2010. március 6. szombat

márc. 6
18:24
Ökölvívás: Lengyelországban talál gazdára Erdei leadott vb-címe (She)
A lengyel Bullit Knockout Promotions nyerte meg a WBC betöltetlen cirkálósúlyú világbajnoki mérkőzés rendezési jogaiért kiírt tendert.
márc. 6
18:26
Championship: Buzsáky gólt lőtt, nyert a QPR, Kádárral gálázott a Newcastle (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 35. fordulójában hazai pályán tartotta a három bajnoki pontot a Queens Park Rangers. Az együttes magyar légiósa, Buzsáky Ákos a 67. percben, 2–1-es vezetés után biztosította be csapata győzelmét.
márc. 6
18:36
Skócia: Lee McCulloch duplájával nyert a Rangers a St. Mirren ellen (She)
A skót labdarúgó-bajnokság éllovasa, a Rangers 3–1-re legyőzte hazai pályán a St. Mirren együttesét. A glasgow-i csapat győzelméhez Lee McCulloch két találattal járult hozzá.
márc. 6
18:38
Vívás: a tőröző Varga Gabriella hatodik az olaszországi Grand Prix-n (She)
Legjobb magyarként Varga Gabriella hatodik helyen végzett szombaton a női tőrözők torinói Grand Prix-viadalán.
márc. 6
18:40
Videó: Podolski bombagóllal keserítette volt csapatát, a Bayern Münchent (She)
Az 1.FC Köln 1–1-es döntetlent játszott a vendég Bayern Münchennel a Bundesligában. A volt "bőrnadrágos" Lukas Podolski góllal keserítette el a bajorok szurkolóit, de a látógatóknak a fordulás után sikerült egyenlíteniük. Nézze meg videón a kölni csatár vezető gólját és Schweinsteiger egyenlítő találatát!
márc. 6
18:54
Videó: botrány Törökországban, kőzápor miatt szakadt félbe a meccs! (She)
Gól nélküli döntetlen állásnál félbeszakadt a török első osztályban megrendezett Diyarbakirspor-Bursaspor találkozó, miután a szurkolók nem engedtek elvégezni egy szögletrúgást. A rendőrök hiába próbálták védeni a pályán lévőket, az asszisztenst találat érte a tarkóján, így a heves kőzáporban inkább levonultak a játékvezetők. A rendkívüli esetnek komoly következményei lesznek. Tekintse meg a…
márc. 6
18:56
Vívás: Imre Géza bronzérmes a svédországi párbajtőr világkupán (She)
Imre Géza harmadik helyen végzett a férfi párbajtőrözők stockholmi Grand Prix-viadalán.
márc. 6
18:58
Rg: Vass Dóra karikával szerepelhet a debreceni vk vasárnapi döntőjében (She)
Vass Dóra a rendező ország jogán bemutathatja gyakorlatát a második magyar ritmikus gimnasztika világkupa vasárnapi karikafináléjában.
márc. 6
19:00
Férfi vízilabda ob I: nagyon könnyedén nyert a BVSC a Pécs ellen (She)
Meglepően nagy különbségű győzelmet aratott a férfi vízilabda-bajnokság élvonalának 18. fordulójában a BVSC a Pécs ellen. A zuglóiak 13–5-re nyertek.
márc. 6
19:12
Ergométeres kajak ob: Beé István nyerte a férfiak 200 méteres versenyét (She)
A válogatott Beé István nyerte a férfiak 200 méteres versenyét az Utazás kiállítással egybekötött BoatShow-n megrendezett kajakos ergométeres országos bajnokságon.
márc. 6
19:12
Győzelemmel zárta a BL-csoportkört a Veszprém (Metropol)
Az elsőségét már korábban bebiztosító MKB Veszprém 32-29-re győzött a lengyel Kielce otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek utolsó fordulójában.
márc. 6
19:14
Soproni Liga: Nikolics góljával győzött a Videoton Diósgyőrben (She)
A Soproni Liga 17. fordulójában a sereghajtó Diósgyőr a listavezető Videotont fogadta. A vendégek Nemanja Nikolics 52. percben szerzett találatával megnyerték a találkozót.
márc. 6
19:16
Női kézilabda NB I: az újonc Siófok két góllal nyert Fehérváron (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában az újonc Siófok két góllal nyert Fehérváron. Győzelmükkel a Balaton-partiak pontszámban beérték az Alcoát.
márc. 6
19:30
Videó: hat gól, két piros lap, döntetlen a ZTE-FTC meccsen (She)
Hat gólt és két piros lapot hozott a Zalaegerszeg–Ferencváros (3–3) találkozó a Soproni Ligában. Nézze meg videón a meccs legérdekesebb jeleneteit!
márc. 6
19:32
Torna: az FTC és a Békéscsaba vezet a csapatbajnokság első fordulója után (She)
A férfiaknál az FTC Ybl Tervező, a nőknél a TC Békéscsaba nyerte a tornászok csapatbajnokságának első fordulóját szombaton.
