2008. június 29. vasárnap

jún. 29
5:51
Nem zártak sikeres napokat magyarok a wimbledoni tenisztornán (Behaviour)
Szávay Ágnes oldalán az orosz Dinara Szafinával sötétedés miatt csak egy - elvesztett - szettet töltött a pályán a wimbledoni tenisztorna párosversenyének harmadik fordulójában.
jún. 29
6:09
Ki nyer ma? (Blikk)
A spanyol-német csatát várja egész Európa
jún. 29
6:11
Szávayra kínai óriásölő vár (Blikk)
Ivanovics legyőzőjével játszik a nyolc közé jutásért
jún. 29
6:13
Kovács Kati: Mesterhármas! (Blikk)
A négyes és az egyes után párosban is kivívta a pekingi részvételt
jún. 29
6:15
Talma ismét a csúcson! (Blikk)
Nyolc hónap után nyert futamot a világbajnok
jún. 29
7:39
AC Milan: Alessandro Costacurta megszerezte az edzői diplomát (She)
Sikeres edzői vizsgát tett Alessandro Costacurta, az AC Milan korábbi legendás labdarúgója. A milánói klub honlapja szerint a 42 éves szakember előtt ezzel megnyílt az út, hogy hivatalosan is csatlakozzon a csapat edzői stábjához. Costacurta 1987 és 2007 között 458 mérkőzésen lépett pályára a piros-feketéknél.
jún. 29
7:41
Euro 2008: az esti döntő előtt is születtek magyar gólok (She)
Torresék fölényes elődöntőbeli győzelme után jó ómen lehet a hispánoknak, hogy ismét az ő csapatukat ?erősíti? egy magyar játékoskísérő. A békéscsabai József Attila Általános Iskola 10 éves tanulója, Köveskúti Simon ugyanis Aragonés együttese valamelyik tagjának kezét fogva sétál majd ki a gyepre a vasárnapi fináléban.
jún. 29
7:57
Még Lineker is a spanyolok sikerére számít az Eb-döntőben (Infostart)
A hektikusan játszó, de hatalmas küzdő németek a látványos és meggyőző futballt bemutató, ám eddig örök vesztesnek tartott spanyolokkal találkoznak az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti döntőjében, vagyis az esélyek megjósolhatatlanok. A Nationalelf eddigi öt döntőjéből hármat megnyert, míg a hispán együttes legutóbb 44 éve foglalta el Európa futballtrónját. A…
jún. 29
8:33
Profi boksz: Manny Pacquiao történelmet írt Diaz kiütésével (She)
A Bokszvilágtanács (WBC) könnyűsúlyú világbajnoki övéért magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Las Vegasban rendezett összecsapáson a WBC nagypehelysúlyú bajnoka, Manny Pacquiao a 9. menetben kiütéssel legyőzte ugyanezen szervezet könnyűsúlyú világbajnokát, David Diazt.
jún. 29
8:35
Afrikai vb-selejtezők: gaboni győzelemmel zárult az idény (She)
Szombaton egy elmaradt mérkőzés pótlásával sor került az idény utolsó világbajnoki selejtezőjére is, az afrikai térségben Gabon 2?0-s győzelmet aratott Lesotho felett. A 2010-es dél-afrikai vb kvalifikációi augusztus 20-án folytatódnak ? Európában és a CONCACAF-zónában.
jún. 29
8:37
Soproni Liga: Horváth Miklós az új elnök a Kaposvári Rákóczinál (She)
Új elnöke van a Kaposvári Rákóczinak: a klub tisztújító közgyűlésén leköszönő Torma Kálmán helyett a kaposvári Eötvös Lóránd Műszaki Szakközépiskola igazgatója, Horváth Miklós dolgozik tovább. Az új elnök 1975 óta tevékenykedik az egyesületnél.
jún. 29
9:27
NHL: Scott Niedermayer folytatja, Todd Bertuzzitól elköszöntek (She)
Scott Niedermayer értesítette az Anaheim Ducks vezetőségét, hogy kitölti szerződését, és a 2008?2009-es idényben is a kaliforniai gárdánál játszik. A négyszeres Stanley-kupa-győztes hátvéd tavaly nyáron a Duck bajnoki címének megszerzése után sokáig halogatta döntését a visszavonulásról, végül a klub nagy örömére a folytatás mellett tette le a garast.
