2008. június 13. péntek

jún. 13
0:15
Serie A: a Milan és az Inter súlyos pénzbüntetést kapott (She)
Az olasz szövetség tájékoztatása szerint pénzügyi szabálytalanságok miatt súlyos pénzbüntetéssel súlytották a Milant és az Inter, de büntetésre számíthat a Sampdoria is.
jún. 13
0:19
Átigazolás: Pusztai Olivér az osztrák Kärntenhez szerződött (She)
Noha Kabát Péter a nyáron elhagyta a Kärntent, mégis magyar futballistával a keretében kezdi el a következő szezont a klagenfurti csapat: a legutóbb a REAC-ban szereplő Pusztai Olivér egy plusz egy éves szerződést kötött az osztrák Bundesliga 9. helyén végző együttessel.
jún. 13
0:23
Anglia: a Fulham Gera Zoltán után újabb magyart igazolhat (She)
Gera Zoltán után újabb magyar játékos kerülhet az angol élvonalban szereplő Fulhamhez, ugyanis a klub érdeklődik az FC Fehérvár hátvédje, Horváth Gábor iránt.
jún. 13
0:24
NHL: Todd McLellan a San Jose Sharks új mestere (She)
Újonc edzője lesz a következő szezonban a San Jose Sharks jégkorongcsapatának: a ?cápák? a bajnok Detroit Red Wings egyik segédedzőjét, Todd McLellant nevezték ki a gárda élére.
jún. 13
0:27
Kaposvár: marad a Rákóczinál a sikerkovács edző (She)
Meghosszabbította szerződését a Kaposvári Rákóczi csapatával Prukner László, a zöld-fehérek vezetőedzője ? adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 13
0:31
Nyíregyháza: Paksról erősíti támadósorát a Szpari (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint megegyezett Belényesi Miklóssal.
jún. 13
1:05
Euro 2008: Modric és Guerreiro lett a mezőny legjobbja (She)
A B-csoport csütörtök esti meccsein Luka Modricot és Roger Guerreirót választotta az UEFA a meccs emberének.
jún. 13
2:02
Átigazolás: kameruni középpályásért harcol a Roma és a Tottenham (She)
Nyolc millió fontot fizetne a Tottenham a Lille kameruni középpályásáért Jean Makounért, de a hírek szerint a futballista inkább Olaszországba szerződne.
jún. 13
5:18
Wayne Rooney megnősült (Behaviour)
Megnősült Wayne Rooney, az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Manchester United futballsztárja.
jún. 13
6:26
A kiesés után balhéztak a svájciak (Blikk)
A svájciak csak a pályán kívül verték meg a törököket
jún. 13
6:28
Megbűnhődik Torres? (Blikk)
Lecserélése miatt összeveszett a mesterrel
jún. 13
6:30
Aranymámorban a németek (Blikk)
Kedvenceik közé tartozik Puskás, Détári, Lisztes és Dárdai
jún. 13
6:32
Hogyan állítjuk meg Ronaldóékat? (Blikk)
Erwin Koeman az EB-n próbálja kitalálni
jún. 13
6:34
Inzaghi kontra Donadoni (Blikk)
Az olasz csatár e-mailben bírálta a kapitányt
jún. 13
7:19
EURO-2008: az olaszok a kiesés ellen (Behaviour)
A kiesés elkerülése a tét a világbajnok olasz válogatott számára a Románia elleni pénteki mérkőzésen a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, a C csoportban. A nyitó körben a hollandoktól 3-0-s vereséget szenvedő gárda számára csak győzelem esetén marad reális esély a továbbjutásra. Ez azonban nem tűnik könnyű feladatnak, a románok ugyanis a vb-ezüstérmes franciák ellen…
jún. 13
7:27
NBA: nehéz helyzetben a Lakers, elveszítette hazai meccsét (She)
A Los Angeles Lakers nem tudta megnyerni második hazai mérkőzését az NBA nagydöntőjében, így rendkívül nehéz helyzetbe került. A Boston Celticsnek már csak egy győzelem kell a finálébeli sikerhez.
