2015. november 12. csütörtök

nov. 12
0:12
Csütörtöki sportműsor: itt az idő, norvég–magyar Eb-pótselejtező! (She)
Elérkezett az idő, a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök 20.45-kor Oslóban pályára lép a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzésén. Gera Zoltánék előtt U21-es nemzeti csapatunkért is szoríthatunk, amely Izraelben vendégszerepel. A péntek hajnali programot a New York Jets–Buffalo Bills NFL-meccs mellett többek között Chile–Kolumbia és Argentína–Brazília vb-selejtező színesíti.
nov. 12
0:48
Válogatott: Azt hiszik, Magyarország a legkönnyebb, de kemény lesz! (She)
Stefan Johansen, a norvég labdarúgó-válogatott és a Celtic középpályása a Celtic Viewnak beszélt a Norvégia–Magyarország Eb-pótselejtező (csütörtök 20.45, Oslo) esélyeiről.
nov. 12
1:06
Röplabda: a BRSE továbbjutott, a Vasas és a Kaposvár nyert a kupákban (She)
Négy magyar csapat lépett pályára a nemzetközi kupákban, szerdán. A női bajnok Linamar-Békéscsaba Görögországban is nyert a CEV-kupában, így kettős győzelemmel jutott tovább az Olimpiakosz Pireusz ellen. A Challenge-kupában, ugyancsak idegenben, Horvátországban győzött a férfi bajnok Fino Kaposvár, hazai pályán pedig, egy osztrák csapatot legyűrve a női kupagyőztes Vasas Óbuda. Egyedül a…
nov. 12
7:42
NHL: a Pittsburgh szétlövésben legyőzte a ligaelsőt (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins szétlövéssel nyert a ligaelső Montreal Canadiens ellen. A Penguins 37 olyan mérkőzés után tudott nyerni, amikor két harmad után még vesztésre állt.
nov. 12
8:54
Válogatott: négy játékosunknak is vigyáznia kell a lapokkal (She)
A magyar labdarúgó-válogatott védelmének oszlopa, Juhász Roland Oslóban nem léphet pályára a selejtezőben összegyűjtött sárga lapjai miatt, a keretből azonban többeknek is vigyázniuk kell a norvég fővárosban.
nov. 12
8:56
Chelsea: egy ajánlat készül, ami megrengeti a futballvilágot? (She)
Megdöbbentő hírrel állt elő az As. A spanyolok állítják, Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának elnöke egy olyan ajánlattal készül, amire senki sem számított.
nov. 12
9:48
Baseball: Mexikó és Európa a célkeresztben (She)
Mexikóban és Európában szeretne alapszakasz-mérkőzéseket rendezni öt éven belül az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB).
nov. 12
10:06
Fotó: Piqué álomcsapatába egy Real Madrid-játékos is befért! (She)
Gerard Piqué, az FC Barcelona védője sem maradhatott ki az álomcsapatos buliból, a spanyol most összerakta álomtizenegyét. Hat Barcelona-játékos, egy madridi és egy nagy meglepetés.
nov. 12
10:24
Natasa Kovacevic öt pontot szerzett visszatérésén (Infostart)
Öt pontot szerzett Natasa Kovacevic, a Győr korábbi, a szerb Crvena zvezda jelenlegi kosárlabdázója, aki bal lábának térd alatti amputációját követően 26 hónappal, szerda este ismét bajnoki mérkőzést játszott. Ő az első nő Európában, aki ilyen mértékű sérüléssel hivatalos mérkőzésen pályára lépett.
nov. 12
10:42
Válogatott: Pál és én barátok vagyunk – Storck (She)
A Kicker című német lapnak adott nyilatkozatában Bernd Storck beszélt a Norvégia elleni csütörtök esti Eb-pótselejtezőről (kezdés 20.45, Tv: M4 Sport – élőben az NSO-n), a magyar labdarúgó-válogatottnál folyó munkájáról, a keretben lévő játékosokról, saját maga és a nemzeti csapat közös jövőjéről. Az interjú magyar fordítása a Sport Tv honlapján jelent meg.
