2008. június 6. péntek

jún. 6
0:39
Bp. Honvéd: felbontották Berdó és Pomper szerződését (She)
A Budapest Honvéd két futballistája csütörtökön távozott a klubtól, Berdó Balázs és Pomper Tibor szerződését közös megegyezéssel felbontották a felek.
jún. 6
6:17
Hariszteasz, a görög hős (Blikk)
Várják az újabb csodát a szurkolók, Tőzsér elődöntőt jósol
jún. 6
6:19
Költözik a Fradi? (Blikk)
McCabe ide álmodja az új stadiont
jún. 6
6:21
Mester és tanítványa távol egymástól (Blikk)
Kovács Kati az exedzőjéről nem nyilatkozik, csak a verseny érdekli
jún. 6
6:23
Jutalomjáték (Blikk)
Nemes gesztus Sándor Tamásnak
jún. 6
6:25
Jótékony focisták (Blikk)
A csapat egy csapat tolószéket ajándékozott
jún. 6
6:27
Varga János tartotta szavát (Blikk)
Megígérte fiának az aranyérmet, nem is okozott neki csalódást
jún. 6
6:39
EURO-2008: misére mennek az olaszok (Behaviour)
Egy istentiszteletet is beiktatott a felkészülési programba az osztrák-svájci Európa-bajnokságra hangoló olasz labdarúgó-válogatott. Roberto Donadoni szövetségi kapitány és legénysége szombat este, a lakhelyéül szolgáló alsó-ausztriai Baden környékén megy el közösen misére, de hogy melyik templomba, azt titokban tartják. A szertartást Carmine Rea, a bécsi Szent Benedek plébánia olasz lelkésze…
jún. 6
6:43
Ajándék, aminek még következménye lehet (Behaviour)
Bőrnadrágot húz Guus Hiddink szövetségi kapitány, ha az orosz labdarúgó-válogatott bejut az Európa-bajnokság döntőjébe. A holland szakvezető akkor ragadtatta magát e meglepő kijelentésre, amikor csapatával megérkezett az Eb-szálláshelyül szolgáló ausztriai Leongangba, és a helyi idegenforgalmi iroda egy méretre készített bőrnadrággal kedveskedett neki.
jún. 6
7:06
Neuville élete végéig ingyen pizzázhat (Behaviour)
Oliver Neuville élete végéig ingyen pizzázhat, ha a német válogatott megnyeri a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságot. A Nationalelf 35 éves csatárának a lakhelyén, a svájci Asconában működő Cortile pizzéria vezetője ajánlotta fel a nem éppen sportos "örökmenüt".
jún. 6
7:08
Gattuso: "Minden meccsre úgy kell kifutni, hogy ott van a kés a fogunk között" (Infostart)
Gennaro Gattuso szerint a labdarúgó Európa-bajnokságot nehezebb lesz megnyerni, mint a két évvel ezelőtti világbajnokságot.
jún. 6
7:13
NBA: a Boston nyerte a nagydöntő első mérkőzését (She)
A Boston Celtics nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének első mérkőzését a vendég Los Angeles Lakers ellen. A szünetben még a Lakers öt pont előnnyel vezetett, de az utolsó két negyedben a Celtic a fájó bokával játszó Paul Pierce vezetésével megfordította az állást, és tíz ponttal megnyerte a mérkőzést.
jún. 6
8:58
„Ez egy tiszta sport!” - 17 évesen a csúcson (Metropol)
Kámvás Bálintot az edzőteremben mindenki csak Törpének szólítja. Ez a különös becenév azonban nem a termetére utal, és nem is az eredményeire. A fiatal falmászó még csak 17 éves, de már huszonnégyszeres magyar bajnok, és számos külföldi versenyen állhatott a dobogón a sportág legnagyobb alakjaival..
jún. 6
9:28
EB-lázban ég az ország! (Blikk)
Holnap indul a három hétig tartó focivarázs
jún. 6
9:55
Várhidi: A horvátok és az oroszok okozhatnak meglepetést (Infostart)
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legjobb játékosok erőtartalékainak 90 százalékát felemészti a klubszezon - mondta Várhidi Péter, a magyar labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitánya. A szakember éppen ezért nem tartaná meglepőnek, ha olyan válogatott végső sikerét hozná a holnap kezdődő osztrák-svájci Európa-bajnokság, amelyben nincs sok sztár.
jún. 6
9:55
Euro 2008: Kassai Viktor már a nyitónapon szerephez jut (She)
Kassai Viktor már a nyitónapon szerephez jut a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon: a Törökország-Portugália összecsapáson tevékenykedik majd mint negyedik játékvezető.
jún. 6
10:39
Kassai az Eb első napján már bemutatkozhat (Infostart)
Kassai Viktor már az első napon szerephez jut a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon: a Törökország-Portugália összecsapáson tevékenykedik negyedik játékvezetőként.
jún. 6
10:42
Vitorlázás: három magyar egység a tíz között Horvátországban (She)
Négy futam után három magyar egység is a legjobb tíz között van a horvátországi Rabacban zajló Repülőhollandi Európa-bajnokságon.