márc. 6
19:34
Soproni Liga: a Kecskemét hazai pályán legyőzte az Újpestet (She)
A Soproni Liga 17. fordulójában a Kecskeméti TE-Ereco hazai pályán 2–1-re legyőzte az Újpestet. A hazaiak góljait Montvai Tibor és a korábban a fővárosi lila-fehéreknél játszó Simon Attila, a vendégekét Mark Millar szerezte. A budapestiek Takács Zoltán kiállítása miatt 10 emberrel fejezték be a találkozót.
márc. 6
19:48
Férfi vízilabda ob I: a Szeged nyert a Ferencváros elleni rangadón (She)
A Szeged nyerte meg a férfi vízilabda-bajnokság élvonalának szombati rangadóját. Kásás Zoltán együttese a 18. forduló mérkőzésén 11–8-ra verte meg a Ferencvárost.
márc. 6
19:50
Rg vk: mindkét szerrel döntős a magyar kéziszercsapat (She)
Mind az 5 karika, mind a 3 szalag 2 kötél gyakorlattal kiharcolta a döntőbe jutást a Buda Julianna, Hauser Judith, Kohlhoffer Fanni, Topic Dária, Tőkés Anna és Vándor Ágnes (tartalék: Katona Barbara) összeállítású magyar felnőtt együttes kéziszercsapat. Mindkét szerrel a káprázatosan dolgozó fehéroroszok kapták a legmagasabb pontszámot.
márc. 6
20:06
Primera División: a Deportivo legyőzte a Tenerifét a forduló nyitó meccsén (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a Deportivo La Coruna 3–1-re legyőzte a Tenerifét, és feljött a tabellán az ötödik helyre.
márc. 6
20:24
Férfi kosárlabda NB I: a Falco nyerte meg a vasi rangadót Körmenden (She)
A férfi kosárlabda-bajnokság 21. fordulójában, a Vas megyei derbin Körmenden nyert a Falco: a szombathelyiek 87–69-re győzték le vendéglátójukat. Tovább őrzi veretlenségét a ZTE: a listavezetőt a Nyíregyháza sem tudta megállítani.
márc. 6
20:42
Premier League: a Manchester United győzött, és az élre állt a bajnokságban (She)
A bajnoki címvédő Manchester United 1–0-ra győzött a Wolverhampton otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában. A „vörös ördögök" egyetlen gólját Paul Scholes szerezte.
márc. 6
20:44
Bundesliga: Hajnal Tamás győztes Borussia Dortmundba állt be (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalának (Bundesliga) 25. fordulójában a Borussia Dortmund hazai pályán verte meg a Mönchengladbach együttesét. A találkozón Hajnal Tamás a 77. percben állt be.
márc. 6
20:46
Videó: Diego gyors gólja is kellett a Juve sikeréhez Firenzében (She)
Diego gyors gólja megadta az alaphangot a Fiorentina-Juventus találkozón, amelyen 2-1-es sikert könyvelhetett el a vendégcsapat. Tekintse meg az összefoglalót videón!
márc. 6
21:00
Görögország: vesztes meccsen tért vissza Németh Krisztián (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Larisza vendégeként egygólos vereséget szenvedett az AEK Athén. A vesztes csapatban a 66. perctől csereként játszott az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódó Németh Krisztián.
márc. 6
21:00
Hajnalék könnyed diadala (Metropol)
Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund három góllal nyert szombaton a Borussia Mönchengladbach ellen a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
márc. 6
21:02
Serie A: AS Roma-AC Milan mérkőzés élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött az AS Roma–AC Milan olasz bajnoki rangadó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 6
21:02
Scholes élre lőtte a Manchestert (Metropol)
A Manchester United a veterán Paul Scholes góljával nyert szombaton a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, ezzel a tabella élére állt.
márc. 6
21:04
Férfi kézilabda NB I: Dunaferr-siker, nem bírt a Kecskemét az FTC-vel (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 23. fordulójában a Dunaferr egygólos győzelmet aratott Mezőkövesden, a Kecskemét egy pontot szerzett a Ferencváros vendégeként.
márc. 6
21:18
FA-kupa: újrajátszás vár Geráékra, a Fulham nem bírt a Tottenhammel (She)
Nem bírt egymással Gera Zoltán labdarúgócsapata, a Fulham és a Tottenham az FA-kupa negyeddöntőjében, így újrajátszás dönt arról, hogy melyik együttes jut be a sorozat legjobb négy csapata közé.
márc. 6
21:33
Csak a Videoton nyerte meg eddig mindkét tavaszi mérkőzését (Infostart)
Továbbra is menetel a Videoton: a diósgyőri pályán is nyerni tudó listavezető megnyerte a második tavaszi mérkőzését is. (Hasonlót már csak a Debrecen érhet el.) A Honvéd meglepően könnyen verte meg az MTK-t, a Ferencváros 3-0-ról is pontokat veszített Zalaegerszegen, igaz, ebben közrejátszott két játékosa kiállítása is.
