2012. október 6. szombat

okt. 6
20:36
A lefújás előtt dobott góllal nyert a Szeged a BL-ben (Metropol)
Drámai mérkőzésen, közvetlenül a lefújás előtt dobott góllal nyert 30-29-re a Pick Szeged a vendég svájci Schaffhausen ellen.
okt. 6
20:38
Férfi kosár NB I: Swanston remeklésével nyert a Kaposvár (She)
A Kaposvár a 43 (!) pontot szerző Kyle Swanston vezérletével nyert a Körmend vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján, míg a Fehérvár majdnem 40 ponttal volt jobb otthon a ZTE-nél.
okt. 6
20:38
Blohint megoperálták (Metropol)
Eredményes műtétet hajtottak végre szombaton Oleg Blohinon, a Dinamo Kijev vezetőedzőjén.
okt. 6
20:40
Női kosár NB I: a bajnok Győr 2-re hozott egy negyedet (She)
Négy hazai sikert hozott a női kosárlabda NB I 2. fordulójának szombati játéknapja – a legnagyobb különbségű győzelmet a bajnok Győr aratta.
okt. 6
20:42
NB II, Nyugat: Sopronban maradt veretlen az Ajka (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 8. fordulójában a Sopron hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a továbbra is veretlen Ajkával.
okt. 6
20:44
NB I: kimaradt helyzetek sokasága a Hali-Kaposváron (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Haladás és a Kaposvár gól nélküli döntetlent játszott egymással. Mindkét oldalon több helyzet akadt, ám a két kapus, Rózsa Dániel és Lubos Hajdúch remekül védett, a hajrában pedig a hazaiak nem tudtak élni emberelőnyükkel és üres kapus helyzeteikkel sem.
okt. 6
20:45
Két olimpikon is aranyat nyert a cselgáncs ob-n (Behaviour)
Három londoni olimpikon versenyzett a kecskeméti cselgáncs országos bajnokságon, közülük kettő aranyérmet nyert.
okt. 6
20:46
Premier League: hátrányból győzött az Arsenal (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójának szombat késő délutáni találkozóján az Arsenal hátrányból 3–1-re nyert a West Ham United vendégeként.
okt. 6
20:54
Ukrajna: sürgős műtétet hajtottak végre Blohinon (She)
Eredményes műtétet hajtottak végre szombaton Oleg Blohinon, a Dinamo Kijev vezetőedzőjén, aki egyben az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 6
21:12
Női röplabda: Gödöllő-vereség a Közép-európai Ligában (She)
A Gödöllő női röplabdacsapata vereséget szenvedett négy szettben az osztrák SVS Post Schwechat vendégeként a Közép-európai Ligában szombaton.
okt. 6
21:14
Barcelona: Piqué játékát nem lehet kizárni az el Clásicón (She)
Gerard Piqué részt vett a Barcelona labdarúgócsapatának szombati edzésén, így nem elképzelhetetlen a játéka a vasárnapi, Real Madrid elleni szuperrangadón.
okt. 6
21:16
Ausztria: Sáfárékat megint a fűbe döngölték (She)
Sorozatban a hetedik bajnoki mérkőzését veszítette el Sáfár Szabolcs csapata az osztrák élvonalban: az Innsbruckot szombat este az Admira győzte le 4–1-re.
okt. 6
21:30
HFL: a Rebelst is legyőzve döntős a Hurricanes (She)
Szombaton az eddig még hibátlan Budapest Hurricanes látogatott az egy győzelemmel és egy vereséggel álló Újbuda Rebels otthonába a magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 6., utolsó fordulójában. A hazai csapatnak fölényes, legalább 23 pontos győzelemre volt szüksége ahhoz, hogy döntőbe jusson, ám egy ígéretes első félidő után nyerniük sem sikerült, a Hurrikánok végül 30–14-re diadalmaskodtak,…
okt. 6
21:48
NB I: a Kaposvár továbbra is veretlen emberhátrányban (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Haladás és a Kaposvár gól nélküli döntetlent játszott egymással. A somogyiak emberhátrányban fejezték be a találkozót, ebben a bajnokságban immár harmadszor, és harmadik alkalommal sem kaptak ki.
okt. 6
22:06
Videó: ha egy hétig játszunk, akkor sem lövünk gólt - Artner (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Haladás és a Kaposvár gól nélküli döntetlent játszott egymással. A találkozót követően a vendégek mestere, Prukner László nem kívánta kommentálni a csapatát sújtó kiállítást, Artner László pedig a két méterről kihagyott, üres kapus lehetőségek miatt bosszankodott.
okt. 6
22:06
Fordított és nyert az Arsenal (Metropol)
A meccs elején hátrányba került, végül azonban magabiztosan nyert az Arsenal a West Ham United otthonában.
