2008. június 19. csütörtök

jún. 19
0:18
Euro 2008: Henrik Larsson nem vonul vissza a válogatottól (She)
Bár sokan azt gondolták, hogy Henrik Larsson számára az idei Európa-bajnokság jelentheti a búcsút a válogatottól, a svéd csatár az oroszok elleni vereség és kiesés után cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket.
jún. 19
0:42
Plymouth: az Argyle hárommillió fontot kér Halmosi Péterért (She)
A Daily Mail információi szerint a Plymouth Argyle menedzsere, Paul Sturrock hárommillió fontnál kevesebbért nem hajlandó megválni a zöld-fehérek egyik kulcsemberétől, Halmosi Pétertől.
jún. 19
0:46
Osasuna: Gijónból érkezik az új kapus a baszkokhoz (She)
Az Osasuna hosszas ?udvarlás? után leigazolta Robertót, a Sporting Gijón kapusát.
jún. 19
0:57
Euro 2008: Andrej Arsavin és Xabi Alonso a legjobbak (She)
A D-csoport zárómérkőzésein Andrej Arsavint és Xabi Alonsót választották az UEFA szakemberei a mérkőzések legjobbjainak.
jún. 19
1:12
NHL: tulajdonost vált az Edmonton és a Tampa Bay (She)
Az NHL illetékesei rábólintottak az Edmonton Oilers és a Tampa Bay Lightning eladására, így mindkét csapat új tulajdonossal kezdheti meg a 2008-09-es szezont.
jún. 19
1:16
Vb-selejtezők: a sereghajtó Bolívia megverte az éllovast (She)
Meglepetés a 2010-es világbajnokság dél-amerikai selejtezőcsoportjának hatodik fordulójában, a sereghajtó Bolívia hazai pályán 4?2-re legyőzte a listavezető Paraguayt.
jún. 19
1:20
Juventus: olasz értesülések szerint Sztankovics megegyezett a Juvéval (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus csapata megegyezett az Intertől távozni akaró Dejan Sztankoviccsal.
jún. 19
1:28
Gela: alászállt a negyedosztályba a Sopron korábbi edzője (She)
Az olasz negyedosztály déli csoportjában (Serie C2/C) szereplő Gela együttesének vezetői menesztették a csapattal a szezonban hetedik helyet elérő mestert, Stefano Sanderrát, és új vezetőedzőt neveztek ki a gárda élére.
jún. 19
4:04
A hollandok előbb megverték a világbajnok olaszokat, majd megkönyörültek rajtuk (Behaviour)
Az olaszok ujjonganak, a franciák korszakváltásról és balszerencséről beszélnek. A 2006-os vb két döntőse közül a világbajnok alakulat élte túl a C jelű halálcsoportot. Franciaország gyászolja az elmúlt évek klasszisait, Domenech sorsa kérdéses.
jún. 19
6:06
Újra alsógatyában ünnepeltek az olaszok (Blikk)
Mintha vébét nyertek volna, annyira örültek
jún. 19
6:08
Ezért szépfiú Ronaldo (Blikk)
A portugál focistának a tudása és stílusa is tökéletes
jún. 19
6:10
Szovjet birkózót vert Moszkvában Kocsis (Blikk)
Remekeltek a magyarok a '80-as olimpián
jún. 19
6:12
Botrányt okozott a náci refrén (Blikk)
jún. 19
7:08
Vb-selejtezők: gólnélküli döntetlen a brazil?argentin meccsen (She)
Brazília gólnélküli döntetlent játszott Argentínával hazai pályán 2010-es világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
jún. 19
7:38
Elfogyott a brazil drukkerek türelme a rangadó után (Infostart)
Gól nélküli döntetlent játszott Brazília hazai pályán Argentína ellen a 2010-es labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében.
jún. 19
8:09
Papíron a portugálok az esélyesebbek a németek ellen (Infostart)
Csütörtöktől már az egyenes kieséses szakasz következik az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. Az első negyeddöntő rögtön egy futballcsemegét hoz: Portugália és Németország csap össze Bázelben.
jún. 19
8:40
Newcastle: Michael Owen a ?szarkáknál? szeretne maradni (She)
Az elmúlt hetekeben számos találgatás látott napvilágot a Newcsatle aranylabdás támadója, Michael Owen jövőjét illetően. A csatár azonban kijelentette, nem kívánja elhagyni Kevin Keegan csapatát.
jún. 19
8:42
Euro 2008: a törökök fellebbeznek Volkan eltiltása ellen (She)
A török válogatott fellebbezett Volkan Demirel eltiltása ellen, miután az UEFA fegyelmi bizottsága két mérkőzésre tiltotta el a kapust.
jún. 19
8:54
Az oroszok kiverték a svédeket (Blikk)
Példát mutattak az orosz labdarúgók a magyar válogatottnak
jún. 19
8:55
Milan: Ancelotti 25 millió fontot fizetne Didier Drogbáért (She)
Didier Drogba ugyan már kijelentette, hogy nem kívánja elhagyni a Chelsea-t, az olasz Milan továbbra is kitartóan ?udvarol? a csatárnak, és a legfrissebb hírek szerint akár 25 millió fontot is fizetnének érte.