márc. 6
21:36
Női kosárlabda NB I: nem okozott gondot a Sopronnak a Győr legyőzése (She)
A női kosárlabda-bajnokság élvonalának 20. fordulójában a Sopron hazai pályán könnyedén nyert a Győr ellen.
márc. 6
21:54
Belgium: Juhász Rolandék idegenben sem hibáztak (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) fordulójában a listavezető Anderlecht a kiesés elől menekülő Charleroi otthonában nyert két góllal. A vendégek már a szünetben beállították a végeredményt. A magyar légiós ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget a brüsszeli védelem közepén és végig a pályán volt.
márc. 6
22:12
Túraautó: Michelisz a 10. helyről rajtolhat a WTCC nyitó futamán (She)
Bizakodva várhattuk a Túraautó Világbajnokság idei első igazi megmérettetését. Michelisz Norbert kiváló időt autózott a Q1-ben, ahol csak Huff, Menu, Muller, és Farfus tudott jobb időt autózni nála. Michelisz a legjobb SEAT-osként végzett az időmérő edzés első szakaszában. A Q2-ben nem sikerült a bravúr és egy hiba miatt „csak" a 10. helyről várhatja a holnapi versenyt.
márc. 6
22:27
Videó: így játszott döntetlent a Barca, és kapott piros lapot Ibra (She)
A Barcelona csak 2–2-es döntetlent ért el az Almería otthonában, bár a címvédő a második félidőben tíz emberre fogyatkozott, miután Ibrahimovic a kiállítás sorsára jutott. Nézze meg a meccs legérdekesebb jeleneteit videón!
márc. 6
22:29
Belgium: Tisza Tibor ismét betalált, győzött az Antwerp (She)
Ismét betalált Tisza Tibor a belga labdarúgó másodosztályban: a Royal Antwerp magyar csatára a 29. fordulóban csapata első gólját szerezte a Tienen elleni, 3–1-re megnyert mérkőzésen.
márc. 6
22:31
Videó: tekintse meg Räikkönenék óriási bukfencét a Mexikó-ralin! (She)
A Mexikó-ralin nagyot buktak Kimi Räikkönenék. Az F1-es világbajnok az egyik féktávon megcsúszott és hatot bukfencezett az autójával mielőtt megállt volna, így nem csoda, hogy nem is tudták folytatni a versenyt. Nézze meg videón a finn versenyző "mutatványát"!
márc. 6
22:45
Ligue 1: csak gól nélküli döntetlent játszott a Lyon (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 27. fordulójában a Lyon a Boulogne otthonában játszott 0–0-s döntetlent.
márc. 6
22:47
Serie A: az Inter örülhetett a Roma-Milan rangadó végén (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójának rangadóján igencsak feledhető mérkőzésen gól nélküli döntetlennel zárult a Roma–Milan párharc.
márc. 6
23:03
Belgium: Tisza Tibor két gólt szerzett, győzött az Antwerp (She)
Ismét betalált Tisza Tibor a belga labdarúgó másodosztályban: a Royal Antwerp magyar csatára a 29. fordulóban csapata első és harmadik gólját szerezte a Tienen elleni, 3–1-re megnyert mérkőzésen.
márc. 6
23:05
Hollandia: Dzsudzsákék egy év után szenvedtek vereséget a bajnokságban (She)
Meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 26. fordulójában az NAC Breda vendégeként.
márc. 6
23:07
Davis-kupa: Chile mindkét egyesét megnyerte Izrael elleni a nyitó napon (She)
A tenisz Davis-kupában a nyolc közé jutás a tét, amíg viszont a párviadalok többségében a második napon és a párosokon is túljutottak az érintettek, addig Chilében a földrengés miatt egy napot csúszott az Izrael elleni kezdés. A két egyesre tehát szombaton került sor, a házigazdák mindkettőt megnyerték.
márc. 6
23:21
Schumacher mindent borít a Formula-1 idei szezonjában (Infostart)
Nem valószínű, hogy a fiatal riválisok nagyon meg tudnák verni a visszatérő Michael Schumachert - fogalmazott az InfoRádiónak Dávid Sándor Formula-1-es szakíró a hétszeres világbajnok esélyeiről. Schumacher visszatérése alapvetően meghatározza majd ezt az évet, bármilyen eredményt érjen is el majd a német - vélekedett Dávid Sándor.
márc. 6
23:39
Férfi kézilabda BL: Császárék kiestek, hibátlan Ciudad Real (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, tizedik fordulójában a spanyol Ciudad Real újabb idegenbeli győzelmével pontveszteség nélkül végzett a C-csoport első helyén.

Keresés