2008. június 5. csütörtök

jún. 5
0:11
Euro 2008: Spanyolország 1?0-ra nyert Xavi góljával (She)
Spanyolország Santanderben az Egyesült Államok ellen játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a szombaton kezdődő Európa-bajnokság előtt. A spanyolok a kisebb sérüléssel bajlódó David Villa és a gyomorproblémákkal küzdő Andrés Iniesta nélkül 1?0-ra verték az Egyesült Államokat. A győztes gólt Xavi szerezte a 78. percben.
jún. 5
5:35
Új trófea és 23 millió euró az Eb-győztes jutalma (Infostart)
Egy új kupát emelhet a magasba a labdarúgó Európa-bajnokság győztese. Az aranyérmes válogatott összesen 23 millió eurót kaphat a diadalért az UEFA-tól. A kontinensviadalon összesen 184 millió eurót osztanak szét.
jún. 5
6:18
Világszép világelső? (Blikk)
Ivanovics válthatja a Párizsban gyorsan búcsúzó Sarapovát
jún. 5
6:20
Szalai kell a Realnak (Blikk)
Másfélszeresére emelték a fizetését Szalai Ádámnak
jún. 5
6:22
5 tusa, 6 vitéz (Blikk)
Együtt ünnepelt a világbajnok női, és a bronzérmes férfiváltó
jún. 5
6:24
Megvédte címét a magyar focicsapat (Blikk)
A 94. magyar elsőségre emlékezünk ma
jún. 5
6:26
Az utolsó magyar EB-hősök (Blikk)
36 éve nem jutott ki csapatunk a tornára
jún. 5
6:28
Henry százados (Blikk)
PÁRIZS – Százados lett ThierryHenry (30)! A Barcelona futballistája a Kolumbia ellen 1-0-ra megnyert keddi előkészületi mérkőzésen viselte századik alkalommal a francia válogatott szerelését. Arról, hogy a csatár győzelemmel ünnepelhessen, a Bayern München ásza, Franck Ribéry (25) gondoskodott: büntetőből szerzett góljával eldöntötte a találkozót.
jún. 5
7:06
Formula-1: a Renault csapata hosszú távra tervez (She)
Olasz lapértesülés szerint a Renault a gyenge eredmények ellenére nem kíván kivonulni a Forma-1-ből.
jún. 5
7:08
NHL: a Detroit Red Wings nyerte a Stanley Kupát (She)
A Detroit Red Wings nyerte az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2007-08-as szezonját, miután az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc hatodik összecsapásán 3?2-re nyert a Pittsburgh Penguins otthonában. Összesítésben a Red Wings 4?2-es diadalt aratott.
jún. 5
7:54
Két világbajnok atléta érkezik Győrbe (Infostart)
Két világbajnok atléta is Győrbe érkezik a jövő szombati II. Hopp-parádé ugrógálára - mondta el Somogyi János szervező az InfoRádióban.
jún. 5
8:17
Várhidi: Az olaszok és a franciák a halálcsoport esélyesei (Infostart)
Az olaszok és a franciák ezúttal biztosan nem játszanak egymással döntőt a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon. A két együttes a románokkal és a hollandokkal kiegészülve alkotja a C csoportot, a későbbi beosztás pedig kizárja, hogy bármelyik négyesből kettő eljusson a fináléig.
jún. 5
8:17
Libertadores-kupa: brazil és ecuadori csapat a döntőben (She)
Elsőként az Liga de Quito került be a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjébe. Magyar idő szerint csütörtök hajnalban pedig a brazil Fluminense biztosította helyét a fináléban.
jún. 5
8:40
Euro 2008: a cseh kapitány, Karel Brückner máris panaszkodik (She)
Karel Brückner szövetségi kapitány szerint játékosai nem tudják a maximumot nyújtani a közelgő Európa-bajnokságon, mert klubcsapataikban túlzottan elfáradtak.
jún. 5
8:42
Euro 2008: felépülnek a török sérültek az Eb-rajtra (She)
Bár két játékos is sérülésből lábadozik, Fatih Terim szövetségi kapitány feltehetően mind a 23 játékosára számíthat a Portugália elleni szombati összecsapáson (20.45).
jún. 5
9:05
Anglia: Fabio Capello egyelőre elégedett a válogatottal (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként eltöltött öt hónappal Fabio Capello, aki azt mondta: most már érti a szigetországi mentalitást is.
jún. 5
9:40
Barátságos mérkőzés: argentin győzelem Mexikó ellen (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen idegenben 4?1-re legyőzte a mexikói nemzeti csapatot, amelynek kispadján még nem a frissen kinevezett Sven-Göran Eriksson ült.
jún. 5
9:55
Kosárlabda: Déri Csaba távozik a Nyíregyháza csapatától (She)
A Nyíregyházi Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosainak döntése értelmében nem hosszabbítják meg Déri Csaba vezetőedző május 31-én lejárt szerződését.
