2008. június 28. szombat

jún. 28
4:21
Igaza lesz-e Linekernek: a futballt 22-en játsszák, s a végén a németek nyernek (Behaviour)
Vasárnap véget ér a XIII. Labdarúgó Európa-bajnokság. A döntőt Németország és Spanyolország együttese vívja. A németek, ha nem is játszanak jól, rendre ott vannak a végjátékban. A spanyolok, amikor nagyszerűen futballoznak, akkor se nagyon érnek oda, legutóbb 24 éve szerepeltek vb- vagy Eb-fináléban, azóta még négy közé se jutottak sehol. Kárpótolni akarják magukat az ínséges időkért.
jún. 28
6:09
Spanyol fieszta (Blikk)
24 év után jutott EB-döntőbe a csapat
jún. 28
6:11
Matthäust megbüntette az európai fociszövetség (Blikk)
BÉCS – Bikiniben táncolt vagy száz spanyol lány és asszony, a férfi drukkerek futballgatyában ropták velük – késő éjszakáig ünnepeltek örömittasan a szakadó esőben, hogy válogatottjuk a labdarúgó-EB döntőjébe jutott. Az oroszok sóvárgó irigységgel bandukoltak el mellettük a Rathaus Platzon, balhé nem volt, de miért is lett volna?
jún. 28
6:13
Elátkozott Hiddink (Blikk)
Húsz éve minden elődöntőjét elbukja az edző
jún. 28
6:15
Donadoni magyarázkodik (Blikk)
Visszatért siker kapitányát ünnepli Olaszország
jún. 28
6:17
Aranyláz (Blikk)
Előre isznak a győzelemre a német focistafeleségek
jún. 28
6:19
Talmácsi: péntek 13. (Blikk)
Assenben is szenved a motorjával a világbajnoki címvédő
jún. 28
6:21
Szávay bírja a strapát (Blikk)
Három fronton harcol Szávay Ágnes
jún. 28
6:23
Cseh Laciék új dresszben úszhatnak (Blikk)
A versenydressztől az eredmények további javulása várható
jún. 28
6:45
Chelsea: új kapusedzőt szerződtetett Luiz Felipe Scolari (She)
Carlos Pracidelli személyében új kapusedzőt szerződtetett Luiz Felipe Scolari, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 28
7:03
Euro 2008: Metzelder szerint az egységben van a spanyolok ereje (She)
A német válogatott védője, Cristoph Metzelder szerint a spanyol válogatott az Eb talán legegységesebb csapata, ezért nagyon nehéz meccsre számít vasárnap.
jún. 28
8:15
Euro 2008: Fabregas kerülhet be Villa helyett a kezdőcsapatba (She)
Továbbra is kérdéses, hogy a spanyol David Villa pályára léphet-e a németek elleni döntőben, csütörtöki húzódását követően. Sajtóhírek szerint a Valencia csatára helyett Cesc Fabregas kerülhet be a kezdőcsapatba.
jún. 28
8:17
Békéscsaba: továbbra is Szarvas János irányítja a csapatot (She)
Hétfőn megkezdi a felkészülést a másodosztályba feljutó Békéscsaba 1912 Előre SE. A lila-fehéreknél Fülöp Csaba ügyvezető beadta lemondását, akinek posztjára a tulajdonos önkormányzat pályázatot írt ki.
jún. 28
8:19
Győr: Kovács Zoltánnal tárgyalnak szombaton az ETO vezetői (She)
Az Újpestről néhány héttel ezelőtt elküldött Kovács Zoltán szombaton az ETO vezetőivel egyeztet arról, hogy esetleg a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.
jún. 28
8:21
Kozármisleny: Márton helyett ifjabb Mihalecz István irányít (She)
A jövőben ifjabb Mihalecz István irányítja az NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny SE-t.
jún. 28
8:23
MTK: Pintér Ádám számára sérüléssel kezdődött a felkészülés (She)
Az élvonalbeli klubok közül legkorábban az MTK Budapest kezdte meg a felkészülést, hiszen Garami József csapata hat és fél héttel a 2008?2009-es szezon kezdete előtt már edzett, sőt kedden és csütörtökön napi két tréning is szerepel a programban. Rossz hír a csapat szurkolóinak, hogy Pintér Ádám megsérült.
jún. 28
9:27
Nyíregyháza: visszatér a román légiós, Bogdan Apostu (She)
Bogdan Apostu felvette a kapcsolatot a Nyíregyháza Spartacus vezetőivel, és jelezte, fél év elteltével szívesen visszatérne a piros-kékekhez.
jún. 28
9:29
Moto GP: Talmácsi volt a leggyorsabb a bemelegítés során (She)
A pénteki időmérő edzésen nem tudott javítani Talmácsi Gábor a csütörtöki helyezéséhez képest, így csak a 13. helyről rajtolhat a nyolcadliteresek mezőnyében szombaton délelőtt a Holland Nagydíjon. A futamot megelőző bemelegítő edzés azonban talán adhat némi reményt, ugyanis a magyar világbajnok az első helyen végzet!
