2013. december 12. csütörtök

dec. 12
20:08
MLS: a Bayern lesz a portlandi All Star-gála vendége (She)
Ma hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a 2013-ben egyeduralkodó német sztárcsapat, a Bayern München lesz az augusztus 6-ai, portlandi All Star-gálán az MLS-válogatott ellenfele.
dec. 12
20:10
Női kézi-vb: lengyel kínlódás, majd henger Argentína ellen (She)
A Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában a lengyel válogatott sokáig kínlódott Argentína ellen – a 40. percben néggyel vezetett –, ám végül simán, 14 góllal győzött. A C-csoportban a lengyelek harmadszor nyertek, az argentinok viszont továbbra is pont nélkül állnak.
dec. 12
20:12
Női kosár NB I: 90 pontig jutott a Győr a Vasas ellen (She)
A Győr hazai pályán 90–57-re nyert a Vasas ellen a női kosárlabda NB I csütörtöki játéknapján.
dec. 12
20:24
Női kézilabda-vb: Vereség Romániától (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 21-17-re kikapott Romániától a szerbiai világbajnokság csoportküzdelmeinek 4. fordulójában. Görbicz Anitáék pénteken Németország ellen játszanak.
dec. 12
20:24
Asztalitenisz Top 12: nyeretlenül esett ki a címvédő Nagy (She)
Mind az öt mérkőzésén kikapott, így nyeretlenül esett ki a csütörtöki csoportküzdelmek után a kétszeres címvédő Nagy Krisztián az asztaliteniszezők Top 12 bajnokságán, az ob utáni legfontosabb hazai egyéni versenyen.
dec. 12
20:26
Jégkorong Mol Liga: miskolci siker Érsekújváron (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a címvédő Dab.Docler csupán kétgólos győzelmet aratott otthon a sereghajtó Újpest ellen, míg a Miskolci Jegesmedvék csapata az utóbbi időben kiválóan teljesítő, éllovas Érsekújvár vendégeként nyert remek hajrával három góllal.
dec. 12
20:42
Férfi kosár NB I: a Falco otthon, az ASE idegenben nyert (She)
A Falco 88–79-re nyert a Zalaegerszeg ellen hazai pályán, míg a listavezető Atomerőmű Nyíregyházán diadalmaskodott 99–86-ra a férfi kosárlabda NB I csütörtöki játéknapján.
dec. 12
21:00
Cristiano Ronaldo az év legjobbja (Infostart)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott sztárfutballistája lett az év legjobb labdarúgója az angol World Soccer magazin szavazásán.
dec. 12
21:00
Női kézi-vb: Románia elvette a veretlenségünket (She)
A magyar női kézilabda-válogatottra a szerbiai világbajnokságon a csoportkör negyedik fordulójában négy góllal kikapott Romániától. Hajdu János megbízott szövetségi kapitány együttese átlagon felüli első félidőt követően (10–8 ide) átlagon alulit produkált a szünet után, amivel elveszítette hibátlan mérlegét. Csapatunk holnap a százszázalékos Németország ellen zár a csoportkörben. A 17 órakor…
dec. 12
21:00
Hosszú megvédte címét, Bernek ezüstérmes (Metropol)
Két medál, Hosszú Katinka révén egy arany, Bernek Péter jóvoltából pedig egy ezüst jelentette a nyitónapi magyar éremmérleget.
dec. 12
21:02
Röpi Challenge-kupa: gödöllői bravúrgyőzelem Haifában (She)
A bajnoki ezüstérmes TEVA-Gödöllő női röplabdacsapat bravúros, 3:2-es győzelmet aratott Izraelben, a Haifa Volleyball otthonában, a Challenge-kupa első fordulójának első mérkőzésén, s biztató helyzetből várja a jövő szerdai, gödöllői visszavágót.
dec. 12
21:18
El: kiesett a Wigan és a PSV, továbbment a Maccabi (She)
Az angol Wigan és a holland PSV is elvérzett veresége miatt az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. Paulo Sousa és az általa irányított Maccabi Tel-Aviv viszont továbbjutott.
dec. 12
21:18
Darts-vb: Taylor a favorit, de Gerwen megviccelheti (Agroinform)
Pénteken a londoni Ally Pallyben elkezdődik a 21. PDC darts világbajnokság, amelynek apropóján esélyt latolgatunk.
dec. 12
21:20
El: Freiburg-Sevilla és Lazio-Trabzonspor élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön zárul a labdarúgó Európa-liga csoportköre, kialakul az egyenes kieséses szakasz teljes mezőnye. A J-csoportban a Lazio és a Trabzonspor az elsőségért küzd meg egymással, a H jelű négyesben a Freiburg egy Sevilla elleni győzelemmel ellenfeléhez hasonlóan szintén a legjobb 32 közé kerülhet.
dec. 12
21:20
NFL: A Chargers az életéért, a Broncos a pályaelőnyért harcol (Agroinform)
Az NFL 15. játékhetének nyitómérkőzésén a Denver Broncos a San Diego Chargerst fogadja.
dec. 12
21:22
NB II: Jámbor ismét szerepet vállal a Vasas finanszírozásában (She)
Elnökségi ülést tartott a Vasas SC, és döntés született a labdarúgócsapat jövőjével kapcsolatban: az anyaegyesület lesz száz százalékban a tulajdonos, de Jámbor János személyesen garantálta, hogy január 1-jétől döntő szerepet vállal a csapat finanszírozásban.