jún. 5
9:55
Rátgéber László a Szpartak Moszkvánál folytathatja (Behaviour)
Rátgéber László, a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatától hétfőn elköszönt vezetőedző minden bizonnyal az Euroliga-győztes Szpartak Moszkvánál folytatja pályafutását.
jún. 5
10:26
Olimpia: négy város maradt versenyben a 2016-os rendezésért (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság első rostáján Doha, Baki és Prága akadt fönt az 2016-os olimpiára pályázók közül.
jún. 5
10:28
Inter: Michael Essien nem követi José Mourinhót (She)
Az angol Chelsea játékosának, Michael Essiennek ügynöke cáfolta azon híreszteléseket, miszerint védence az Internazionaléhoz igazolna.
jún. 5
10:57
Jégkorong: három svéddel bővült a Tripla Aranyérmesek Klubja (She)
Három svéd jégkorongos, Niklas Kromwall, Henrik Zetterberg és Mikael Samuelsson csatlakozott a Tripla Aranyérmesek Klubjához.
jún. 5
11:28
Bajnokok Ligája: kizárták a bolgár CSZKA Szófiát (She)
A bolgár bajnok CSZKA Szófia licencproblémái miatt biztosan nem indulhat a labdarúgó Bajnokok Ligája 2008/09-es szezonjában, miután kizárták a sorozatból.
jún. 5
11:30
Floorball: szombaton rendezik a Magyar Kupa döntőit (She)
A bajnokságok véget értek, de az idei floorball szezon csak a hétvégén, Komáromban zárul. Szombaton a Duna melletti városban rendezik meg a Magyar Kupa férfi és női döntőjét is. Az egymást követő eseményre várhatóan sokan látogatnak majd el. A kupadöntők után, másnap pedig, második alkalommal kerül megrendezésre Kelet-Nyugat-Budapest Floorball Gála, melyet számos betétprogram színesít majd.
jún. 5
11:44
Kaposvár: megválnának értékeiktől a remek szereplés után (She)
Története legjobb helyezését érte el a Gabona Transz-Kaposvári Rákóczi FC, de a hatodik pozíció ellenére sem felhőtlen a boldogság a klubnál.
jún. 5
12:15
Euro 2008: Arjen Robben készen áll a harcra a holland csapatban (She)
Arjen Robben felépült sérüléséből, és már alig várja, hogy ismét pályára lépjen a holland válogatottban.
jún. 5
12:17
Getafe: Costacurta válthatja Laudrupot a kispadon (She)
Az AC Milan legendája, Alessandro Costacurta lehet a Panathinaikoszhoz távozó vezetőedző, Michael Laudrup utódja a Getafénél.
jún. 5
13:16
NSSZ: véget ért az egészségfesztivál a Ligetben (She)
jún. 5
13:31
Kajak-kenu Vk: mindkét női négyes bejutott az 500-as fináléba (She)
A Kovács Katalin és Janics Natasa, valamint a Paksy Tímea és Benedek Dalma fémjelezte magyar négyes is futamgyőzelemmel, egyenes ágon jutott a péntekii fináléba női K-4 500 méteren a szegedi kajak-kenu Mol Világkupán, amely a hazai válogatott számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 5
13:33
MLSZ: 1,4 milliárdos bankhitelből épülhet az edzőközpont (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 1,4 milliárd forintos hitelt kap a Magyar Fejlesztési Banktól (MFB) a Telki edzőközpont felépítéséhez.
jún. 5
13:35
AC Milan: Emmanuel Adebayor 32 millió fontért a Milanba? (She)
Az AC Milan szeretné megszerezni az angol Arsenal togói csatárát Emmanuel Adebayort.
jún. 5
13:47
Juventus: Sztankovics és Burdisso érkezhet az Intertől (She)
A Juventus tárgyalásokba kezdett a bajnok Interrel a szerb Dejan Sztankovics és az argentin Nicolás Andrés Burdisso átigazolásáról.
jún. 5
14:02
Brazília: Kaká nem játszik az argentinok elleni rangadón (She)
Kaká, az AC Milan májusban térdműtéten átesett brazil labdarúgója nem léphet pályára hazája válogatottjának argentinok elleni világbajnoki selejtezőjén.
jún. 5
14:48
Haladás: kapós lett a vasi gólkirály, Andorka Péter (She)
jún. 5
14:50
Svédország: Fredrik Ljungberg játszhat a görögök ellen (She)
A svéd válogatott csapatkapitánya, Fredrik Ljungberg teljesen felépült bordasérüléséből, így ott lehet a "háromkoronások" első meccsén.
