2008. június 26. csütörtök

jún. 26
16:41
Euro 2008: viharveszély fokozza az orosz?spanyol izgalmait (She)
Az amúgy is izgalmasnak ígérkező spanyol?orosz labdarúgó Eb-elődöntő előtt újabb viharveszély hevíti a szurkolói szenvedélyeket: az osztrák meteorológiai intézet előrejelzése szerint csütörtök este is heves zivatar zúdulhat Bécsre, ahol a két csapat összeméri az erejét.
jún. 26
16:57
Talmácsi: Változtatnom kell a vezetési stílusomon is (Infostart)
A 13. lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros-világbajnokság Holland Nagydíjának első időmérő edzésén. A leggyorsabb az olasz Simone Corsi volt. A kvalifikáció második része holnap délután negyed kettőkor kezdődik.
jún. 26
17:15
Labdarúgás: két csapat még hiányzik az NB II-ből (She)
Egyelőre 30 csapat nevezését fogadta el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága az NB II 2008?2009-es szezonjára, ami azt jelenti, hogy még két együttes hiányzik a mezőnyből.
jún. 26
17:33
Hiába a búcsú, egyénileg jobbak voltak a törökök (Infostart)
Bár a német labdarúgó-válogatott került be az Európa-bajnokság döntőjébe, a török együttes tagjai jobb osztályzatokat kaptak a Sky Sportstól, az InfoRádiótól és az inforadio.hu látogatóitól.
jún. 26
17:33
Kerékpár: egyéni időfutam, Bodrogi és Király a bajnok (She)
A papírformának megfelelően Bodrogi László nyerte a férfiak versenyét az országúti kerékpárosok egyéni időfutam bajnokságán.
jún. 26
17:35
Olaszország: Chiellini 2013-ig meghosszabbította a szerződését (She)
Az Európa-bajnokságon Cannavaro helyetteseként remek teljesítményt nyújtó Giorgio Chiellini meghosszabbította szerződését, 2013-ig a Juventus játékosa marad.
jún. 26
17:37
Wimbledon: Nadal megszenvedett a győzelemért, de továbbjutott (She)
Rafael Nadal az első játszmát elveszítve, nagy küzdelemben múlta felül a lett Ernest Gulbist. A spanyol a következő körben a 27. kiemelt Nicolas Kieferrel találkozik.
jún. 26
17:51
Irak: menesztették a kapitányt és a teljes futballcsapatot (She)
A szövetségi kapitányt és a teljes iraki labdarúgó-válogatottat "szélnek eresztette" a helyi szövetség elnöksége annak nyomán, hogy eldőlt, a csapat nem lehet ott a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 26
18:09
AC Milan: ma negyven éves az ikon, Paolo Maldini (She)
A milánói klub ikonja, az elnyűhetetlen Paolo Maldini ma ünnepli 40. születésnapját, melynek kapcsán az olasz klub hivatalos honlapján kívánta a legjobbakat a hátvédnek.
jún. 26
18:27
Wimbledon: Szafina nyert, Robredo elbúcsúzott a küzdelmektől (She)
Szávay Ágnes páros partnere Dinara Szafina sima két szettben 6:3, 6:2 aránbyan múlta felül a tajvani Hszie Szü-vejt. A 23. helyen kiemelt Tommy Robredo elbúcsúzott, a szintén Tommy, német Haas búcsúztatta. A német ellenfele Andy Murray lesz a 3. körben.
jún. 26
18:29
Budapest Honvéd: Maróti Béla a Honvéd játékosa lett (She)
Rabóczki Balázs után újabb játékos érkezett kispestre. Maróti Bélával hároméves szerződést kötött a Bp. Honvéd ? adta hírül a kispesti csapat hivatalos honlapja, a honvedfc.hu.
jún. 26
18:45
Bayern München: felbontották a dél-amerikai szerződését (She)
A német bajnok elengedte paraguayi középpályását, Julio Dos Santost.
jún. 26
18:47
Kaposvár: Milinte Árpád Siófokon folytatja pályafutását (She)
A Gabona Trans Milinte Árpád kapus Siófokra igazolt ? adta hírül a kaposvári csapat hivatalos honlapja, a rakoczifc.hu.
jún. 26
19:03
Aranycsapat: Grosics Gyula hétfőn vagy kedden mehet haza (She)
Kezelőorvosa szerint Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója hétfőn vagy kedden elhagyhatja a Kútvölgyi Kórházat, ahova ismét tüdőproblémái miatt került.
jún. 26
19:05
Olaszország: Marcello Lippi visszatér az olasz kispadra (She)
Alig néhány órával Roberto Donadoni menesztését követően már ki is nevezték az olasz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányává Marcello Lippit.
jún. 26
19:21
Wimbledon: Szávay Ágnes vegyespárosban is továbblépett (She)
Az Yves Allegro, Szávay Ágnes kettős három szettben verte az Alex Bogdanovic, Melanie South brit párost a wimbledoni teniszverseny vegyespáros versenyében, és jutott tovább a második körbe.
jún. 26
19:23
Wimbledon: elbúcsúzott Marija Sarapova és James Blake is (She)
A nőknél és a férfiaknál is meglepetés eredmény született Wimbledonban. A 3. helyen kiemelt Marija Sarapova elbúcsúzott a további küzdelmektől, csakúgy, mint az amerikai James Blake (9). A sztárverők Alla Kudrjavceva és Rainer Schüttler voltak. A 2. kiemelt Jelena Jankovics azonban gond nélkül továbbment.
jún. 26
19:57
Euro 2008: megvannak a kezdők az orosz-spanyol meccsre (She)
A második elődöntőt ma este 20 óra 45 perckor vívják Bécsben, az Ernst Happel Stadionban.