jún. 29
9:29
NBA: szerdán eldől a költözésre vágyó Seattle SuperSonics sorsa (She)
Szerdára ígérte a bíróság a döntést a Seattle kontra SuperSonics perben, amelynek tétje a klub azonnali költözése Oklahoma Citybe. Az ügy 2006 nyarán kezdődött, amikor az oklahomai Clayton Bennett által vezetett befektetőtársaság megvásárolta a klubot.
jún. 29
9:45
Tereprali: a Palik, Darázsi duó fölényesen vezet Romániában (She)
A Palik László, Darázsi Gábor kettős húszperces előnnyel vezet a tereprali országos bajnokság romániai futamán, vagyis nagyon közel került ahhoz, hogy megismételje tavalyi ottani győzelmét. Pedig Paliknak nem volt túl nyugodt napja, Zdenek Porizekkel hatalmas csatát vívott.
jún. 29
10:21
Tenisz: Filipovski Aleksandra újoncként jutott a döntőbe (She)
Lesz magyar teniszező a Trenkwalder Open tízezer dolláros ITF-future-verseny vasárnapi döntőjében, de nem az, akinek előzetesen nagyobb esélyt adott mindenki.
jún. 29
10:39
Atlétika: Bolt legyőzte Powellt a jamaicai bajnokságon (She)
A 100 méteres síkfutás világcsúcstartója, Usain Bolt legyőzte a rekord korábbi birtokosát, Asafa Powellt a jamaicai atlétikai bajnokságon, egyben olimpiai válogatón.
jún. 29
10:57
Euro 2008: Prosinecki szerint Aragonés tökéletesen dolgozik (She)
A horvát válogatott edzője, Robert Prosinecki a spanyol válogatott győzelmét jósolja az Európa-bajnokság ma esti fináléjában.
jún. 29
11:33
Atlétika: Tyson Gay ijedtében nagyot futott a válogatón (She)
Tyson Gay, a 100 és a 200 méteres síkfutás világbajnoka 9.77 mp-es kiváló idővel nyerte meg negyeddöntős futamát az amerikai atlétikai bajnokságon, egyben olimpiai válogatón.
jún. 29
12:27
Miért nem jutottak döntőbe a hollandok és a portugálok? (Infostart)
Hajdú B. István szerint az első gól szerzője nyerheti meg az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét. Dénes Tamás, az InfoRádió Európa-bajnokságról tudósító munkatársa a spanyolok végső sikerére számít. Az InfoRádió Aréna című műsorában mindketten azt mondták, hogy Luis Aragones szövetségi kapitány csapata játszott eddig meggyőzőbben.
jún. 29
12:45
Euro 2008: Enrique Iglesias énekel a döntő kezdése előtt (She)
Igazán ideális futballidő várja a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti döntőjének részvevőit, a német és a spanyol csapatot.
jún. 29
12:47
Wimbledon: megvan Szávay Ágnes hétfői programja (She)
A 15. helyen kiemelt Szávay Ágnes hétfőn 13 órától mérkőzik a világelső szerb Ana Ivanovicsot búcsúztató kínai Cseng Csiével (Zheng Jie) a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 29
13:39
Vb-2010: van B-terv a rendezésre, de nem valószínű az alkalmazása (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) van B-terve arra az esetre, ha a Dél-afrikai Köztársaság nem tudná megrendezni a 2010-es világbajnokságot. Joseph Blatter FIFA-elnök szerint ugyanakkor erre csak természeti katasztrófa bekövetkezte esetén lenne szükség.
jún. 29
13:41
Triatlon Tour: Faldum Gábor és Tóth Zsófia sikere Baján (She)
A férfiaknál Faldum Gábor, a nőknél Tóth Zsófia győzött a Triatlon Tour-sorozat idei harmadik, bajai állomásán. Az erősebbik nem versenyében sprintbefutó döntött, s a hazai szurkolók örömére két helyi triatlonista között dőlt el az elsőség: Faldum lehajrázta Bajai Pétert. A harmadikként célba érkező Kuttor Csabát kizárták, ennek nyomán Rendes Csaba állhatott dobogóra.
jún. 29
13:57
Anglia: a Chelsea 35 millió eurót ajánlana Robinhóért (She)
Az AS című spanyol lap információi szerint a londoni klub elöljárói akár 35 millió eurót sem sajnálnának a brazil cselgépért, Robinhóért.