jún. 5
14:52
Atlétika, Golden League: három berlini győztes nem indul Oslóban (She)
Jóllehet pénteken az atlétikai Golden League-sorozat csupán a második állomásához érkezik Oslóban, mégis a férfiaknál hatból két, míg a nőknél négyből egy számban már most biztosra vehető, hogy nem lesz olyan versenyző, aki megnyeri a fődíjat. A nevezések alapján a Berlinben férfi 100 méteren első jamaicai Nesta Carter, a 400 m-en - meglepetésre - nyertes amerikai LeShawn Merritt, illetve a női…
jún. 5
15:43
Real Madrid: heti 300 ezer fontot kínálnak Cristiano Ronaldónak (She)
Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid minden idők eddigi legnagyobb futballistafizetését, heti 300 (!) ezer fontot - csaknem 92 millió forint - kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának.
jún. 5
16:14
Roland Garros: Dinara Szafina könnyedén jutott döntőbe (She)
Dinara Szafina két nagyon sima játszmában megverte Szvetlana Kuznyecovát a Roland Garros női egyesének első elődöntőjében, így fináléba jutott.
jún. 5
17:02
Euro 2008: bocsánatot kért Leo Beenhakker (She)
Csütörtökön bocsánatkérését fejezte ki Leo Beenhakker, a lengyel labdarúgó válogatott holland szövetségi kapitánya.
jún. 5
17:30
Anglia: menedzsere szerint Gera a Premeir League-ben folytatja (She)
?Elegem van már abból, hogy az angol lapok naponta cikkeznek Geráról. Rövidesen el fog dőlni, hogy hol folytatja Gera a pályafutását, de addig nem kívánom kommentálni ezeket a híreket? ? nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Vladan Filipovics, Gera Zoltán menedzsere.
jún. 5
17:39
Barcelona: a brazil középpályással, Mancinivel tárgyalnak (She)
A spanyol Diario Sport információi szerint, a Barcelona vezetőedzője Josep Guardiola szívesen látná csapatában Mancinit, a Roma brazil középpályást.
jún. 5
18:12
"Ballack a legfontosabb láncszem" (Infostart)
Az Eb-k történetében eddig három aranyérmet szerző német válogatott a szombaton kezdődő kontinensviadal egyik esélyese. Az együttes szereplése nagyban függ Michael Ballack teljesítményétől.
jún. 5
18:19
Formula?1: Hamilton édesapja autóbalesetet szenvedett (She)
Lewis Hamilton édesapja és egyben ügynöke autóbalesetet szenvedett, amikor egy kölcsönzött Porsche Carrera GT-vel belehajtott egy parkban lévő bokorba.
jún. 5
18:57
Roland Garros: Ivanovics búcsúztatta Jankovicsot (She)
Ana Ivanovics három játszmában múlta felül Jelena Jankovicsot, így bejutott a francia nyílt teniszbajnokság döntőjébe.
jún. 5
18:59
Kajak-kenu Vk: hét egység egyenes ágon a döntőben (She)
Hét magyar egység egyből a döntőbe jutott a csütörtök délutáni 500 m-es előfutamokból a szegedi kajak-kenu Mol Világkupán, amely a hazai válogatott számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 5
19:40
Ronaldo: A Real Madridban akarok játszani! (Infostart)
A Real Madrid heti 300 ezer fontos fizetést kínál Cristiano Ronaldónak, a Manchester United portugál labdarúgójának. Ennek hírére a futballista is megszólalt, és kijelentette: a spanyol együttesbe kíván szerződni, de a megállapodás nem rajta múlik.
jún. 5
19:40
Euro 2008: nem játszhat az Eb nyitómeccsén a cseh Pospech (She)
Vírusos fertőzés miatt nem játszhat a csehek védője, Zdenek Pospech hazája Svájc elleni első összecsapásán, ami egyben az Európa-bajnokság nyitómérkőzése lesz.
jún. 5
19:42
Juventus: Xabi Alonso, Quagliarella és Marquez a kívánságlistán (She)
Olasz sajtóhírek szerint Xabi Alonso, Fabio Quagliarella és Rafa Marquez szerepel a Juventus nyári kívánságlistáján. A lapok úgy vélik, hogy az igazolásokhoz szükséges összeg egy részét David Trezeguet eladásából teremtheti elő a torinói vezetőség.
jún. 5
19:44
Újpest: újabb futballistákkal erősít a lila-fehér csapat (She)
Folytatódik a játékoskeret átalakítása Újpesten, már hét új labdarúgóval bővült a lila-fehérek első csapata.
jún. 5
19:46
Santa Cruz a MU-hoz, Giovani dos Santos a Tottenhamhez tart (She)
A paraguayi támadó, Roque Santa Cruz elárulta, hogy a Manchester United élénken érdeklődik iránta, a mexikói Giovani dos Santos pedig egészen biztos abban, hogy ősszel már a Tottenham Hotspur mezében lép pályára.

Keresés