2014. november 13. csütörtök

nov. 13
20:15
Magyar-finn: pár száz jegy maradt - telt ház lesz (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint pár száz híján az összes jegy elkelt a holnapi, Magyarország–Finnország Eb-selejtezőre.
nov. 13
20:15
Öt klub kapott pénzbüntetést az MLSZ-től (Metropol)
Az Újpestre, a Nyíregyházára, a Diósgyőrre, a Győrre és a Pécsre szabtak ki pénzbüntetést az előző NB I-es forduló mérkőzésein történtek miatt.
nov. 13
20:15
Alpesi sí: Hirscher történelmet írhat (Agroinform)
November második felében beindul a nagyüzem az alpesi sízőknél, amelynek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
nov. 13
20:17
Szalontay Sándor újra országos csúcsot döntött (Metropol)
A 200 méteres repülőrajtos időfutam fedettpályás országos csúcsát javította meg.
nov. 13
20:33
Női röpi NB I: a Vasas simán nyert a Miskolc ellen (She)
A Vasas hazai pályán három sima játszmában nyert a Miskolc ellen a női röplabda NB I csütörtöki mérkőzésén.
nov. 13
20:35
Női kosár Ek: nevetve szállt le a PEAC a hullámvasútról (She)
Fordulatos mérkőzésen megszerezte első győzelmét a női kosárlabda Európa-kupa G-csoportjában a PEAC-Pécs, amely csak a negyedik negyedben tíz pontos előnyt engedett ki a kezéből, csak hogy az utolsó két percben kosarat sem kapva hét ponttal legyőzze a francia Nantes-ot.
nov. 13
20:51
Magyar-finn - Szinte biztos a telt ház (Infostart)
Szinte biztosan telt ház előtt léphet pályára pénteken a magyar labdarúgó-válogatott pénteken a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 13
20:51
Magyar-finn: a vendégvédők koncentrált játékot ígértek (She)
Joona Toivio és Kari Arkivuo, a finn labdarúgó-válogatott védelmének két légiósa, rutinos tagja koncentrált játékot ígért a Magyarország elleni, pénteki Eb-selejtezőre
nov. 13
21:09
Videó: fantasztikus technika - Ibrahimovic 10 legszebb gólja (She)
A frenchtodeath.com összegyűjtötte Zlatan Ibrahimovic 10 legszebb gólját abból az alkalomból, hogy a svéd zsenit is jelölték a Puskás-díjra. Szubjektív lista, de aligha lehet vitatkozni rajta: lélegzetelállító találatok!
nov. 13
21:45
Eb 2016: Egy tucat idióta miatt bűnhődnek a szurkolók - Matics (She)
Nemanja Matics, a szerb labdarúgó-válogatott középpályása szerint „egy tucat idióta" miatt lesznek kénytelenek zárt kapuk mögött lejátszani pénteken a dánok elleni Európa-bajnoki selejtezőjüket.
nov. 13
21:47
Barca: A vb miatt nem jelöltek az Aranylabdára - Suárez (She)
Korábban ugyan kerülte a konkrét véleményformálást, pár napot aludva a történtekre már nem kertelt Luis Suárez, és kimondta azt, amit egyébként is mindenki biztosra vehetett: kimondottan jó liverpooli klubidényt követően a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon elkövetett fegyelmezetlensége miatt nem került be a FIFA-Aranylabda 23 játékost tartalmazó jelöltjeinek listájára.
nov. 13
22:03
Real Sociedad: Olyan a stílusom, mint Mourinhóé - Moyes (She)
Megtartotta első sajtótájékoztatóját a Real Sociedad vezetőedzőjeként David Moyes, aki újságírói kérdésre válaszolva José Mourinhóhoz hasonlította magát, és elmondta, szerinte a spanyol bajnokság erősebb, mint a Premier League.
nov. 13
22:21
ATP-vb: Murray erejéből egy gémre futotta Federer ellen (She)
Elmaradt a várt nagy csata, Roger Federer rendkívül könnyedén, 56 perc alatt nyert Andy Murray ellen az ATP-világbajnokság csoportkörében. A svájci három győzelemmel a B-csoport első helyén jutott be az elődöntőbe, ahová a közvetlenül mögötte végző japán Nisikori Kei még került be.
nov. 13
22:39
Férfi kézi BL: a Celje a szünet után elfogyott a Löwen ellen (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában a német RN Löwen úgy nyert négy góllal a szlovén Celje ellen, hogy a félidőben még kétgólos hátrányban volt.
nov. 13
22:41
Videó: felsült az edzésen az Atlético nyári igazolása (She)
Alessio Cerci nyáron szerződött az Atlético Madridhoz. Az olasz válogatott labdarúgónak némi nehézsége támadt a spanyol csapat edzésén a koordinációs gyakorlatok közben.
nov. 13
23:15
Magyar-finn: tavasszal győztes gólt lőtt, most is győzni akar (She)
Bár a hét elején még megfázással küszködött Roman Eremenko, a finn válogatott középpályása, csütörtökön határozottan kijelentette, hogy jól van, és egyáltalán nincs veszélyben a játéka. Miközben a finn szövetségi kapitány a döntetlennel is elégedett lenne pénteken az Üllői úton, a játékos szerint az Eb-részvétel kiharcolásához szükség lesz a három pontra.
nov. 13
23:17
Kosár Euroliga: az Olympiakosz lerendezte a Galatát (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában a görög Oympiakosz pályaválasztóként gázolt át a török Galatasarayon, és így megőrizte hibátlan mérlegét a D-csoportban.
nov. 13
23:33
NS: Dárdai: Utánam, srácok!; Csúcs ez a Federer; Puskás az elitben - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés