2010. január 23. szombat

jan. 23
20:08
Férfi kézilabda Eb: pontveszteség nélkül elsők az oroszokat verő horvátok (She)
Az Ausztriában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon az A-csoport harmadik fordulójában a horvátok két góllal legyőzték Oroszországot, így előbbiek veretlenül végeztek a kvartett élén.
jan. 23
20:10
Női kézilabda NB I: az FTC döntetlent játszott Veszprémben (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 14. fordulójában a Ferencváros döntetlent játszott az újonc Veszprém otthonában. Nyert a Kiskunhalas, a Siófok kikapott Hódmezővásárhelyen, a Vác a papírformának megfelelően könnyed győzelmet aratott hazai környezetben a Fehérvár ellen.
jan. 23
20:12
Ciprus: győztes mérkőzésen mutatkozott be Leandro az Omoniában (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában Leandro csapata, az Omonia Nicosia 3–1-re diadalmaskodott Nagy Zoltán együttesének, az Anorthoszisznak otthonában. A magyar légiós a 83. percben, csereként lépett pályára.
jan. 23
20:24
Serie A: a Parma idegenben hárommal kapott ki a Cataniától (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitó mérkőzésen a kiesőjelölt Catania hazai környezetben három góllal győzött a szebb napokat látott Parma ellen. A 15. percben eredményes Mascara a 23. percben büntetőt hibázott, a hazaiak győzelmüket a második felvonás közepén hét perc alatt biztosították be.
jan. 23
20:26
Videó: Rooney négy góljától még az asszisztens is hanyatt esett (She)
A Manchester United 4–0-ra legyőzte a Hull Cityt az angol bajnokság szombati mérkőzésén. A „vörös ördögök” mind a négy gólját a remekül játszó Wayne Rooney szerezte. Videóinkon nem csak a gólokat, de azt is megtekinthetik, miként esett hanyatt a mérkőzésen a játékvezető-asszisztens!
jan. 23
20:28
Férfi vízilabda ob I: a Szeged és az Eger is idegenben nyert (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 12. fordulójában a Szeged idegenben nyert 17–9-re a Szentes ellen. Az Eger elsősorban az utolsó negyedben mutatott fantasztikus játékának köszönhetően öt góllal verte meg a Pécs együttesét.
jan. 23
20:30
FA-kupa: a 96. percben harcolta ki a Leeds a Tottenham ellen a döntetlent (She)
Az FA-kupa 4. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Premier League-ben szereplő Tottenham hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a harmadik ligás Leeds ellen.
jan. 23
20:32
Férfi kosárlabda NB I: megszorította a címvédőt a Debrecen (She)
A férfi kosárlabda NB I 15. fordulójában a címvédő Atomerőmű SE hazai pályán 79–73-ra győzte le a Debreceni Egyetemet.
jan. 23
20:42
Jégkorong, Mol Liga: kikapott a Dab, döntőben a Vasas Bp. Stars (She)
A jégkorong Mol Liga második elődöntőjében óriási meglepetésre az esélytelenebb, az alapszakaszban csupán negyedik helyen végző Vasas Bp. Stars legyőzte a négyes döntő házigazdáját, az alapszakaszt fölényesen megnyerő Dab.Doclert. A vasárnapi fináléban a Stars ellenfele az Újpest lesz, a dunaújvárosiak az SC Csíkszereda elleni bronzmeccsen kárpótolhatják magukat.
jan. 23
20:44
Futsal Eb: Csehország-Magyarország - élőben az NSO-n! (She)
A hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság A-csoportjában a magyar válogatott Csehország ellen harcolhatja ki a negyeddöntőbe jutást. A mieinknek ehhez már egy döntetlen is elég lenne. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 23
20:45
Újpest-Vasas döntő lesz a MOL Ligában (Metropol)
Az Újpest után a Vasas jutott másodikként a vasárnapi fináléba a magyar-román közös jégkorong-bajnokság, a MOL Liga Dunaújvárosban zajló négyesdöntőjében, miután szombaton egy góllal legyőzte az ebben az idényben eddig otthon százszázalékos hazai együttest.