jún. 29
14:15
Anglia: a Sunday Mirror szerint Lampardot nem engedik el (She)
Csökken az esélye annak, hogy Frank Lampard az Internazionale játékosa legyen, ezt állítja legalábbis a Sunday Mirror. Az újság egy, a nevét elhallgatni kívánó Chelsea-alkalmazottat szólaltatott meg, aki szerint a klub kész arra, hogy megtartsa a középpályást a következő szezonban is.
jún. 29
14:33
Vízilabda: Magyarország az utolsó mérkőzésen is nyert (She)
Magyarország 12?11-re legyőzte a görög válogatottat a nemzetek közötti ING-kupán, ezzel Kemény Dénes együttese mindhárom találkozóját megnyerve hódította el a trófeát.
jún. 29
14:35
Juventus: a torinói klub új célpontja Lukas Podolski (She)
?Fogalmazzunk úgy, hogy eljutottak hozzám bizonyos információk azzal kapcsolatban, hogy a Juve érdeklődik irántam? ? mondta Lukas Podolski a Sunday?s Daily Star hasábjain.
jún. 29
14:37
Spanyolország: az Eb-döntő ?megöli? a madridi szexfesztivált (She)
Nem rúg labdába a szex- és pornófilmek idei madridi fesztiválja a foci mellett, igencsak lagymatag az érdeklődés az erotika iránt a spanyol fővárosban. Eddig mindössze 15 ezren lézengtek az élő műsorokkal is tarkított rendezvényen, míg a korábbi években átlagosan 50 ezren tolongtak ott, azaz több mint háromszor annyian, mint ebben az esztendőben.
jún. 29
14:39
Kajak-kenu Vk, Poznan: nem sikerült Kolonicsék mai versenye (She)
A Kozmann György, Kolonics György duó csak a kilencedik, azaz utolsó lett a C?2 500 m döntőjében a kajak-kenusok poznani Világkupa-versenyén. A pekingi olimpiára készülő kettős a viadal honlapja szerint több mint 15 másodperces hátránnyal érkezett a célba a győztes német Thomas Luck, Stefan Holtz páros mögött, így valószínűleg valamilyen technikai problémával küzdött a futam során.
jún. 29
14:51
Kajak-kenu ob: szoros csata a Séra-emlékfutamon Szegeden (She)
Rendkívül szoros csatában dőlt csak el a férfi K?4-esek 200 m-es versenye a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon. A tavaly elhunyt mesteredző, Séra Miklós emlékére rendezett futamot a Karsai Gergely, Kugler Attila, Bodor Attila, Varga Norbert összeállítású egység nyerte meg hat ezred másodperces (!) előnnyel.
jún. 29
15:27
FIFA: még két bíró a tizenhatosoknál a Konföderációs Kupán (She)
Jospeh Blatter, a FIFA elnöke bejelentette, hogy a jövő nyáron rendezendő Konföderációs Kupán a megszokott négy helyett hatan figyelnek majd meccsenként a szabályok betartatására.
jún. 29
15:29
Serie A: a Napoli nem egykönnyen engedi el Hamsíkot (She)
A Tuttosport információi szerint a Napoli tulajdonosa, Pierpaolo Marino visszautasította a Juventus ajánlatát Marek Hamsíkért.
jún. 29
15:45
Venezuela: Ronaldinho visszatért a pályára és gólt is szerzett (She)
Ronaldinho Venezuelában lépett pályára, ahol egy gálamérkőzésen a ?Ronaldinho és barátai? nevű alkalmi gárdát vezette harcba ?Messi és barátai? ellen. A brazil aranylabdás góllal és gólpasszal vette ki a részét a 7?7-es végeredményből.
jún. 29
16:03
Peking 2008: két tucat ország olimpikonjai készülnek Japánban (She)
Nem kevesebb mint két tucat nemzet olimpikonjai töltik edzőtáborozással Japánban a pekingi ötkarikás versenyeket megelőző időszakot. Az ?előolimpiai" készülődés színhelyéül azért választotta a felkelő nap országát többek között az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Franciaország és Izrael csapata, mert egyfelől továbbra is erős félelmek élnek a kínai főváros levegőjének tisztaságát illetően,…
jún. 29
16:39
Euro 2008: Zapatero miniszterelnök spanyol diadalt akar látni (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott "nagy győzelmét" várja a németek elleni esti Eb-döntőben az ibériai ország miniszterelnöke.