nov. 12
11:18
Nagy László a világ legjobbjai között (Blikk)
Veszprém – Ismét meghirdette hagyományos év végi szavazását a Handball Planet kézilabdásszakportál.
nov. 12
11:36
Válogatott: lengyel-magyar – Poznanban is a mieinknek szurkolnak (She)
A magyar labdarúgó-válogatott sikeréért szorítanak Lengyelországban. Legalábbis a hagyományos történelmi barátság és a két közös játékos – jelenleg Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő a kapcsolódási pont – miatt a Lech Poznan hivatalos Facebook oldalán a mieinkről posztolt képet az esti, Norvégia elleni idegenbeli Eb-pótselejtezőt megelőzően.
nov. 12
11:36
Dzsudzsák-mezben szurkol Lázár Bence a válogatottnak (Blikk)
Budapest – A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya meglepte a leukémia ellen harcoló korábbi focistát.
nov. 12
11:38
Kép: 3 perc 45 mp póló nélkül, 1:07 Rihanna – a CR-film számokban (She)
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo a héten bemutatta Londonban életrajzi filmjét, a Wall Street Journal pedig most lebontotta a másfél órás filmet, így áll össze a Ronaldo-film.
nov. 12
12:12
Gyász: 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton (She)
Hosszan tartó súlyos betegséget követően csütörtök hajnalban, 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton, korábbi magyar válogatott kapus.
nov. 12
12:12
Elveszítette a rákkal szembeni harcot Fülöp Márton, a válogatott kapusa (Blikk)
Budapest - Hosszan tartó súlyos betegséget követően csütörtökön hajnalban, 32 éves korában elhuny Fülöp Márton, korábbi magyar válogatott kapus.
nov. 12
12:12
Fontos pontokért küzdenek a magyar kézisek (Metropol)
A minél kedvezőbb helyezésért harcol a hétvégén a kézilabda Bajnokok Ligája négy magyar résztvevője. Mutatjuk a programot is.
nov. 12
12:30
Meghalt Fülöp Márton válogatott kapus (Infostart)
A magyar futball-válogatott 24-szeres válogatott kapusa 32 éves volt, csütörtök hajnalban halt meg - írta az Index.
nov. 12
12:30
Vízilabda: három évre eltiltották a saját meccseire fogadó bírót (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség fegyelmi bizottsága három évre eltiltotta  az általa végzett szakmai tevékenységtől Horváth Csabát. A pólós játékvezető vétke az volt, hogy az általa vezetett mérkőzésekre fogadott.
nov. 12
12:48
Elhunyt Fülöp Márton válogatott kapus (Infostart)
Életének 33. évében, hosszú betegség után ma hajnalban elhunyt Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi 24-szeres válogatott kapusa.
nov. 12
12:50
Öt hivatalos elnökjelölttel számol a FIFA (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) ad hoc választási bizottsága nem fogadta el a libériai Musa Bility jelentkezését a február 26-i elnökválasztásra, így a posztért jelen állás szerint öten szállnak harcba.
nov. 12
13:06
FIFA: Platini csodálkozik a fellebbviteli bizottság lassúságán (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára pályázó Michel Platini csodálkozik azon, hogy az illetékes bizottság mennyire lassan bírálja el a felfüggesztésével kapcsolatban benyújtott fellebbezését.
nov. 12
13:06
Elhunyt Fülöp Márton válogatott kapus (Metropol)
Hosszan tartó súlyos betegséget követően csütörtökön hajnalban, 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott volt kapusa.
nov. 12
14:00
Kép: Diego Costa azt mondta, büdös, tökéletes ajándékot kapott (She)
Diego Costa, a Chelsea labdarúgócsapatának csatára hozta a formáját a Stoke City elleni, elveszített bajnokin és finoman jelezte a Ryan Shawcrossnak, nincs megelégedve a testszagával. Egy lelkes szponzor lecsapott gyorsan és megajándékozta az angolt egy évre elegendő dezodorral.
