2008. június 4. szerda

jún. 4
6:15
Hiddink az oroszok vezére (Blikk)
Az EB-negyeddöntő a minimális cél
jún. 4
6:17
Cannavarónak ki kell hagynia a futball-EB-t! (Blikk)
Fabio Cannavaro nem válthatja valóra az álmát
jún. 4
6:19
Ez volt életem dobása! (Blikk)
A Blikk-játék nyertese a női kézilabda-válogatottal edzett
jún. 4
6:45
Fergusonnak elege van a fosztogató Realból (Behaviour)
David Beckham nem javasolja Cristiano Ronaldónak, hogy a Manchester Unitedtől a Real Madrid labdarúgócsapatához szerződjön. "Azt gondolom, hogy Cristiano most van a legjobb helyen, mindenki elhiheti nekem, tudom miről beszélek" - mondta Beckham, aki 2003-ban igazolt a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz.
jún. 4
7:16
Beckham lebeszéli Ronaldót a Realról (Infostart)
David Beckham nem javasolja Cristiano Ronaldónak, hogy a Manchester Unitedtől a Real Madrid labdarúgócsapatához szerződjön.
jún. 4
7:47
Anglia: Manchesterben mindenki Santa Cruzt akarja (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester United és a Manchester City is meg akarja szerezni Roque Santa Cruzt a Blackburntől.
jún. 4
8:19
Szigorítják a postai csomagküldést Kínában (Metropol)
A kínai posta az olimpiára készülve felfüggesztette a különböző folyadékok és más, nehezen meghatározható anyagok postai küldeményként történő szállítását.
jún. 4
8:19
Ancelotti: hiába csábít a Chelsea, maradok a Milannál (Infostart)
Míg az európai labdarúgás a szombaton kezdődő Európa-bajnokságra koncentrál, az élet az óriáskluboknál sem állt meg. Az angol bajnokság ezüstérmese, miután elvesztette a Bajnokok Ligája döntőjét, edzőt keres. A szigetországi sajtó már eddig is számtalan nevet "dobott be", kedden azonban a megbízható forrásként ismert Sky Sports jelentkezett egy meglepő hírrel.
jún. 4
9:24
Ronaldo, ne menj a Realba! (Blikk)
David Beckham nem javasolja Cristiano Ronaldónak, hogy a Manchester Unitedtől a Real Madrid labdarúgócsapatához szerződjön.
jún. 4
9:24
Labdarúgó NB II: lemondott Márton Gábor, a Kozármisleny edzője (She)
Távozott Márton Gábor az NB II Nyugati-csoportjának 7. helyén végzett Kozármisleny SE vezetőedzője, aki a PMFC U19-es csapatánál folytatja pályafutását. A volt válogatott játékos mellett elköszönt a kozármislenyiektől a Ferencvárostól kölcsönkapott középpályás, Nagy József és a hátvéd Finta Zoltán is.
jún. 4
9:26
Siófok BFC: már nem Aldo Dolcetti a Balaton-partiak trénere (She)
Közös megegyezéssel távozik az élvonalbeli Siófok BFC vezetőedzője Aldo Dolcetti. A 42 éves olasz szakember januárban Tornyi Barnabás helyett került a csapat kispadjára, és irányítása alatt a csapat 15 bajnokiján 12 pontot szerzett. A klubvezetés tervei szerint a jövő hétre sikerül megtalálni Dolcetti utódját.
jún. 4
9:55
15 év után távozik Rátgéber (Blikk)
Bejelentette távozását Rátgéber László, a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
jún. 4
9:55
Alba Volán: Horváth András egy évvel hosszabbított (She)
Horváth András egy évvel meghosszabbította szerződését az Alba Volánnal.
jún. 4
10:10
Labdarúgás: a Marca szerint már a Barca is Ronaldót akarja (She)
A Marca című spanyol lap szerint a Barcelona is harcba szállt a Manchester United sztárjáért, Cristiano Ronaldóért.
