2008. június 22. vasárnap

jún. 22
19:53
Blackburn Rovers: Mark Hughes után Paul Ince lett a menedzser (She)
Paul Ince-t nevezték ki az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Blackburn Rovers vezetőedzőjévé. A volt válogatott középpályás három évre szóló szerződést kötött a klubbal és ezzel a Premier League első színes bőrű angol menedzsere lett.
jún. 22
19:55
Nyíregyháza: holnap kezdenek, és eldől Bárányos sorsa is (She)
Holnap kezdi meg felkészülését a 2008?09-es szezonra a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapata ? adta hírül a klub hivatalos honlapja, a szpari.hu.
jún. 22
19:57
Labdarúgás: szerdán Ajkán rendezik a női MK-finálét (She)
Az MTK Hungária és a Viktória FC-Szombathely jutott be a női labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe.
jún. 22
19:59
Strandfutball: a Vasas-Corrado a magyar bajnok (She)
Izgalmas találkozón dőlt el az aranyérem sorsa a strandlabdarúgó NB I-ben: a döntőben a Vasas-Corrado a sírból visszahozva a meccset, büntetőkkel verte a Goldwin Pluss együttesét.
jún. 22
20:01
Wimbledon: Szávay Ágnes hétfőn játszik Garbin ellen (She)
Szávay Ágnes hétfőn kezd az olasz Tathiana Garbin ellen a wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 22
20:03
Euro 2008: 5 milliárd forint értékű thaiföldi fogadások a meccsekre (She)
Szakértők becslése szerint mostanáig mintegy 400 ezer fiatal fogadott Thaiföldön a labdarúgó Európa-bajnokság eddig lejátszott mérkőzéseire és körülbelül 900 millió baht (5 milliárd forint) cserélt gazdát.
jún. 22
20:04
Euro 2008: megvannak a kezdők a spanyol-olasz meccsre (She)
A mediterrán rangadón az elődöntőbe jutás a tét. A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik a bécsi Ernst Happel-stadionban.
jún. 22
20:05
Atlétika: brit és orosz győzelem az Európa-kupa elitjében (She)
A férfiaknál Nagy-Britannia, a nőknél Oroszország nyerte az atlétikai Európa Kupát az élvonalban, a franciaországi Annecyben.
jún. 22
20:06
Úszás: Dara Eszter és Galamb Szimonetta zágrábi győzelmei (She)
A horvát fővárosban rendezett, Arany Medve elnevezésű nemzetközi úszóviadalon ? a szombati három elsőség után ? vasárnap két arannyal gazdagodott az alapvetően a Kőbánya SC versenyzőire épülő magyar csapat Dara Eszter és Galamb Szimonetta jóvoltából.
jún. 22
20:20
Kerékpár: a cseh Kreuziger nyerte a Svájci körversenyt (She)
A Svájci körverseny 9. szakaszán, az utolsó erőpróbán két versenyző is elérte, amire a legjobban vágyott.
jún. 22
20:22
Cselgáncs: Mészáros Anett jelentette a vigaszt (She)
A második nap már nem hozott magyar sikert a cselgáncsozók nemzetközi versenyén Celjében.
jún. 22
20:35
Szinte biztosan motort kell cserélni Raikkönen Ferrarijában (Infostart)
A Forma-1-es Francia Nagydíjon történt kipufogótörés után nagyon valószínű, hogy ki kell cserélni a motort a címvédő finn Kimi Raikkönen Ferrarijában - árulta el Stefano Domenicali csapatfőnök.
jún. 22
20:35
Tenisz: Balázs Attila tornagyőztes lett Belgrádban (She)
Remek vasárnapot zártak a magyar férfiteniszezők: Balázs Attila két döntő után megszerezte első ITF-tornagyőzelmét Belgrádban, míg Varga Róbert a bukaresti tízezer dolláros viadal fináléjában kapott ki nagy csatában. Varga finálés szereplése is nagy bravúrnak számít.
