2008. június 21. szombat

jún. 21
0:42
Barcelona: brazil jobbszélső érkezhet Ukrajnából (She)
Az FC Barcelona mindenben megegyezett a Sahtar Doneck brazil jobbszélsőjével, Williannal.
jún. 21
0:45
Drámai fordulatok a török-horvát meccsen! Törökország a legjobb négy között! (Behaviour)
A török válogatott 11-esekkel nyert a horvátok ellen az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság második negyeddöntőjében.
jún. 21
1:29
Euro 2008: Hamit Altintop a horvát?török legjobbja (She)
Az UEFA szakemberei a török Hamit Altintopot találták a drámai körülmények között a félholdasok győzelmével véget érő horvát?török negyeddöntő legjobbjának.
jún. 21
4:45
Németország ünnepel (Behaviour)
Negyeddöntő, első mérkőzés, rögvest meglepetés. Noha a németek mentalitása minden világversenyen lenyűgöző, a csoportkörben mutatott produkciójuk után szinte kizárható volt továbbjutásuk a technikás, lendületes portugálok ellen. Ám az elszántságuk elsöpörte az útból az Eb-cím egyik legfőbb várományosát.
jún. 21
6:41
ATP: 2009-től torna Afrikában (Behaviour)
Egy légitársasággal kötött szerződés folyományaként 2009-től Afrikában is rendez tornát - története során először - a férfi profi teniszversenyeket szervező ATP. A South African Airways (SAA) 3 és fél évre szóló, 20 millió dollár értékű támogatói megállapodást kötött az ATP-vel, s cserében egy, a Dél-afrikai Köztársaságban sorra kerülő viadal is része lesz az éves programnak. "Az ország több…
jún. 21
6:53
Euro 2008: incidensek a horvát és török szurkolók között (She)
Incidensek törtek ki Bécsben röviddel éjfél után az labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott pénteki török-horvát mérkőzést követően.
jún. 21
6:54
Tenisz: 2009-től ATP-tornát rendeznek Dél-Afrikában (She)
Egy légitársasággal kötött szerződés folyományaként 2009-től Afrikában is rendez tornát - története során először - a férfi profi teniszversenyeket szervező ATP.
jún. 21
7:43
Több mint 200 kilométer vár a Balaton körbefutóira (Infostart)
Tihanyból indulnak, és 212 kilométert tesznek meg a tó körül az Ultrabalaton futóverseny résztvevői, köztük ötven külföldi. A hétvégi verseny összdíjazása 5 ezer euró (1,2 millió forint) - mondta el Nagy Péter szervező az InfoRádiónak.
jún. 21
7:44
Kézilabda: Róth Kálmánt hírbe hozták a román Valceával (She)
A román sajtó szerint Tadici utódja lehetne Róth Kálmán, a Győri Audi ETO egykori mestere.
jún. 21
7:59
Vb-selejtezők: Líbia és Algéria is hazai pályán győzött (She)
Míg az öreg kontinenst az Európa-bajnokság tartja lázban, addig Afrikában világbajnoki selejtezőket rendeztek. Líbia Leshoto ellen nyert könnyedén, míg Algéria Gambiát verte meg 1?0-ra.
jún. 21
8:38
Megkezdődött az olimpiai láng tibeti váltófutása (Behaviour)
Erős biztonsági kíséret mellett megkezdődött szombaton az olimpiai láng váltófutása Lhászában, Tibet fővárosában. A Lhásza utcáin át vezető 11 kilométer hosszú váltófutás végpontja a Potala palota. Az útvonal mentén rendőrök és katonák állnak, szemüket a zászlókat lobogtató nézőkön tartva. Világkörüli útja során több városban tüntetők zavarták meg az olimpiai láng váltófutását Kína Tibet-…
jún. 21
8:49
Spanyolország: a Barca megegyezett Adebayor áráról az Arsenallal (She)
A Daily Mirror értesülései szerint a Barcelona megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolásáról. A hírek szerint a katalánok 22,5 millió fontot fizetnek a csatárért, ha a játékossal is meg tudnak állapodni.
jún. 21
9:39
Törtek-zúztak a horvátok a kiesés után (Infostart)
Rendbontás alakult ki Bécsben a labdarúgó Európa-bajnokság esti Törökország-Horvátország negyeddöntője után, amelyen a törökök a hosszabbítás ráadásában egyenlítettek, majd tizenegyesekkel jutottak tovább. Összecsapások voltak a hercegovinai Mostarban is.
jún. 21
9:39
Euro 2008: ?Valaki nem akarta, hogy Horvátország nyerjen? (She)
?Valaki nem akarta, hogy nyerjünk? - fogalmazott Ivan Klasnic, a labdarúgó Európa-bajnoki negyeddöntőben drámai körülmények között elvérző horvát válogatott csatára.
jún. 21
9:41
Arsenal: ha Adebayor távozik, Arsavin érkezhet a helyére (She)
Angol lapinformációk szerint, ha a Emmanuel Adebayor valóban elhagyja az Arsenalt ? ahogy beszámoltunk róla, a két klub állítólag már megegyezett egymással ? akkor az orosz Andrej Arsavin érkezhet a helyére.
jún. 21
10:28
Holland-holland csata: a diák vagy a mester a jobb? (Infostart)
A tanítómester ellen mutathatja meg az orosz labdarúgó-válogatott, mennyire tanulta meg a totális holland futballt. Az osztrák-svájci közös rendezésű Eb szombati negyeddöntőjében a végig meggyőző oranje a pocsék rajt után magára találó orosz együttessel találkozik.
jún. 21
10:45
Peking 2008: Gatlin engedélyt kaphat az olimpiai válogatóra (She)
A floridai bíró szerint a doppingvétség miatt elítélt Justin Gatlin amerikai sprinter rajthoz állhat a jövő heti olimpiai válogatón. A végleges ítélet várhatóan hétfőn születik meg.
jún. 21
10:47
NHL: Stamkos az 1/1-es, Tyihonov unokája is elkelt (She)
A várakozásoknak megfelelően Steven Stamkos kelt el az első helyen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) amatőrjátékos-választásán.
jún. 21
11:01
Euro 2008: egy ember meghalt a törökországi lövöldözésben (She)
Egy férfi meghalt, 16-an pedig megsebesültek Törökországban azok után, hogy a nemzeti labdarúgó-válogatott drámai körülmények között legyőzte a horvát csapatot az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
jún. 21
11:24
EURO-2008: valaki nem akarta, hogy a horvátok nyerjenek (Behaviour)
"Valaki nem akarta, hogy nyerjünk" - fogalmazott Ivan Klasnic, a labdarúgó Európa-bajnoki negyeddöntőben drámai körülmények között elvérző horvát válogatott csatára.
jún. 21
11:36
"A török csapat olyan, mint egy macska" (Infostart)
A horvátok soha nem tudnak megszabadulni a törökök elleni utolsó két perc emlékétől - nyilatkozta együttese Eb-negyeddöntőbeli kiesése után a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Slaven Bilic az ellenfelet alkalmasnak tartja a németek legyőzésére is.
jún. 21
11:54
Euro 2008: tízezrek ünnepelték Berlinben a török továbbjutást (She)
Közel 50 ezer török szurkoló ünnepelte Berlinben a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki negyeddöntőben aratott győzelmét.
jún. 21
12:12
Az első Európában játszó japán focista lesz Tímárék klubjának új elnöke (She)
A Plymouth Argyle vezetői örömmel hozták nyilvánosságra, hogy a klub új elnöke Yasuhiko Okudera lesz. A szóban forgó úriember volt az első japán focista, aki Európában játszott profi karrierje során, és hazájában emiatt (is) nagy tisztelet övezi. Tímár Krisztián és Halmosi Péter klubjánál nem ő az első távol-keleti befektető, hisz honfitársa, Yasuaki Kagami áprilisban vette meg a klub…
jún. 21
12:14
Bayern München: Lukas Podolski kész elhagyni a bajorokat (She)
Eb-formájára alapozva Lukas Podolski kijelentette, hogy semmi kedve sincs a Bayern München kispadján ücsörögni a következő idényben.
jún. 21
12:16
Formula?1: Piquet száguldott a leggyorsabban szombat délelőtt (She)
A Reanault-val versenyző Nelson Piquet volt a leggyorsabb a Formula?1 Francia Nagydíjának harmadik szabadedzésén.
jún. 21
12:29
Kézilabda: a fiatal szélső, Bakos Ádám Komlón folytatja (She)
A balatonfüredi születésű, és a Fotex ifijében tett kitérő kivételével mindig szülővárosa csapatát erősítő fiatal szélső a Komló csapatához igazolt ? adta hírül a Balatoni KC honlapja.
jún. 21
12:31
Peking 2008: a buszokat és a teherautókat sem kímélik (She)
Pekingből a teherautókat kitiltják, az autóbuszok motorjait pedig korszerűsítik az olimpia előtt - közölte a kínai Közlekedési Minisztérium. Júliustól már a Pekingbe érkező távolsági buszoknak is meg kell felelniük az Euro IV szabvánnyal egyenértékű kínai környezetvédelmi előírásoknak, amelyeknek a minisztérium vizsgálatai szerint összesen 2610 busz nem felelt meg.
jún. 21
12:46
AC Milan: Adriano Galliani nem engedi Bonerát az olimpiára (She)
Pier Luigi Casiraghi, az olasz olimpiai csapat edzője korábban kijelentette, hogy szívesen vinné egyik 23 év fölötti játékosként Pekingbe Daniele Bonerát az AC Milan labdarúgóját. Adriano Galliani most kijelentette, hogy egy futballistáját, így Bonerát sem engedi el a pekingi játékokra.
jún. 21
13:03
Euro 2008: Altintop megleckéztetné müncheni csapattársait (She)
Hamit Altintop a török válogatott középpályása szerint a bárkit meg tudnak verni, így a németektől sem fél. Sőt kifejezetten örül, hogy müncheni csapattársai ellen játszhat.
jún. 21
13:20
Juventus: Serie B-ből igazolna hátvédet Claudio Ranieri (She)
A Juventus az idén a Serie A-ból kieső Livorno csapatából igazolna hátvédet, nevezetesen Dario Knezevicset.
jún. 21
13:22
Euro 2008: büszkén, de csalódottan reagált a horvát sajtó (She)
A horvát sajtó csalódottságról és büszkeségről ír annak kapcsán, hogy a labdarúgó-válogatott péntek este drámai körülmények között kapott ki a törököktől az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
jún. 21
13:37
Anglia: a Manchester City a Spursszel verseng Podolskiért (She)
A Manchester City menedzsere Mark Hughes és Juande Ramos a Tottenham Hotspurs trénre egyaránt szemet vetett Lukas Podolskira.
jún. 21
13:39
MotoGP: Simoncelli a leggyorsabb, Tóth Imre a 16. (She)
Marco Simoncelli volt a leggyorsabb a negyedliteresek között a gyorsasági motoros-vb Angol Nagydíjának második szabadedzésén. Az olasz mögött Yuki Takahashi lett a második, míg Julian Simon a harmadik.
jún. 21
13:54
Anglia: az Arsenalnak nem sikerült megszereznie Diogót (She)
Nem sikerült megszereznie az Arsenalnak a brazil Portuguesa csapatától Diogót. A 21 éves labdarúgó az elmúlt szezonban 18 gólt szerzett, így a brazil élvonal egyik legkeresettebb futballistájává vált. Az üzlet azért híusult meg, mert a londoniak sokallták a játékos kivásárlási árát.
jún. 21
14:11
Euro 2008: Bázelben lehet, hogy kevés lesz a 245 ezer liter sör (She)
Bázelt már délelőtt ellepték az orosz és a holland szurkolók. A Hollandia?Oroszország mérkőzés helyszínére 100 ezer holland és több 10 ezer orosz szurkolót várnak. A hivatalos szurkolói zónába 245 ezer liter sört rendeltek, de a szervezők attól tartanak, hogy ez nem lesz elég.
jún. 21
14:27
Legjobbjukat veszítették el a törökök (Infostart)
A török Tuncay bizonyult a legjobbnak az InfoRádió, az inforadio.hu olvasói és a SkySports közös szavazásán a pénteki Törökország-Horvátország negyeddöntő résztvevői közül. A törökök bánatára ugyanakkor a középpályás sárga lapjai miatt nem szerepelhet a németek elleni elődöntőben a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 21
14:27
MotoGP: Angliában esik az eső, így Talmácsi a második helyen maradhat (She)
A Brit Nagydíj délelőtti szabadedzésein esett az eső, így ha az időjárás nem változik, akkor Talmácsi Gábor könnyen megtarthatja a tegnapi edzésen elért második helyét a nyolcadliteresek mezőnyében.
jún. 21
14:29
Anglia: holtan találták Tim Cartert, Sunderland korábbi kapusát (She)
Pénteken holtan találták Manchesterben a Sundarlend korábbi kapusát Tim Cartert.