jún. 6
11:21
Sérüléssel küzd a franciák két sztárja (Infostart)
Az utolsó pillanatokban is kulcsemberek sérülnek meg a labdarúgó Európa-bajnokság előtt, és válik kérdésessé szereplésük.
jún. 6
11:21
Chelsea: továbbra is keresik Avram Grant utódját (She)
Angol lapértesülések szerint a Luiz Felipe Scolari, Roberto Mancini és Frank Rijkaard hármasból kerülhet ki a Chelsea menedzsere.
jún. 6
11:26
Asztalitenisz: Kertai Rita búcsúzott a Pro Tour-versenytől (She)
A selejtezőből felkerült Kertai Rita a viadal honlapja szerint 4-1-re kikapott a világranglista harmadik helyén álló kínai Li Hsziao-hsziától (Li Xiaoxia) az asztaliteniszezők szingapúri Pro Tour-versenyén, a 64 között.
jún. 6
11:29
Tőzsér Dániel Belgiumba szerződött (Behaviour)
Tőzsér Dániel a belga élvonalban szereplő Racing Genk labdarúgócsapatához igazolt. A 15-szörös válogatott középpályás az AEK Athéntól került új együtteséhez, amelyben Tóth Balázs személyében magyar csapattársa is lesz.
jún. 6
12:04
Arab milliárdos Gera kérője (Blikk)
Az biztos, hogy a focista távozik a WBA-tól
jún. 6
12:04
Lesz magyar a futball Eb-n (Behaviour)
Kassai Viktor már a nyitónapon szerephez jut a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon: a Törökország-Portugália összecsapáson tevékenykedik majd mint negyedik játékvezető.
jún. 6
12:12
Gera Londonba költözik? (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint Gera Zoltán a Premier League-ben szereplő Fulham labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
jún. 6
12:55
Gyorsasági motor: Talmácsi a hetedik a délelőtti szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a hetedik helyen végztt a Katalán Nagydíj délelőtti szabadedzésén.
jún. 6
12:57
Kajak-kenu: hatból négy a délelőtti magyar mérleg Szegeden (She)
A délelőtt vízre szállt hat magyar egység közül négy vette sikerrel a középfutamot a szegedi kajak-kenu Mol Világkupán, amely a hazai válogatott számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 6
12:59
Budapest Honvéd: Bárányossal is szerződést bontottak (She)
Bárányos Zsolt távozik a Budapest Honvédtól. A klub és a középpályás a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott. Bárányos sorsáról további információ nem látott napvilágot.
jún. 6
13:00
FIFA: a női ranglistán a 39. a magyar válogatott (She)
jún. 6
13:34
Jelentős forgalomnövekedés a sztrádákon az Eb alatt (Infostart)
Az M3-as, az M5-ös és az M1-es autópályákon is jelentős forgalomnövekedésre számít a labdarúgó Európa-bajnokság miatt az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Winkler-Virág András szóvivő elmondta: a torna ideje alatt nem kell útfelújítás miatti torlódásra számítani az autópályákon.
jún. 6
13:34
Euro 2008: Van Persie szerint továbbjutnak a hollandok (She)
Az Arsenal holland légiósa Robin van Persie szerint, bár nagyon nehéz dolga lesz a holland válogatottnak, képesek lesznek kivívni a továbbjutást a csoportból.
jún. 6
13:34
EURO-2008: címvédés kizárva? (Behaviour)
Szombat 18 órakor a Svájc-Csehország mérkőzéssel Bázelben megkezdődik a 13., osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság, melynek legnagyobb favoritjai között nincs ott a címvédő görög válogatott.
jún. 6
13:36
Liverpool: Andrea Dossena lehet a klub első olasz játékosa (She)
A Liverpool történelmi tettre szánta el magát: bármilyen meglepő is, a vörösöknek még soha nem volt olasz futballistájuk, de már nem sokáig tart ez az állapot.
jún. 6
13:41
Kamerun: Samuel Eto?o elnézést kért az inzultálásért (She)
Nyilvánosan kért bocsánatot hétvégi tettéért Samuel Eto?o, a Barcelona kameruni támadója, aki hazája Zöld-foki szigetek elleni világbajnoki selejtezője (2?0) előtt inzultálta Philippe Bony rádióriportert.
jún. 6
14:24
Nem lesz autópálya-felújítás az EB ideje alatt (Behaviour)
Nem lesz jelentős forgalomkorlátozással járó építkezés, felújítás a magyarországi gyorsforgalmi úthálózaton a Labdarúgó Európa Bajnokság idején - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) pénteken. Az ÁAK közleménye szerint a hálózat fenntartására a társaság az idén 7,4 milliárd forintot fordít. Az idén márciusban indult program legnagyobb projektje a fővárost a nyugati országhatárral…
jún. 6
14:28
MotoGP: Valentino Rossi szerződést hosszabbított (She)
Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság elsőszámú sztárja 2010-ig meghosszabbította szerződését a Yamaha istállóval.