jún. 29
16:41
Euro 2008: szurkolóik miatt büntetik a horvátokat (She)
Az UEFA 10 000 fontos büntetés befizetésére kötelezte a Horvát Labdrúgó-szövetséget, amiért a horvát szurkolók egy része rasszista viselkedést tanúsított a Törökország elleni negyeddöntőben.
jún. 29
16:57
Atlétika: Bogár János félmaratonit nyert Szlovákiában (She)
Bogár János révén magyar győzelem született a Testvérvárosok Kupája elnevezésű félmaratoni távú futóversenyen, amelyet a szlovákiai Szepsiben rendeztek meg vasárnap, hét országból másfél száz indulójának részvételével.
jún. 29
17:33
Tenisz: Filipovski Aleksandra kikapott a budapesti döntőben (She)
Filipovski Aleksandra három játszmában kikapott a német Dominice Ripolltól a 10 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjében, a Grand Slam Park Teniszklubban, Budapesten.
jún. 29
17:35
Euro 2008: megoperálták Nihat Kahvecit (She)
Sikeres műtéten esett át Nihat Kahveci, a török válogatott sztárja ? jelentette be klubja, a Villarreal CF szóvivője.
jún. 29
17:37
Euro 2008: magyar kisfiúval vonul be a döntőre Casillas (She)
Lesz magyar pályára lépője az Európa-bajnokság döntőjének! Egy magyar kisfiú a "játékoskísérő-program" keretében jut el az Ernst Happel Stadion gyepére.
jún. 29
17:39
Motorcsónak: Havas Attila Európa-bajnokságot nyert (She)
Havas Attila végső sikerével fejeződött be a lengyelországi Sremben az O-500-as motorcsónak Európa-bajnokság.
jún. 29
17:51
Ballack kezd a döntőben (Infostart)
Michael Ballack a kezdőcsapatban kap helyet a német válogatottban a spanyolok elleni vasárnap esti Európa-bajnoki döntőben.
jún. 29
17:51
Euro 2008: Fernando Torres a spanyolok új ítélet-végrehajtója (She)
Mivel az Európa-bajnokság góllövőlistájának éllovasa, David Villa nem játszhat a döntőben, új tizenegyesrúgót kellett kijelölnie Luis Aragonés spanyol szövetségi kapitánynak.
jún. 29
17:53
Hearts: Jürgen Röber is kikosarazta Romanovot (She)
Egyre nehezebben talál csapata kispadjára menedzsert Vladimir Romanov, a skót Hearts igencsak nehéz természetű litván tulajdonosa: ezúttal a volt Hertha-edző Jürgen Röber kosarazta ki.
jún. 29
17:55
AS Roma: meghosszabbította szerződését a világbajnok (She)
Meghosszabbította szerződését az AS Romával Daniele De Rossi ? közölte az olasz Virgilio Sport című internetes honlap.
jún. 29
18:09
U19: hétfőn 10 órakor játszik edzőmeccset a válogatott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja arról tájékoztat, hogy az Európa-bajnoki döntőre készülő U19-es labdarúgó-válogatott hétfőn 10 órától Vácott játszik barátságos mérkőzést a házigazdák vegyes csapata ellen.
jún. 29
18:11
Lyon: Juninho még a nyáron távozhat a címvédőtől (She)
Elhagyhatja az Olympique Lyon bajnok- és kupagyőztes csapatát a gárda egyik ikonjának számító Juninho Pernambucano: a brazil középpályás távozik, ha az új szerzemények kiszorítják a kezdőből.
jún. 29
18:13
Aranycsapat: Grosics Gyula még nem hagyhatja el a kórházat (She)
Egyelőre nem vették ki a csövet Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás labdarúgójának tüdejéből, így az egykori kiváló kapus hétfőn biztosan nem hagyhatja el a Kútvölgyi Kórházat.
jún. 29
18:15
Costa Rica: kirúgták a válogatott éléről a helyi legendát (She)
A válogatott gyenge szereplése miatt a Costa Rica-i Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal menesztette Hernán Medford szövetségi kapitányt.
jún. 29
18:17
Euro 2008: Kisteleki István Bécsben díszvacsorázott (She)
Szombat este rendezték a bécsi városházán az Európa-bajnokság egyik utolsó protokolleseményét, a díszvacsorát. Az összejövetelen a Magyar Labdarúgó-szövetséget Kisteleki István elnök és Dunai Antal szakmai alelnök képviselte.

Keresés