2014. november 29. szombat

nov. 29
18:05
Történelmi szolnoki siker (Metropol)
Megnyerte története első főtáblás mérkőzését a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Szolnok.
nov. 29
18:06
Vívó-vk: Varga Gabriella negyeddöntőig jutott Torinóban (She)
Varga Gabriella a hetedik helyen végzett a női tőrözők torinói Grand Prix-viadalán.
nov. 29
18:08
La Liga: Madridban folytatódott a Bilbao jó szériája (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Athletic Bilbao 2–1-re győzött a Getafe vendégeként Madridban. A baszk együttes ezzel sorozatban ötödik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen.
nov. 29
18:10
NB I: Puskás Akadémia-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia FC–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 29
18:18
Férfi kézi BL: Veszprém-Csehov élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában az eddigi hibátlan MKB-MVM Veszprém az első hat meccsén csupán egy pontot szerző orosz Csehovszkije Medvegyit fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 29
18:21
Berlinben is veretlen maradt a Bayern (Metropol)
Stieber Zoltán csapata, a Hamburg kikapott Augsburgban.
nov. 29
18:23
Továbbjutott a Balatonfüred az EHF-ben (Metropol)
Ledolgozta az első mérkőzésen összeszedett ötgólos hátrányát a Balatonfüred, amely a szombati visszavágón nyolc góllal nyert a vendég osztrák HC Hard együttese ellen, s ezzel feljutott a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os főtáblájára.
nov. 29
18:54
Premjer-liga: a CSZKA ötöt vágott, 3 pontot hozott a Zeniten (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a listavezető Zenit 1–0-ra kikapott a Mordovija Szaranszktól, míg a játéknap előtt harmadik helyen álló CSZKA Moszkva 5–0-s győzelmet aratott.
nov. 29
19:12
PSG: Ibrahimovic utolért egy legendás párizsi gólvágót (She)
Zlatan Ibrahimovic 11-esből szerzett góljával a Paris Saint-Germain hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Nice-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának szombati játéknapján, és egypontnyira megközelítette az éllovas Marseille-t.
nov. 29
19:14
Férfi kézi NB I: kilencgólos győzelmet aratott a Csurgó (She)
Újra pontot szerzett a sereghajtó Komló a férfi kézilabda NB I-ben: a baranyai együttes – amely az előző fordulóban a Cegléd legyőzésével először diadalmaskodott a szezonban – ezúttal a vendég Mezőkövesddel játszott 24–24-es döntetlent. A második helyen álló Csurgó magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott a vendég Balmazújváros felett.
nov. 29
19:30
Mol Liga: kiszakadt a brassói gólzsák - a címvédő bánatára (She)
A címvédő Nové Zámky hatgólos vereséget szenvedett a romániai Corona Brasovtól a Mol Liga alapszakaszának szombati játéknapján. A brassói együttes sikeréhez Molnár Zsolt két góllal és egy assziszttal járult hozzá, míg Fodor Csanád a gólja mellett kiosztott két gólpasszt. A magyar válogatott Mihály Árpád három találatot készített elő.
nov. 29
19:48
Férfi kézi BL: megvan a hetedik, szárnyal a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában az MKB-MVM Veszprém hazai pályán, a papírformának megfelelően 38–31-re legyőzte az orosz Csehovszkije Medvegyit, így mérlege továbbra is százszázalékos a C-csoport élén.
nov. 29
19:50
Szlovénia: 11 másodperc alatt írt történelmet a szélső (She)
A szlovén labdarúgó-bajnokság (PrvaLiga) történetének leggyorsabb találatát szerezte Benjamin Verbic, az NK Celje játékosa, aki a kezdő sípszó elhangzása után 11 másodpercen belül talált be a vendég Zavrc kapujába. A mérkőzést a hazaiak 3–0-ra megnyerték, amivel új klubrekordot állítottak fel, sorozatban 17. bajnoki mérkőzésükön nem találtak legyőzőre.
