2008. június 16. hétfő

jún. 16
14:16
Arsenal: Rosicky a 2008-09-es szezon elejét is kihagyja (She)
Valószínűleg ki kell hagynia a 2008-09-es Premier League-szezon elejét Tomás Rosickynek, az Arsenal támadó középpályásának.
jún. 16
14:29
Racing Santander: Lopez Muniz lesz az élvonalbeli klub új edzője (She)
A Racing Santander a Málagától érkező Juan Ramón Lopez Munizt nevezi ki a csapat vezetőedzőjévé.
jún. 16
15:55
Euro 2008: lecserélik a teljes gyepszőnyeget Bázelben (She)
Csütörtökig teljesen kicserélik a labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló bázeli stadion gyepszőnyegét.
jún. 16
15:57
Euro 2008: lehet, hogy vége Emre Güngör kontinenstornájának (She)
A vasárnap a csehek elleni csoportmérkőzésen megsérült Emre Güngör könnyen lehet, hogy kihagyja az Európa-bajnokság kieséses szakaszát.
jún. 16
16:09
Euro 2008: kétmillióan keresték fel eddig a szurkolózónákat (She)
Felcsigázott hangulatban, reménnyel eltelve várja Bécs a hétfő esti örökrangadót, az osztrák-német összecsapást, amely eldöntheti, hogy a horvát mellett melyik csapat jut tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.
jún. 16
16:17
Inter: Moratti kijelentette, Lampard az elsőszámú ?célpont? (She)
A Corriere dello Sportnak Massimo Moratti, az olasz bajnok Inter elnöke kijelentette: Frank Lampard a csapat elsőszámú kiszemeltje a nyári átigazolások során.
jún. 16
16:37
Visszavonul a cseh óriás (Infostart)
A törököktől elszenvedett vasárnap esti, 3-2-es, Európa-bajnoki búcsút jelentő vereség után Jan Koller a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a jövőben nem szerepel többet a cseh labdarúgó-válogatottban.
jún. 16
16:37
Euro 2008: Jan Koller visszavonul a cseh válogatottól (She)
A törököktől elszenvedett vasárnap esti, 3-2-es, Európa-bajnoki búcsút jelentő vereség után Jan Koller a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a jövőben nem szerepel többet a cseh labdarúgó-válogatottban. A 35 éves játékos már korábban jelezte, hogy a kontinensviadal után nem kíván a nemzeti együttesben játszani.
jún. 16
16:37
Koller visszavonul a válogatottságtól (Behaviour)
A törököktől elszenvedett vasárnap esti, 3-2-es, Európa-bajnoki búcsút jelentő vereség után Jan Koller a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a jövőben nem szerepel többet a cseh labdarúgó-válogatottban. A 35 éves játékos már korábban jelezte, hogy a kontinensviadal után nem kíván a nemzeti együttesben játszani.
jún. 16
16:53
Kiemelkedett a szédületes török trió (Infostart)
Nihat Kahveci, a török válogatottban a csehek ellen duplázó csatár lett a vasárnapi nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A tét nélküli Svájc-Portugália meccsen több játékos is gyenge osztályzattal zárt.
jún. 16
16:53
Átigazolás: Juhász Roland a francia St. Etienne-hez kerülhet (She)
A belga Anderlecht csapatának szurkolói oldala, az anderlecht-online.be információi szerint a csapat magyar válogatott védője, Juhász Roland a francia St. Etienne-hez kerülhet egy csere-üzlet keretében.
jún. 16
16:53
EURO-2008: védi a labdát az adidas (Behaviour)
Az Európa-bajnokság labdája nem "szitál" - jelentette ki Herbert Hainer, a játékszert előállító adidas ügyvezetője. Az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensviadalon szereplő kapusok közül többen - így a világ élvonalához tartozó portások is - arra panaszkodnak, hogy a labda kiszámíthatatlanul száll és nagyon nehéz kontrollálni. "A kritikusok között felfedezhető egy hasonlóság. Elsősorban…
jún. 16
16:55
Tenisz: Santoro az első fordulóban búcsúzott Hollandiában (She)
Eredmények a hollandiai Den Boschban rendezett füvespályás tenisztorna első fordulójában.
