2008. június 14. szombat

jún. 14
0:14
Tenisz: Roger Federer után James Blake is elődöntős Halléban (She)
A második helyen kiemelt James Blake is bejutott az elődöntőbe a Hallében zajló füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 14
0:18
Tenisz: Davigyenko és Robredo elődöntős, Canas kiesett (She)
Az örtödik helyen kiemelt argentin Guillermo Canas búcsúja jelentette az egyetlen meglepetést a varsói férfi tenisztorna negyeddöntőjében, a dél-amerikai teniszezőt az olasz Fabio Fognini verte meg két szettben.
jún. 14
0:52
Peking 2008: Ilgauskas nem játszhat a litván válogatottban (She)
A Cleveland Cavaliers nem engedi el a nyári ötkarikás játékokra litván centerét, Zydrunas Ilgauskast.
jún. 14
1:10
Karsruhe: brazil középpályás lesz Hajnal utódja a KSC-nél (She)
A német élvonalbeli Karsruhe csapata leigazolta Antonio da Silvát a VfB Stuttgarttól.
jún. 14
1:14
Portugália: Frank Rijkaard lehet Luiz Felipe Scolari utódja (She)
Az FC Barcelona ex-trénere, a holland Frank Rijkaard az egyik legnagyobb esélyes a portugál válogatott szövetségi kapitányi posztjára - legalábbis a DiarioSport szerint.
jún. 14
4:50
Az olaszok örülhettek, hogy megúszták az újabb zakót (Behaviour)
Mutu 1-1-nél, 10 perccel a vége előtt büntetőt hibázott, az olaszok, jóllehet, nyerniük kellett volna, örülhettek, hogy megúszták az újabb zakót. Donadoni átalakításai dacára a világbajnok továbbra is vergődik.
jún. 14
4:54
A Porto sikeres fellebbezése (Behaviour)
Az FC Porto indulhat a Bajnokok Ligája 2008/09-es idényében, miután sikeresen fellebbezett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságának döntése ellen. Az UEFA illetékes bizottsága most visszautalta az ügyet a fegyelmi testülethez.
jún. 14
6:04
Ballack a bűnbak (Blikk)
Beckenbauer kritizálja a 6,5 milliárdos alibifocistát
jún. 14
6:06
Török zászló miatt büntettek a svájci rendőrök (Blikk)
Bűnbakokat keresnek a svájciak
jún. 14
6:08
Egymilliárdot ér egy Villa-gól (Blikk)
A mesterhármas alaposan megdobta Villa árát
jún. 14
6:10
Félmezte- lenül is Ronaldo a legjobb (Blikk)
Csak nőknek!
jún. 14
6:12
148 milliárdot hozott az EB (Blikk)
Platini bomba üzletet csinál a fociból
jún. 14
6:28
Egy-egy meccs a továbbjutásért és az életben maradásért (Behaviour)
A D csoport szombati, 2. fordulójában az előző kör két győztes csapatának összecsapásán, azaz a svéd-spanyol mérkőzésen a továbbjutás, míg a két vesztesén, vagyis a görög-orosz találkozón az életben maradás lesz a tét a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 14
6:45
Arsenal: három évre aláírt a 17 éves walesi, Aaron Ramsey (She)
Ahogy már beszámoltunk róla az Arsenal nyerte a walesi csodagyerekért, Aaron Ramseyért folytatott versenyfutást. Most az is eldőlt, hogy a Cardiff City 17 éves játékosa három évre szóló szerződést kötött a londoni labdarúgóklubbal.
jún. 14
6:50
Jégkorongos Arab Kupa Ennaffatival (Behaviour)
A jövő héten első alkalommal rendezik meg a jégkorongos Arab Kupát, amelyen a házigazda Egyesült Arab Emírségek, Kuvait, Algéria és Marokkó vesz részt.
jún. 14
7:22
Peking 2008: már csak egy hely kiadó a női kosarasoknál (She)
Már csak egy hely kiadó a női olimpiai kosárlabda-tornára, miután a Madridban rendezett olimpiai selejtezőn négy válogatott kvalifikálta magát.