jún. 13
7:28
Kubica Varsóban parádézik (Behaviour)
Egy promóciós rendezvény keretében szombaton Varsó utcáin száguld majd BMW-Sauberjével Robert Kubica, a Forma-1 jelenlegi éllovasa. "Egy éve is tartottunk ott egy hasonló bemutatót, akkor hihetetlen számban jöttek ki az emberek annak ellenére, hogy éppen a szabadságok ideje volt" - mondta a 23 éves lengyel pilóta, aki megnyerte a múlt vasárnapi Kanadai Nagydíjat.
jún. 13
7:30
Peking 2008: az olimpián és a paralimpián is indul Natalie du Toit (She)
Történelmi tettet végrehajtva a pekingi olimpián és paralimpián is vízbe száll Natalie du Toit, a dél-afrikaiak úszója.
jún. 13
7:30
Peking 2008: az olimpián és a paralimpián is indul a dél-afrikai úszó (Behaviour)
Történelmi tettet végrehajtva a pekingi olimpián és paralimpián is vízbe száll Natalie du Toit, a dél-afrikaiak úszója. A versenyző - aki 2001-ben, egy autóbalesetben elvesztette a bal lábát - a 2004-es athéni paralimpián öt arany- és egy ezüstérmet szerzett, majd idén is jelölték a csapatba, májusban pedig kvótát szerzett az épek játékára a sevilla-i hosszútávúszó világbajnokság 10 km-es…
jún. 13
8:20
Brazília: tizenkét meccses eltiltás a ki- és előállított játékosnak (She)
Tizenkét mérkőzésre szóló eltiltást kapott az a brazil labdarúgó, aki egy tíz nappal ezelőtti bajnoki találkozón kiállítása után olyan botrányosan viselkedett, hogy a rendőrség előállította.
jún. 13
9:14
Százmillió fontot költhet a Chelsea új edzője (Infostart)
Luiz Felipe Scolari évi 6,25 millió fontot fog keresni a Chelsea menedzsereként. A brazil szakember még nem írta alá szerződését, de az Eb után ez is megtörténik. A londoni klub trénere százmillió fontot költhet el, emellett kérdés, hogy a jelenlegi keretből kit kíván megtartani.
jún. 13
9:33
Osztrák döntetlen, horvát továbbjutás (Blikk)
Történelem: két válogatott is belőtte első EB-gólját
jún. 13
9:49
Euro 2008: Eusébiót sokkolta Luiz Felipe Scolari döntése (She)
A portugál labdarúgó-legendát, Eusébiót megdöbbentette Luiz Felipe Scolari döntése, miszerint az Eb után otthagyja a luzitán válogatottat, és az angol Chelsea edzője lesz.
jún. 13
9:51
Fulham: újabb egy évre írhat alá a ?megmentő? Danny Murphy (She)
Danny Murphy-nek újabb egyéves szerződést kínál Gera Zoltán új csapata, az angol Fulham.
jún. 13
9:53
Manchester United: Wayne Rooney megházasodott (She)
A Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott csatára, Wayne Ronney elvette gyermekkori szerelmét, Coleen McLoughlint.
jún. 13
9:55
Portsmouth: Milan Baros nem kell a kékeknek (She)
Nem él opciós jogával Portsmouth, és nem hívja vissza csapatába a Milan Barost, a cseh válogatott csatárát Harry Redknapp.
jún. 13
9:57
Férfi kézilabda BL: első kalapban a Veszprém, másodikban a Szeged (She)
A magyar bajnok, KEK-győztes MKB Veszprém az első, a Pick Szeged pedig a második kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportsorsolása előtt. A nyolc kvartett beosztását július 4-én 18:30 órakor készítik el Göteborgban. A selejtezősöket július elsején osztják párokba. Változik a lebonyolítás: a csoportkörből az első két helyezett jut tovább a középdöntőbe, ahol ismét csoportok lesznek,…
jún. 13
10:20
Vízilabda: ősztől három pontot ér a bajnoki győzelem (She)
A magyar vízilabdában a következő bajnoki évtől - a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően - egy győzelem 3 pontot ér, míg a döntetlenért 1-1 pontot kapnak a csapatok. Erről csütörtök estébe hajló ülésén döntött a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége.
