2010. március 24. szerda

márc. 24
21:54
Ausztria: Pusztai Olivérrel a csapatban kapott ki az Austria Kärnten (She)
Idegenben szenvedett vereséget az Austria Kärnten az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában. A Pusztai Olivért kezdőként a 85. percig foglalkoztató csapat 2–1-re kapott ki Wiener Neustadttól.
márc. 24
22:12
Eredmények: a Pana és a Fener is kétgólos előnyt szerzett a kupában (She)
A Panathinaikosz hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a Jannina ellen a labdarúgó Görög Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
márc. 24
22:14
Jégkorong: Ted Sator kihirdette a vb-re készülő 36 fős hokis keretet (She)
Szerdán kihirdette 36 fős keretét Ted Sator, az áprilisi divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott amerikai szövetségi kapitánya.
márc. 24
22:16
Primera División: a Barcelona két góllal megverte Vadóczékat (She)
Bár jól kezdett az Osasuna a Camp Nouban, a Barcelona Zlatan Ibrahimovic és Bojan Krkic góljával 2–0-ra megverte Vadócz Krisztián csapatát a spanyol bajnokság 28. fordulójában.
márc. 24
22:48
Videó: íme Vadócz helyzete, valamint Ibrahimovic és Krkic gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Barcelona Zlatan Ibrahimovic és Bojan Krkic góljával 2–0-ra megverte Vadócz Krisztián csapatát a spanyol bajnokság 28. fordulójában. Az alábbi videón megnézheti a mérkőzés találatait, valamint a magyar középpályás gólszerzési lehetőségét.
márc. 24
23:06
Műkorcsolya-vb: kínai aranyérem született párosban (She)
A Vancouverben olimpiai ezüstérmes, kínai Pang Csing, Tung Csien kettős nyerte a párosok versenyét a torinói műkorcsolya és jégtánc világbajnokságon.
márc. 24
23:08
Serie A: az Inter és a Roma győzni tudott, a Milan kikapott (She)
Növelte előnyét a listavezető Inter a Serie A 30. fordulójában, ugyanis hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Livornót, az őt üldöző Milan viszont 1–0-ra kikapott Parmában. A piros-feketéket ráadásul pontszámban beérte a Roma, amely 2–0-ra diadalmaskodott Bolognában. A Bari Koman Vladimir nélkül verte meg a Sampdoriát.
márc. 24
23:10
Championship: Gyepes Gáborék döntetlent játszottak hazai pályán (She)
Gyepes Gáborral a soraiban játszott 1–1-es döntetlent hazai pályán a Cardiff City a Sheffield Uniteddel a Championship szerda esti fordulójában.
márc. 24
23:12
Premier League: James hibája indította el a Chelsea-lavinát (She)
Könnyed győzelmet aratott a Chelsea az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Portsmouth ellen. Az idegenben 5–0-ra nyerő „kékeknél" Didier Drogba és Florent Malouda is duplázott.
márc. 24
23:14
FA-kupa: a Tottenham búcsúztatta a Gera Zoltánnal felálló Fulhamet (She)
A Tottenham jutott tovább az angol FA-kupa negyeddöntőjéből, miután az újrajátszott mérkőzésen 3–1-re verte meg a Fulhamet.
márc. 24
23:24
Videó: James luftot rúgott, Drogbának csak az üres kapuba kellett lőnie (She)
Nem állt a helyzet magaslatán a Portsmouth védelme a Chelsea ellen. A mérkőzés első góljánál a védők ügyetlenkedtek, majd a kapus, David James luftot rúgott, így Didier Drogbának nem volt nehéz az üresen maradt kapuba betalálnia. A Premier League 29. fordulójában rendezett találkozón végül 5–0-ra nyert a Chelsea a Portsmouth otthonában.
márc. 24
23:24
Ted Sator kihirdette a vb-re készülő hokis keretet (Metropol)
Szerdán kihirdette 36 fős keretét Ted Sator, az áprilisi divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott amerikai szövetségi kapitánya.
márc. 24
23:26
Német Kupa: Robben góljával bejutott a döntőbe a Bayern München (She)
A Bayern München gól nélküli rendes játékidőt követően Arjen Robben ráadásban szerzett találatával 1–0-ra megverte a Schalkét a Német Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba, ahol a Werder Bremennel találkozik.
márc. 24
23:26
Vadóczék kikaptak Barcelonában (Metropol)
A címvédő FC Barcelona kétgólos győzelmet aratott a Vadócz Krisztiánnal felálló, vendég Osasuna felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján, s így átvette a vezetést a csütörtökön pályára lépő Real Madridtól.
márc. 24
23:28
Francia Kupa: a Saint-Étienne-t megverő Lens is elődöntős (She)
A Lens jutott be utolsóként az elődöntőbe a labdarúgó Francia Kupában, miután hazai pályán 3–1-re nyert a Saint-Étienne ellen.
márc. 24
23:28
FA Kupa: Geráék nem jutottak be az elődöntőbe (Metropol)
A félidőben még 1-0-ra vezetett, végül azonban kétgólos vereséget szenvedett Gera Zoltán csapata, a Fulham, amely így nem jutott be az elődöntőbe a labdarúgó angol FA Kupában.
márc. 24
23:30
Nyert az Inter, kikapott a Milan (Metropol)
Az éllovas Internazionale magabiztosan győzött hazai pályán a sereghajtó Livorno ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szerdai játéknapján.
márc. 24
23:42
Skócia: égtek a nagyok - négyet kapott a Celtic, kiesett a kupából a Rangers (She)
Rossz napot zárt a két skót élcsapat: a Celtic nagy verést kapott a bajnokságban (4–0) a tizedik helyen álló St. Mirrentől, míg a Rangers kiesett a Skót Kupa negyeddöntőjében a Dundee United ellen újrajátszott meccsen.
márc. 24
23:44
Videó: nézze meg Robben Schalke elleni, továbbjutást érő gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München gól nélküli rendes játékidőt követően Arjen Robben ráadásban szerzett találatával 1–0-ra megverte a Schalkét a Német Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba. Most megmutatjuk a mindent eldöntő gólt videón!
márc. 24
23:46
Holland Kupa: a Feyenoord legyőzte a Twentét, és bejutott a döntőbe (She)
Bár a Twente szerzett vezetést, a Feyenoord Giovanni van Bronckhorst és Roy Makaay góljával 2–1-re győzött a Holland Kupa elődöntőjében, és bejutott a fináléba.

Keresés