nov. 12
14:18
FIFA - Platini csodálkozik (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára pályázó Michel Platini csodálkozik azon, hogy az illetékes bizottság mennyire lassan bírálja el a felfüggesztésével kapcsolatban benyújtott fellebbezését.
nov. 12
14:18
Eb 2016: bemutatták a „szép játék”-ot, itt a hivatalos labda (She)
Bemutatták csütörtökön Párizsban a francia nemzeti lobogó színeiben pompázó, „szép játék” névre keresztelt labdát, amely a jövő évi futball Európa-bajnokság csoportkörének hivatalos játékszere lesz.
nov. 12
14:54
Válogatott: várhatóan gyászszalaggal lépünk pályára (She)
Fülöp Márton halála miatt várhatóan gyászszalagot viselve lép pályára csütörtökön a magyar labdarúgó-válogatott a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező első, oslói felvonásán.
nov. 12
15:12
Várhatóan gyászszalaggal lép pályára a magyar válogatott az Eb-pótselejtezőn (Infostart)
Fülöp Márton halála miatt várhatóan gyászszalagot viselve lép pályára csütörtökön a magyar labdarúgó-válogatott a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező első, oslói felvonásán.
nov. 12
15:12
Gyász: szelíd óriás, nagyszerű srác, mindenki szerette – Fülöpre emlékeztek (She)
Hosszan tartó súlyos betegséget követően csütörtök hajnalban, 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton. A korábbi magyar válogatott kapusra volt csapattársai és klubjai is megemlékeztek az elmúlt órákban.
nov. 12
15:14
Újpest: megvan a szélső engedélye; nyáron lejár a kulcsember szerződése (She)
Az Újpest FC mai sajtóbeszélgetéséről már jeleztük, a stadionrekonstrukcióval kapcsolatos legfrissebb hírt, hogy a munkálatok csak az őszi szezon után kezdődnek, ugyanakkor más témák is szóba kerültek. Megtudtuk, hogy megérkezett a nyáron szerződtetett Souleymane Diarra szerződése, ugyanakkor Balogh Balázs megállapodása jövő nyáron lejár, és még nem tárgyalt a hosszabbításról. Gyarmati Eszter…
nov. 12
15:30
Aki a világ végére is elutazik a magyar labdarúgó-válogatott után (Infostart)
A magyar szurkolók elszántsága nem ismer határokat: akadnak, akik másfél napon át utazva kisbusszal érkeztek Oslóba a labdarúgó-válogatott norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőjének első, csütörtöki felvonására.
nov. 12
15:30
Kézi: Győrben nincs pardon, BL-t és bajnokságot kell nyerni! (She)
Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta: az előző idényben elbukott BL-cím és bajnoki aranyérem után ezúttal nincs pardon, mindkettőben vissza kell ülniük a trónra.
nov. 12
15:32
Elhunyt Várhidi Pál (Infostart)
Nyolcvannégy éves korában csütörtökön elhunyt Várhidi Pál, az Újpest legendás futballistája, az Aranycsapat keretének tagja.
nov. 12
15:48
Elhunyt az Aranycsapat futballistája (Infostart)
Nyolcvannégy éves korában csütörtökön elhunyt Várhidi Pál, az Újpest legendás futballistája, az Aranycsapat keretének tagja.
nov. 12
16:06
Válogatott: ÉLŐ szurkolói chat – kérdezzen az NSO-tól! (She)
Ahogy azt az őszi Eb-selejtezők alkalmával már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online ismét élő beszélgetésre invitálja olvasóit – kérdezzen tőlünk!
nov. 12
16:06
Spanyol bíró a magyar-norvégon! (Blikk)
Budapest – A spanyol Carlos Velasco Carballo (44) vezeti a Magyarország-Norvégia pótselejtező labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóját.
nov. 12
16:06
Elhunyt Várhidi Pál (Metropol)
Az Újpest legendás futballistája is tagja volt az Aranycsapat keretének.