jún. 13
10:35
Kézilabda: Veszprém rendezné a férfi kézilabda Szuperkupát (She)
Minden bizonnyal az új veszprémi csarnok ad majd otthont szeptember 20-án és 21-én a férfi kézilabda európai szuperkupának. A KEK-győztes hazaiak mellett a BL-első spanyol Ciudad Real, az EHF Kupában diadalmaskodó német Nordhorn, valamint egy meghívott szerepel.
jún. 13
10:51
NHL: Craig Hartsburg lesz az Ottawa Senators edzője (She)
Craig Hartsburg lesz az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Ottawa Senators vezetőedzője.
jún. 13
10:53
Átigazolás: Wilhelmsson nem megy vissza a Nantes-ba (She)
Végleg leigazolná a Deporivo La Coruna a svédek villámgyors szélsőjét, Christian Wilhelmssont, aki kategorikusan kijelentette, nem akar visszatérni a Nantes-ba, mert ott nem kapta meg a kellő tiszteletet és bizalmat.
jún. 13
11:06
Átigazolás: a Paris St. Germain lehet Thuram új klubja (She)
A L'Equipe nevű francia sportújság értesülései szerint a PSG lehet Lilian Thuram új klubja. A 36 éves válogatott védő két évre kötelezné el magát az élvonalban épphogy bennmaradó párizsi klubhoz, ahol évente 1,5 millió eurót keresne.
jún. 13
11:08
Inter: Balotelli új szerződése esetén mégis maradhat Milánóban (She)
Úgy tűnik, az Internazionale egyre közelebb van ahhoz, hogy a korábbi értesülésekkel ellentétben megtartsa Mario Balotellit.
jún. 13
11:10
Euro 2008: Ivica Vastic a legidősebb Eb-gólszerző (She)
A csütörtök este tizenegyesből eredményes Ivica Vastic minden idők legidősebb gólszerzője labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 13
11:23
Piros lapot kapott Németország a sajtó szerint (Behaviour)
Piros lap Németországnak", "Mennydörgés az Alpokban", "Az esélyes bukása", "Az út csak nehezebb lesz" - ilyen és ehhez hasonló címekkel kommentálták a pénteki német országos napilapok a labdarúgó-válogatott előző napi klagenfurti, a horvátoktól elszenvedett 2-1-es vereségét.
jún. 13
11:37
Spanyolország: Fernando Navarro a Sevillához igazolt (She)
A Sevilla megszerezte Fernando Navarrót, aki jelenleg az Európa-bajnokságon van a spanyol válogatottal.
jún. 13
11:38
EURO-2008: a lengyelek szerint a bíró ellopta a továbbjutást (Behaviour)
A pénteki lengyel lapok botrányt, bírói csalást emlegetnek, szerintük az angol játékvezető a 93. percben ítélt tizenegyessel "ellopta" a lengyel válogatottól a győzelmet, gyakorlatilag megfosztva a csapatot a továbbjutás lehetőségétől a labdarúgó Európa-bajnokságon az Ausztria elleni 1-1-es döntetlennel.
jún. 13
11:40
Veszprém rendezné az férfi kézilabda Szuperkupát (Behaviour)
Minden bizonnyal az új veszprémi csarnok ad majd otthont szeptember 20-án és 21-én a férfi kézilabda európai szuperkupának. A KEK-győztes hazaiak mellett a BL-első spanyol Ciudad Real, az EHF Kupában diadalmaskodó német Nordhorn, valamint egy meghívott szerepel.