jún. 26
20:33
Női vízilabda: háromgólos győzelem a németek ellen (She)
Győzelemmel kezdett a magyar női vízilabda-válogatott a Mol-kupán, amelynek a margitszigeti Széchy uszoda ad otthon csütörtöktől szombatig.
jún. 26
20:35
Euro 2008: kártérítési peren gondolkozik az ARD és a ZDF (She)
Elképzelhető, hogy kártérítési pert indítanak a labdarúgó Európa-bajnokságról közvetítő német állami televíziók a kontinentális szövetség ellen a szerdai német-török meccsen többször előfordult adáshibák miatt. Az ARD és a ZDF vezetői a torna után döntenek a lehetséges jogi lépésekről. Ez az első alkalom, hogy a nemzetközi közvetítésért az UEFA által összeállított stáb volt a felelős.
jún. 26
21:09
Wimbledon: Gyementyjeva és Azarenka is a harmadik körben (She)
Jelena Gyementyjeva az első szett elvesztése után meg tudta fordítani a mérkőzést és végül három játszmában 4:6, 6:3, 6:3 arányban legyőzte a svájci Bacsinszkyt. Továbbjutott a fehérorosz Azarenka is, míg a férfiaknál a 3. körben tudhatja magát Radek Stepanek is.
jún. 26
21:27
Wimbledon: Szávay pénteken 15 órakor játszik legközelebb (She)
Megvan az időpontja Szávay Ági következő mérkőzésének. Az egyesben és női párosban is a legjobb 32-be jutott klasszis pénteken a 18-as pálya második mérkőzését játssza majd Anabel Medina Garriguesszel.
jún. 26
21:45
Wimbledon: Hantuchová és Andy Roddick is búcsúzott (She)
Folytatódott a csillaghullás Wimbledonban. A 10. helyen kiemelt Daniela Hantuchová vereséget szenvedett az orosz Alisa Klejbanovától. Ugyanerre a sorsra jutott Andy Roddick (6), aki Janko Tipszarevics ellen veszített négy szettben.
jún. 26
21:47
UEFA: szeptemberben döntenek az Eb-létszámemelésről (She)
Korábban felvetődött az ötlet az UEFA részéről, hogy az Európa-bajnokság döntőjében ezentúl ne csak 16, hanem 24 csapat vegyen részt. A döntésről a Franciaországbeli Bordeaux-ban tárgyalnak majd szeptemberben.
jún. 26
22:03
Olaszország: Nicolea Dica a Cataniában folytatja pályafutását (She)
Mindenben megegyezett Nicolea Dica, a román válogatott és a Steaua Bucuresti támadó középpályása a Catania csapatával. A megállapodás Walter Zenga román kapcsolatai segítségével jött létre, melyet ma délután fektettek írásba.
jún. 26
22:03
Vezetnek a spanyolok! (Behaviour)
Xavi góljával 1-0-ra vezetnek a spanyolok az oroszok ellen.
jún. 26
22:39
Euro 2008: nézze meg a spanyolok vezető gólját videón! (She)
Bár a csoportmérkőzésen mesterhármast szerző David Villa sérülés miatt már az első félidőben lejött a pályáról, akadt olyan spanyol játékos, aki gólt szerzett az oroszok elleni elődöntőben. Az 50. percben Xavi talált Igor Akinfejev hálójába Andrés Iniesta beadása után.
jún. 26
22:39
Elmarad az orosz csoda? (Behaviour)
Güiza góljával 2-0-ra vezetnek a spanyolok az EURO 2008 elődöntőjében. A meccs a 77 percnél tart.
jún. 26
22:41
Gyakorlatilag eldőlt, ki lesz Németország ellenfele a döntőben (Behaviour)
A nyolcvanadik percben Silva góljával gyakorlatilag eldőlt, ki játszik Németországgal az EURO 2008 döntőjében. Pár perccel a spanyol-orosz meccs vége előtt az eredmény 3-0.
jún. 26
22:57
Kipukkant az Arsavin-lufi (Infostart)
Spanyolország játszhat vasárnap este a bécsi döntőben Németország ellen a labdarúgó Európa-bajnokságon. Luis Aragonés tanítványai az elődöntőben 3-0-ra győztek Oroszország ellen, így veretlenül jutottak a fináléba.
jún. 26
22:57
Euro 2008: a spanyolok lesznek a németek ellenfelei a döntőben (She)
Németország után Spanyolország jutott be az Európa-bajnokság döntőjébe, a mediterrán együttes 3?0-ra győzte le az orosz válogatottat.
jún. 26
22:57
Elmaradt az orosz csoda (Behaviour)
Spanyolország 3-0-ra nyert Oroszország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol Németországgal találkozik.
jún. 26
22:59
Euro 2008: íme Güiza oroszoknak lőtt gólja videón! (She)
A spanyol liga gólkirálya másodszor volt eredményes az idei Eb-n. A Görögországnak szerzett gól azonban nem volt annyira fontos, mint az elődöntőben az oroszok elleni találat.
jún. 26
23:15
Euro 2008: tekintse meg a harmadik spanyol találatot videón! (She)
Akárcsak a csoportkörben, az elődöntőben is három góllal győzött Spanyolország Oroszország ellen. Ezúttal azonban nem kapott gólt Iker Casillas. Fabregas beadását követően David Silva állította be a 3?0-s végeredményt a 82. percben.
jún. 26
23:51
Nem játszhat a döntőben a spanyolok sztárcsatára (Infostart)
A spanyol labdarúgó-válogatott bejutott az Éurópa-bajnokság döntőjébe, de a vasárnapi fináléban szinte biztosan a góllövőlistát vezető David Villa nélkül lesz kénytelen pályára lépni.

Keresés