2012. október 3. szerda

okt. 3
20:09
Európa Liga - A Videoton bízik a meglepetésben (Behaviour)
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata csütörtökön meglepetést okoz, és nyer a vendég Sporting Lisboa ellen a labdarúgó Európa Liga második fordulójában.
okt. 3
20:18
Férfi kézi NB I: a Szeged négy góllal nyert Budapesten (She)
A Pick-Szeged 25–21-re nyert az FTC-PLER Budapest otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén, így továbbra is százszázalékos. A szombaton a BL-ben a Schaffhausent fogadó szegediek győzelme annak ellenére magabiztos volt, hogy a hazaiak többször is fel tudtak zárkózni.
okt. 3
20:20
Férfi kosár Adria-liga: kiváló hajrával nyert a Szolnok (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga második fordulójában a Szolnoki Olaj odahaza 75–71-re legyőzte a Cibona Zagrebet. A horvát sztárcsapat szinte végig vezetett a találkozón, a házigazdák azonban összekapták magukat a hajrára, és fordítani tudtak, ezzel bravúros győzelmet arattak.
okt. 3
20:22
Európa-liga: Magas szinten kontrázik a Videoton - Sá Pinto (She)
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata csütörtökön meglepetést okoz, és nyer a vendég Sporting CP ellen a labdarúgó Európa-liga második fordulójában.
okt. 3
20:24
Videó: az év egyik legszebb gólja a 15 éves ukrántól (She)
Ritkán látható szép gólt szerzett Alekszandr Litvinyenko, az Alusta Krim 15 éves labdarúgója a Kirovograd elleni mérkőzésen. Litvinyenko előbb sarokkal egy esernyőcselt bemutatva maga elé ívelte a labdát, majd lepattanás nélkül a kapuba bombázta.
okt. 3
20:36
BL: Kaká, Essien és Callejón is a Real kezdőcsapatában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának második fordulójában az Ajax a Real Madridot fogadja. A spanyolok vezetőedzője, José Mourinho alaposan felforgatta az alapcsapatát, hiszen bekerült a kezdő tizenegybe Kaká, Michael Essien és José Callejón is. A találkozóról online tudósítással és élőképes cikkel is jelentkezünk.
okt. 3
20:36
A Videoton bízik a meglepetésben (Metropol)
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata nyer a vendég Sporting Lisboa ellen a labdarúgó Európa Liga második fordulójában.
okt. 3
20:38
Férfi kézi BL: tízgólos veszprémi siker Bukarestben (She)
Az MKB Veszprém esélyeshez méltón 37–27-re győzött Bukarestben a Constanta ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 3
20:54
Cristiano Ronaldo mesterhármasával nyert a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid fölényes győzelmet aratott az Ajax otthonában, a csoport másik mérkőzésén a Manchester City az utolsó pillanatokban mentett pontot a Dortmund ellen. Kikapott a két magyar csapata, Megyeri Balázs Olympiakosza, s a nem játszó Juhász Roland Anderlechtje. Utóbbi okozta a nap meglepetését: a Málaga 3-0-ra verte meg.
okt. 3
20:54
BL: Manchester City-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A Real Madridtól elszenvedett 3–2-es vereség után a Manchester City labdarúgócsapata hazai pályán szerezheti meg első pontjait a Bajnokok Ligája D-csoportjában. Roberto Mancini legénységének nem lesz könnyű dolga, hiszen a német bajnok Dortmund látogat hozzá. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk és online közvetítésünk segítségével!
okt. 3
20:56
BL: Ajax-Real Madrid mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában az Ajax a Real Madridot fogadja. A találkozót hagyományos, online tudósításunk, illetve folyamatosan frissülő cikkünkkel is követheti!
okt. 3
21:03
Kilenc sportág képviselői részesültek Junior Prima Díjban (Behaviour)
Hatodik alkalommal adták át szerdán a Junior Prima Díjakat sport kategóriában. Idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak.
okt. 3
21:12
Női BL: hideg zuhany az MTK-nak, ismét nyert a Malmö (She)
A női labdarúgó Bajnokok Ligája legjobb tizenhat közé jutásért folyó párharc visszavágóján az MTK idegenben is vereséget szenvedett a hétszeres svéd bajnok Malmőtől.
okt. 3
21:14
Női kosár NB I: a Vasas és a Túró Rudi, sima Pécs-siker (She)
Megkezdődtek a női kosárlabda NB I küzdelmei. Az első fordulóban a Győr Szekszárdon nyert, míg a Pécs odahaza verte könnyedén a BSE-t. A Miskolc 30 ponttal győzött Cegléden, a Vasas játékosainak egy-egy Túró Rudit ért az, hogy nem kaptak odahaza 100 pontot a Sopron ellen (89–36-ra nyertek a vendégek).