jún. 13
11:53
Könnyebb ágon a horvátok, az osztrákok a csodában bíznak (Infostart)
Csoportelsőként jut a negyeddöntőbe Horvátország az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokságon, miután második meccsét is megnyerte. A horvátok magabiztos játékkal 2-1-re győztek Németország ellen. A B csoport másik mérkőzésén a társházigazda Ausztria a hosszabbításban lőtt tizenegyesgóllal ért el 1-1-es döntetlent Lengyelország ellen. A mérkőzéseket Dénes Tamás, az InfoRádió Európa-bajnokságról…
jún. 13
11:53
Euro 2008: a portugál válogatott Deco Barcelonába utazott (She)
Deco, a portugál válogatott középpályása személyes okokra hivatkozva Barcelonába utazott.
jún. 13
12:09
Vastic a legidősebb Eb-gólszerző (Behaviour)
A csütörtök este tizenegyesből eredményes Ivica Vastic minden idők legidősebb gólszerzője labdarúgó Európa-bajnokságon. A horvát származású osztrák támadó középpályás 38 évesen és 257 naposan talált a kapuba a lengyelek elleni mérkőzés 93. percében.
jún. 13
12:11
Újjáéledt reményről írnak az osztrák lapok (Behaviour)
Lelkesedéstől fűtve írtak a pénteki osztrák lapok a Praterben újjáéledt reményekről a lengyelekkel elért döntetlen (1-1) után, de akadt közük olyan is, amely a túláradó öröm közepette józan hangon óvott a túlzott önbizalomtól: ahhoz, hogy a csapat a labdarúgó Európa-bajnokságok történetében először továbbjusson a negyeddöntőbe, nem lesz elég az esetleges puszta győzelem a németek ellen.
jún. 13
12:13
Deco egynapos barcelonai útja (Behaviour)
Egynapos kimenőt kapott Deco, a labdarúgó Európa-bajnokságon biztos negyeddöntős portugál válogatott irányítója. A játékos a csapatvezetőség engedélyével Barcelonába utazott. Egyelőre senki sem volt hajlandó részleteket közölni távozásról. Gyaníthatóan Deco klubjával, az FC Barcelonával tárgyalt esetleges eligazolásáról.
jún. 13
12:24
MU: az angol klub Sergio Ramost szeretné leigazolni a Madridtól (She)
Spanyol lapinformációk szerint a Manchester United szerződtetni szeretné a Real Madrid védőjét, Sergio Ramost, mintegy visszavágásul is a spanyoloknak Cristiano Ronaldo folyamatos agitálása miatt.
jún. 13
12:24
EURO-2008: a spanyolok a legdrágábbak (Behaviour)
A spanyolok a legdrágábbak és a legkisebbek a labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő csapatok közül. Az ibériai válogatott piaci értéke 381 millió euró. Ez az EURO Magazin adataiból derül ki, amely szerint a spanyolok az egyetlen együttes az Eb-n, amelynek átlagmagassága nem éri el az 1,80 métert.
jún. 13
12:39
Az inforadio.hu olvasói is nagyot csalódtak a németekben (Infostart)
Alaposan lepontozták az inforadio.hu olvasói a német válogatott játékosait a horvátok ellen 2-1-re elveszített labdarúgó Európa-bajnoki csoportrangadó után. Az összesített osztályzatok alapján a lengyel válogatott kapusa, Artur Boruc volt a csütörtöki játéknap legjobbja.
jún. 13
12:39
A foci miatt dobta ki kedvesét a szépségkirálynő (Blikk)
jún. 13
12:41
Horvát pofon a németeknek (Blikk)
Kikapott a Blikk-olvasók kedvenc csapata
jún. 13
13:10
Euro 2008: Bilic szerint Modric Európa legjobbja (She)
Slaven Bilic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Németország elleni európa-bajnoki győzelmet követően azt nyilatkozta, hogy Luka Modric, a csapat középpályása Európa legjobb labdarúgója.
jún. 13
13:12
Kosárlabda: Füzy Ákos lett Rátgéber utódja Pécsett (She)
Fűzy Ákos lett a női kosárlabda NB I-ben ezüstérmes MiZo Pécs 2010 vezetőedzője.

Keresés