2015. november 3. kedd

nov. 3
0:15
Eurofoci: nem a Dinamók napja – Moszkva: 0–1, Bukarest: 1–5 (She)
Nem a Dinamók napja volt a hétfői, az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva 1–0-ra kikapott a pontszámban a második helyezettet beérő FK Rosztov otthonában, Romániában pedig a Dinamo Bucuresti otthon 5–1-re kikapott a második helyet visszaszerző Viitorul Constantától.
nov. 3
3:33
Fél évig nem focizhat horrorsérülése után Simon Krisztián (Blikk)
München — Féléves kihagyás vár Simon Krisztiánra (24), az 1860 München focistájára a vasárnapi sérülése után.
nov. 3
7:09
NHL: a címvédő megszakította a Kings hétmeccses sorozatát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának hétfői játéknapján a címvédő Chicago Blackhawks 4–2-re legyőzte a Los Angeles Kingst, amelynek ezzel megszakadt hét meccsből álló győzelmi szériája.
nov. 3
7:45
NBA: Curry Jordant idézte, LeBron a legfialabb 25 ezres (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának hétfői játéknapján a címvédő Golden State Warriors 119–69-ra legyőzte a Memphis Grizzliest. A harminc pontot dobó Stephen Curry idénybeli első négy meccsén már 148 pontnál jár, az elmúlt negyven évben csak Michael Jordan tudott ennél többet szerezni egy szezon első négy meccsén. A Cleveland Cavaliers idegenben 107–100-ra nyert…
nov. 3
7:47
DVTK: edző lehet a korábbi spanyol kedvenc – sajtóhír (She)
Spanyolországból származó hírek szerint a DVTK labdarúgócsapatának vezetősége már felvette a kapcsolatot Fernando Fernándezzel, aki korábban játékosként szolgálta a diósgyőri klubot. A 36 éves szakember lapunknak elismerte, hogy megkeresték, ám mint mondta, konkrétumokkal egyelőre nem tud szolgálni.
nov. 3
8:09
Hazaárulás címén agyonlőtték (Behaviour)
Az volt a bűne, hogy önhatalmúan szerb vonatkozású nevekkel látta el Zimony egyes utcáit
nov. 3
9:15
BL: A szurkolóknak joguk van tiltakozni – Pellegrini (She)
A szurkolóknak jogukban áll kifütyülni a Bajnokok Ligája himnuszát, ha így fejezik ki, hogy elégedetlenek az európai szövetség (UEFA) működésével – vélte Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 3
9:33
DVSC: első osztályú csapattal játszanak felkészülési meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC szombaton a hozzá hasonlóan élvonalbeli Békéscsabával játszik felkészülési mérkőzést. A találkozó 12 órakor kezdődik a lila-fehérek otthonában – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
nov. 3
9:42
Sportfogadás: Ezekkel a tippekkel kaszálnánk a BL-ben! (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal Bajnokok Ligája találkozók szerepelnek szelvényünkön.
nov. 3
9:51
Női zsoké ilyen hatalmas diadalt még soha nem produkált! - videó (Infostart)
Michelle Payne személyében először győzött női zsoké Ausztrália legnagyobb hagyományú és presztízsű lóversenyén, az 1861 óta sorra kerülő Melbourne Kupán.
nov. 3
9:51
Chelsea: Lampard elárulta, mit gondol a botladozó csapatról (She)
Frank Lampard, az angol bajnok Chelsea korábbi labdarúgója szerint a csapatnak össze kell szednie magát, a sokak által támadott José Mourinho pedig további bizalmat érdemel a kispadon.
nov. 3
9:53
BL: hatalmas csatárbravúr, kevés hasonlót láthattunk (She)
Tizenkét alkalommal szerzett egy labdarúgó legalább négy gólt egy mérkőzésen a Bajnokok Ligájában – az egyik ilyen bravúr napra pontosan 11 esztendővel ezelőtt történt.
nov. 3
10:09
Bayern: megszületett a döntés Guardiola jövőjéről – sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Bayern München meghosszabbítja Pep Guardiola vezetőedző szezon végén lejáró szerződését.
nov. 3
10:09
Gyengébben teljesítenek a rossz fogú focisták (Metropol)
"Aggasztóan rosszak" a profi futballisták fogai, ami ronthat a pályán nyújtott teljesítményükön is.
nov. 3
10:11
LeBron újabb rekordja (Metropol)
A Cleveland sztárja lett minden idők legfiatalabb játékosa, aki elérte a 25 ezer pontot az NBA-ben.
nov. 3
10:27
Bajnokok Ligája - Három csapat a továbbjutásért, Mourinho az állásáért küzd (Infostart)
Három csapat a továbbjutás reményében lép pályára, José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője pedig az állásáért küzd szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.