okt. 3
21:30
Videó: a Szolnok csapatként jobb volt a Zagrebnél (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga második fordulójában a Szolnoki Olaj fantasztikus teljesítménnyel, fantasztikus közönség előtt 75–71-re legyőzte a Cibona Zagrebet. Báder Márton és Horváth Ákos nyilatkozata a meccs után.
okt. 3
21:30
Zeniten a Milan (Blikk)
Szentpétervár – A mélypontról a csúcsra, a zenitre jutott a Milan a labdarúgó-Bajnokok Ligában. Az orosz bajnok Zenit otthonában már 2-0-ra is vezettek az olaszok, ám mint ebben a szezonban már sokszor, megroppantak és kiegyenlített az ellenfél. Egy öngólnak köszönhetően azonban a milánóiak végül 3-2-re nyertek és ez a diadal nagy lökést adhat az eddig szenvedő gárdának.
okt. 3
21:32
Haladás: megfellebbezik Fehér Zoltán eltiltását (She)
Fehér Zoltánt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás védőjét a DVSC-Teva ellen kiállította a játékvezető. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottságának három mérkőzésre szóló eltiltását megfellebbezi a klub.
okt. 3
21:34
HSV: Lovrencsicsék nyertek Rudnevs búcsúmérkőzésén (She)
A Lech Poznan labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen hazai pályán 2–1-re győzött a Hamburg ellen.
okt. 3
21:48
Junior Prima Díj: kilenc sportág képviselőit méltatták (She)
Hatodik alkalommal adták át szerdán a Junior Prima Díjakat sport kategóriában. Az idén is tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak.
okt. 3
22:06
Megyeriék és Juhászék is kikaptak (Metropol)
C. Ronaldo mesterhármas, Balotelli az utolsó pillanatban mentett pontot büntetőből. BL, második forduló, szerdai meccsek. Összefoglaló!
okt. 3
22:08
Szolnoki bravúr a Cibona ellen (Metropol)
A Szolnoki Olaj 75-71-re nyert a horvát Cibona Zagreb ellen a férfi kosárlabda Adria Liga második fordulójának szerdai mérkőzésén.
okt. 3
23:00
BL, D-csoport: C. Ronaldo hármat vágott, City-iksz otthon (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában a Real Madrid 4–1-re nyert az Ajax otthonában, míg a Manchester City hazai pályán 1–1-et játszott a Borussia Dortmunddal.
okt. 3
23:02
BL, B-csoport: nyert az Arsenal, a Schalke nem tudott (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában az Arsenal odahaza 3–1-re legyőzte az Olympiakoszt. A görög csapat kapuját Megyeri Balázs védte. A B-csoport másik meccsén a Schalke odahaza 2–2-re végzett a Montpellier-vel.
okt. 3
23:04
BL, A-csoport: a PSG kikapott Portóban, nyert a Dinamo Kijev (She)
A Porto hazai pályán 1–0-ra legyőzte a PSG-t, a Dinamo Kijev pedig szintén otthon 2–0-ra a Dinamo Zagrebet a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 3
23:06
BL, C-csoport: a Málaga nyert, Kassai lapokkal fegyelmezett (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában a Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht 3–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a spanyol Málaga ellen. A találkozót Kassai Viktor végig kézben tartva, jól vezette.
okt. 3
23:36
Videó: Lavezzinek csak hét perc jutott, ideges lett (She)
Becserélték, de mindössze hét percet töltött a pályán Ezequiel Lavezzi, a PSG labdarúgója a Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, mert utána rögtön le is hozták. Lavezzi ezt nehezen viselte az alábbi videó tanúsága szerint. A legfrissebb hírek szerint az argentin támadót – aki nemrég épült fel egy másik sérüléséből – izomhúzódás miatt kellett lecserélni.
okt. 3
23:38
BL: Nem érdemeltünk egy pontot se, jobbak voltak - Mancini (She)
A Manchester City 1–1-es döntetlent játszott a Borussia Dortmunddal a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában szerda este. Az angolok menedzsere, Roberto Mancini a meccs után elmondta, a Dortmund sokkal jobb volt a Citynél.
okt. 3
23:54
BL: Nem dőlhetünk hátra, ez a csoport nem vicc - Mourinho (She)
Miután a Real Madrid 4–1-re legyőzte az Ajaxot a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában, José Mourinho, a spanyol klub vezetőedzője óvatosságra intette övéit.
okt. 3
23:56
NS: Vass Ádámot szándékosan távol tartják a válogatottól? - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
okt. 3
23:58
BL: az Arsenalnál fantasztikus eredmény Megyeriék legyőzése (She)
Fantasztikus eredményként könyvelte el Steve Bould, az Arsenal másodedzője a Megyeri Balázst végig soraiban tudó Olympiakosz elleni 3–1-es győzelmet a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában.

Keresés