2008. június 21. szombat

jún. 21
16:25
Evezős Vk, Poznan: döntős a Varga, Hirling duó (She)
A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a döntőbe, azaz a legjobb hat közé az evezősök idei utolsó Világkupa-viadalán, Poznanban. A könnyűsúlyú egypárban próbálkozó Kitka Gergelynek nem sikerült a fináléba kerülés.
jún. 21
16:41
Moto GP: Stoner volt vízen a legjobb a királykategóriában (She)
A világbajnoki címvédő ausztrál Casey Stoner győzelmével ért véget a Moto GP időmérő edzése a doningtoni Brit Nagydíjon.
jún. 21
17:14
Euro 2008: Niko Kovac nem gondolja meg magát, visszavonul (She)
A drámai végjátékban Horvátország búcsúját hozó horvát-török negyeddöntő után Niko Kovac úgy gondolja, ez volt az utolsó meccse a válogatottban.
jún. 21
17:16
Tenisz: David Ferrer nyerte a holland füvespályás tornát (She)
A spanyol David Ferrer nyerte a hollandiai füvespályás tenisztorna férfi versenyét, miután a döntőben két szettben győzött a francia Marc Gicquel ellen.
jún. 21
17:18
Törökország: a Fener magához csábítaná a spanyol Güizát (She)
A spanyol válogatott Daniel Gonzales Güiza iránt a török bajnokság ezüstérmese, az isztambuli Fenerbahce érdeklődik.
jún. 21
17:48
Bayern München: Ribérynek újra kés alá kell feküdnie (She)
A francia játékost csütörtökön műtötték meg, és az operáció sikeres volt. Ribéry következő műtéte hat hét múlva lesz esedékes.
jún. 21
18:05
Moto GP: Alvaro Bautistáé a pole a 250-esek között (She)
Nem meglepő módon az esőáztatta doningtoni pályán a 250-esek között sem tudott senki javítani a pénteki idején, így Alvaro Bautista indulhat a pole pozícióból.
jún. 21
18:23
Lincoln: hamarosan aláírhat a ?manókhoz? a volt MTK-védő (She)
Az angol League Two-ban szereplő Lincoln City csapata jövő héten leigazolhatja a volt magyar utánpótlás-válogatott hátvédet, Kovács Jánost.
jún. 21
18:25
Mönchengladbach: Kasper Bögelund hazatér Dániába (She)
A 2007-08-as Bundesliga 2 bajnoka, a Borussia Mönchengladbach felbontotta a dán Kasper Bögelund szerződését.
jún. 21
18:38
AC Milan: Dijonba mehet kölcsönbe a francia csatártehetség (She)
Az AC Milan csapata a francia másodosztályú Dijon csapatának adja kölcsön fiatal csatártehetségét, Willy Pierre Aubameyangot.
jún. 21
18:40
Euro 2008: Matthias Sammer nem lesz Brückner utódja (She)
A Cseh Labdarúgó Szövetség vezetői felvették a kapcsolatot Matthias Sammerral, de a DFB sportigazgatója nem akar Karel Brückner utódja lenni a nemzeti csapat kispadján.
jún. 21
18:54
Jégkorong: ismét Ruzicka a cseh válogatott kapitánya (She)
Ismét Vladimir Ruzickát nevezték ki a cseh jégkorong-válogatott szövetségi kapitányává.
jún. 21
18:56
Salakmotoros Eb: Tihanyi Sándor a kontinensfináléban (She)
Fantasztikus sikert ért el Tihanyi Sándor a salakmotoros egyéni Európa-bajnokság debreceni elődöntőjében, ahol megszerezte a harmadik helyet és így bejutott a kontinensfináléba.
jún. 21
19:11
Újpest: két napig a Puskás Stadionban lesz az edzés (She)
Hétfőn kezdi meg teljes kerettel a felkészülést a következő szezonra az Újpest FC labdarúgócsapata. A futballisták a hétfői terepfutás után labdát először kedden látnak a Puskás Ferenc Stadionban.
jún. 21
19:13
FC Fehérvár: a napokban két légiós érkezik próbajátékra (She)
Egy horvát és egy montenegrói futballistát tesztel jövő héten az FC Fehérvár labdarúgócsapata ? adta hírül az élvonalbeli klub hivatalos honlapja.
jún. 21
19:48
Úszás: Cseh, Szepesi és Dara horvátországi sikere (She)
Dara Eszter, Szepesi Nikolett és Cseh László személyében három magyar győztest avattak szombaton Zágrábban, a hagyományos nemzetközi úszóverseny első napján.
jún. 21
19:49
Euro 2008: megvannak a kezdők a holland-orosz meccsre (She)
Ma este 20 óra 45 perckor csap össze egymással a holland és az orosz válogatott az Európa-bajnokság harmadik negyeddöntőjében.
jún. 21
19:50
Euro 2008: spanyol?olasz negyeddöntő a milánói metrókon (She)
Egy különleges szolgáltatást is nyújtanak holnap a milánói tömegközlekedési eszközök. Ha valakit esetleg utazás közben érne az esti Spanyolország?Olaszország mérkőzés, nem kell csüggednie, a járókelők a metrókon és a buszokon is követhetik a találkozót.