jún. 14
7:41
Tenisz: Kirilenko bejutott az elődöntőbe Barcelonában (She)
Marija Kirilenko bejutott a barcelonai női tenisztorna elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben két játszmában megverte a tavalyi döntős román Edina Gallovitsot.
jún. 14
8:22
Euro 2008: a lengyel miniszterelnök meg tudta volna ölni Webbet (She)
A lengyel miniszterelnök, Donald Tusk rendkívül csalódott, amiatt, hogy Lengyelország nem tudta legyőzni Ausztriát, és ezzel minimálisra csökkentek a csapat továbbjutási esélyei. A politikus a játékvezetőt okolja a döntetlen miatt.
jún. 14
8:44
Az Arsenalé a walesi tehetség (Behaviour)
Az Arsenal nyerte a walesi csodagyerekért, Aaron Ramseyért folytatott versenyfutást: a Cardiff City 17 éves játékosa három évre szóló szerződést kötött a londoni labdarúgóklubbal. Az Ágyúsokon kívül a bajnok Manchester United és az FC Liverpool is szerette volna megszerezni a középpályást, akit a brit futball egyik legnagyobb tehetségeként tartanak számon.
jún. 14
9:20
Euro 2008: a román szövetségi kapitány megvédte Adrian Mutut (She)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány védelmébe vette az olaszok elleni pénteki Európa-bajnoki mérkőzés hajrájában büntetőt hibázó Adrian Mutut.
jún. 14
9:22
Euro 2008: az olaszok szerint nem egyértelmű a lesszabály (She)
Az olaszok szeretnék, ha az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ismét egyértelműsítené a lesszabályt, ugyanis véleményük szerint a románok elleni 1-1-re végződött pénteki Európa-bajnoki mérkőzésen les miatt elvették Luca Toni szabályos gólját.
jún. 14
9:40
Tenisz: a 3. kiemelt Vaidisová búcsúzott Birminghamtől (She)
A 200 ezer összdíjazású birminghami torna negyeddöntőjében a harmadik helyen kiemelt cseh Vaidisová két játszmában kikapott az amerikai Matttektől.
jún. 14
10:02
Száztízezer holland szurkoló ünnepelt Bernben (Behaviour)
Száztízezer holland szurkoló ünnepelte önfeledten szombatra virradó éjjel Bernben nemzeti válogatottjuknak a franciák elleni 4-1-es győzelmét.
jún. 14
10:19
Tenisz: menetelnek az esélyesek a felnőtt vidékbajnokságon (She)
Zalaegerszegen zajlik a felnőtt vidékbajnokság a Göcsej-Kupáért, melyen eddig magabiztosan menetelnek a legesélyesebb játékosok.
jún. 14
10:38
Euro 2008: a hollandok megduplázták Bern lakosságát (She)
Rendőrségi jelentések szerint zajos, de összességében problémamentes éjszakán van túl Bern városa, melynek központjában ismét hatalmasat buliztak a holland szurkolók.
jún. 14
11:17
NHL: újonc edző ül jövőre a Florida Panthers kispadján (She)
Peter DeBoer lett az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Florida Panthers vezetőedzője.
jún. 14
11:19
Kosárlabda: Ilgauskast nem engedi el a Cleveland az olimpiára (She)
Zydrunas Ilgauskas litván kosárlabdázó nem szerepelhet a pekingi olimpián, mert klubja, az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt Cleveland Cavaliers biztosítási okok miatt ehhez nem járul hozzá.
jún. 14
11:40
Piturca megvédi Mutut (Behaviour)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány védelmébe vette az olaszok elleni pénteki Európa-bajnoki mérkőzés hajrájában büntetőt hibázó Adrian Mutut.
jún. 14
11:42
EURO-2008: olasz panasz a lesek miatt (Behaviour)
Az olaszok szeretnék, ha az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ismét egyértelműsítené a lesszabályt, ugyanis a románok elleni 1-1-re végződött pénteki Európa-bajnoki mérkőzésen elvették Luca Toni szabályos gólját.
