún. 16
11:59
Evezős világkvalifikáció: reményfutamban a Novák-Hajdú duó (She)
Előfutamában a harmadik helyen végzett, ezzel reményfutamba került a könnyűsúlyú kétpárban szereplő Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsanna kettős az evezősök végső olimpiai kvótaszerző, úgynevezett világkvalifikációs versenyén, Poznanban.
jún. 16
12:01
Férfi tenisz-világranglista: nincs változás az élcsoportban (She)
A múlt heti tornák nem hoztak változást a férfi teniszezők világranglistáinak élcsoportjában. A hagyományos rangsort a vasárnap Halléban győztes svájci Roger Federer, az idei eredményeket összegző ATP Race-t pedig a Queen,sben diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal vezeti.
jún. 16
12:39
Euro 2008: szép búcsúról ír a svájci sajtó a tétnélküli meccs után (She)
Szép búcsút emleget a svájci sajtó, miután a társrendező ország búcsúzó válogatottja vasárnap immár tét nélküli mérkőzésen 2-0-ra megverte Portugáliát a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 16
13:17
Debrecen: Varga Zoltánnal erősített a kupagyőztes Loki (She)
A Loki hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint DVSC-TEVA négyéves szerződést kötött Varga Zoltánnal, a REAC támadó középpályásával.
jún. 16
13:19
Lazio: a román válogatott balhátvédje érkezhet Rómába (She)
Mircea Lucescu, az Sahtar Donyeck vezetőedzője szerint a Lazio megkereste az ukrán klubot és ajánlatot tett Razvan Ratra.
jún. 16
13:21
Euro 2008: Terim szerint jogos volt Volkan kiállítása (She)
Fatih Terim, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány szerint a svéd bíró jogosan állította ki a kapus Volkan Demirelt a csehek elleni vasárnapi esti Európa-bajnoki mérkőzés hajrájában.
jún. 16
13:22
Gallipoli: véget érhet az olasz kaland Horváth Andrásnak (She)
Bár még két évig szerződés köti az olasz harmadosztályú Gallipoli csapatához, nem zárható ki, hogy Horváth András itthon folytatja pályafutását. A szombathelyi nevelésű labdarúgót csábítja az élvonal újonca, a Haladás és a Zalaegerszeg is.
jún. 16
13:24
Álmatlan éjszakák várnak a cseh kapitányra (Infostart)
Karel Brückner, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint játékosai a vezetés birtokában túlságosan visszahúzódtak, és több hibát vétettek a védekezésben, ez okozta vesztüket a törökök elleni csoportmeccsen az Eb-n. Petr Cech elismerte hibáját.
jún. 16
14:06
Euro 2008: Leboeuf szerint a hollandok jók, de mázlisták is (She)
Az UEFA hivatalos oldalán Frank Leboeuf, a franciák világ- és Európa-bajnok középhátvédje válaszolt hétfőn az olvasók kérdéseire. A most már csak ?hobbifocista? védőre eddig nem meglepő módon a holland válogatott tette a legjobb benyomást, bár azt is hozzátette: az oranje a szerencsének is sokat köszönhet.
jún. 16
14:08
Euro 2008: a lengyel szövetség garantálja Beenhakker helyét (She)
Michal Listkiewicz, a Lengyel Labdarúgó Szövetség elnöke támogatásáról biztosította Leo Beenhakkert, a válogatott szövetségi kapitányát.
jún. 16
14:10
Peking 2008: női kéziseink a svédek ellen kezdenek az olimpián (She)
A magyarok augusztus 9-én a svédekkel, 11-én a brazilokkal, 13-án a németekkel, 15-én az oroszokkal, 17-én pedig a dél-koreaiakkal találkoznak.
jún. 16
14:12
Wolfsburg: török gólzsákot szerződtettek a ?farkasok? (She)
Olasz hetek (Zaccardo és Barzagli szerződtetése) után török nap a Wolfsburgnál: a Bundesligában szereplő ?farkasok? leigazolták Mahir Saglikot, az Ahlen csatárát.
jún. 16
14:14
NBA: Phil Jackson nem akar a Team USA edzője lenni (She)
Phil Jackson, a Los Angeles Lakers vezetőedzője nem kíván az amerikai válogatottnál szerepet vállalni, még akkor sem, ha felkérik a Team USA szakvezetői posztjára a 2012-es olimpiára.

Keresés