2015. november 5. csütörtök

nov. 5
0:33
Csütörtöki sportműsor: dőzsölhetnek az Európa-liga szerelmesei (She)
A DIGI Sport 3. csatornájának elindulásának, illetve két „távol-keleti” mérkőzésnek köszönhetően nem kevesebb, mint kilenc Európa-liga mérkőzést élő közvetítését követhetjük a televízióban. Akinek elég a fociból, női kosárcsapataink nemzetközi meccseit nézhetik, míg hajnaléban egyszerre lesz NBA és NFL a Sport TV-ben.
nov. 5
1:27
BL: 3 továbbjutó, 2 kieső, 7 tuti vigaszágas – helyzetkép (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Zenit továbbjutott, további öt klub (Barcelona, Bayern München, Chelsea, Olympiakosz, Porto) pedig tett egy lépést – ki kisebbet, ki nagyobbat – a nyolcaddöntő felé, egyúttal biztossá tette, hogy legrosszabb esetben a vigaszágon, azaz az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában helye lesz tavasszal. A Maccabi Tel-Aviv csatlakozott a Borussia…
nov. 5
5:57
Úszó vk - Három magyar várja dobogón az utolsó versenyt (Infostart)
Összetettben Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Dávid is dobogós helyről várja az úszók idei világkupa-sorozatának utolsó, Dubajban rendezendő versenyét.
nov. 5
7:09
Férfi kézi: Alilovic krónikus kimerültségben szenved (She)
Elküldték a hét végi umagi nemzetközi felkészülési kézilabda-tornára készülő horvát válogatott keretéből Mirko Alilovicot, a Veszprém kapusát, aki a krónikuskimerültség-szindróma tüneteit mutatta.
nov. 5
7:11
BL: Mourinho elárulta, mivel szuggerálta játékosait (She)
Willian hajrábeli szabadrúgásgóljával a Chelsea 2–1-re legyőzte a Dinamo Kijevet a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján – a bajnoki bukdácsolás miatt nehéz helyzetben lévő menedzser, José Mourinho legnagyobb örömére.
nov. 5
7:27
QPR: nem ezt várták, Tőzsérék menedzserének mennie kell (She)
Az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers vezetősége elbocsátotta Chris Ramsey menedzsert, akit – egyelőre ideiglenesen – a csapatot korábban is irányító Neil Warnockkal pótolt.
nov. 5
7:45
NBA: nagy hajrával nyert a Warriors és a Cavaliers (She)
A Los Angeles Clippers megszorongatta a bajnoki címvédő Golden State Warriorst, a végjáték előtt nyolc ponttal is vezetett, de Harrison Barnes és Stephen Curry vezérletével fordított a bajnok, és 112–108-ra megnyerte a rangadót. A Cleveland LeBron James vezérletével fordított a New York ellen. A Knicks a harmadik negyed végéig egyszer sem állt vesztésre, de a záró 12 percben nem bírt a Cavaliers…
nov. 5
8:03
NHL: Crosby betalált, a Pittsburgh legyőzte a Vancouvert (She)
A Pittsburgh Penguins Sidney Crosby és a két gólpasszt jegyző Phil Kessel vezérletével 3–2-re legyőzte a Vancouver Canucksot az NHL legutóbbi játéknapján.
nov. 5
8:21
Légiósok: az új edző számol Vécseivel, aki sokáig maradna külföldön (She)
Vécsei Bálint, a nyáron a Budapest Honvédtól az olasz élvonalbeli Bolognához, onnan pedig kölcsönbe a harmadosztályú Leccéhez szerződő válogatott labdarúgó a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt külföldi tapasztalatairól, hosszú távú terveiről.
nov. 5
8:21
Gera: a fegyelmezett játék dönthet a norvégok ellen (Metropol)
A norvégok elleni, jövő heti pótselejtezőre készülő válogatott játékosa nyilatkozott lapunknak.