jún. 14
12:02
EURO-2008: az olasz játékosok előre tekintenek (Behaviour)
Gyorsan el kell felejteni a románok elleni 1-1-et, és már a francia meccsre kell összpontosítani - fogalmazták meg határozottan az Európa-bajnokságon szereplő olasz labdarúgó-válogatott játékosai.
jún. 14
12:27
EURO-2008: a franciák büntetőt kérnek számon (Behaviour)
Raymond Domenech francia szövetségi kapitány szerint 11-es kellett volna ítélni csapata javára a hollandok elleni péntek esti Európa-bajnoki mérkőzés egyik fontos pillanatában. Az edző úgy véli, a 48. percben, 1-0-ás holland vezetésénél a Thierry Henryt fogó védő, Andre Ooijer egyértelműen kézzel ért a labdához, mégis néma maradt Herbert Fandel német játékvezető sípja.
jún. 14
12:29
Zalaegerszeg: Supka Attila látványos játékot ígér (She)
Supka Attila a ZTE FC frissen kinevezett vezetőedzője közönségszórakoztató játékkal akar előrukkolni a következő idényben ? olvasható a klub honlapján.
jún. 14
12:55
Kézilabda: fél évet kell kihagynia a Szeged klasszisának (She)
A Magyar Kupagyőztes Pick-Szeged Barcelonából igazolt irányító-átlövőjét, a szerb Petar Nenadicsot Újvidéken megműtötték.
jún. 14
12:57
Kerékpár: Cador továbbra is vezet a román körversenyen (She)
A Román körverseny hatodik szakaszán sprinthajrá döntött a helyezésekről. A P-Nívó Betonexpressz 2000 Corratec kerekesei közül az olasz Davide d?Angelo második, Emanuele Rizza harmadik, Ivanics Gergely ötödik lett.
jún. 14
12:59
Euro 2008: 84 sérült, 8 letartóztatott Zürichben (She)
Nyolcvannégy szurkolót láttak el péntek este az orvosok sérülés miatt, nyolcat pedig letartóztatott a rendőrség Zürichben az 1-1-re végződött Olaszország-Románia Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.
jún. 14
13:01
Labdarúgás: újabb dél-amerikait igazolt a Dinamo Zagreb (She)
Öt éves szerződést kötött a Dinamo Zagreb a Boca Juniors 20 éves védőjével, Luis Ezequiel Ibanezzel.
jún. 14
13:23
Manchester United: megvásárolták a ?következő Francesco Tottit? (She)
A Manchester United, miután lecsúszott a fiatal walesi Aron Ramsey-ről ? az Arsenal csapott le rá először ? egy másik serdülőkorú tehetséget, Davide Petruccit igazolt le. A 16 éves Davide Petrucci az AS Roma csapatában nevelkedett, és a szakemberek már most ráragasztották az ?Olaszorság következő Francesco Tottija? címét.
jún. 14
13:23
A hollandokat is meglepte remeklésük - videó (Infostart)
A holland válogatott tagjai sem számítottak arra, hogy ilyen remek formában lesznek a labdarúgó Európa-bajnokságon. Marco van Basten szövetségi kapitány együttese az olaszok után a franciákat is fölényesen győzte le, és jutott a nyolc közé. Az olasz és a francia szövetségi kapitány is a játékvezetőt okolja.
jún. 14
13:25
Chelsea: az európai óriásklubok ?helyretennék? a londoniakat (She)
A Lieverpool, a Bayern München és az AC Milan egységesen rendre utasította a Chelsea-t, és kijelentették, hogy jobb lenne, ha egyszerre csak egy dologgal foglalkoznának Londonban.
jún. 14
13:51
Mutu bocsánatot kért, és fogadkozik (Infostart)
Bocsánatot kért kihagyott büntetője után Adrian Mutu, a labdarúgó Európa-bajnokságon az olaszokkal 1-1-et játszó román válogatott kiválósága.
