2009. január 29. csütörtök

jan. 29
18:09
Formula-1: a Honda hallgat a kormánytól érkező segélycsomagról (She)
A Guardian értesülései szerint a Formula–1-ből távozását december elején bejelentő Honda istálló mégis megmenekülhet, miután a csapat vezetői állítólag a brit kormánnyal tárgyaltak egy 2.3 milliárd font értékű segélycsomagról.
jan. 29
18:27
Formula-1: a Honda hallgat a kormánytól érkező segélycsomagról (She)
A Guardian értesülései szerint a Formula–1-ből távozását december elején bejelentő Honda-istálló mégis megmenekülhet, miután a csapat vezetői állítólag a brit kormánnyal tárgyaltak egy 2.3 milliárd font értékű segélycsomagról.
jan. 29
18:45
A Wembley-ben lesz a BL-döntő (Infostart)
A londoni Wembley Stadionban rendezik a Bajnokok Ligája 2011-es döntőjét, míg a 2012-es fináléjának a müncheni Allianz Arena ad otthont - öntött az Európai Labdarúgó Szövetség.
jan. 29
18:45
Férfi kézilabda-vb: a német kapitány elégedett az ötödik hellyel (She)
A német férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedett a világbajnoki szerepléssel, az ötödik hellyel, amelyet magyar válogatott feletti háromgólos győzelemmel vívott ki csütörtökön az együttes. Ezt hangsúlyozta közvetlenül a zágrábi mérkőzés után elhangzott televíziós nyilatkozatában Heiner Brand, aki rendkívül elismerő szavakkal szólt a csapat teljesítményéről. Brand úgy vélte, a…
jan. 29
18:47
Női röplabda NB I: nyíregyházi győzelem született Kaposváron (She)
A Nyíregyháza négy játszmában nyert Kaposváron a női röplabda NB I Kiemelt csoportjának csütörtöki játéknapján.
jan. 29
18:49
Bolton: szánalmasnak nevezte a csapat szurkolóit a menedzser (She)
Szánalmasnak nevezte saját csapatának szurkolóit Gary Megson, a Bolton Wanderers menedzsere, aki hosszú ideje haragban van a drukkerek egy részével.
jan. 29
19:03
Női röplabda NB I: nyíregyházi győzelem Kaposváron (She)
A Nyíregyháza négy játszmában nyert Kaposváron a női röplabda NB I Kiemelt csoportjának csütörtöki játéknapján.
jan. 29
19:05
Bolton: a menedzser szánalmasnak nevezte a csapat szurkolóit (She)
Szánalmasnak nevezte csapata szurkolóit Gary Megson, a Bolton Wanderers menedzsere, aki hosszú ideje haragban van a drukkerek egy részével.
jan. 29
19:07
Bundesliga 2.: a TuS Koblenzben folytatja Stieber Zoltán (She)
A német másodosztályú TuS Koblenzben folytatja pályafutását Stieber Zoltán, az Aston Villa tartalékcsapatának labdarúgója.
jan. 29
19:09
Dánia: Martin Laursen lemondta a válogatottságot (She)
Az Aston Villa dán csapatkapitánya nem szerepel többet a labdarúgó-válogatottban.
jan. 29
19:21
Dánia: Martin Laursen lemondta a válogatottságot (She)
Az Aston Villa dán csapatkapitánya nem szerepel többé a válogatottban.
jan. 29
19:23
Férfi kézilabda-vb: Svédország szerezte meg a hetedik helyet (She)
Svédország 37–29-re legyőzte Szerbiát a férfi kézilabda-világbajnokság 7. helyéért rendezett helyosztón.
jan. 29
19:25
Újpest: Üveges Szabolcs fél évig a Parmánál szerepel (She)
Üveges Szabolcs, az Újpest 17 éves játékosa fél évig az olasz AC Parmánál szerepel kölcsönben.
jan. 29
19:39
Újpest: Üveges Szabolcs fél évig a Parmánál szerepel (She)
Üveges Szabolcs, az Újpest 17 éves játékosa fél évig az olasz másodosztályú AC Parmánál szerepel kölcsönben – olvasható az ujpestfc.hu-n.
jan. 29
19:41
MLSZ: elnökké választották George F. Hemingway-t az elnökségi ülésen (She)
A szakmai programok megvalósításának biztosítása volt az elsődleges szempont a Magyar Labdarúgó-szövetség idei, 2.5 milliárdos költségvetésének elkészítésekor, amelyről az azt elfogadó csütörtöki elnökségi ülésen Sebes József, az MLSZ felügyelő bizottságának elnöke azt mondta: ez az első olyan büdzsé a szervezet életében, amely struktúrájában tökéletesen áttekinthető.