nov. 29
19:52
Videó: Szűcs potyázott, nagy gólokat lőtt a Videoton (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I tizenhatodik fordulójában a listavezető Videoton habkönnyedén győzött a Lombard Pápa otthonában 5–0-ra. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 29
19:54
EBEL: a Volánnak sikerült, ami az eddigi négy alkalomkor nem (She)
A Fehérvár AV19 hazai közönség előtt 3–2-es győzelmet aratott az olasz Bozen ellen a jégkorong EBEL alapszakaszának szombati játéknapján. A vezetést háromszor megszerző és az előnyét harmadszorra meg is őrző magyar csapat négy vereség után először verte meg az olasz gárdát Székesfehérváron.
nov. 29
20:06
NB I: Ferencváros-Kecskeméti TE élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Kecskeméti TE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 29
20:08
La Liga: öt nyeretlen meccs után győzött az Espanyol (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Espanyol hazai pályán hátrányból 2–1-re legyőzte a Levantét. A barcelonai csapat öt nyeretlen forduló után tudott ismét három pontot szerezni. A találkozót szakadó esőben rendezték, a második félidőre nagyon rossz állapotba került a talaj.
nov. 29
20:10
La Liga: Málaga-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában az éllovas Real Madrid a Málaga ellen lép pályára idegenben. Nagy a tét, ha a blancók legyőzik a kék-fehéreket, átmenetileg öt pontra növelik előnyüket az élen. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 29
20:12
NB I: a Puskás megállította a diósgyőri menetelést (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a tizedik helyen álló Puskás Akadémia a harmadik Diósgyőrt fogadta. A hazaiak az első játékrész hosszabbításában éppen a volt diósgyőri Gohér Gergő találatával szerezték meg a találkozó egyetlen gólját.
nov. 29
20:14
Serie A: a Sassuolo nem tréfál, itt az újabb skalp (She)
A Sassuolo a szünetben még hátrányban volt, de végül 2–1-re legyőzte vendégét, a hetek óta nyeretlen Hellas Veronát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának szombati nyitó mérkőzésén.
nov. 29
20:16
Barca: Tajti kezdő volt a vizes talajon aratott diadal során (She)
Tajti Mátyás kezdőként 75 percet játszott, így mindkét gólnál pályán volt a spanyol FC Barcelona U17-es csapatában, amely idegenben 2–0-ra legyőzte a Manlleut.
nov. 29
20:24
Női kosárlabda Eb - Megtartották a sorsolást (Infostart)
A címvédő Spanyolországgal, továbbá Szlovákiával, Litvániával és Svédországgal találkoznak a társrendező magyarok a jövő júniusi női kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörében.
nov. 29
20:24
PL: a Chelsea nem tudott nyerni a Sunderland otthonában (She)
A Premier League 13. fordulójában a tabellát vezető Chelsea gól nélküli döntetlent játszott a Sunderland otthonában, a bajnokságban most először fordult elő José Mourinho együttesével, hogy nem tudott gólt szerezni.
nov. 29
20:27
BL: közel a csoportelsőség a Veszprémnek (Metropol)
A hetedik mérkőzését is megnyerte az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 29
20:42
Mostantól férfiak is versenyezhetnek műúszásban (Infostart)
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) rendkívüli kongresszusán elfogadták azt a szabálymódosítást, amely szerint a jövőben férfiak is versenyezhetnek műúszásban.
nov. 29
20:42
Barca: Tajti kezdő volt a vizes talajon aratott diadal során (She)
Tajti Mátyás kezdőként 75 percet játszott, így mindkét gólnál pályán volt a spanyol FC Barcelona U17-es csapatában, amely idegenben 2–0-ra legyőzte a Manlleut.
nov. 29
21:18
Döntetlen a kosárgálán a Tüskecsarnokban (Infostart)
Döntetlennel ért véget szombaton a 23. All Star Kelet-Nyugat kosárlabdagála a budapesti Tüskecsarnokban.
nov. 29
21:18
MU: Di María a 41., a következő meccset kihagyja (She)
Combsérülése miatt lemarad a Stoke City elleni keddi bajnokiról Ángel Di María, a Manchester United argentin válogatott középpályása – jelentette be Louis van Gaal, az együttes menedzsere.