jún. 21
14:44
Euro 2008: ?Vigyázz Németország, jönnek a törökök!? (She)
A török lapok a horvátok kiejtését követően bármit elképzelhetőnek tartanak, és üzentek is a Nationalefnek: vigyázz a Németország jövünk!
jún. 21
15:01
MotoGP: Doningtonban esett, így Talmácsi maradt a második (She)
Talmácsi Gábor a második helyet szerezte meg az Angol Nagydíj pénteki, első időmérő edzésén és ezt a pozíciót szombaton is megtartotta, hisz az esőben nem tudtak javítani a versenyzők a tegnapi, száraz pályán elért eredményükön.
jún. 21
15:03
Tenisz: Tanasugarn nyerte a hollandiai tornát (She)
A thaiföldi Tamarine Tanasugarn nyerte a hollandiai füvespályás tenisztorna női versenyét, miután két szettben győzött a harmadik helyen kiemelt orosz Dinara Szafina ellen.
jún. 21
15:18
A Ferrari elbánt a mezőnnyel Magny-Cours-ban (Infostart)
A Ferrari finn versenyzője, Kimi Raikkönen indulhat az élről a Forma-1-es Francia Nagydíjon. A második helyről a brazil Felipe Massa (Ferrari) vághat neki a futamnak. A harmadik az angol Lewis Hamilton (McLaren) lett az időmérő edzésen, de montreali balesete miatt csak a 13. helyről rajtolhat, a harmadik rajtkockát a spanyol Fernando Alonso (Renault) örökölte meg tavalyi csapattársától.
jún. 21
15:18
Formula?1: Kimi Räikkönen nyerte a Francia Nagydíj időmérő edzését (She)
Kimi Räikkönen nyerte a Francia Nagydíj időmérő edzését, második lett Felipe Massa, harmadik pedig Lewis Hamilton, de a harmadik rajtkockából Fernando Alonso rajtolhat majd Hamilton tízhelyes rajtbüntetése miatt.
jún. 21
15:20
Második helyről indul Talmácsi (Infostart)
Talmácsi Gábor a második helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Brit Nagydíján, a 125 köbcentiméteres kategóriában.
jún. 21
15:34
Euro 2008: tizenöt játékosa maradhat Fatih Terimnek (She)
A horvátok elleni, elképesztő végjátékban kivívott továbbjutás komoly áldozatokkal járt a török csapatra nézve: a mai orvosi kontroll után úgy néz ki, hogy rossz esetben csak tizenöt játékosa lesz bevethető Fatih Terimnek a németek elleni elődöntőben?
jún. 21
15:36
Ökölvívás: Kessler koppenhágai címmérkőzéssel tér vissza (She)
A Bokszvilágszövetség (WBA) betöltetlen világbajnoki címe a tét nagyközépsúlyban a dán Mikkel Kessler és a német Dimitri Sartison szombati koppenhágai összecsapásán. A dán a Joe Calzaghe-tól elszenvedett veresége után tér vissza az Universum veretlen bunyósa ellen.
jún. 21
15:37
EURO-2008: büszke és csalódott horvátok (Behaviour)
A horvát sajtó csalódottságról és büszkeségről ír annak kapcsán, hogy a labdarúgó-válogatott péntek este drámai körülmények között kapott ki a törököktől az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A Jutarnji list címlapján "Így is szeretünk benneteket!" felirattal jelent meg, míg a 24 Sata megjegyzi: "Még mindig büszkék vagyunk rátok". A Vecernji list "Fel a fejjel!" címlappal került az utcára.
jún. 21
16:07
Euro 2008: Patrick Vieira Domenech mellé állt (She)
Patrick Vieira, az Inter és a francia válogatott középpályása úgy véli, hogy a válogatott kispadján adni kellene még egy lehetőséget a kritikai össztűzbe került Raymond Domenechnek.
jún. 21
16:09
UEFA: ma ünnepli 53. születésnapját az elnök, Michel Platini (She)
Ma ünnepli 53. születésnapját Michel Platini, az UEFA elnöke. A sportvezetőt az olasz és a spanyol szövetség közösen egy kristály serleggel lepte meg.
jún. 21
16:24
Tenisz: Radwanska óriási csatában nyerte az Eastbourne-i tornát (She)
Agnieszka Radwanska győzelmével értek véget az Eastbourne női füves pályás torna egyéni küzdelmei.

Keresés