2008. június 17. kedd

jún. 17
0:14
Bolton: Fabrice Muamba érkezett a Birmingham Citytől (She)
Az angol élvonalban szereplő Bolton Wanderers leigazolta a Birmingham City játékosát, Fabrice Muambát.
jún. 17
0:33
Magyart igazolna az angol élvonal újonca (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába feljutott Hull City menedzsere, Phil Brown a magyar válogatott középpályásával, Halmosi Péterrel erősítené meg csapatát.
jún. 17
8:08
Öt pontban sorolták fel a hollandok, miért nem kapnak ki a románoktól (Behaviour)
Meglehet, ma elbúcsúzik az Eb-től a világbajnoki címvédő olasz válogatott, az olasz válogatottól pedig szövetségi kpaitánya, Roberto Donadoni. De az is elképzelhető, hogy a világbajnoki ezüstérmes franciák köszönnek el a tornától, s ezzel együtt Raymond Domenech a gall csapattól. De a legnagyobb esély arra van, hogy mindkét válogatott elbukik, s mindkét tréner távozik.
jún. 17
8:14
Egy meccs, két vélemény: mesés fordulatról írnak itt, összeomlásról ott (Behaviour)
Nem hétköznapi körülmények között, a sírból hozta vissza a győzelmet és a továbbjutást a török válogatott, miután a csehek elleni partiban 0-2-ről fordított. A győzelem után a török sajtó hozsannázott, a cseh meg - érthetően - temetett.
jún. 17
8:55
Élet-halál harc: ki jut tovább a halálcsoportból? (Infostart)
Kedden a labdarúgó Európa-bajnokság C jelű "halálcsoportjában" eldől, hogy a biztosan csoportelső hollandok mellett melyik együttes lép tovább. A kétpontos románoknak, illetve az egy-egy pontnál járó olaszoknak és franciáknak azonban számolgatniuk kell.
jún. 17
8:57
Ők az EB bombázói (Blikk)
Ronda focisták - gyönyörű barátnők
jún. 17
8:59
Mészöly Kálmán elárulja a török csoda titkát (Blikk)
Mindkét győztes meccsén fordítás után tudtak nyerni a félholdasok
jún. 17
9:01
Iskolai tananyag Torresből (Blikk)
C mint Casillas, V mint Villa... – mantrázzák a gyerekek
jún. 17
9:03
Varga a csapatbuszon értesült az aranyról (Blikk)
Törött csuklóval győzött a ’80-as olimpián a sportlövő
jún. 17
9:21
A világmárkák rájöttek, hogy Kelet-Európából is kikerülhetnek tehetségek (Infostart)
Talmácsi Gábor és Robert Kubica sikereitől függetlenül a térség versenyzőinek továbbra is nehéz érvényesülniük a legnépszerűbb technikai sportágakban - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az Autó-Motor és az AutoBild főszerkesztője. Szabó Róbert a Forma-1-es világbajnoki címre a brit Lewis Hamiltonnak és a címvédő finn Kimi Räikönnennek 30-30, Felipe Massának és az éllovas Robert Kubicának…
jún. 17
9:21
Ballack, a megmentő (Blikk)
Sikerült legyőzniük az osztrákokat
jún. 17
9:21
Olaszország: Mourinho népszerűbb a szponzoroknál, mint Mancini (She)
A szponzorok szemében sokkal népszerűbb José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője, mint elődje, Roberto Mancini - állítja Ernesto Paolillo, a milánóiak klubigazgatója.
jún. 17
9:21
EURO-2008: az egyik vb-döntős ma búcsúzik (Behaviour)
A labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjában kedden rendezik meg az utolsó, harmadik fordulót, melyben a már biztos első hollandok tét nélkül lépnek pályára a románok ellen, míg a 2006-os világbajnokság döntősei, az ezüstérmes franciák és a végső győztes olaszok egymással találkoznak.
jún. 17
9:23
Mourinho népszerűbb a szponzorok számára, mint Mancini (Infostart)
Sokkal népszerűbb a szponzorok számára José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője, mint elődje, Roberto Mancini. Szükség is lehet a pénzre, mert a portugál tréner sajtóértesülések szerint a világ legjobban fizetett vezetőedzője lesz évi kilenc millió eurós gázsival.