jún. 22
20:50
Zidane szerint Deschamps követi Domenechet (Infostart)
Zidane vasárnap Bécsbe érkezett, hogy élőben nézze meg a Spanyolország-Olaszország negyeddöntőt, amely szerinte felér egy fináléval. A francia labdarúgó-válogatott korábbi csillaga azt mondta: szerinte Didier Deschamps lesz az Európa-bajnokságtól már a csoportkör után búcsúzott csapat új szövetségi kapitánya.
jún. 22
21:21
Atlétikai EK, B-csoport: negyedik és hatodik helyen a magyarok (She)
A magyar férfi csapat a negyedik, a női pedig a hatodik helyen végzett az atlétikai Európa Kupa B-csoportjának isztambuli versenyén. A viadal honlapja szerint vasárnap a magyarok közül a férfiaknál Máté Gábor érte el a legjobb eredményt, aki 64,07 méterrel nyert diszkoszvetésben, a nőknél Listár Nikolett 200 méteren második lett. Az olimpiai "A" vagy "B"-szintet nem sikerült újabb magyar atlétának…
jún. 22
21:52
Intertotó-kupa: győzött a feröeri HB otthonában a svéd Elfsborg (She)
A vasárnap rendezett utolsó két Intertotó-mérkőzés egyikén a svéd Elfsborg a feröeri HB otthonában 4?1-es kiütéses győzelmet aratott. A másik esti mérkőzésen az Ekranas Litvániában minimális különbséggel verte az észt Trans Narva csapatát.
jún. 22
22:23
Vb-selejtezők: Katar legyőzte Irakot, az ázsiai bajnok kiesett (She)
Nagy meglepetéssel értek véget az ázsiai világbajnoki selejtezők harmadik körének küzdelmei: a regnáló Ázsia-bajnok Irak válogatottja 1-0-ra kikapott Katartól, és kiesett. A találkozó egyetlen gólját Said Ali Bechir szerezte a 77. percben.
jún. 22
22:38
Euro 2008: hosszabbítás lesz a spanyol-olasz meccsen (She)
jún. 22
23:09
Vb-selejtezők: Etiópia fél tucat gólt lőtt Mauritániának (She)
Afrikában is javában zajlanak a világbajnoki selejtezők: a Kongói Demokratikus Köztársaság többek között Shabani Nonda mesterhármasával 5-1-re verte Dzsibuti válogatottját, Etiópia Teferra Fikru, Andualem Nigussie és Mohamed Mesud duplájával 6-1-re verte Mauritániát. Elefántcsontpart is parádézott, Boubacar Sanogo, Didier Zokora az első félidőben magabiztos vezetéshez jutatta csapatát, a második…
jún. 22
23:24
Euro 2008: következnek a tizenegyesek a spanyol-olaszon (She)
jún. 22
23:40
A flamenco divatban maradt Bécsben (Infostart)
A spanyol válogatott csatlakozott a labdarúgó Európa-bajnokság elitmezőnyéhez, miután Luis Aragones fiai az utolsó negyeddöntő mérkőzésen büntetőpárbajban 4-2-re győzték le Olaszországot. Spanyolország a legjobb négy között azzal az orosz válogatottal játszik majd, amelyet a csoportmérkőzések során egyszer már 4-1-re megvert. A világbajnok olasz válogatott csalódást okozott.
jún. 22
23:40
Euro 2008: Spanyolország bejutott az elődöntőbe (She)
A spanyolok megnyerték a tizenegyes párbajt, és bejutottak az elődöntőbe. Olasz részről Di Natale és De Rossi is hibázott, míg a spanyoloknál csak Güiza, így a 4?2-re végződő tizenegyespárbajt követően kiesett Olaszország.
jún. 22
23:40
EURO-2008: Spanyolország - Olaszország 0-0, tizenegyesekkel 4-2 (Behaviour)
Sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem született gól. A büntetőpárbajt Spanyolország nyerte, a mindent eldöntő büntetőt Cesc Fabregas értékesítette. Spanyolország csütörtökön Oroszország ellen lép pályára az elődöntőben.

Keresés