jún. 14
13:51
Olaszország: Garics György a Chievo csapatába távozhat (She)
Az eurosport.com olasz nyelvű oldalán szereplő hírek szerint a Chievo és Napoli között egy csereüzlet van kialakulóban, melynek részese lehet Garics György is.
jún. 14
13:53
Euro 2008: Bécsbe utazik a fél német kormány (She)
A fél német kormány Bécsbe érkezik hétfő délután, hogy a helyszínen nézze meg az osztrákok elleni mérkőzést, amely eldöntheti, a horvátok mellett ki jut tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.
jún. 14
14:18
Anglia: Drogba a Chelsea-vel akar nyerni (She)
Ahogy Jose Mourinho az Inrehez igazolt, azonnal megindultak a találgatások, hogy kit visz magával régi egyesületéből Milánóba. Az első név, aki felmerült Didier Drogbáé volt, akit időközben az AC Milannal is hírbe hoztak. Az elefántcsontparti csatár most mindent cáfolt és kijelentette, hogy Londonnban marad.
jún. 14
14:18
Nehéz helyzetben a bíró sújtotta olaszok (Behaviour)
Az olasz lapok szerint a gólszegény játék és a bírói tévedések miatt került nehéz helyzetbe a világbajnok labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságon. A Gazzetta dello Sport szombaton megjelent számában azt írja, hogy a csapat sorsa egy hajszálon függ. "A válogatott szívvel játszott, de csak döntetlent ért el a románok ellen. Luca Toni gólja szabályos volt. Olyan nehéz az út a továbbjutáshoz, mint…
jún. 14
14:20
Jégkorong: kilenc új hokis a Budapest Starsban (She)
Kilenc játékost igazolt eddig a jégkorong ob I-ben először induló Budapest Stars. Amint Kangyal Balázs játékos-igazgató - aki eddig a bajnok Alba Volán és a világelitbe feljutott válogatott alapembere volt - a fővárosi klub sajtótájékoztatóján elmondta: a csapat főleg az eddig utánpótlás-bajnokságban szereplőkre épül, és melléjük hoztak rutinos hokisokat.
jún. 14
14:21
Kilenc új hokis a Budapest Starsban (Metropol)
Kilenc játékost igazolt eddig a jégkorong ob I-ben először induló Budapest Stars. Amint Kangyal Balázs játékos-igazgató - aki eddig a bajnok Alba Volán és a világelitbe feljutott válogatott alapembere volt - a fővárosi klub sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a csapat főleg az eddig utánpótlás-bajnokságban szereplőkre épül, és melléjük hoztak rutinos hokisokat.
jún. 14
14:47
Tottenham: Berbatovért 25 millió fontot fizethet az MU (She)
A clubcall.com angol internetes portál információi szerint a Mancheter United 25 millió fontért megvásárolhatja a Tottenham bolgár csatárát, Dimitar Berbatovot.
jún. 14
14:47
Történelmi magyar siker a román kerékpáros körversenyen (Metropol)
Cador Rita, a P-Nívó magyar kerékpárosa nyerte a 45. román körversenyt. A klub tájékoztatása szerint a viadal 1934 óta íródó története során ez az első magyar siker.
jún. 14
14:50
Euro 2008: Podolski és Lahm játszhat, Jansen nem biztos (She)
Lukas Podolski és Philipp Lahm játszhat a német labdarúgó-válogatottban hétfőn az osztrák elleni fontos Európa-bajnoki mérkőzésen, ugyanakkor Marcell Jansen szereplése kérdéses.
jún. 14
14:50
EURO-2008: Mutu bocsánatot kért (Behaviour)
"Bocsánatot kérek a kihagyott 11-esért. A hollandok ellen majd bosszút állok" - nyilatkozta Adrian Mutu, a labdarúgó Európa-bajnokságon az olaszokkal 1-1-et játszó román válogatott sztárja. A kiválóság kapott hideget, meleget egyaránt hazájában. "Mutu egy angyal és egy ördög volt" - írta az Evenimentul Zilei című lap a gólja és a hajrában elhibázott büntetőjére utalva.

Keresés