dec. 12
21:24
Videó: a Barca kölcsönjátékosa nem a darts ördöge (She)
Az Everton labdarúgócsapata különleges házi dartsbajnokságot rendezett. A játék során a keret tagjainak kilenc dobásból kellett minél magasabb pontszámot elérniük. Nos, a Barcelonától kölcsönbe jött Gerard Deulofeu nem igazán a nyilak mestere...
dec. 12
21:36
Európa Liga - Gulácsiék százszázalékosan jutottak tovább (Infostart)
A kapus Gulácsi Pétert is foglalkoztató Salzburg 3-0-ra nyert a vendég Esbjerg ellen a labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtöki hatodik, utolsó fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel, csoportelsőként jutott tovább.
dec. 12
21:36
Női kézi-vb: „Támadójátékunk az egész meccsen akadozott” (She)
Négygólos (21–17) vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott a szerbiai vb csoportkörének negyedik fordulójában Romániától. Németh András mesteredző, honlapunk vb-szakértője szerint támadójátékunk végig akadozott, védekezésünk pedig a második félidő harmadáig, mindez együttesen vezetett a vereséghez.
dec. 12
21:36
Vereség a románoktól a női kézilabda vb-n (Metropol)
A hajrára széteső magyar női kézilabda-válogatott 21-17-re kikapott a második félidőben remeklő román csapattól.
dec. 12
21:38
Női kézi-vb: 17 góllal nem lehet meccset nyerni - Hajdu (She)
Se ritmus, se dinamika, kevés gól, gyenge támadójáték – Hajdu János ebben látta a Románia elleni 21–17-es vereség fő okát a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon. Értékelések a meccs utáni sajtótájékoztatóról.
dec. 12
21:40
Férfi kosár Euroliga: Hanga vesztes csapat tagja volt (She)
Csütörtök este másodszor játszott a férfi kosárlabda Euroligában a Laboral Kutxa színeiben a félévi kihagyás után a múlt héten visszatérő Hanga Ádám, aki ugyan újfent sok játéklehetőséget kapott, de most nem tudott produktív játékkal segíteni a már kieső Crvena zvezda otthonában kikapó klubjának. A Kutxa így már nem lehet első a csoportjában, amelyből mindenképp továbbjut a Top 16-ba. Az est…
dec. 12
22:12
Egyesült Államok: Klinsmann 2018-ig kapitány marad (She)
Négy évvel meghosszabbították Jürgen Klinsmann-nak, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szerződését, így a német szakember 2018-ig irányítja az Egyesült Államok nemzeti csapatát. Az amerikai szövetség csütörtökön jelentette be, hogy aláírták a megállapodást, s hozzátette, Klinsmann egyben technikai igazgatója lesz a szervezetnek.
dec. 12
22:12
Női kézilabda-vb: A csatát elveszítettük, de a háborút még nem - Hajdu János (Agroinform)
Hajdu János és Gheorghe Tadici is csapata védekezését dicsérte.
dec. 12
22:14
Milan: El Shaarawy megint sérült, a derbiről is lemarad (She)
Begyulladt korábbi lábsérülése Stephan El Shaarawynak, az AC Milan támadójának, így a 21 éves játékos kálváriája folytatódik – újabb heteket kell kihagynia.
dec. 12
22:30
Videó: Tudtuk, hogy ki kell kapni legalább egyszer - Hajdu (She)
Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya legalább egy vereséggel számolt a szerbiai vb-n. Ezt Hajdu a románok elleni elveszített csata után nyilatkozta. A játékosok és a kapitány is egyetértettek abban, hogy a románok ellen a támadójáték teljesen szétesett a második félidő közepe után, egyedül a védekezés volt elfogadható. Az NSO Tv interjúi.
dec. 12
22:32
Férfi kézi: a Szeged ellenfele is legyőzte a PSG-t (She)
Rövid időn belül másodszor szenvedett vereséget a francia férfi kézilabda-bajnokságban a Paris Saint-Germain, amely a 12. fordulóban a Nantes otthonában kapott ki 30–26-ra.
dec. 12
23:06
Chelsea: a klub Rooneyra vágyik, Mourinho Drogbával meccselne (She)
Az első helyen jutott tovább az E-csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe az angol Chelsea, amelynek edzője, José Mourinho szerint Didier Drogba igazán megérdemelné, hogy a Galatát összesorsolják volt klubjával. Az angol sajtó eközben Wayne Rooney nyári megszerzését sejteti.
dec. 12
23:24
Európa Liga: A PSV kiesett, a Salzburg és a Tottenham hibátlanul ment tovább (Agroinform)
Csütörtökön véget ért az Európa Liga csoportköre, a PSV hazai botlása pedig kiesést ért.
dec. 12
23:42
Videó: látványos gólokkal verte meg a Tottenham az Anzsit (She)
A labdarúgó Európa-liga K-csoportjában a Tottenham hazai pályán 4–1-re legyőzte az Anzsi Mahacskalát. Roberto Soldado egymaga három gólt szerzett. Összefoglaló.

Keresés