2010. március 25. csütörtök

márc. 25
13:30
Valencia: Villa kórházban töltötte az éjszakát, kihagyja a Zaragoza-meccset (She)
A Valencia spanyol válogatott csatára, David Villa kórházban töltötte az éjszakát azt követően, hogy tegnap este győztes gólt szerzett a Málaga elleni bajnoki mérkőzésen.
márc. 25
13:30
Platini újra jelölteti magát UEFA-elnöknek (Metropol)
Amint azt már a múlt héten a L'Equipe című francia sportlap megszellőztette, ismét jelölteti magát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki posztjára Michel Platini.
márc. 25
13:32
Brazília: a Flamengo szívesen hazacsábítaná Ronaldinhót (She)
A milánói sportlap, a mértékadó La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a brazil Flamengo a nyáron ajánlatot tesz a Milannak aranylabdás labdarúgója, Ronaldinho szerződtetésére.
márc. 25
13:34
Jégkorong: Kangyal segítőként tér vissza a válogatottba (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, szerdán kihirdette 36 fős keretét Ted Sator, az áprilisi divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott amerikai szövetségi kapitánya. A listán Kangyal Balázs neve is szerepel, ám a nyáron 41. születésnapját ünneplő jégkorongozó igazából nem játékosként, hanem segítőként tér vissza a válogatotthoz.
márc. 25
13:48
Platini újra jelölteti magát UEFA-elnöknek (Infostart)
Ismét jelölteti magát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki posztjára Michel Platini. A játékosként 1984-ben Európa-bajnok francia sportvezető a szervezet tel-avivi kongresszusán, csütörtökön jelentette be a folytatásra vonatkozó tervét.
márc. 25
13:48
Hátul kullog a Mercedes (Behaviour)
A visszatért hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher szerint csapata, a Mercedes GP nagy lemaradásban van a Red Bullhoz és a Ferrarihoz képest.
márc. 25
14:06
Sevilla: Aragonésszel nem sikerült megegyezni, más lesz a vezetőedző (She)
Nem tudtak megegyezni egymással a felek, így nem Luis Aragonés lesz a Sevilla vezetőedzője. Az andalúziai klub vezetősége a keddi, Xerez elleni 1–1-es döntetlen után menesztette az addigi szakvezetőt, Manolo Jiménezt.
márc. 25
14:08
Hertha BSC: ötvenezer euró büntetést róttak ki a klubra (She)
A Német Labdarúgó-szövetség döntése értelmében – a Nürnberg elleni bajnoki meccsen történt botrány miatt – a Herthának ötvenezer euró büntetést kell fizetnie, és a VfB Stuttgart elleni mérkőzésre csak huszonötezer szurkolót engedhet be a stadionba.
márc. 25
14:10
Videó: paprika spray-vel fújták le a rendőrök a játékosokat Brazíliában (She)
Újabb „érdekes" jelenet játszódott le Brazíliában: ezúttal a Genus és a Moto Clube közötti Rondonia állam bajnokságában rendezett hét eleji mérkőzésen avatkoztak közbe a rendőrök, miután egy kiállítás miatt botrány tört ki a pályán. A pályára érkező rendfenntartók paprika spray-t is bevettek a játékosok ellen. Nézze meg az esetet videón!
márc. 25
14:24
Videó: paprikaspray-vel fújták le a rendőrök a játékosokat Brazíliában (She)
Újabb „érdekes" jelenet játszódott le Brazíliában: ezúttal a Genus és a Moto Clube közötti, Rondonia állam bajnokságában rendezett hét eleji mérkőzésen avatkoztak közbe a rendőrök, miután egy kiállítás miatt botrány tört ki a pályán. A pályára érkező rendfenntartók paprikaspray-t is bevettek a játékosok ellen. Nézze meg az esetet videón!
márc. 25
14:24
Beckham a VB megnyitón? (Metropol)
A nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság szervezői rá akarják venni David Beckhamet, hogy vállaljon szerepet a nyitóünnepségen.
márc. 25
14:24
Platini újra jelölteti magát UEFA-elnöknek (Behaviour)
Michel Platini megerősítette, hogy ismét jelölteti magát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki posztjára.
