2009. január 31. szombat

jan. 31
20:21
Férfi kosárlabda NB I: a Falco idegenben verte meg a Kaposvárt (She)
Az Uniqa férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában a Falco 93–89-re győzött a Kaposvár otthonában.
jan. 31
20:23
Férfi kosárlabda NB I: győzött a Sopron, az Albacomp és a Paks (She)
Az Uniqa férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában a Sopron hazai pályán 98–75-re megverte a Körmendet. Az Albacomp idegenben aratott tizenegypontos győzelmet a Nyíregyháza ellen, az Atomerőmű pedig hazai környezetben magabiztosan nyert a Szolnok ellen.
jan. 31
20:33
Férfi vízilabda ob I: hazai pályán győzött a Domino Honvéd (She)
Férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában a Domino Honvéd 13–5-re győzött a Szentes ellen.
jan. 31
20:35
Serie A: döntetlent játszott a Napoli az Udinese ellen (She)
A Napoli 2–2-es döntetlent játszott az Udinese együttesével az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában.
jan. 31
20:37
Premier League: Ronaldo döntötte el az MU Everton elleni meccsét (She)
Az angol bajnokság 24. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén a bajnoki címvédő Manchester United 1–0-ra győzött az Everton ellen. A találkozó egyetlen gólját Cristiano Ronaldo szerezte tizenegyesből az első félidő hajrájában. Az újabb sikerrel az MU előnye öt pontra nőtt a holnap pályára lépő Liverpool, Chelsea kettős előtt.
jan. 31
20:51
Női kézilabda NB I: Mátéfi győztesen tért vissza Dunaújvárosba (She)
A női kézilabda bajnokság 16. fordulójában a Békéscsaba hét góllal győzte le a Dunaferr együttesét. Mátéfi Eszter, a Dunaferr BL és Szuperkupa győztes csapatának oszlopa remekül felkészítette csapatát az újvárosi csatára, játékosai pedig lelkesen hajtották végre a kieszelt taktikát. A vendégek az ellenállhatatlan lövő Glusica Leposava vezérletével végig vezetve, magabiztosan győztek, visszavágva…
jan. 31
20:53
Videó: nézze meg C. Ronaldo Everton elleni győztes gólját! (She)
A Premier League 24. fordulójában a Manchester United 1–0-ra győzött az Everton ellen Cristiano Ronaldo 11-es góljával, amelyet most meg is mutatunk videón!
jan. 31
20:55
Hannover: Huszti a Hamburgban folytathatja pályafutását (She)
Német sajtóinformációk szerint Huszti Szabolcs, a Bundesligában szereplő Hannover magyar válogatott középpályása várhatóan még a téli átigazolási szezonban elhagyja jelenlegi csapatát, és a Hamburg együttesében folytatja pályafutását.
jan. 31
20:57
Egy büntető döntött Manchesterben (Metropol)
A címvédő és listavezető Manchester United Cristiano Ronaldo 11-es góljával legyőzte a vendég, s kilenc meccs óta veretlen Evertont az angol labdarúgó Premier League 24. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 31
21:09
Hannover: Huszti a Hamburgban folytathatja pályafutását (She)
Német sajtóinformációk szerint Huszti Szabolcs, a Bundesligában szereplő Hannover magyar válogatott középpályása várhatóan még a téli átigazolási szezonban elhagyja jelenlegi csapatát, és a Hamburg együttesében folytatja pályafutását.
jan. 31
21:11
Női kézilabda NB I: a Vásárhely otthon nyert a Pécs ellen (She)
A női kézilabda bajnokság 16. fordulójában a Hódmezővásárhely csapata hazai pályán 41–23-ra nyert a pécsi együttes ellen.
jan. 31
21:45
Ligue 1: nyert a PSG, három helyet előzött a párizsi csapat (She)
A Paris Saint-German hazai pályán 2–0-ra verte meg a Caent a francia labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombat esti mérkőzésén, ezzel három helyet ugorva a tabellla harmadik helyére küzdötték magukat.