nov. 12
16:08
U21: gyomorfertőzés a csapatnál, de lesz meccs (She)
Bár úgy tűnt, hogy elhalasztják az U21-es labdarúgó-válogatott Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőjét, végül mégis sor kerülhet rá.
nov. 12
16:10
F1: Michael Schumacher fia a Ferrarihoz kerülhet (She)
Mick Schumacher, a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher 16 éves fia Maranellóba látogatott, és rögtön megindultak a találgatások arról, hogy bekerül-e a Ferrari pilótaakadémiájára.
nov. 12
17:00
U21: mégis lejátsszák az Izrael elleni mérkőzést (She)
Bár eredetileg a halasztás mellett döntöttek, mégis lejátsszák az U21-es labdarúgó-válogatott Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőjét.
nov. 12
17:18
PSG: Egyszer fejbe rúgtam Ibrahimovicot – Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti elsőre nem tűnik idegbeteg edzőnek, ám van, amikor az olasz tréner is elveszíti a türelmét. Egy ilyen esetet mesélt el most a szabadságát töltve.
nov. 12
17:18
Gyomorfertőzés miatt kidőlt a magyar labdarúgó-válogatott számos tagja (Infostart)
Gyomorfertőzés miatt kidőlt az U21-es magyar labdarúgó-válogatott keretének jelentős része, ennek ellenére nem halasztják el az Izrael otthonában 18.45 órától sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőt.
nov. 12
17:18
Ezzel játszik a válogatott, ha kijut az Eb-re (Metropol)
Zidane az Instagram-oldalára töltötte fel az első fotót. Keddig elkel az Eb-re az utolsó négy hely is.
nov. 12
17:20
Három góllal kikapott a magyar csapat Izraelben (Metropol)
Gyomorfertőzés miatt kidőlt az U21-es magyar labdarúgó-válogatott keretének jelentős része. 12 emberrel álltunk ki.
nov. 12
17:36
Válogatott: miért Király? Miért nem Böde? Mi lesz a vége? (She)
Csütörtök este Oslóban az Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzését játssza a magyar válogatott Norvégiával. Mivel ez lesz az egyetlen tétmeccs Európában, az egész kontinens a norvég fővárosra figyel – kik kezdjenek? Mi lenne a megfelelő taktika? Bírják-e mentálisan a mieink a hajrát? Többek között ezekről a kérdésekről cseteltünk olvasóinkkal.
nov. 12
17:38
Válogatott: Bogdánt és Bödét a kezdőbe tennék, Nikolicsot nem (She)
A Nemzeti Sport Online arra buzdította olvasóit, képzeljék magukat Bernd Storck szövetségi kapitány helyébe, és állítsák össze a válogatott kezdőcsapatát. Megnéztük az önök szavazatait, valamint tippeltünk mi is arra, milyen összeállítással vághat neki a norvégok elleni pótselejtező első mérkőzésének a magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 12
19:06
Hosszú Katinka tarolt (Infostart)
Hosszú Katinkáé volt a főszerep az úszók rövidpályás országos bajnokságának második, csütörtöki napján Százhalombattán: a Vasas világ- és Európa-bajnoka öt egyéni számban indult és mindegyikben győzött.
nov. 12
19:06
Hosszú Katinka tarolt az ob-n (Metropol)
A Vasas világ- és Európa-bajnoka öt egyéni számban indult és mindegyikben győzött.
nov. 12
19:42
Gyász: Ő tartott minket a PL-ben – a Sunderland korábbi menedzsere Fülöpről (She)
Ricky Sbragia, a Sunderland korábbi menedzsere kellemes emlékeket őriz Fülöp Mártonról. A chroniclelive.co.uk beszámolója szerint a szakember sokszor elcsukló hangon emlékezett a ma elhunyt magyar kapusra.
nov. 12
19:42
Nem semmi! Magánrepülőt vett magának Ronaldo (Blikk)
Madrid – Nem akármilyen járgánnyal bővült Cristiano Ronaldo (30), portugál focisztár gyűjteménye.

Keresés