márc. 25
14:42
Póker: Tóth Richárd még versenyben van a 110 milliós fődíjért (She)
Az EPT Snowfest harmadik napján Tóth Richárd bejutott a fizetős helyekre, és csütörtökön folytathatja a játékot.
márc. 25
14:44
Vitorlázás: már több mint 50 csapat nevezett a hazai Dragon Eb-re (She)
Tizenöt országból már több mint ötven hajó jelentkezett az idei vitorlás évad legrangosabb hazai versenyére, a Balatonkenesén sorra kerülő Dragon Európa-bajnokságra.
márc. 25
14:46
Felkészülés: a vb után a spanyolok Argentínába látogatnak (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség szóvivője szerint a spanyol labdarúgó-válogatott a nyári világbajnokság után felkészülési mérkőzésen megmérkőzik Argentínával és Mexikóval, méghozzá idegenben.
márc. 25
15:00
Vb 2010: Beckham szerepet vállalhat a megnyitón (She)
David Beckham sérülése miatt nem játszhat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, de a torna szervezői szeretnék, ha a megnyitón szerepet vállalna.
márc. 25
15:18
Ferencváros: júniusban István, a király az Üllői úti stadionban (She)
Ma ünnepélyes keretek között került sor az FTC Labdarúgó Zrt., képviseletében Berki Krisztián vezérigazgató és a Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata, képviseletében Dr. Gegesy Ferenc polgármester között született együttműködés aláírására.
márc. 25
15:18
Abramovics felhozhatja az orosz focit (Behaviour)
A multimilliárdos Roman Abramovics lehet a vezetője annak a bizottságnak, amely az elszalasztott világbajnoki kvalifikáció után az orosz futball feljavítására hivatott.
márc. 25
15:20
Videó: Drogba táncba vitte ellenfelét Portsmouth-ban (She)
A Portsmouth–Chelsea mérkőzésen (0–5) Didier Drogba megint nem bírt magával, de ezúttal a piros lapot megúszta. Táncba hívta ellenben a hazaiak védőjét, Hermann Hreidarssont, aki nem volt vevő a csatár tréfájára. Nézze meg a komikus jelenetet videón!
márc. 25
15:22
MU: Ferguson reméli, hogy Hargreaves a hajrában visszatérhet (She)
Owen Hargreaves, a Manchester United hosszú ideje sérült angol válogatott középpályása elkezdi az edzéseket az első csapattal, és Sir Alex Ferguson reméli, hogy segíthet a klubnak a bajnoki hajrában.
márc. 25
15:24
Sílövészet: Jana Romanova sikerének örülhetett a hazai közönség (She)
A női 7.5 kilométeres sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a hazai pályán versenyző orosz Jana Romanova szerezte meg a francia Marie Brunet és a svéd Helena Jonsson előtt.
márc. 25
15:36
Euro 2012: Anglia Bulgária ellen kezd az Európa-bajnoki selejtezőkön (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Tel-Avivban elkészítette a 2012-es kontinenstorna B-, F-, G- és H-csoportjának sorsolását. Erre azért volt szükség, mert a négy csoport csapatai nem tudtak megegyezni a menetrendről március 16-ig.
márc. 25
15:36
Beckham akár 150 millió eurót is „kereshet” sérülésével (Metropol)
Akár 150 millió eurót (39,75 milliárd forint) is kaphat súlyos sérülése miatt David Beckham, az AC Milan angol válogatott futballistája.
márc. 25
15:36
Beckham akár 150 millió eurót is "kereshet" sérülésével (Behaviour)
Akár 150 millió eurót (39,75 milliárd forint) is kaphat súlyos sérülése miatt David Beckham, az AC Milan angol válogatott futballistája.
márc. 25
15:38
Vb 2010: Platini Brazíliát, Angliát vagy Spanyolországot várja a trónra (She)
Michel Platini, az UEFA elnöke Brazíliát, Spanyolországot vagy Angliát várja világbajnoknak a 2010-es dél-afrikai tornán. Erről a sportvezető Tel-Avivban megtartott sajtótájékoztatóján beszélt.
márc. 25
15:40
Labdarúgás: Beckham akár 150 millió eurót is "kereshet" sérülésével (She)
Akár 150 millió eurót (39.75 milliárd forintot) is kaphat súlyos sérülése miatt David Beckham, az AC Milan angol válogatott futballistája.