okt. 6
22:08
Ciprus: Graszl Károlyék lefékezték a hibátlan ligaelsőt (She)
Először vesztett pontot a listavezető AEK Larnaca a ciprusi labdarúgó-bajnokság élvonalában: a szombat esti pontrabló a két magyar légióssal pályára lépő Nea Szalamisz volt.
okt. 6
22:10
Primera División: a Valladolid nem bírt az Espanyollal (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Valladolid 1–1-es döntetlenre végzett a 45. perctől emberhátrányban játszó Espanyol ellen. Az első játékrész végén Víctor Álvarez jutott a kiállítás sorsára.
okt. 6
22:12
Videó: rémálomra készülnek a Szegeden győztes kézisek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a mérkőzés nagy részében hátrányban lévő Pick-Szeged 30–29-re nyert hazai pályán a svájci Schaffhausen ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában. Nem is elégedettek teljes mértékben a főszereplők, hiszen rendkívül nehéz hét előtt állnak.
okt. 6
22:24
Ligue 1: Mutuéknak nem ment, ami minden csapatnak sikerült (She)
Az előző szezonban harmadik helyen végző, mostanában viszont gyengélkedő Lille 2–0-ra nyert hazai pályán az Ajaccio ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A Lille az első hét forduló egyikét sem úszta meg kapott gól nélkül, most viszont az Adrian Mutuval felálló Ajaccio képtelen volt bevenni a kapuját.
okt. 6
22:26
Videó: üres kapus helyzeteket hagytak ki Halmosiék (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladásnak üres kapura sem ment a Kaposvár ellen, így pedig a labdarúgó NB I 10. fordulójának szombat esti mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszottak. A Haladás emberelőnyben futballozva óriási helyzetet alakított ki, ám Radó András az üres kapu helyett az égbe bombázott az ötösről. Hogy az ifjú ne egyedül vigye el a „balhét”, a hosszabbítás utolsó percében…
okt. 6
23:00
Serie A: Tőzsérnek 42 perc, a Genoának egy pont jutott (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának szombat esti mérkőzésén a Genoa 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Palermóval.  A hazaiaknál Tőzsér Dánielt a 42. percben lecserélte Luca De Canio vezetőedző.
okt. 6
23:02
Eredivisie: Némethék biztosan verték meg a sereghajtót (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Németh Krisztiánt a 85. percig soraiban tudó Roda 3–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyét elfoglaló Venlót, így elmozdult a kiesőzónából. A magyar válogatott támadó lecserélésekor már kialakult a végeredmény, amelyet Szanharib Malki a 72. percben hatalmas szabadrúgásgóllal állított be.
okt. 6
23:18
Kosárlabda: Nowitzki csak nyolc pontig jutott Berlinben (She)
Dirk Nowitzki csak nyolc pontot szerzett, NBA-s csapata, a Dallas Mavericks azonban így is győzni tudott 89–84-re idegenben az Alba Berlin elleni felkészülési mérkőzésen.
okt. 6
23:20
Chelsea: vizsgálat folyik a klubnál Ashley Cole ellen (She)
A Chelsea-nél vizsgálat folyik Ashley Cole ellen azt követően, hogy a játékos a napokban Twitter-csatornáján gyalázkodó hangnemben kritizálta az Angol Labdarúgó-szövetség John Terry eltiltására vonatkozó határozatát.
okt. 6
23:36
Videó: Ricardo Vaz Te fejbe rúgta az Arsenal kapusát (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójának szombat késő délutáni találkozóján az Arsenal hátrányból 3–1-re nyert a West Ham United vendégeként. A mérkőzés 60. percében Ricardo Vaz Te rohamozta az „ágyúsok” kapuját, Vito Mannone azonban hamarabb lecsapott a labdára, mint a portugál támadó, aki viszont futás közben nem húzta vissza a lábát, és fejbe rúgta a kapust. A kérdés…
okt. 6
23:38
Videó: ilyen távolról még senki sem zsákolt - világrekord (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) európai turnéjának péntek esti felvezető rendezvénye során egy német akrobatikus-kosárlabdázócsapat világrekordot döntött a legtávolabbról végrehajtott zsákolás kategóriájában. Egy majdnem a felezővonalnál elhelyezett gumiasztalon gyűjtött lendületet a rekorder, majd egy egykezes tomahawkkal süllyesztette el a labdát.
okt. 6
23:54
Hét győztes meccs után megbotlott a Győr (Infostart)
Az éllovas Győr gól nélküli döntetlent játszott a Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján. Az Újpest hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a Pápa együttesével. Horváth Ferenc vezetőedzői kinevezése után a második mérkőzésén is diadalmaskodott a Kecskemét. A Haladás hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kaposvárral.

Keresés