jún. 6
14:30
Bajnokok Ligája: idén is Újpestre költözik az MTK bajnokcsapata (She)
Ahogy tavaly, úgy idén is az újpesti Szusza Ferenc-stadionban játssza le nemzetközi kupamérkőzéseit az MTK, vagy itt fogadja ellenfeleit a Bajnokok Ligájában. A kék-fehérek tavaly a MIKA elleni UEFA-kupa meccsüket is Újpesten játszották, és idén is bérbe vették a létesítményt, miután a lila-fehérek nem jutottak ki a nemzetközi porondra.
jún. 6
15:06
Római üzenet a Chelsea-nek: el a kezekkel Spallettitől! (She)
Az AS Roma olasz edzőjét, Luciano Spallettit hírbe hozták a Chelsea-vel, mint a nemrégiben távozó menedzser, Avram Grant utódját, ám klubja hallani sem akar távozásáról.
jún. 6
15:06
A sógorok sodródnának az árral (Behaviour)
Jelentős mértékben növekedett 2007-ben a dunai teherforgalom, tavaly lépte át első alkalommal a 80 millió tonnás határt az európai vízi úton szállított árumennyiség. Az osztrák szakaszon a vízi teherforgalom 11 százalékkal 12,1 millió tonnára emelkedett - közölte az osztrák "via donau" víziút társaság igazgatója Manfred Seitz a romániai Constanzában rendezett dunai konferencia alkalmából az APA…
jún. 6
15:08
Giovani dos Santos a Barcelonától a Tottenhamhez igazolt (She)
Az FC Barcelona labdarúgó-capata eladta Giovani dos Santost a Tottenham Hotspursnek. Áll a katalán klub hivatalos közleményében.
jún. 6
15:10
Inter: Ibrahimovic szerint José Mourinho nagyszerű edző (She)
Zalatan Ibrahimovic az Inter svéd klasszisa örül a portugál edző érkezésének, úgy véli, hogy José Mourinho minden szempontból megfelel a csap kívánalmainak.
jún. 6
15:12
Giovani dos Santos a Barcelonától a Tottenhamhez igazolt (She)
Az FC Barcelona labdarúgó-capata eladta Giovani dos Santost a Tottenham Hotspursnek. Áll a katalán klub hivatalos közleményében. A fiatal csatár öt évre ír alá a londoni klubhoz.
jún. 6
15:14
Fiorentina: Adrian Mutu elégedetlen jelenlegi fizetésével (She)
Adrian Mutu, a Fiorentina román légiósa kijelentette, hogy amennyiben azt szeretné a vezetőség, hogy továbbra is maradjon a csapatnál, több fizetést szeretne kapni.
jún. 6
15:22
Brazilok és egy magyar is pályára léphet az Európa-bajnokságon (Infostart)
Globálissá vált a kontinenstorna is, hiszen már alig akad olyan válogatott a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon, amelyben nem szerepelnek honosított futballisták. Az idegenlégiósok alkalmazása terén élen járnak az osztrákok és a svájciak, előbbi együttesben egy magyar labdarúgó, Garics György is szerepet kaphat.
jún. 6
15:22
Budapest Honvéd: Rabóczki Balázs három évre aláírt (She)
Válogatott kapussal erősített a Budapest Honvéd: leigazolták a 30 esztendős Rabóczki Balázst.
jún. 6
15:38
Porto: Quaresmáért 30 millió eurót kér a portugál klub (She)
A Porto labdarúgójáért, Ricardo Quaresmáért több európai élcsapat is bejelentkezett az elmúlt hetekben. Legutóbb a Chelsea jelezte, hogy ők is beszállnak a játékos megszerzésért folytatott harcba.
jún. 6
16:08
MOB: kötelező nyilatkozatot tenni a sportolóknak (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége egyhangú döntést hozott: a pekingi játékok rajtja előtt valamennyi magyar olimpikonnak alá kell írnia egy dokumentumot, amelyben nyilatkozik arról, hogy van-e TUE-engedélye (betegség esetén mentesség bizonyos, tiltott hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek szedésénél), túlesett-e a kötelezően előírt négy doppingvizsgálaton (negatív eredménnyel) és részt vett-e a…
jún. 6
16:10
Wolfsburg: Barzagli a német klubban folytatja pályafutását (She)
A Palermo labdarúgója, Andrea Barzagli a korább híresztelésekkel szemben, végül a német VfL Wolfsburgban folytatja pályafutását.
jún. 6
16:12
Euro 2008: Fernando Torres Eb-győzelemre hajt (She)
Fernando Torres a Liverpoollal idén nem tudott trófeát begyűjteni, amin az Európa-bajnokságon a spanyol válogatottal szeretne javítani.
jún. 6
16:14
Euro 2008: Blaszczykowski helyett Piszczek a keretben (She)
Változás történt a lengyel labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretében, mivel Jakub Blaszczykowski sérülése miatt nem tudja vállalni a játékot.

Keresés