jan. 31
21:47
Videó: nézze meg Quagliarella gyönyörű kapáslövését! (She)
A Serie A 22. fordulójában a Napoli 2–2-s döntetlent játszott az Udinesével. A találkozón már 2–0-ra is vezettek a hazaiak, ám az Udinese még az első félidőben egyenlíteni tudott. Az első félidő utolsó percében Fabio Quagliarella gyönyörű gólt szerzett kapáslövésből (1:23-nál látható a videón), amely végül 1 pontot ért csapatának.
jan. 31
22:03
Ferencváros: angol csatár csatlakozott a csapat keretéhez (She)
A 100% Fradi információi szerint egy 21 éves angol csatár, Jordan Robertson csatlakozott a Ferencváros Máltán készülő keretéhez. Azóta kiderült: a játékos alá is írt a zöld-fehérekhez.
jan. 31
22:05
Eredivisie: döntetlent játszott a Breda, Fehér végig pályán volt (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Fehér Csabával felálló NAC Breda csapata 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Volendam együttesével. Fehér végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 31
22:21
Belgium: Juhász Roland gólja kellett az Anderlecht győzelméhez (She)
A belga labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában az Anderlecht 3–1-es győzelmet aratott a Kortrijk otthonában. 1–1 után csapata második, azaz mindent eldöntő találatot Juhász Roland szerezte a találkozó 62. percében.
jan. 31
22:23
Primera División: sok helyzet, szép gólok - nyert a Bilbao (She)
A Primera División 21. fordulójának nyitó mérkőzésén az Athletic Bilbao hazai pályán 3–2-re verte meg a Málagát. Hiába vezetett kétszer is a vendég csapat, a Bilbao mindkétszer egyenlíteni tudott, 86. percben szerzett góljukkal pedig a három pontot is otthon tartották.
jan. 31
22:39
Női vízilabda BEK: továbbra is százszázalékos a Domino Honvéd (She)
A magyar bajnok Domino Honvéd a holland Het Ravijn Nijverdal csapatát idegenben győzte le négy góllal, ezzel a gárda továbbra is százszázalékos a legrangosabb európai kupasorozatban. A szombat esti győzelméve a Honvéd jelentős lépést tett a négy közé jutásért, a visszavágót egy hét múlva a Kőér utcában rendezik.
jan. 31
22:41
Olaszország: ismét kikapott az Intertől egyre távolabb kerülő Juve (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójában a Juventus újabb kínos vereséget szenvedett. A „zebrák” vesztét ezúttal a Cagliari okozta, amely 3–2-re győzött a torinóiak otthonában.
jan. 31
22:57
Serie A: ismét kikapott az Intertől egyre távolabb kerülő Juve (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 22. fordulójában a Juventus újabb kínos vereséget szenvedett. A „zebrák” vesztét ezúttal a Cagliari okozta, amely 3–2-re győzött a torinóiak otthonában.
jan. 31
22:59
Videó: nézze meg a Cagliari győzelmét a Juventus ellen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Juventus a héten másodszor is vereséget szenvedett, ezúttal hazai pályán kapott ki a Cagliaritól 3–2-re. Tekintse meg a találkozó góljait videón!
jan. 31
23:15
Jégkorong, MOL Liga: előnybe került a HC a fináléban (She)
Előnyben került a HC Csíkszereda az SC Csíkszereda ellen a jégkorong MOL Liga döntőjében, miután az első találkozót 5–2-re megnyerte.
jan. 31
23:33
Északi összetett: Magnus Moan nyerte a szombati versenyt (She)
Magnus Moan sikerével zárult a Chaux-Neuve-i világkupaverseny. Az összetettben Anssi Koivuranta vezet Moan előtt.
jan. 31
23:35
Sífutás: Renato Pasini nyert a férfiaknál, Pirjo Muranen a nőknél (She)
Renato Pasini nyert a férfiaknál, Pirjo Muranen a nőknél a ribinszki sífutó világkupaversenyen.
jan. 31
23:51
Eredivisie: a Heerenveen idegenben győzött az Ajax ellen (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában az Ajax meglepetésre hazai környezetben kapott ki 1–0-ra a Heerenveentől. A mindent eldöntő találatot Danijel Pranjic szerezte a találkozó 58. percében.

Keresés