jún. 4
10:11
Az futball Európa-bajnokság múltja (Behaviour)
Június 7-én, 18 órakor a bázeli Svájc-Csehország mérkőzéssel kezdődik a 13. labdarúgó Európa-bajnokság, amely június 29-én a bécsi (20:45 óra) döntővel fejeződik be. Az MTI Sportszerkesztősége a rajt előtt bemutatja az eddigi tornák történetét.
jún. 4
10:13
Volt olyan kontinens viadal, ahol 31 csapat vett részt (Behaviour)
A 3. labdarúgó Európa-bajnokságra már 31 ország nevezett, így a selejtezőket 8 csoportban bonyolították le. A magyar együttes az 5. csoportban szerepelt, s biztosan jutott a negyeddöntőbe.
jún. 4
10:25
Kézilabda: várhatóan 11 magyar csapat indul európai kupában (She)
Várhatóan 11 magyar csapat indul a következő évi, európai kézilabda-kupák küzdelmeiben, az idényben elért eredmények alapján.
jún. 4
10:41
Diósgyőr: a Szolnoktól érkező Gohér Gergő négy évre írt alá (She)
A Szolnoktól érkező Gohér Gergő négy éves szerződést írt alá a Diósgyőrrel.
jún. 4
10:56
Peking 2008: megsérült a kínaiak olimpiai bajnoka (She)
Combizomhúzódást szenvedett Liu Hsziang, a 110 méteres gátfutás kínai olimpiai bajnoki címvédője. A sprinter várhatóan nem indulhat az olimpia előtti felhozó versenyeken.
jún. 4
10:58
Atlétika: két évre eltiltották az olimpiai bajnok Pettigrew-t (She)
Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) két évre eltiltotta Antonio Pettigrew korábbi világbajnok atlétát, aki a múlt héten vallotta be, hogy rendszeresen doppingolt.
jún. 4
11:43
Euro 2008: A Real Madrid sztárjai tolták a hollandok szekerét (Infostart)
A lengyel válogatottnak nem sikerült jól a főpróba: Leo Beenhakker válogatottja "csak" 1-1-es döntetlent játszott az ősztől a magyar válogatottal azonos világbajnoki selejtező-csoportban szereplő dánokkal.
jún. 4
11:45
Aranylabdás vezérük nélkül az olaszok (Infostart)
Sérülése miatt biztosan kihagyja a szombaton kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságot Fabio Cannavaro, a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
jún. 4
11:47
Meccsenként 10 ezer euró a foci Eb játékvezetőinek (Infostart)
Mérkőzésenként 10 ezer eurót, továbbá 200 eurós napidíjat kapnak a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon közreműködő játékvezetők. Az asszisztensek számlájára 5500 eurót utalnak meccsenként.
jún. 4
11:49
Várhidi: A sztárok juttathatják tovább a cseheket és a portugálokat (Infostart)
Szombaton kezdődik az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. Az InfoRádió Várhidi Péter volt szövetségi kapitány segítségével bemutatja a négy csoportot. Az A jelű kvartettbe Svájc mellé Csehország, Portugália és Törökország került. Az olimpiai válogatott edzője a portugálok és a csehek továbbjutására számít.
jún. 4
11:58
Euro 2008: rosszul lett a csehek kapitánya, Karel Brückner (She)
Hirtelen rosszul lett Karel Brückner, a cseh válogatott szövetségi kapitánya, így elmarad keddre tervezett sajtótájékoztatója.
jún. 4
12:14
Arsenal: Bacary Sagna hosszabbított a londoniaknál (She)
A francia Bacary Sagna 2014-ig meghosszabbította szerződését a Premier League-ben szereplő Arsenal együttesénél.
