2009. január 16. péntek

jan. 16
18:30
Tenisz: Filippo Volandri pozitív doppingtesztet produkált - eltiltották (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) három hónapra eltiltotta Filippo Volandrit, aki 2008-ban pozitív doppingmintát produkált.
jan. 16
18:32
NFL: a Tennessee Titanstől érkezett a Detroit Lions új vezetőedzője (She)
Jim Schwartz lett az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Detroit Lions új vezetőedzője.
jan. 16
18:34
Felkészülési meccs: Torghelle gólt lőtt, mégis Huszti örülhetett (She)
Második felkészülési mérkőzését is megnyerte Huszti Szabolcs csapata, a német élvonalban szereplő Hannover. Az alsó-szászországiak ellenfele ezúttal „magyar együttes” volt, hiszen a másodosztályú Augsburgban játszik Torghelle Sándor és Szabics Imre is.
jan. 16
18:36
Sainz hazaérkezett és talán a Real elnöke lesz (Behaviour)
Hazaérkezett Madridba Carlos Sainz spanyol pilóta, aki toronymagas esélyesként, vezető pozícióból esett ki az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon, miután a csütörtöki szakaszon balesetet szenvedett.
jan. 16
18:48
Dakar 2009: Carlos Sainz hazaérkezett és nagyon csalódott (She)
Hazaérkezett Madridba Carlos Sainz spanyol pilóta, aki toronymagas esélyesként, vezető pozícióból esett ki az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon, miután a csütörtöki szakaszon balesetet szenvedett.
jan. 16
19:06
NB II, Nyugati csoport: Újvárosból Győrbe költözött a DFC (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Dunaújváros FC a felkészülés további szakaszát már Győrben folytatja.
jan. 16
19:08
Síugrás: az osztrák Loitzl nyerte meg a zakopanei vk-versenyt (She)
Wolfgang Loitzl győzelmével ért véget a zakopanei síugró világkupaverseny. A korábban vírusos fertőzéssel küszködő osztrák klasszis a tauplitzi tizedik hely után ismét a Négysánc-sorozaton mutatott formáját hozta az erős széllel és hóeséssel tarkított viadalon, és végül nagy fölénnyel előzte meg honfitársát, Gregor Schlierenzauert.
jan. 16
19:42
Belebukott a hazugságaiba a Real Madrid elnöke, könnyezve mondott le (Infostart)
Ramón Calderón mégis csak tartotta magát csütörtök esti ígéretéhez és lemondott a Real Madrid elnöki posztjáról. Átmenetileg az egyik eddigi elnök-helyettes, Vicente Boluda vezeti majd a klubot.
jan. 16
20:18
Az arabok úgy tudták, Kaká aláírt a Manchester Cityhez (Infostart)
Különös csavarral folytatódik a brazil szupersztár, Kaká átigazolási története. Délután az arabianbusiness.com internetes portál tényként közölte, hogy megszületett a megállapodás az ügyben, 112 millió euróért átszerződik a Milanból a Manchester Cityhez. A lap tudni vélte a játékos majdani fizetését is: 380 ezer euró - hetente!
jan. 16
20:18
Női kosárlabda NB I: a Sopron magabiztosan nyert Szekszárdon (She)
A bajnok MKB-Euroleasing Sopron magabiztosan, 26 pontos különbséggel nyert az Atomerőmű Szekszárd otthonában a női kosárlabda NB I 13. fordulójának mérkőzésén.
jan. 16
20:20
Atlétika: palesztin sportvezető az áldozatok között Gázában (She)
A gázai bombatámadásban vesztette életét Halil al-Dzsaber al-Hasszán, aki a 80-as években a Palesztin Atlétikai Szövetség alelnöke volt, haláláig pedig az országos futsalszövetséget vezette.
jan. 16
20:54
Jégkorong, MOL Liga: mindkét Csíkszereda megnyerte meccsét (She)
A magyar jégkorong-liga pénteki játéknapján a HC Csíkszereda nagy csatában, 6–5-re verte meg a Steua Bucuresti együttesét.
jan. 16
20:56
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: Knoch bronzérmes 1500 méteren (She)
Egy héttel ezelőtt Knoch Viktor ezüstérmet szerzett 1500 méteren a kanadai Sherbrooke-ban megrendezett junior világbajnokságon – pénteken pedig ugyanezen a távon végzett a harmadik helyen a felnőtt Európa-bajnokságon Torinóban.
jan. 16
21:30
Jégkorong, EBEL: három góllal verte meg a Volán az Olimpiját (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság 46. fordulójában az Alba Volán 3–0-ra verte meg az Olimpija Ljubljana együttesét. A gólokat Ocskay Gábor, Artyom Vaszjunyin és Nagy Gergő szerezte.
jan. 16
21:32
Jégkorong, MOL Liga: hazai pályán nyert az Újpest, idegenben a Fradi (She)
Az Újpest jégkorongcsapata hazai pályán 3–1-re győzött az NZ Stars ellen a MOL Ligában. A Dunaújváros szintén hazai körülmények között igázta le a Miskolcot, míg a Ferencváros a Gyergyószentmiklós otthonában győzött.
jan. 16
22:06
Dakar 2009: Palikék célba értek - egyelőre a 25. legjobb idővel (She)
Ötvenhat beérkezett autós után a Palik László, Darázsi Gábor kettős a 25. legjobb idővel teljesítette a Dakar 2009 terepraliverseny 13., La Rioja és Córdoba közötti szakaszát.
jan. 16
22:24
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: továbbjutott a férfiváltó (She)
Továbbjutott a Darázs Péter, Galambos Gábor, Knoch Viktor, Béres Bence összetételű magyar váltó a torinói Európa-bajnokságon. A kvartett a negyeddöntő második futamában léphetett jégre – az orosz, az olasz és a bolgár csapat mellett.
jan. 16
22:26
Férfi kézilabda-vb: Horvátország megnyerte a nyitómeccset (She)
Pénteken este a Horvátország–Dél-Korea nyitómérkőzéssel elkezdődött a 21. férfi kézilabda világbajnokság. Az izgalmas fordulatokban bővelkedő találkozón Horvátország végül 27–26-ra győzött, ám ehhez szinte minden játékosa összes rutinjára szükség volt.
jan. 16
23:00
Női kézilabda BL: nyert a Hypo, és így csoportgyőztes lett (She)
Az osztrák Hypo-NÖ (Németh András együttes 33–22-re legyőzte a spanyol Elda prestigiót, és ezzel megnyerte B-csoportot a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A D-csoportban a Nürnberg 33–30-ra győzte le a Metzet.
jan. 16
23:36
Hollandia: a Heerenveen kétgólos verést mért a Feyenoordra (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az SC Heerenveen 3–1-re legyőzte a szebb napokat látott Feyenoordot.

Keresés