jún. 16
17:08
Euro 2008: Marek Matejovsky sérülése súlyosabb a vártnál (She)
A tegnapi Törökország-Csehország mérkőzésen a cseh Marek Matejovskyt hordágyon kellett levinni a pályáról hat perccel az első félidő vége előtt.
jún. 16
17:54
Tenisz, Eastbourne: Amélie Mauresmo továbbjutott (She)
A korábbi világelső, ám az utóbbi időben hullámvölgybe került Amélie Mauresmo három játszmában nyert honfitársa, Alize Cornet ellen a 600 ezer dollár összdíjazású angliai füvespályás női tenisztorna első fordulójában.
jún. 16
18:10
Blackburn Rovers: Steve McClaren hétfőn ?állásinterjún? volt (She)
Az angol válogatott egykori szövetségi kapitánya, Steve McClaren hétfőn állásinterjún vett részt a Balckburn Rovers együttesénél.
jún. 16
18:10
Miért nem szurkol Kemény Dénes Cristiano Ronaldónak? (Infostart)
Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya Hollandiának szurkol az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. Márton Sándor volt FIFA-asszisztens szerint a narancsmezesek a végső sikerre is esélyesek.
jún. 16
18:12
Tenisz, Nottingham: Paul-Henri Mathieu kiesett Angliában (She)
A 370 ezer euró összdíjazású angliai füvespályás férfi tenisztorna első fordulójában Paul-Henri Mathieu búcsúzott a további küzdelmektől.
jún. 16
18:25
Anglia: az újonc Hull City érdeklődik Halmosi Péter iránt (She)
A BBC internets oldalának beszámolója szerint a Plymouth Argyle magyar légiósa, Halmosi Péter iránt érdeklődik az angol élvonalba feljutott Hull City.
jún. 16
18:41
Chelsea: Scolari az FA Kupa-győztes ellen mutatkozik be (Infostart)
Elkészült a Premier League 2008/09-es szezonjának sorsolása. A címvédő Manchester United a Newcastle Unitedet fogadja a nyitófordulóban, míg a Chelsea - az új vezetőedzővel, a brazil Luiz Felipe Scolarival - az FA Kupa-győztes Portsmouth ellen kezd.
jún. 16
18:41
Premier League: Scolari az FA Kupa-győztes ellen mutatkozhat be (She)
Az Angol Labdarúgó Szövetségben (FA) elkészítették a Premier League 2008/09-es szezonjának sorsolását. A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Manchester United a Newcastle Unitedet fogadja a nyitófordulóban, míg a Chelsea - kispadján az új vezetőedzővel, a brazil Luiz Felipe Scolarival - az FA Kupa-győztes Portsmouth ellen kezd.
jún. 16
18:43
NFL: meghalt egy munkás a Dallas új stadionjának építésekor (She)
Balesetet szenvedett, és meghalt egy építőmunkás a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapatának új stadionjának építési munkálatai közben.
jún. 16
18:58
Honvéd FC: megtartotta első edzését Kispesten az új edzői stáb (She)
A Honvéd is elkezdte a felkészülést a 2008/09-es idényre ? adta hírül a honvedfc.hu.
jún. 16
19:14
Kézilabda: két légióst is igazolt a DVSC női csapata (She)
Daniela Crap a HC Zalau, Alina Marin pedig a BM Rocasa csapatától igazolt a DVSC női kézilabda csapatához ? olvashattuk az egyesület hivatalos honlapján.