jún. 28
10:03
Euro 2008: a svéd Fredrik Ljungberg lemondta a válogatottságot (She)
Lemondta a válogatottságot Fredrik Ljungberg, a labdarúgó Európa-bajnokságon a csoportküzdelmek során elvérző svéd együttes csapatkapitánya.
jún. 28
10:03
Ljungberg lemond a válogatottságról (Behaviour)
Lemondta a válogatottságot Fredrik Ljungberg, a labdarúgó Európa-bajnokságon a csoportküzdelmek során elvérző svéd együttes csapatkapitánya.
jún. 28
10:39
Tereprali: Palik László áll az élen a Baja Carpaticán (She)
A tavalyi viadalt megnyerő Palik László, Darázsi Gábor páros kezdte a legjobban az országos bajnokság idei harmadik futamát, a romániai Baja Carpaticát. A rendezők péntekre két 37 kilométeres szelektív szakaszt írtak elő a mezőny számára, amelyeken Palikék 14 másodperces előnyt kovácsoltak a cseh Zdenek Porizekkel szemben.
jún. 28
10:41
Kézilabda: a Fradiból a Bundesligába igazolt Ilyés Annamária (She)
A Bundesligában folytatja pályafutását Ilyés Annamária, a Ferencváros átlövője.
jún. 28
10:43
Atlétika: Kürthy Lajos olimpiai A-szintet ért el súlylökésben (She)
Teljesítette a pekingi olimpia A-szintjét Kürthy Lajos.
jún. 28
10:57
Jégkorong: Németországból igazolt kapust a Dunaújváros (She)
Az ősztől is szlovák kapusa lesz a DAB-nak, csak nem a hazaköltöző Jaroslav Ferjo, hanem az egy évre szerződő Branislav Hippik.
jún. 28
10:59
Formula?1: továbbra is használhatják a gumimelegítőket (She)
A korábbi tervekkel ellentétben nem tiltják be a gumimelegítő köpenyeket a 2009-es idényben.
jún. 28
11:33
Atlétika: Hooker szárnyalt a szélben az olimpiai válogatón (She)
Marshevet Hooker 100 méteren elért, nagy szél által segített 10.76 mp-es ideje volt a legjobb eredmény az olimpiai válogatónak számító amerikai atlétikai bajnokság első napján, Eugene-ben.
jún. 28
11:51
A német vezér célja: kitörni az ezüstkorszakból! (Infostart)
Megismétlődhet-e a történelem Michael Ballack számára? A német csapatkapitány ugyanis eddig másolja 2002-es évét: akkor a Leverkusennel a bajnoki hajrában maradt le a Bundesliga-aranyról, veszítette el a Bajnokok Ligája döntőjét, majd a nyári világbajnokságon is ezüstérem jutott számára, igaz, a brazilok elleni döntőben eltiltása miatt nem játszhatott. Idén az angoli bajnoki második helyen és az…
jún. 28
11:51
MotoGP: eső miatt megállították Talmácsiék versenyét (She)
Tizenhárom körrel a verseny vége előtt eső miatt megállították a futamot a nyolcadliteresek versenyében. Talmácsi Gábor a nyolcadik helyről startolhat az esős időben az új rajtnál.
jún. 28
12:09
Talmácsi szenzációs sikere Assenben (Infostart)
Talmácsi Gábor megnyerte a gyorsasági motoros világbajnokság Holland Nagydíját a 125 köbcentisek versenyében.
jún. 28
12:09
MotoGP: szenzációs sikert aratott Talmácsi Assenben! (She)
Talmácsi Gábor hihetetlen utolsó köröket követően megnyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság hollandiai futamát a nyolcadliteresek között.
jún. 28
12:45
Talmácsi bravúros győzelmet aratott (Behaviour)
A címvédő Talmácsi Gábor megnyerte a 125 kcm-es kategória versenyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján, Assenben.
jún. 28
13:03
Vízilabda: hibátlan mérleggel kupagyőztes Magyarország (She)
A magyar női vízilabda-válogatott nyerte meg a Mol-kupát, miután a négycsapatos, körmérkőzéses nemzetközi torna szombati záró fordulójában is győzött a Margit-szigeti Széchy uszodában.
jún. 28
13:03
Dopping miatt örökös eltiltás (Metropol)
Anabolitikus szteroidokat találtak vérében, ezért Kína legjobb férfi hátúszója, Oujang Kun-peng (Ouyang Kunpeng) soha nem versenyezhet.
jún. 28
13:21
Élet és halál közt lebeg a szerb vízilabdasztár (Infostart)
Életveszélyes állapotban van Danilo Ikodinovic, a szerb vízilabda-válogatott egyik legjobb játékosa, aki péntek este a vajdasági Újvidék és Nagybecskerek között motorbalesetet szenvedett.
jún. 28
13:21
Fekvenyomó-világbajnokság: Ulveczky Edina aranyérmet nyert (She)
Magyar aranyérmest is avattak a fekvenyomó-világbajnokságon, Prágában, ahol a 82.5 kg-osok kategóriájában Ulveczky Edina diadalmaskodott.