jún. 17
9:23
Koeman a döntőbe várja a portugálokat (Blikk)
A kapitány szerint a svédek és a dánok ellen is van esélyünk
jún. 17
9:23
Kerékpár, Tour de France: Team Columbia lesz a High Roadból (She)
Team Columbia néven működik tovább a T-Mobile-utód High Road kerékpároscsapat, amely már a július 5-én rajtoló francia körversenyen, a Tour de France-on is ilyen elnevezéssel vesz részt.
jún. 17
9:23
A sok oldalú egykori teniszcsillag legújabb arca (Behaviour)
Martina Navratilová ecsetre cserélte az ütőt. Minden idők egyik legnagyobb teniszezője az utóbbi években írt már három regényt és egy önéletrajzot, közben dolgozik különböző jótékonysági szervezetekben, küzd a gyermekek és a melegek jogaiért. Most festőként mutatkozik be.
jún. 17
9:25
Euro 2008: Roberto Donadoni megzsarolta Marco van Bastent (She)
Tekintve hogy az olasz válogatottnak szüksége van a hollandok segítségére, mindenki hatni próbál a narancsmezesek szövetségi kapitányára. Marco van Basten 1987 és 1993 között a Milan játékosa volt, megnyert mindent, amit lehetett, és Roberto Donadoni mindvégig a csapattársa volt. Most az olasz szövetségi kapitány érzelmileg megzsarolta korábbi csapattársát.
jún. 17
9:25
Mourinho népszerűbb a szponzoroknál, mint Mancini (Behaviour)
A szponzorok szemében sokkal népszerűbb José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője, mint elődje, Roberto Mancini - állítja Ernesto Paolillo, a milánóiak klubigazgatója. "Mourinho személyisége vitathatatlanul több figyelmet generál, mint Mancinié. Érvényes ez az olasz, de leginkább a külföldi befektetőkre, akik több reklámlehetőséget és ezáltal több bevételt látnak benne"…
jún. 17
9:27
Euro 2008: Hakan Yakin gesztust gyakorolt Jakob Kuhn felé (She)
Hakan Yakin a szövetségi kapitánynak ajánlotta a portugálok elleni 2?0-s győzelmet.
jún. 17
9:27
Nehezen nyugodtak bele a szurkolók a vereségbe (Behaviour)
Rendőrségi források szerint 18 személyt vettek őrizetbe Bécsben a labdarúgó Európa-bajnokság osztrák-német csoportmérkőzése után. Az előállítottak közül 11 szurkoló bűncselekményt, a többi szabálysértést követett el.
jún. 17
9:29
Kosárlabda: Déri Csaba Sepsiszentgyörgyön folytatja (She)
A legutóbb a nyíregyházi férficsapat mellett dolgozó Déri Csaba a romániai Sepsiszentgyörgy női együttesénél folytatja edzői pályafutását.
jún. 17
9:31
Férfi kézilabda: román beállóst igazol a Győr Debrecenből (She)
A Győrhő-ETO KC megállapodott Gheorghe Romannal, a Debrecen 24 éves román beállósával.
jún. 17
9:33
Golf, US Open: Woods nyert rájátszásban (She)
Az amerikai Tiger Woods nyerte a profi golfozók idei második Grand Slam-tornáját, a US Opent, ezzel pályafutása 14. GS-diadalát aratta. A San Diegó-i viadalnak vasárnap kellett volna véget érnie, de mivel a világelső Woods, illetve honfitársa, a világranglistán 157. Rocco Mediate egyformán 283 ütéssel zárt, hétfőn rájátszásban döntötték el az első hely sorsát. A playoffban 18 lyukas pályát kellett…
jún. 17
9:35
Euro 2008: Domenech imádja Olaszországot (She)
Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitány így válaszolt egy újságírói kérdésre, mely a két nemzet közti nagy futballcsatákra vonatkozott:
jún. 17
9:37
EURO-2008: Rehhagel marad, Hickersbergert marasztalják (Behaviour)
Marad posztján Otto Rehhagel, a címvédőként már az Európa-bajnokság csoportkörében kiesett görög labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya, míg az ugyancsak búcsúzó osztrákok mesterét, Josef Hickersbergert tanítványai próbálják rávenni a folytatásra.