jún. 16
19:47
Mizo Pécs: amerikai klasszis centert szerződtettek a baranyaiak (She)
Az EuroLigában is jónevű, amerikai klasszis center szerződik a MiZo Pécs 2010 csapatához. A baranyai együttes honlapján bejelentette, hogy leigazolták Nicole Ohlde-t, aki a legutóbbi három idényében meghatározó játékosa volt az euroligás csapatainak, és jelenleg a WNBA-ban a Mynessotta Lynx alakulatában szerepel.
jún. 16
19:49
Manchester United: elutasították a "vörös ördögök" panaszát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) semmiféle lépést nem tervez a Real Madrid ellen Cristiano Ronaldo ügyében. A Manchester United egy hete tett hivatalosan panaszt, mert szerinte a spanyol klub tisztességtelen eszközökkel akarja leigazolni a portugál klasszist.
jún. 16
19:51
Scolari az FA Kupa-győztes ellen mutatkozhat be (Behaviour)
Az Angol Labdarúgó Szövetségben (FA) elkészítették a Premier League 2008/09-es szezonjának sorsolását. A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Manchester United a Newcastle Unitedet fogadja a nyitófordulóban, míg a Chelsea - kispadján az új vezetőedzővel, a brazil Luiz Felipe Scolarival - az FA Kupa-győztes Portsmouth ellen kezd.
jún. 16
20:04
Szabályos a harc Cristiano Ronaldoért a FIFA szerint (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) semmiféle lépést nem tervez a Real Madrid ellen Cristiano Ronaldo ügyében, hiába szerette volna ezt elérni a Manchester United. A klub panaszt tett a Real ellen, mert álláspontjuk szerint a spanyol klub tisztességtelen eszközökkel akarja leigazolni a portugál klasszist.
jún. 16
20:04
Euro 2008: tartalékos a horvátok kezdője a lengyelek ellen (She)
Több alapemberét is pihenteti Slaven Bilic, a horvátok szövetségi kapitánya a számukra tét nélküli Lengyelország elleni mérkőzésre, melyet a B-csoport utolsó fordulójában fognak játszani 20.45-től, Klagenfurtban.
jún. 16
20:07
Junior orosz hokis eltiltása (Behaviour)
Doppingvétség miatt két évre eltiltotta az oroszok junior korú játékosát, Makszim Maminyt a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF). A 20 esztendős hokis január elején, a csehországi U20-as világbajnokságon bukott le, a szervezetében norandoszteront találtak. Maminy három gólpasszig jutott a korosztályos tornán, amelyen bronzérmet nyertek az oroszok.
jún. 16
20:21
Törvénysértő az MLSZ a Legfőbb Ügyészség szerint (Infostart)
A Legfőbb Ügyészség befejezte azt a törvényességi felülvizsgálati eljárást, amelyet a Ferencváros Szurkolók Szövetsége kezdeményezett a Magyar Labdarúgó Szövetség ellen. A döntés a zöld-fehér drukkereknek kedvez. Az ügyészség minden általuk kifogásolt pontban jogszabály-ellenességet állapított meg és törlésre vagy módosításra kötelezte az MLSZ-t.
jún. 16
20:21
Kerékpár: McEwen nyerte a harmadik szakaszt Svájcban (She)
A Silence-Lotto csapata tökéletesen vezette fel a véghajrát sprinterének, Robbie McEwennek, aki befejezve a csapatmunkát, megnyerte a svájci körverseny harmadik szakaszát.
jún. 16
20:55
Tenisz: nyert a címvédő, negyedikként kiemelt Ivo Karlovic (She)
A címvédő Ivo Karlovic simán nyert a 370 ezer euró összdíjazású nottingahami füvespályás férfi tenisztorna első fordulójában.
jún. 16
21:12
Atlétika: Szabó Nikolett olimpiai B szintet ért el Prágában (She)
Szabó Nikolett 57,95 méteres teljesítménnyel az ötödik helyen végzett a prágai nemzetközi viadal gerelyhajító számában, ezzel olimpiai B szintet teljesített.