márc. 25
15:42
Anglia: Manchesterben új stadiont építtet az FC United (She)
Teljesen új, saját stadiont építtet az FC United of Manchester labdarúgócsapata. A Manchester Unitedet körülvevő „elüzletiesedés" elleni tiltakozásból alapított klub jelenleg a Bury Gigg Lane-i pályáján játszik – átlagban több mint 2000 néző előtt.
márc. 25
15:44
Oroszország: Roman Abramovics lehet az orosz futball megmentője (She)
A multimilliárdos Roman Abramovics lehet a vezetője annak a bizottságnak, amely az elszalasztott világbajnoki kvalifikáció után az orosz futball feljavítására hivatott.
márc. 25
15:54
Paralimpia: a Vancouverben megsérült Dani Gyöngyi elhagyta a kórházat (She)
Csütörtökön elhagyhatta a kórházat Dani Gyöngyi kerekesszékes sportoló, aki másfél hete, a vancouveri téli paralimpián a szobájában elesett, és kettős lábszárcsonttörést szenvedett.
márc. 25
15:54
Ronaldo bemutatott a szurkolóknak (Metropol)
Ronaldo, a Corinthians világbajnok brazil labdarúgója nem bírta elviselni a szurkolók bírálatát a Paulistától elszenvedett vereséget követően, ezért „bemutatott” nekik.
márc. 25
15:56
Utánpótlás: az egri konferencián olimpiai bajnokok is előadnak (She)
Pénteken nem csak elméletben, gyakorlatban is utánpótlás-központtá válik Eger. Az Eszterházy Károly Főiskolán megrendezendő „Miből lesz a cserebogár" elnevezésű konferencián többek között olimpiai bajnok sportvezetők és felsőoktatásban résztvevő oktatók tartanak előadást az utánpótlás-nevelés időszerű kérdéseiről. Az Egri Városi Sportiskola ezzel egy időben sportág-népszerűsítő programokat…
márc. 25
16:12
Labdarúgás: Beckham akár 150 millió eurót is "kereshet" sérülésével (She)
Akár 150 millió eurót (39.75 milliárd forintot) is kaphat súlyos sérülése miatt David Beckham, az AC Milan angol válogatott futballistája.
márc. 25
16:14
Hollandia: Mark van Bommel a legjobban nyilatkozó labdarúgó (She)
A Vrije Egyetem Nyelvi Központja minden évben értékeli a holland közszereplők beszédkészségét. Tavaly a politikusok, idén a futballisták voltak soron. 26 játékos nyilatkozatait elemezték beszédkészség, intonáció, szókincs, koherencia és egyéb szempontok alapján. Bónusz pontokat jelentett a választékos kifejezésmód és a közérthetőség, viszont pontlevonás járt a nyelvtani és szóhasználati hibákért,…
márc. 25
16:16
Brazília: Ronaldo távozásakor bemutatott az őt kritizáló szurkolóknak (She)
A világbajnok brazil labdarúgót, Ronaldót is a soraiban tudó Corinthians szerdán 1–0-ra kikapott a Paulistától a Sao Pauló-i állami bajnokságban. A vereség után mintegy harminc feldühödött drukker „találta meg" az autójához igyekvő Ronaldót, aki nem bírta jól a kritikus hangokat, és bemutatott a szurkolóknak.
márc. 25
16:18
Celtic: elbocsátották Tony Mowbray menedzsert - lapértesülés (She)
Szigetországi sajtóértesülések szerint a szerdai, St. Mirren elleni 4–0-s bajnoki vereség után elbocsátották Tony Mowbrayt, a Celtic labdarúgócsapatának menedzserét.
márc. 25
16:48
Evezés: hétvégén a csepeli hosszú távúval rajtol a szezon (She)
A téli időszak „sportcsarnoki" ergométeres megmérettetései után hajóba ülnek az evezősök, március 27-én Csepelen rendezik meg a vízi évadnyitót, a Tavaszi Hosszútávú Versenyt. A szezonkezdő viadalra 20 egyesület lapáthúzóit várják.
márc. 25
16:48
Vb 2010: Anglia, Brazília és Spanyolország Platini kedvencei (Behaviour)
Anglia, Brazília és Spanyolország a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság három favoritja Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke szerint.