jún. 17
9:37
Anglia: az Arsenal kész 10 millió fontot fizetni Borucért (She)
A fans.com angol szurkolói portál értesülései szerint az Arsenal kiszemeltjei között van a lengyel válogatottal az Európa-bajnokságon szereplő kapus, Artur Boruc.
jún. 17
9:52
Euro 2008: Rehhagel marad, de Hickersbergert is marasztalják (She)
Marad posztján Otto Rehhagel, a címvédőként már az Európa-bajnokság csoportkörében kiesett görög labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya, míg az ugyancsak búcsúzó osztrákok mesterét, Josef Hickersbergert tanítványai próbálják rávenni a folytatásra.
jún. 17
9:54
Euro 2008: Van Persie számára tragédia lenne egy vereség (She)
A holland De Telegraaf című lap szerint a hollandok vagy a franciák hasonló helyzetben ellazsálnák a románok elleni meccset. Robin van Persie-nek viszont esze ágában sincs lazsálni.
jún. 17
9:56
Peking 2008: az ausztrál atléták nem lesznek ott a megnyitón (She)
A pekingi játékokon induló ausztrál atléták többsége nem vesz részt az augusztus 8-i megnyitón, ugyanis csak a versenyeik kezdete előtt néhány nappal érkezik meg a kínai fővárosba.
jún. 17
10:23
Euro 2008: az osztrákok az Eb-történelem leggyengébb házigazdái (She)
A mindössze egy ponttal búcsúzott osztrákok a leggyengébben teljesítő házigazdák lettek a labdarúgó Európa-bajnokságok történetében.
jún. 17
10:25
Kézilabda: Such Békécsabáról igazol a Derecskéhez (She)
A City-Line Békéscsabai Előre NKSE 23 éves átlövője, Such Tamara távozik a lilafehér együttestől.
jún. 17
10:39
Euro 2008: Zambrotta Antonio Cassanót állítaná a kezdőbe (She)
Olaszország egy emberként bízik a Sampdoria támadójában Antonio Cassanóban, és tőle várják a megmentő találato(ka)t ma este a franciák elleni sorsdöntő meccsen. Csakúgy, mint a csapat hátvédje Gianluca Zambrotta, aki az újságíróknak így fogalmazott:
jún. 17
10:54
Hegyikerékpár: az olimpiai induló Parti András nyert Egerben (She)
Parti András nyerte meg az Eger mellett rendezett C2-es kategóriájú Kox Sintesikupát.
jún. 17
10:56
Euro 2008: 18 embert előállítottak az osztrák?német meccs után (She)
Rendőrségi források szerint 18 személyt vettek őrizetbe Bécsben a labdarúgó Európa-bajnokság osztrák-német csoportmérkőzése után.
jún. 17
11:10
Csak Iniesta marad meg hírmondónak (Infostart)
Luis Aragonés, a már biztosan negyeddöntős spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya tíz helyen változtat kezdőcsapatán a görögök elleni utolsó csoportmeccs előtt, hogy pihentesse játékosait.
jún. 17
11:26
A "görög tragédia" ellenére marad Réhaklész (Infostart)
Marad posztján Otto Rehhagel, a címvédőként már az Európa-bajnokság csoportkörében kiesett görög labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya.
jún. 17
11:26
Euro 2008: meghalt egy fiatal nő a bécsi szurkolói zónában (She)
Szívproblémák miatt életét vesztette egy fiatal nő hétfőn este az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság bécsi szurkolói zónájában.
jún. 17
11:41
Anglia: Ronaldo hivatalosan kérte az MU-t, engedjék el a Realhoz (She)
Robbant a bomba: a Times magazin szerint a portugál zseni megkérte jelenlegi munkaadóit, hogy engedjék el Madridba.
jún. 17
11:43
Evezős, világkvalifikáció: nincs újabb magyar kvóta Poznanban (She)
Egyik magyar egységnek sem sikerült a döntőbe kerülnie az evezősök végső olimpiai kvótaszerző, úgynevezett világkvalifikációs versenyén, Poznanban, s ezzel eldőlt, hogy mindössze egy hajó képviseli majd az országot Pekingben.