nov. 3
10:27
Férfi kézi: „Sokáig vékony jégen táncoltunk a keret kijelölésénél” (She)
Éles visszhangot keltett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának, Talant Dujsebajevnek a nyilatkozata, amelyet az új keret kijelölését követően adott. A szakember utóbb pontosította, hogy miként és hogyan maradtak ki korábbi kulcsemberek. A DIGI Sport Reggel Start című műsorában egyik elődje, Vass Sándor szerencsétlen nyilatkozatként értékelte az indoklást, majd megemlítette: az…
nov. 3
10:45
NB II: Sisa Tibor távozik az utolsó helyezettől – hivatalos (She)
A labdarúgó NB II utolsó helyén álló Vác FC közös megegyezéssel megszünteti Sisa Tibor vezetőedző szerződését – adta hírül a klub Facebook-oldala.
nov. 3
11:03
Vági Márton: minden más kudarc lenne (Infostart)
Óriási lökést adna a magyar labdarúgásnak, ha a válogatott a norvégok ellen sikerrel vívná meg a pótselejtezőt, és kijutna a jövő nyári franciaországi Európa-bajnokságra - mondta Vági Márton, az MLSZ főtitkára az InfoRádió Aréna című műsorában.
nov. 3
11:03
Sírva fakadt Cristiano Ronaldo (Blikk)
Madrid – Újabb történet látott napvilágot Sir Alex Ferguson (63) futballmenedzser önéletrajzi könyvéből. A sztori főszereplője a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldo (30).
nov. 3
11:03
Real: Elhagyni Madridot? Miért ne? – Cristiano Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo neve az angol és spanyol sajtó mindennapos próbálkozása ellenére összeforrt az évek alatt a Real Madriddal. A portugál most viszont egy interjúban elmondta, könnyen lehet, hogy egy nap búcsút int a blancóknak.
nov. 3
11:03
F1: hat hét börtön a pályára belógó szurkolónak (Metropol)
A villanyfényes pálya szélén darabig sétálgatott a kerítés belső oldalán, majd kimászott. Be kellett küldeni miatta a biztonsági autót.
nov. 3
11:05
NFL: a védő egy nappal öccse halála után élete legjobb meccsét játszotta (She)
Gyászol Kwon Alexander, az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers újonc védője, akinek tizenhét éves öccse, Broderick Taylor szombaton életét vesztette egy lövöldözés során az alabamai Annistonban. A 21 éves linebacker egy nappal később élete legjobb meccsét játszotta, csapata legeredményesebb védője volt, amivel oroszlánrészt vállalt az Atlanta Falcons elleni 23–20-as diadalban. A találkozó…
nov. 3
11:12
BL: Bale, Khedira, Pastore - íme a fontosabb keddi sérültek (Agroinform)
Az elmúlt hetekhez képest, viszonylag kevés hiányzó lesz a keddi játéknapon.
nov. 3
11:21
Ma 70 éves az Alzheimerben szenvedő focilegenda (Blikk)
München – Németország történetének egyik legjobb focistája, Gerd Müller (70) ma ünnepli 70. születésnapját. Sajnálatos betegsége (Alzheimer-kór) miatt azonban nem lesz nagy szülinapi bulija.
nov. 3
11:21
Videó: a bíró jobban örült a Spurs góljának, mint Dembélé? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában a Tottenham 3–1-re legyőzte otthon az Aston Villát. A találkozó első, hazai találatát Moussa Dembélé szerezte, amelyre a szurkolók posztjai szerint meglepően reagált Mike Dean játékvezető. Jobban örült neki, mint maga a gólszerző? A 47 éves sporttársnak nem ez volt az első félreérhető mozdulata a pályán, azonban nem…
nov. 3
11:39
Kézi: Pastorral hosszabbítottak Szegeden – hivatalos (She)
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 2019-ig meghosszabbította a Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics edzőpáros szerződését.
nov. 3
12:15
Rögbi: Új-Zélandon három napon át ünnepelik a vb-győztest (She)
Három városban ünnepli meg szombati világbajnoki győzelmét az új-zélandi rögbi-válogatott. Az All Blacks szerdán Aucklandben kezdi a túrát, másnap Christchurchbe látogat el. Pénteken a fővárosban, Wellingtonba zárul az ünnepségsorozat.
nov. 3
12:33
Képek: így nézett ki a WC a Barca-játékosok távozása után (She)
Az FC Barcelona futballistái finoman szólva trollkodós hangulatban voltak a Getafe ellen 2–0-ra megnyert spanyol bajnoki után. A katalánok előbb berohantak a madridi csapat sajtótájékoztatójára (amiért egyébként bocsánatot kértek), majd az öltözően folytatódott a buli. A gránátvörös-kékek nem kímélték a fővárosi alakulat WC-jét, piros festékkel befestettek mindent.
nov. 3
12:51
Ellökte magától a goromba focista az erőnléti edzőt (Blikk)
London – Nem pályafutása legjobb időszakát éli Andros Townsend (24), az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur focistája.
nov. 3
12:51
Válogatott: Király kéthetente jár temetőbe, nem feledi szeretteit (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kerettagjai mindenszentek napján kezdték meg az edzőtáborozást a Norvégia elleni Eb-pótselejtező mérkőzésekre. Király Gábor, Leandro és Korhut Mihály az MLSZ Tv-nek beszélt arról, hogyan emlékeznek meg halottak napján elhunyt szeretteikről.