nov. 29
21:20
Férfi kézilabda EHF Kupa - Továbbjutott a Balatonfüred (Infostart)
Ledolgozta az első mérkőzésen összeszedett ötgólos hátrányát a Balatonfüred, amely a szombati visszavágón nyolc góllal nyert a vendég osztrák HC Hard együttese ellen, s ezzel feljutott a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os főtáblájára.
nov. 29
21:20
Férfi vízilabda BL: a ZF-Eger iksszel kezdett a címvédőnél (She)
A ZF-Eger 7–7-es döntetlent játszott a Barcelonetával idegenben a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának első fordulójában.
nov. 29
21:54
A FINA-elnök meglátogatta a magyar standot (Infostart)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) elnöke, Julio C. Maglione a jövő héten kezdődő rövidpályás úszó-vb helyszínén, Dohában meglátogatta a magyar standot, amely a 2021-es budapesti világbajnokságot népszerűsíti.
nov. 29
21:54
Videó: ilyen is van, C. Ronaldo óriási ziccert hibázott (She)
Nagy helyzetet hagyott ki Cristiano Ronaldo a Real Madridban a Málaga elleni mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A portugál klasszis tíz méterről teljesen üresen lőhetett, de a kapus védett.
nov. 29
22:12
Férfi vízilabda BL - Az Eger döntetlent játszott (Infostart)
Az Eger 7-7-es döntetlent ért el a címvédő Barceloneta otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának szombati nyitófordulójában.
nov. 29
22:12
NB I: a Kecskemét sem tudta megállítani otthon a Fradit (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 3–1-re megverte a félidőben még előnnyel az öltözőbe vonuló Kecskemétet.
nov. 29
22:14
Pelé állapota javul (Infostart)
Javult az állapota a húgyúti fertőzéssel kezelt Pelének, de a brazilok futball-legendája továbbra is az intenzív osztályon fekszik.
nov. 29
22:14
Ligue 1: véget ért a Monaco veretlenségi szériája (She)
A Rennes hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Monacót a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 29
22:16
Alpesisí-vk: norvég és osztrák elsőség Észak-Amerikában (She)
A férfiaknak a kanadai Lake Louise-ben lesikló-, a nőknek Az Egyesült Államokbeli Aspenben óriásműlesikló-futamot rendeztek szombaton a világkupában. A győzelmet előbbieknél a norvég Kjetil Jansrud, utóbbiaknál pedig az osztrák Eva-Maria Brem szerezte meg.
nov. 29
22:48
Férfi kézi BL: német győzelem a Veszprém csoportjában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában a Löwen 33–29-re legyőzte a Montpellier-t, míg a B jelű hatosban a Barcelona 42–29-re nyert az Alingsas ellen.
nov. 29
22:50
Adria-liga: a Szolnok nagy csatára késztette a VOLI-t (She)
A Szolnoki Olaj idegenben hétpontos vereséget szenvedett a montenegrói Buducsnoszt VOLI-tól a férfi kosárlabda Adria-liga tizedik fordulójában. A magyar csapat nem állt távol a győzelemtől, de a kiváló első félidei teljesítményt gyengébb folytatás követte, amit az esélyesebb montenegróiak kihasználtak.
nov. 29
22:52
Serie A: megszakadt a Lazio 2006 óta tartó sikersorozata (She)
Bár több helyzete volt, a Laziónak be kellett érnie a gól nélküli döntetlennel a Chievo otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.
nov. 29
23:06
Lovassport: Dobrovitz nyerte szombaton a négyesfogathajtást (She)
Dobrovitz József nyerte meg a négyesfogathajtók bemelegítő versenyszámát a Papp László Sportarénában zajló Lovas világkupa szombati napján.
nov. 29
23:42
Egy éve veretlen a Fradi (Blikk)
Magyarország - Ha érdekel a futball, akkor itt a helyed! A blikk.hu-n megnézheted a labdarúgó NB I-es mérkőzések összefoglalóját. A találkozók góljait, érdekességeit.

Keresés