jún. 16
21:17
A Legfőbb Ügyészség szerint törvénysértő az MLSZ (Behaviour)
A Legfőbb Ügyészség befejezte azt a törvényességi felülvizsgálati eljárást, amelyet a Ferencváros Szurkolók Szövetsége (FSZSZ) kezdeményezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ellen, s a döntés a zöld-fehér drukkereknek kedvezett. Az ügyészség minden általuk kifogásolt pontban jogszabály-ellenességet állapított meg és törlésre vagy módosításra kötelezte az MLSZ-t.
jún. 16
21:19
Olympique Lyon: Perrin távozik (Behaviour)
Alain Perrin távozik a francia bajnok Olympique Lyon vezetőedzői posztjáról - jelentette be Jean-Michel Aulas, a klub elnöke. Hozzátette: közös megegyezéssel bontják fel a szakember szerződését. A helyi média úgy tudja, hogy Perrin utódja a Lille trénere, Claude Puel lesz, de Aulas ezt az értesülést nem kívánta kommentálni.
jún. 16
21:30
Fehérvár: néhány napig három idegenlégióst tesztel a klub (She)
Hétfő délelőtt orvosi, fizikai és technikai teszten vett részt Nenad Filipovics, szerb kapus, Ivan Udorevics, horvát védő és Goran Vujovics, montenegrói csatár Felcsúton a Puskás Akadémián. Közülük a horvát játékos szombaton tesztjátékon vesz részt az FC Fehérvárnál ? adta hírül a klub honlapja.
jún. 16
21:32
Sakk: 2 győzelem és 2 döntetlen a magyar mérleg az ifjúsági Eb-n (She)
A magyar együttesek két-két győzelmet és döntetlent könyvelhettek el a szegedi ifjúsági (18 éven aluli) sakkcsapat Európa-bajnokság harmadik napján.
jún. 16
22:23
Euro 2008: a görögök szép búcsúra készülnek Spanyolország ellen (She)
Görögország az első két meccsén, Svédország és Oroszország ellen vereséget szenvedett, így a címvédő már biztosan nem juthat tovább. A görögök csatára, Joannisz Amanatidisz újságíróknak elmondta: az utolsó meccsen mindenképp győzni szeretnének Spanyolország ellen.
jún. 16
22:24
Euro 2008: tekintse meg Ballack bődületes bombagólját! (She)
Az osztrákok elleni, a csoportból való továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzésen Michael Ballack hatalmas szabadrúgás-góllal szerzett vezetést a németeknek. Nézze meg a torna egyik legszebb gólját!
jún. 16
22:42
Félgőzzel is győztek a horvátok (Infostart)
A horvát labdarúgó válogatott száz százalékos teljesítménnyel került a negyeddöntőbe, miután 1-0-ra nyert Lengyelország ellen a B csoport záró fordulójában az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. A horvátok csak annyit adtak ki magukból, amennyi a sikerhez kellett, míg a lengyelektől egyedül a kapus, Artur Boruc nyújtott elfogadhatót. Slaven Bilic több kulcsemberét is pihentetni…
jún. 16
22:44
Misi lökete negyeddöntőt ért (Infostart)
Németország igazolta a papírformát és a társrendező Ausztria ellen aratott 1-0-s győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A Nationalelf ellenfele a negyeddöntőben Portugália lesz.
jún. 16
23:19
Euro 2008: Erwin Koeman portugál?holland döntőt tippel (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány a szövetség honlapjának adott interjújában értékelte az Eb-vel kapcsolatos tapasztalatait, miután több mérkőzést is a helyszínen tekintett meg.
jún. 16
23:37
Euro 2008: Michael Ballack és Ivan Klasnic voltak a legjobbak (She)
Az UEFA döntése értelmében Michael Ballack lett a Németország-Ausztria találkozó legjobb játékosa.

Keresés