nov. 3
13:00
BL: Sevillában is szenvedhet a City (Agroinform)
Két hete csak a ráadásban gyűrte le a City a Sevillát, most viszont akár meg is éghet Pellegrini együttese hispániában.
nov. 3
13:27
Elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó (Infostart)
Rövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó.
nov. 3
13:27
Videó: Neymar nem gurigázott a vécépapírral, hanem… (She)
Neymar megmutatta, hogy nem csak a labdával bánik jól. A brazil klasszist freestyle-osok invitálták egy játékra, amelyben különböző tárgyakkal, többek között WC-papírral kellett dekáznia. Nézze meg, még miket rejtett a bűvös táska, és mit kezdett velük Neymar !
nov. 3
13:27
Korábbi játékosa lehet a Diósgyőr új edzője (Blikk)
Miskolc – Spanyol sajtóinformációk szerint a Diósgyőr futballcsapata Fernando Fernándezt (36), a klub korábbi focistáját nevezi ki vezetőedzőnek, ha a jelenlegi trénert, Bekő Balázst (43) menesztik.
nov. 3
13:29
FIFA - Házkutatás a német szövetség vezetőinél (Infostart)
A német államügyészség kedden házkutatást tartott a labdarúgó-szövetség (DFB) főhadiszállásán, illetve jelenlegi és korábbi vezetőinek lakhelyén azzal kapcsolatban, hogy a 2006-os németországi világbajnokság szervezőbizottsága 6,7 millió eurót utalt át a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben.
nov. 3
13:45
MU: 3 mondattal megríkatta C. Ronaldót Ferguson (She)
A neves spanyol újságíró, Guillem Balague elmesélt egy történetet Cristiano Ronaldo Manchester Unitednél töltött idejéről, mely szerint a „vörös ördögök” legendás edzője, Sir Alex Ferguson három mondattal megríkatta a portugált.
nov. 3
13:45
Juan Carlos Pastor marad Szegeden (Metropol)
Könnyen megállapodtak a folytatásról, akárcsak Merko Krivokapiccal.
nov. 3
13:47
Gyász: elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Fenyvesi Csaba (She)
Rövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó. A halálhírről a családja tájékoztatta a távirati irodát.
nov. 3
14:03
Elhunyt Fenyvesi Csaba olimpiai bajnokunk (Metropol)
Háromszor aranyat is nyert az ötkarikás játékokon párbajtőrben.
nov. 3
14:12
Tenisz: Francia házirangadóból profitálnánk (Agroinform)
Több, mint dupláját nyerheted, ha Paire Monfils után egy másik francia topjátékost is elbúcsúztat a párizsi tornától.
nov. 3
14:39
Nyilasi már nem stábtag (Infostart)
Nyilasi Tibor már nem tagja a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának.
nov. 3
14:39
Serie A: egy hónap után régi-új edző a sereghajtó Carpinál (She)
A hatodik fordulót követően menesztett Fabrizio Castori egy hónap után visszatér az olasz labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Carpi vezetőedzői posztjára.
nov. 3
14:41
Videó: az AS Románál rúgja a bőrt a világ egyik leggyorsabbja (She)
Mohamed Szalah a világ egyik leggyorsabb labdarúgója. Nem hiszi? Nézze meg az alábbi videót, amelyben az AS Roma huszonhárom éves támadója az egész mezőnyt lehagyja!
nov. 3
14:57
Szerződést hosszabbított Juan Carlos Pastor a szegedi kézilabdacsapattal (Infostart)
Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapic 2019-ig meghosszabbította szerződését a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál.
nov. 3
14:57
Nyilasi Tibor már nem tagja a szakmai stábnak (Metropol)
A Real Madrid 16 éves tehetsége is a norvég keretben van a magyarok ellen.
nov. 3
15:33
Videó: mesterien csavart, egymás után törtek az üvegek (She)
A trükkös srácokról már több alkalommal beszámoltunk: lehetetlennek tűnő helyzetekben sportágakat ötvözve, hihetetlen precizitással találnak be különböző lyukakba. Most a baseball szabályait alapul véve próbáltak célba dobni, s közben egymás után törtek az üvegek. Önnek melyik dobás tetszik a legjobban?
nov. 3
15:33
Csodatinivel készülnek a magyar válogatott ellen a norvégok (Blikk)
Budapest–Oslo – A hatalmas tehetségként számon tartott, mindössze 16 éves Martin Ödegaard is bekerült a norvég labdarúgó-válogatott magyarok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő keretébe.
nov. 3
15:42
EURO 2016: Ödegaard is a norvég keretben (Agroinform)
Per-Mathias Högmo szövetségi kapitány kijelölte a 24 fős válogatott keretét.
nov. 3
15:51
Chelsea: Persze, hogy új, ezért vagyok jó edző – Mourinho (She)
Szerdán a Dinamo Kijevet fogadja a Chelsea labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában. A találkozót megelőző sajtótájékoztatón természetesen mégsem a kijeviek elleni összecsapás volt a fő téma, hanem a klubnál tapasztalható válság, amit az okozott, hogy az előző nyolc meccséből csupán egyet nyert meg az angol bajnok.

Keresés