jún. 19
9:10
Lehmann puskája (Blikk)
A német kapus állítása szerint kiismerte Ronaldót
jún. 19
9:10
NBA: 22 szurkolót vettek őrizetbe Bostonban a döntő után (She)
A bostoni rendőrség 22 szurkolót vett őrizetbe, miután a Celtics egy nappal korábban megszerezte 17. bajnoki címét az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
jún. 19
9:12
Vb-selejtező: gól nélküli csúcsrangadó (Behaviour)
Nem hozott gólt a Brazília-Argentína csúcsrangadó a 2010-es labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtező sorozatának hatodik fordulójában. A vendégek közelebb álltak a győzelemhez, többet támadtak, de nem volt szerencséjük: egyszer a felső lécet találták el. A hazai közönség kifütyülte a brazil játékosokat.
jún. 19
9:41
Serie A: további pénzbüntetések a bundabotrány zárásaként (She)
A 2006-ban kipattant bundabotrány lezárásaként a Juventus labdarúgócsapata még 300 ezer eurót fizet, míg további három Serie A-s klubot hamis könyvelésért 400-400 ezerre büntettek Olaszországban.
jún. 19
9:43
Kézilabda: horvát és szlovén játékosokat igazolhat a Veszprém (She)
Veszprémben megerősítették, hogy Tatai Péter helyére a legtehetségesebb horvát kapuvédőnek tartott Ivan Pesic (Rijeka) érkezik. Ahogy már beszámoltunk róla Tatai a francia bajnokságban legutóbb negyedik helyen végzett Dunkerque csapatához szerződött.
jún. 19
9:56
Különleges meccs vár a holland sikeredzőre (Infostart)
Az orosz labdarúgó-válogatott búcsúztatta a svédeket az Európa-bajnokságon, így Guus Hiddink szövetségi kapitány honfitársai, a hollandok ellen vezetheti csapatát a szombati negyeddöntőben.
jún. 19
9:58
Portugália a leskirály (Behaviour)
A labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének statisztikája:góllövőlista vezetője: David Villa (spanyol) 4 góllallegtöbb gólt szerző csapat: Hollandia 9legkevesebb szerzett gól: Ausztria, Lengyelország, Románia, Franciaország, Görögország 1-1legtöbb kapott gól: Franciaország, Csehország 6-6legkevesebb kapott gól: Horvátország, Hollandia 1-1 legtöbb lövés: Spanyolország 58 legtöbb lövés egy…
jún. 19
10:11
A Manchester Unitedtől lesett el trükköt Kemény Dénes (Infostart)
Elégedett játékosai hozzáállásával Kemény Dénes, a malagai Európa-bajnokságra és a pekingi olimpiára készülő magyar férfi vízilabda-válogatott szakvezetője. Az együttes csütörtökön Nagyváradon, pénteken pedig Szolnokon játszik barátságos mérkőzést Romániával.
jún. 19
10:43
Kerkékpár: Bodrogi a 39. az ötödik szakasz után (She)
A Tour de Suisse kerékpáros körverseny ötödik szakasza után Bodrogi László az összetett versenyben 16 helyet javítva jelenleg a 39.
jún. 19
10:45
Tornasport: hét új taggal gyarapodott a Halhatatlanok Klubja (She)
Többek között Keleti Ágnes és Magyar Zoltán is bekerült a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába. A két olimpiai bajnok mellett a 100 esztendős Kende Rezső, továbbá Urvári Sándor, Sárkány István, Vígh László vehette át a díszoklevelet, míg az 1936-os olimpián bronzérmes Csillik Margit posztumusz elismerésben részesült.
jún. 19
10:58
Euro 2008: Adrian Mutut hibáztatja a román sajtó a kiesésért (She)
A román sajtó nem kíméli a válogatottat, és nem rejti véka alá azon véleményét, hogy a csoportkörben szerzett két pont nem méltó eredmény. Bűnbakot is találtak már a Fiorentina 29 éves csatára, Adrian Mutu személyében.
jún. 19
11:13
Euro 2008: a hollandok a favoritok, a törökök a sor végén (She)
A negyeddöntők után Hollandiát tartja a legesélyesebbnek a labdarúgó Európa-bajnokság megnyerésére a William Hill fogadóiroda.
jún. 19
11:15
EURO-2008: Larsson folytatja (Behaviour)
Henrik Larsson csalódott, hogy csapata, a svéd válogatott nem jutott tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe, ám most nem kíván visszavonulni, hanem a 2010-es vb selejtezőit várja. "Korábban már mondtam le a válogatottságot, de most nem teszem. Úgy érzem, jól játszottam az Eb-n. Ha a kapitány számít rám, jövök!" - mondta a 36 éves klasszis. "Persze zavar, hogy nem léptünk tovább a…
jún. 19
11:28
Már Hollandia a favorit (Infostart)
A negyeddöntő előtt Hollandiát tartja a legesélyesebbnek a labdarúgó Európa-bajnokság megnyerésére a William Hill fogadóiroda.