jún. 21
19:52
Öttusa-ob: Marosi Ádám és az Alba Volán nyert a férfiaknál (She)
Marosi Ádám nyerte a férfiak versenyét az öttusázók székesfehérvári öttusa országos-bajnokságán. Csapatban az Alba Volán-Bericap A együttese végzett az élen.
jún. 21
19:54
Sakk: egy ezüst- és két bronzérem a szegedi ifjúsági csapat Eb-n (She)
A magyar együttesek egy ezüst- és két bronzéremmel zárták a szegedi ifjúsági (18 éven aluli) sakkcsapat Európa-bajnokságot.
jún. 21
20:06
Euro 2008: a holland Edwin van der Sar újabb rekordja (She)
A nemsokára kezdődő Hollandia-Oroszország negyeddöntőn pályára lép Edwin van der Sar, az ?oranje? kitűnő portása, és ezzel Európa-bajnoki csúcstartó lesz.
jún. 21
20:08
Euro 2008: Nihat Kahveci már nem léphet pályára a tornán (She)
A folytatásban nem számíthat csapatkapitánya, Nihat Kahveci játékára az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon elődöntőbe jutott török labdarúgó-válogatott.
jún. 21
20:24
Tenisz: Karlovic idén sem talált legyőzőre Nottinghamben (She)
Ivo Karlovic a tavalyi év után idén is megnyerte a nottinghami füves pályás versenyt.
jún. 21
20:26
Kézilabda: kedvező sorsolást kapott férfi válogatottunk a vb-re (She)
Megvannak a magyar válogatott ellenfelei a jövő évi férfi kézilabda-világbajnokságra.
jún. 21
20:42
Kerékpár: Kreuziger az élre állt az időfutam után Svájcban (She)
A cseh Roman Kreuziger nyerte a Svájci körverseny nyolcadik szakaszát, mely egy egyéni időfutam volt. A második leggyorsabb a venezuelai Jose Rujano Guillen lett, míg a szakasz harmadik helyét Andreas Klöden szerezte meg.
jún. 21
20:59
Ökölvívás: Bedák Pál aranyérmet szerzett Varsóban (She)
A 48 kilós súlycsoportban versenyző Bedák Pál aranyérmes lett a varsói európai uniós ökölvívó-bajnokságon. Ezen kívül három második és egy harmadik hely jutott a magyaroknak.
jún. 21
21:36
Atlétika: negyedik és ötödik helyen végeztek a magyarok Isztambulban (She)
A magyar férfi csapat a negyedik, a női pedig az ötödik helyen áll az első nap után az atlétikai Európa Kupa B csoportjának isztambuli versenyén.
jún. 21
21:38
Kézilabda: Skaliczki László szerint jó a csoport, de az ág nehéz (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott az Eb-harmadik, vb-negyedik franciákkal, valamint a szlovákokkal, a románokkal, az ausztrálokkal és a pánamerikai bajnokság második helyezettjével találkozik majd a január 17. és február 1. között sorra kerülő horvátországi világbajnokság első szakaszában.
jún. 21
21:41
Nihat Eb-je véget ért (Behaviour)
A folytatásban nem számíthat csapatkapitánya, Nihat Kahveci játékára az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon elődöntőbe jutott török labdarúgó-válogatott.
jún. 21
22:11
Kosárlabda: újabb magyar győzelem a Termál Kupán (She)
A magyar válogatott második mérkőzését is megnyerte a Cegléden zajló U20-as nemzetközi női kosárlabda tornán, amelyen jelenleg így az élen áll.
jún. 21
22:47
Euro 2008: hosszabbítás következik a holland?orosz meccsen (She)
Oroszország 1?0-ra vezetett az eddig százszázalékos Hollandia ellen, de Ruud van Nistelrooy öt perccel a vége előtt egyenlített, így az Eb harmadik negyeddöntőjében hosszabbítás következik.
jún. 21
22:49
Euro 2008: nézze meg az orosz Pavljucsenko találatát! (She)
Az eddig parádésan játszó hollandok nem mehetnek biztosra az oroszok ellen, egy szemre is tetszetős akció végén Roman Pavljucsenko szerezte meg a vezetést a szbornajának. Kövesse nyomon a kitűnően felépített támadást!
jún. 21
23:04
Euro 2008: íme Van Nistelrooy egyenlítő gólja videón! (She)
Ruud van Nistelrooy négy perccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített az oroszok ellen. Tekintse meg a holland csatár találatát!
jún. 21
23:22
Vége a narancsszezonnak (Infostart)
Oroszország válogatottja is bejutott a legjobb négy közé az osztrák-svájci közös rendezésű futball Európa-bajnokságon, miután az esélyesebbnek tartott Hollandia ellen, hosszabbításban 3-1-re győzött. Hiddink mester fiai az elődöntőben a spanyol-olasz mérkőzés továbbjutójával játszanak.
jún. 21
23:22
Euro 2008: a hosszabbításban jutott tovább Oroszország (She)
A Hollandia?Oroszország meccsen az oroszok két gólt lőttek a hosszabbítás második félidejében, így bejutottak a négy közé.
jún. 21
23:58
Euro 2008: nézze meg a hollandok búcsúját okozó gólokat videón! (She)
Dmitrij Torbinszkij és Andrej Arsavin góljaival kiejtette a torna legnagyobb esélyesének tartott Hollandiát! Tekintse meg az oroszok két fantasztikus találatát!

Keresés