jún. 17
11:45
NFL: Javon Walkert eszméletlenül találták, valószínűleg kirabolták (She)
Javon Walkert, az Oakland Raiders játékosát eszméletlenül találták egy Las Vegas-i utcán.
jún. 17
11:56
Óvatos öröm Németországban a továbbjutás után (Behaviour)
Óvatos örömmel kommentálták a keddi német lapok a válogatott előző esti, Ausztria elleni, továbbjutást jelentő győzelmét (1-0). Nyoma sem volt annak az eufóriának, amely az Európa-bajnoki nyitányon a lengyelek elleni győztes meccs (2-0) után a sajtó - és a közvélemény - hangulatát jellemezte. A keddi kommentárokból egyértelműen kitűnt, hogy a horvátok elleni, az országot igen csak megviselő…
jún. 17
11:58
EURO-2008: büszke Bilic, borús Beenhakker (Behaviour)
Slaven Bilic, az 1-0-ra nyerő és már korábban továbbjutott horvátok szövetségi kapitánya büszkén nyilatkozott, a búcsúzó lengyeleket irányító Leo Beenhakker ugyanakkor lesújtottan beszélt a két futballcsapat klagenfurti Eb-mérkőzése után.
jún. 17
12:12
Anglia: az Inter és a Barca is érdeklődik Berbatov iránt (She)
A Tottenham bolgár támadója már az Internazionale és a Barcelona kívánságlistáján is szerepel. A ?Daily Telegraph? információi szerint Dimitar Berbatovnak 30 millió euró körüli összeget szánnának Miánóban és Barcelonában a 27 éves támadóra.
jún. 17
12:12
Fekete nap az eb-n (Behaviour)
Szívproblémák miatt életét vesztette egy fiatal nő hétfőn este az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság bécsi szurkolói zónájában.
jún. 17
12:14
EURO-2008: négyszeres vécéforgalom az osztrák-német szünetében (Behaviour)
A szokásos vízforgalom négyszeresét regisztrálta a bécsi vízművek hétfőn a labdarúgó Európa-bajnokság osztrák-német mérkőzésének szünetében. A spanyol Manuel Mejuto 21:32 órakor fújta le az első félidőt, ekkor még a szokásos, percenkénti 8500 litert mérte a központi tározó órája. Miután a szurkolók megtekintették a játékrész tévés összefoglalóját, kimentek könnyíteni magukon, így 21:35-kor már 33…
jún. 17
12:27
Tenisz: Szávay Ágnes első kiemelt lesz a Gaz de France-versenyen (She)
Július 5. és 13. között a Római Teniszakadémián rendezik meg a Gaz de France elnevezésű, 175 ezer dollár összdíjazású női Grand Prix, amelyen várhatóan Szávay Ágnes lesz az első kiemelt.
jún. 17
12:27
Hidegen, közömbösen fogadták az olimpiai lángot Hszincsiang-Ujgurban (Behaviour)
Hidegen, közömbösen, esetenként ellenségesen fogadták az olimpiai láng váltófutását kedden a muzulmán többségű kínai Hszincsiang-Ujgur autonóm területen (Xinjiang Uygur Zichiqu). A láng először a terület székhelyén, Urumcsi (Urumqi) városán futott át, a következő három napon pedig a nyolcmilliós tartomány további négy városán, köztük az ókori Selyemúton fekvő Kasgáron futnak át a staféta…
jún. 17
12:29
U19: Sisa Tibor Farkas Zoltánt hívta be Dudás Ádám helyett (She)
Sisa Tibor úgy döntött, hogy a múlt héten keresztszalag-szakadást szenvedett győri Dudás Ádám helyére a kaposvári Farkas Zoltánt hívta meg a július, Csehországban rendezendő Európa-bajnokságra készülő U19-es együttesbe- adta hírül az mlsz.hu.
jún. 17
12:42
Tündérmese a veseátültetett horvát csatárról - videó (Infostart)
A győztes gólt szerző Ivan Klasnic, a veseátültetett csatár teljesítményét emelte ki a horvát válogatott szövetségi kapitánya a lengyelek elleni találkozó után. Slaven Bilic együttese csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadalon, és pénteken a törökökkel találkozik. A horvát lapok azt várják, hogy az együttes bejusson az elődöntőbe.

Keresés