márc. 25
17:06
Mainz: Szalai Ádám helye továbbra is biztos edzője szerint (She)
Thomas Tuchel, az FSV Mainz 05 labdarúgócsapatának trénere elmondta: Aristide Bancé hiányában továbbra is biztos helye van a kezdőben Szalai Ádámnak.
márc. 25
17:08
Nigéria: Vogts a FIFA elé citálná a nem fizető szövetséget (She)
Berti Vogts, a nigériai válogatott volt szövetségi kapitánya a FIFA elé akarja citálni a Nigériai Labdarúgó-szövetséget (NFF), amely állítása szerint még mindig tartozik neki.
márc. 25
17:10
Műkorcsolya vb: Hoffmann Nóráék a 12. helyen állnak a kűr előtt (She)
A Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim duó 26 induló között egy helyet előre lépve a 12. helyen áll a jégtáncosok csütörtöki original programját követően a torinói műkorcsolya és jégtánc világbajnokságon.
márc. 25
17:12
Póker: a Matador harmadszor diadalmaskodott WPT-sorozatban (She)
A WPT Hollywood Poker Openen Carlos Mortensen nyert, Gus Hansen után harmadszor győzött a versenysorozat történetében.
márc. 25
17:42
Celtic: Mowbray távozása hivatalos, Neil Lennon az utódja (She)
A Celtic labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést bontott Tony Mowbray menedzserrel, aki a St. Mirren elleni 4–0-s vereséget követően távozik.
márc. 25
18:00
Haladás: Molnár Balázs két-három hét kihagyással számolhat (She)
Molnár Balázs, a Haladás labdarúgója izomszakadás miatt két-három hét kihagyásra kényszerül – olvasható a klub hivatalos honlapján.
márc. 25
18:18
Vb 2010: pénteken lehet nevezi meg kapitányát Elefántcsontpart (She)
Pénteken nevezi meg az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetsége a dél-afrikai világbajnokságon érdekelt válogatott új szövetségi kapitányát.
márc. 25
18:18
Bundabotrány: Vb-bronzérmes védő is a vádlottak között (Metropol)
A 2002-es világbajnokságon bronzérmet szerzett válogatott egyik tagja, Fatih Akyel is azok között a labdarúgók között van, akiket bundázás gyanúja miatt vettek őrizetbe szerdán Törökországban.
márc. 25
18:20
Superbike: mégsem indulhat a brit bajnokságban a magyar versenyző (She)
Alig egy hónapos együttműködés után elváltak Juhász Dávid és a MAR Kawasaki útjai, így a magyar motoros nem indul a 2010-es brit Superbike-bajnokságban.
márc. 25
18:22
Bundesliga: a Regensburgból hoz kapust a Bayern München (She)
A Bayern München labdarúgócsapata bejelentette, hogy a 2009–2010-es szezon végén szerződteti a Regensburgtól a 3. Liga egyik legjobb kapusának tartott Rouven Sattelmaiert.
márc. 25
18:24
MLSZ: Vaskó visszaesőként kétmeccses eltiltást kapott az MK-ban (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-mérkőzésen kiállított újpesti Vaskó Tamást – mint visszaesőt – két MK-találkozóra szóló eltiltással büntette – olvasható a szövetség hivatalos honlapján..
márc. 25
18:36
Görög Kupa: az Arisz kilencedik alkalommal jutott be a döntőbe (She)
Az Arisz Szaloniki lesz a labdarúgó Görög Kupa egyik döntőse, miután hazai 3–1-es győzelmét követően idegenben 1–1-et játszott a Kavalával. Az Arisz gólját az első meccsen duplázó csapatkapitány, a spanyol Koke lőtte, erre Dié válaszolt, de már nem volt erő a fordításhoz a hazaiakban.
márc. 25
18:38
Bayern München: Robben egyszerűen utánozhatatlan - Van Gaal (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bayern München gól nélküli rendes játékidőt követően Arjen Robben ráadásban szerzett találatával 1–0-ra megverte a Schalkét a Német Kupa elődöntőjében, így bejutott a fináléba. Louis Van Gaal, a bajorok vezetőedzője szerint Robben egyszerűen utánozhatatlan.

Keresés