jan. 29
19:43
ZTE: kanadai válogatott játékost tesztel Csank János (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatánál próbajátékon szerepel a kanadai David Simpson. Az 1983-ban született játékos 2008 júliusa óta a Dunaújvárosi FC igazolt labdarúgója – olvasható a zalai klub hivatalos honlapján.
jan. 29
19:57
MLSZ: Hemingway a tulajdonosi bizottság előkészítő elnöke (She)
A szakmai programok megvalósításának biztosítása volt az elsődleges szempont a Magyar Labdarúgó-szövetség idei, 2.5 milliárdos költségvetésének elkészítésekor, amelyről az azt elfogadó csütörtöki elnökségi ülésen Sebes József, az MLSZ felügyelőbizottságának elnöke azt mondta: ez az első olyan büdzsé a szervezet életében, amely struktúrájában tökéletesen áttekinthető.
jan. 29
19:59
Felkészülés: kikapott a Fehérvár a Lokomotiva Zagrebtől (She)
A Horvátországban edzőtáborozó FC Fehérvár élvonalbeli labdarúgócsapata, az FC Fehérvár 2–0-s vereséget szenvedett a zágrábi Lokomotivától. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a játékidő vége előtt öt perccel a Fehérvár tizenegyest kapott, de Horváth Gábor elhibázta.
jan. 29
20:15
DVTK: egy hónapos kényszerpihenő vár a légiósra (She)
Gohér Gergő lábujjtörése és Florin Pelecaci combsérülése után újabb Diósgyőr-játékos bővíti a maródiak listáját Miskolcon, Drasko Vojinovics ugyanis részleges bokaszalag-szakadást szenvedett – olvasható a DVTK hivatalos honlapján.
jan. 29
20:17
Győri ETO: hosszútávú szerződést köthetnek a litván válogatottal (She)
Csütörtök délután sikeres orvosi vizsgálaton esett át Linas Pilibaitis Győrben, és amennyiben a pénteki fizikai felmérésen is megfelel, akkor három és féléves szerződést kínálhat neki az ETO labdarúgócsapatához - olvasható a Rába-parti klub hivatalos honlapján.
jan. 29
20:33
Győri ETO: hosszú távú szerződést köthetnek a litván válogatottal (She)
Csütörtök délután sikeres orvosi vizsgálaton esett át Linas Pilibaitis Győrben, és ha a pénteki fizikai felmérésen is megfelel, három és fél éves szerződést kínálhat neki az ETO labdarúgócsapata – olvasható a Rába-parti klub hivatalos honlapján.
jan. 29
20:35
NFL: megkerültek a New York Giants ellopott Super Bowl-gyűrűi (She)
A rendőrség megtalálta a New York Giants csapatához tartozó a Super Bowl győzeleméért járó 27 darab gyűrűt, amelyet még tavaly júniusban loptak el egy massachusettsi ékszerésztől. A 170 ezer dollár értékű ékszerekre banki széfben találtak rá, amelyet a 22 éves Kristen Sullivan bérelt.
jan. 29
20:51
Könnyes Kercsó-búcsú Zalaegerszegen (Infostart)
Zokogó szülők és gyerekek között tartotta meg utolsó edzését csütörtökön Kercsó Árpád a Zalai Titánok jégkorongcsapatánál. A kiváló szakember megelégelte a kilátástalan helyzetet és távozik Zalaegerszegről.
jan. 29
20:51
Wales: Ian Rush fia, Jonathan profi szerződést kapott a Druidáknál (She)
A walesi csatárklasszis, Ian Rush fia, Jonathan készen áll édesapja nyomába lépni, hiszen profi szerződést kapott a walesi élvonalban szereplő Newi Cefn Druids csapatától.
jan. 29
21:45
Jégkorong: háromgólos vereséget szenvedett az Alba Volán (She)
A Klagenfurtban vendégeskedő Alba Volán 4–1-re kikapott a KAC-tól, ám miután a legnagyobb rivális Olimpia Ljubljana is vereséget szenvedett, így a fehérváriak megőrizték a kilencedik helyüket. A KAC ezzel megnyerte az EBEL alapszakaszát.
jan. 29
21:47
Férfi kézilabda-vb: Norvégiáé a kilencedik hely a vébén (She)
Norvégia 18–14-es félidő után 34–27-re legyőzte Szlovákiát a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság kilencedik helyéért rendezett mérkőzésen.
jan. 29
22:21
Király-kupa: 90. percben lőtt góllal jutott tovább a Sevilla (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Sevilla 2–1-re győzött, így idegenben lőtt góllal továbbjutott a legjobb négy közé.
jan. 29
23:33
Király-kupa: izgalmas utolsó 20 perc után jutott tovább a Barcelona (She)
A Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Barcelona 3–2-re legyőzte az Espanyolt, így bejutott az elődöntőbe. A legjobb négy között a Mallorca lesz a katalán csapat ellenfele.

Keresés