jún. 4
12:14
Kozma Pici, az óriás (Blikk)
Kétséges volt szereplése, de döntetlennel megvédte a címét
jún. 4
12:16
Floorball: bennmaradt a Torpedo, feljutott a White Sharks HC (She)
Az osztályozók oda-visszavágós lebonyolítása után eldőlt, hogy a Torpedo JSC megőrizte első osztályú tagságát, míg a White Sharks HC némi meglepetésre kettős győzelemmel búcsúztatta OB I-es ellenfelét, így történetében először szerepelhet a legmagasabb osztályban.
jún. 4
12:18
Euro 2008: Iniesta ételmérgezés miatt kórházban éjszakázott (She)
Ételmérgezés miatt a keddi napot és éjszakát egy madridi kórházban töltötte Andres Iniesta, az osztrák-svájci Európa-bajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott középpályása. A FC Barcelona futballistája azután került kórházba, hogy hétfő éjszaka gyomorhurut okozta heveny hasmenés kínozta.
jún. 4
12:29
Euro 2008: sikeres műtétet hajtottak végre Cannavarón (She)
Bécsben sikeresen megműtötték Fabio Cannavaro bokáját. Az olaszok csapatkapitányának ki kell hagynia a szombaton kezdődő Európa-bajnokságot, és várhatóan két hónap múlva kezdheti el az edzéseket.
jún. 4
12:45
Kézilabda: Sterbik Andrea a Kiskunhalasban folytatja (She)
Ellentétben a korábban felröppent hírekkel, Sterbik Andrea, a Vasas jobbszélsője nem a Hódmezővásárhelyhez, hanem a Kiskunhalashoz igazol.
jún. 4
12:45
EURO-2008: Iniesta ételmérgezése (Behaviour)
Ételmérgezés miatt a keddi napot és éjszakát egy madridi kórházban töltötte Andres Iniesta, az osztrák-svájci Európa-bajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott középpályása. A FC Barcelona futballistája azután került kórházba, hogy hétfő éjszaka gyomorhurut okozta heveny hasmenés kínozta.
jún. 4
12:58
52.-ek vagyunk a FIFA-világranglistán (Metropol)
A magyar válogatott öt helyet javított korábbi pozícióján, a ranglistát továbbra is Argentína vezeti Brazília és Olaszország előtt.
jún. 4
13:15
Ételmérgezés miatt kórházban a spanyolok ásza (Infostart)
Ételmérgezés miatt a keddi napot és éjszakát egy madridi kórházban töltötte Andres Iniesta, az osztrák-svájci Európa-bajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott középpályása.
jún. 4
13:15
MTK: Végh Zoltán hosszabbított a kék-fehér egyesületnél (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Végh Zoltán, a bajnok MTK játékosa.
jún. 4
13:30
Ronaldo húzza az időt, és talán még egy évig a Unitednél marad (Infostart)
Bár a hét közepére ígért döntést a jövőjével kapcsolatban Cristiano Ronaldo, a portugál klasszis péntek előtt aligha árul el bármit is arról, hogy marad-e a Manchester Unitednél, vagy elfogadja a Real Madrid invitálását.
jún. 4
13:30
Kézilabda: Gridnyeva a Fradiban folytatja (She)
Az NB I-ből kiesett Újbuda Goldberger kapusa, Szvetlana Gridnyeva ősztől a Ferencvárosban folytatja pályafutását.
jún. 4
13:46
FIFA-világranglista: Magyarország az 52. (Behaviour)
A magyar válogatott öt helyet javított korábbi pozícióján, így jelenleg 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt.
jún. 4
13:48
EURO-2008: egymillió eurós felajánlás az osztrák aranyért (Behaviour)
Egymillió eurót ajánlott fel a Mastercard nemzetközi hitelkártya-társaság, a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság egyik szponzora, ha a társrendező osztrák együttes nyeri az aranyérmet. Ennek persze vajmi kevés a valószínűsége, hiszen az osztrákok távolról sem tartoznak az élvonalba. A Kurier lap szerdai számában mindenesetre azt írta, hogy a Mastercard félmillió eurót helyezett kilátásba…
jún. 4
13:59
Egy arany és két bronz az Öttusa-világbajnokságon (Metropol)
A magyar válogatott három éremmel zárta a budapesti MVM öttusa-világbajnokságot, a női csapat voltaképpen túlteljesítette az előzetesen megfogalmazott célt, a férfi viszont elmaradt a várakozástól, igaz, ebben sérülés is közrejátszott.