jún. 28
13:23
REAC: három új játékos érkezhet, köztük Szabó Zoltán Pápáról (She)
Noha az új gyepszőnyeg már elkészült, a REAC továbbra is Dunakeszin edz, és csak július 7-én veheti birtokba a Budai II László Stadiont; az arénában július 20-án adják át a villanyvilágítást. Jelenleg 15 tagú keret készül, és Kutasi Róbert sportigazgató elmondása szerint még három futballista érkezhet, több labdarúgóra ugyanis nincs pénzük.
jún. 28
13:25
Vízilabda: életveszélyes állapotban a szerb világklasszis (She)
Életveszélyes állapotban van Danilo Ikodinovics, a szerb vízilabda-válogatott egyik legjobbja, akit péntek este az Újvidék (Novi Sad) és Nagybecskerek (Zrenjanin) közti úton motorbaleset ért.
jún. 28
13:39
Wimbledon: Szávay késő délután lép pályára Szafina oldalán (She)
Az Azarenka, Peer duó ellen folytathatja menetelését Szávay Ágnes Dinara Szafina oldalán a női párosok versenyében.
jún. 28
13:41
MotoGP: Álvaro Bautista nyert a 250 kcm-ben (She)
A negyedliteres kategóriában Álvaro Bautista nyerte meg a Holland Nagydíjat. A második helyen Thomas Lüthi, míg a harmadikon Marco Simoncelli végzett. Tóth Imre a 20. lett.
jún. 28
13:57
Euro 2008: Guus Hiddink szerint Oroszország még jobb lehet (She)
Az Európa-bajnokságon bronzérmet szerző orosz válogatott holland szövetségi kapitánya elégedetten értékelte csapata szereplését, és kijelentette, az orosz válogatott még sokat fejlődhet.
jún. 28
14:15
Talmácsi: "Bejött a taktikám" (Infostart)
Elégedetten ünnepelhette idei első sikerét Talmácsi Gábor, aki a gyorsasági motoros világbajnokság Holland Nagydíján a 13. helyről rajtolva győzött a 125 köbcentisek versenyében.
jún. 28
14:33
A szürke eminenciás a válogatottban is elkezdené a trófeagyűjtést (Infostart)
Xavi Hernandez neve egybeforrt a Barcelonával. Az apró termetű középpályás a katalán együttessel mindent megnyert, amit csak lehet - a nemzeti csapat tagjaként pedig a németek elleni fináléban tehet azért, hogy a junior világbajnoki cím után felnőtt szinten is a csúcsra érjen. A bécsi Eb-döntő előtt az InfoRádió honlapján bemutatjuk a két válogatott egy-egy kulcsemberét.
jún. 28
14:33
Hollandia: az Ajax vezetői várják az ajánlatokat Huntelaarért (She)
Az Ajax vezetői bejelentették, hogy várják az ajánlatokat a csapat gólkirályáért, a holland válogatottal az Eb-n is szereplő Klaas-Jan Huntelaarért.
jún. 28
14:51
MotoGP: Stoner nyerte a királykategória futamát Assenben (She)
Casey Stoner nyerte a MotoGP Holland Nagydíját, a második Dani Pedrosa, a harmadik Colin Edwards lett.
jún. 28
15:09
Női kézilabda: Petróczi Viktória Fehérvárra igazolt (She)
A Sótonyi László vezette Fehérép Alcoa FKC csapatához szerződött a kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes kapus, Petróczi Viktória. Az 1983-as, győri születésű és nevelésű válogatott hálóőrt igazolásának körülményeiről és a fehérvári terveiről kérdeztük.
jún. 28
15:27
Beckenbauer félti a németeket (Infostart)
A világ- és Európa-bajnok Franz Beckenbauer szerint, ha a spanyolok úgy játszanak majd vasárnap, mint az elődöntőben, akkor legyőzik hazája válogatottját a labdarúgó Európa-bajnokság bécsi fináléjában.
jún. 28
15:27
Wimbledon: Jani Réka vereséget szenvedett a junioroknál (She)
Jani Réka a junior lányok első fordulójában búcsúzott a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 28
16:03
Wimbledon: Gyementyjeva és Venus Williams is győzött (She)
Jelena Gyementyjeva és Venus Williams is győzött a wimbledoni nyílt teniszbajnokság 3. fordulójában.
jún. 28
16:05
Asztalitenisz: a címvédővel kezd a BVSC a Bajnokok Ligájában (She)
Frankfurtban az Európai Asztalitenisz Unió (ETTU) elkészítette a 2008?09-es Bajnokok Ligája-szezon sorsolását. A férfiaknál a kupasorozat egyetlen magyar résztvevője, a Lombard-BVSC a C-csoportba került, s ide sorsolták többek között a címvédő Niederösterreichet is ? adta hírül a sportág hazai szövetségének hivatalos oldala.
jún. 28
16:07
Női kézilabda: Zsiga Gyula aláírt a Podgoricához (She)
A Nemzeti Sport információi szerint ma kétéves szerződést írt alá a montenegrói Buducsnoszt Podgorica együtteséhez Zsiga Gyula.

Keresés