jún. 19
11:29
Euro 2008: Rakatic játéka kérdéses, Srna biztosan pályára lép (She)
A horvát válogatott péntek este Törökország ellen játszik az Eb negyeddöntőiben, és Slaven Bilic szövetségi kapitány mellett a csapat orvosai is beleszólhatnak a kezdőcsapat összeállításába.
jún. 19
11:31
Újpest: három próbajátékost tesztel Szentes Lázár vezetőedző (She)
A lila-fehérek jelenleg három futballistát tesztelnek: a bosnyák belső védő Josip Cutukot, valamint a 22 éves pápai Szekér Dávidot és az Inter Bratislava középpályását, Hegedűs Lászlót.
jún. 19
11:33
Euro 2008: újabb sérülések nehezítik a törökök helyzetét (She)
Slaven Bilic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya is megerősítette, hogy a lengyelek ellen megsérülő Dario Knezevic mellett Igor Budan sem léphet pályára az Európabajnokság hátralevő részében.
jún. 19
11:43
Ronaldo újabb szexbotránya (Blikk)
Transzvesztiták után modellel csalta várandós párját
jún. 19
12:00
Euro 2008: Niko Kovac lemondja a válogatottságot a torna után (She)
Niko Kovac, a horvát nemzeti csapat rutinos játékosa kijelentette, az Európa-bajnokság után lemondja a válogatottságot.
jún. 19
12:18
Real Madrid: Cristiano Ronaldóra várnak (Behaviour)
A spanyol futballbajnok Real Madridnál azt várják, hogy Cristiano Ronaldo, a Manchester United sztárja megtegye az első lépést átigazolása érdekében. A fővárosi klub májusban jelezte először, hogy szerződtetni szeretné a portugál válogatottal a most zajló Európa-bajnokságon negyeddöntőbe jutott szélsőt, ám néhány hét után, a manchesteriek heves tiltakozása és panasza nyomán kénytelen volt várakozó…
jún. 19
12:30
Euro 2008: tragédia történt Boulahrouz családjában (She)
Tragédia történt Khalid Boulahrouz családjában, a játékos állapotos felesége koraszülés miatt elveszítette gyermekét. A futballista elhagyta a válogatott edzőtáborát.
jún. 19
12:33
Portugália: Zico lehet Scolari utódja (Behaviour)
Előzetes egyeztetést folytatott Zicóval a Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF), amelynek meg kell találnia a jelenleg még zajló Európa-bajnokság után távozó, amúgy szintén brazil Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány utódját. Sajtóértesülések szerint a megkeresett brazil mester szívesen elvállalná a portugál válogatott irányítását, de konkrétumot senki nem árult el a találkozóról, ugyanis a…
jún. 19
12:46
Zalaegerszeg: megvannak az új vezetőedző, Supka Attila segítői (She)
Véglegessé vált a ZTE szakmai stábjának összetétele. A múlt héten kinevezett vezetőedző, Supka Attila megegyezett segítőivel.
jún. 19
12:48
Integrál-DAC: hatan távoznak Lengyel Ferenc csapatától (She)
Lengyel Ferenc irányításával jövő héten hétfőn kezdi meg a felkészülést az NB II Nyugati csoportjában szereplő Integrál-DAC.
jún. 19
13:00
Családi tragédia érte a holland védőt (Infostart)
Koraszülött kislányának halála miatt elhagyta a labdarúgó Európa-bajnokságon negyeddöntős hollandok edzőtáborát Khalid Boulahrouz.
jún. 19
13:01
Vác: jövőre is a ?mágus? irányítja az NB II-es együttest (She)
Eldőlt, hogy további egy évig él a szerződés a váci labdarúgócsapatot működtető sportvállalkozás és az újbudai önkormányzat között. Ez azt is jelenti, hogy Verebes József marad az NB II Keleti csoportjában szereplő VácÚjbuda vezetőedzője.
jún. 19
13:32
Euro 2008: az elátkozott napon lesz a spanyol?olasz negyeddöntő (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott június 22-én találkozik a világbajnok olasz csapattal az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Ez a nap elátkozott dátum a spanyol labdarúgás történetében.
jún. 19
14:02
Hatalmas holland fölény az álomcsapatban (Infostart)
Négy holland játékos került be az InfoRádió, a Sky Sports és az inforadio.hu látogatói által leadott osztályzatok összesített rangsora alapján kialakított álomcsapatba a csoportkört követően a labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 19
14:03
Vb-selejtezők: Kuba nagy meccset játszott ?régi ismerősünkkel? (She)
A CONCACAF-zóna világbajnoki selejtező mérkőzésein Kuba idegenben 4?3-ra legyőzte Antigua és Barbuda csapatát, azt a gárdát, melyet a Lothar Matthäus-féle magyar válogatott 3?0-ra vert meg, míg Jamaica szintén idegenben nyert 6?0-ra a Bahamák ellen.
jún. 19
14:18
Európa-bajnokság: a 2016-os Eb 16, 20 vagy 24 csapattal indulhat (She)
Még ebben az évben dönt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), hogy a 2016-os Eb mezőnye 16, 20 vagy 24 csapatos legyen.

Keresés