jún. 4
14:01
Történelmet írhat az Eb-k legszebb góljának szerzője (Infostart)
Történelmet írhat a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon Marco van Basten, ugyanis ő lehet az első, aki játékosként és edzőként is aranyérmet szerez. A holland válogatott szövetségi kapitánya ugyanakkor tudja, már a csoportból való továbbjutás is nehéz lesz.
jún. 4
14:01
Chelsea: Ancelotti 21 milliós ajánlatot utasított vissza (She)
A mértékadónak éppenséggel nem nevezhető angol bulvárlap, a The Sun információi szerint Carlo Ancelottinak évi hétmillió fontos fizetést ajánlott a Chelsea. Az AC Milan szakvezetője azonban ezt elutasította.
jún. 4
14:17
Aranylabdás vezérük nélkül az olaszok (Infostart)
Sérülése miatt biztosan kihagyja a szombaton kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságot Fabio Cannavaro, a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
jún. 4
14:17
Euro 2008: egymillió eurós felajánlás az osztrák aranyért (She)
Egymillió eurót ajánlott fel a Mastercard nemzetközi hitelkártya-társaság, a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság egyik szponzora, ha a társrendező osztrák együttes nyeri az aranyérmet.
jún. 4
14:19
Meccsenként 10 ezer euró a foci Eb játékvezetőinek (Infostart)
Mérkőzésenként 10 ezer eurót, továbbá 200 eurós napidíjat kapnak a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon közreműködő játékvezetők. Az asszisztensek számlájára 5500 eurót utalnak meccsenként.
jún. 4
14:21
Várhidi: A sztárok juttathatják tovább a cseheket és a portugálokat (Infostart)
Szombaton kezdődik az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. Az InfoRádió Várhidi Péter volt szövetségi kapitány segítségével bemutatja a négy csoportot. Az A jelű kvartettbe Svájc mellé Csehország, Portugália és Törökország került. Az olimpiai válogatott edzője a portugálok és a csehek továbbjutására számít.
jún. 4
14:23
Ételmérgezés miatt kórházban a spanyolok ásza (Infostart)
Ételmérgezés miatt a keddi napot és éjszakát egy madridi kórházban töltötte Andres Iniesta, az osztrák-svájci Európa-bajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott középpályása.
jún. 4
14:32
Történelmet írhat az Eb-k legszebb góljának szerzője (Infostart)
Történelmet írhat a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon Marco van Basten, ugyanis ő lehet az első, aki játékosként és edzőként is aranyérmet szerez. A holland válogatott szövetségi kapitánya ugyanakkor tudja, már a csoportból való továbbjutás is nehéz lesz.
jún. 4
14:32
Öttusa-vb: a nőknek sikerült, a férfiaknak nem (Behaviour)
A magyar válogatott három éremmel - egy arannyal és két bronzzal zárta - a budapesti MVM öttusa-világbajnokságot, a női csapat voltaképpen túlteljesítette az előzetesen megfogalmazott célt, a férfi viszont elmaradt a várakozástól, igaz, ebben sérülés is közrejátszott.
jún. 4
14:48
Mark Hughes lett a Manchester City vezetőedzője (Infostart)
Mark Hughes, a Blackburn Rovers korábbi menedzsere lett a Manchester City labdarúgócsapatának a vezetőedzője. A 72-szeres walesi válogatott Hughes játékosként megfordult a Manchester Unitedben és a Barcelonában is.

Keresés