jan. 23
20:46
Bundesliga: a Dortmund Valdez góljával legyőzte a Hamburgot (She)
A Borussia Dortmund Nelson Valdez 36. percben szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Hamburgot a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Győzelmével Jürgen Klopp együttese a negyedik helyre jött fel a tabellán, és mindössze három pontra van lemaradva a jelenleg listavezető Bayern Münchentől. Hajnal Tamás, a Borussia sérülésből felépülő középpályását már nevezték a mérkőzésre, ám nem lépett…
jan. 23
21:00
Serie A: Juventus-Roma mérkőzés élőben itt, az NSO-n! (She)
Kezdetét vette az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának második szombati mérkőzése, a Juventus–AS Roma találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
jan. 23
21:02
Futsal Eb: a Real korábbi sztárja szerint a mieink messzire juthatnak (She)
Christian Karembeu, a francia labdarúgó válogatott korábbi világ- és Európa-bajnok játékosa az UEFA hivatalos nagyköveteként tartózkodik Magyarországon, és élőben tekinti meg a Magyarország–Csehország futsal Európa-bajnoki mérkőzést a budapesti Papp László Sportarénában.
jan. 23
21:04
Női kosárlabda NB I: 127 pontot dobott a Sopron a Ceglédnek (She)
Könnyed győzelmet aratott a Sopron a női kosárlabda-bajnokság élvonalának szombati játéknapján. Az MKB az eddig még veretlen Ceglédet verte meg 127–42-re.
jan. 23
21:06
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: döntőbe jutott a magyar női váltó (She)
Bejutott a vasárnap esti döntőbe a címvédő magyar női váltó a németországi Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati versenynapján.
jan. 23
21:18
Férfi vízilabda ob I: a Vasas tíz góllal nyert az OSC ellen Szentendrén (She)
A vízilabda-bajnokság 12. fordulójában a bajnok Vasas sima, 14–4-s győzelmet aratott az OSC ellen Szentendrén.
jan. 23
21:54
Real Madrid: Van Nistelrooy a Hamburgban folytatja pályafutását (She)
A Hamburgban folytatja pályafutását Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid támadója. A holland játékos másfél éves szerződést kötött a német klubbal.
jan. 23
22:12
Primera División: újabb könnyed sikert aratott a Barcelona (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában újabb skalpot gyűjtött be a sorozatban címvédő FC Barcelona, amely ezúttal a Valladolid vendégeként aratott gólos győzelmet.
jan. 23
22:30
Videó: a Barcelona három gólja a Valladolidnak (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában ezúttal a Valladolid vendégeként aratott fölényes, 3–0-s győzelmet a Barcelona. A mérkőzés góljait megtekintheti az alábbi videókon!
jan. 23
22:32
Férfi kézilabda Eb: Izland csoportgyőztesként jutott tovább (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság A-csoportjában Norvégia 31–29-re legyőzte Ukrajnát, s ezzel csoportmásodikként továbbjutott a középdöntőbe. A B-csoportban Dánia elleni győzelmével Izland a kvartett élén ment tovább.
jan. 23
22:48
Futsal Eb: Azért fáj a vereség, mert jobbak voltunk - Dróth Zoltán (She)
A magyar futsalválogatott hiába vezetett négy góllal az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában a csehek ellen, a negyeddöntőbe jutásról döntő budapesti ütközetet ellenfelünk nyerte meg 6-5-re. A mérkőzésen két gólt szerző Dróth Zoltán szerint azért is különösen fájó a vereség, mert úgy érzi, jobban játszottak, mint legyőzőik.
jan. 23
22:50
Serie A: a 93. percben szerzett góllal nyert a Roma a Juve ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati rangadóján, az AS Roma 2–1-re győzött a Juventus otthonában. Alessandro Del Piero góljával még a „zebrák” vezettek, ám Francesco Totti tizenegyesével egyenlítettek a „farkasok, majd a 93. percben John Arne Riise fejesével a győzelmet is megszerezték. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Gianluigi Buffon a 83. percben utolsó emberként…
jan. 23
23:24
Futsal Eb: Nem tudjuk felvenni a versenyt a profikkal - Lódi Tamás (She)
A magyar futsalválogatott hiába vezetett négy góllal az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában a csehek ellen, a negyeddöntőbe jutásról döntő budapesti ütközetet ellenfelünk nyerte meg 6-5-re. A nagyon csalódott Lódi Tamás sajnálja, hogy nem tudtak válaszolni az őket ért negatív kritikákra.
jan. 23
23:42
Belgium: a korábbi debreceni csatár csapata vereséget szenvedett (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Roeselare nyerte meg a Lokeren elleni kiesési helyosztót: a vendégek 4–1-re győztek.
jan. 23
23:44
Eredivisie: Fehér és Bodor is végigjátszotta csapata meccsét (She)
A Waalwijk otthonában aratott 1–0-s győzelmet a NAC Breda a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Santiago Leonardo szerezte.

Keresés