nov. 5
8:57
CAS: „Örüljön, hogy él” – mondták a rákos játékosnak; kártérítés (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) határozata alapján a paraguayi Olimpia labdarúgócsapata 30 napot kapott arra, hogy több mint 700 ezer amerikai dolláros kártérítést fizessen volt játékosának, Sebastián Ariosának.
nov. 5
8:59
PAFC: Jarni segítője szerint ez a különbség a magyar és a külföldi edzők között (She)
Szíjjártó István, a Puskás Akadémia NB I-es csapatát irányító Robert Jarni segítője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a felcsúti együttes őszi szerepléséről és hosszútávú terveiről beszélt. Elmondta továbbá, hogy mi a különbség a magyar és a külföldi edzők között.
nov. 5
9:06
Tipp: A motiváltabb párosra fogadunk - II. felvonás (Agroinform)
A párizsi Masters-torna csütörtöki játéknapján a Peya/Soares-Dodig/Melo összecsapásból húznánk hasznot.
nov. 5
9:15
Vasas: csodálkozott a stáb, lehangoló eredmény a felmérésen (She)
Felmérést végeztek a Vasas labdarúgócsapatánál, amelynek eredménye nem túl biztató: a keret csaknem valamennyi tagja elmaradt az első osztályban elvárt fizikai állapottól.
nov. 5
9:33
BL: bámulatos, megható – erre tényleg csak Mourinho képes (She)
Noha az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-nél hetek óta José Mourinho menesztése a téma, a gárda szerdai, Dinamo Kijev elleni 2–1-es sikerének alkalmával a „kékek” szurkolótábora elég egyértelmű jelét adta annak, mit gondol az egész hercehurcáról.
nov. 5
9:33
Ronaldo: A fiamnak nincs szüksége anyára! (Blikk)
Cristiano Ronaldo fia soha nem ismerheti meg az édesanyját
nov. 5
9:35
Női kézi: „Nem elég, hogy jó játékosok vagyunk, az FTC igazi csapat volt” (She)
A bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria 29–28-ra nyerte meg szerda este a női kézilabda NB I csúcsrangadóját a Győri Audi ETO KC ellen – a kulcsszereplők közül Hornyák Dóra és Tomori Zsuzsanna értékelt a Nemzeti Sportnak.
nov. 5
10:45
Férfi kézi: Alilovic jobban van, a jövő héten már védene (She)
Jobban van Mirko Alilovic, az MVM Veszprém horvát kapusa, akinek szerdán krónikuskimerültség-szindróma tünetei miatt el kellett hagynia a horvát válogatott edzőtáborát, és egy zágrábi kórházban kellett kivizsgálni. A kapus a jövő héten már védene a Veszprémben.
nov. 5
10:47
Videó: ezért David Alaba a világ egyik legjobb védője (She)
Mint megírtuk, a Bayern München 5–1-re legyőzte az Arsenalt a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. David Alaba, a bajor együttes 23 esztendős osztrák labdarúgója lőtte csapata harmadik gólját: a védő két Arsenal-játékossal küzdött meg azért, hogy az elvesztett labdát visszaszerezze, majd miután ez sikerült, 22 méterről a kapu bal felső sarkába bombázott.
nov. 5
10:54
Sportfogadás: Ezúttal EL-kombival támadjuk a bukikat (Agroinform)
A szokásos Európa Liga-kombink sem maradhat ki a szórásból, a szelvényünk ezúttal három tippet tartalmaz.
nov. 5
11:03
Profi boksz: Povetkin legyőzte Wachot Kazanyban (She)
Alekszandr Povetkin orosz nehézsúlyú ökölvívó technikai K. O.-val legyőzte a lengyel Mariusz Wachot szerda este Kazanyban, így megtartotta kötelező kihívói posztját a WBC-nél, és várhatóan jövő tavasszal összecsaphat a címvédő Deontay Wilderrel.
nov. 5
11:03
Mourinhót lenyűgözte a szurkolók szeretete (Metropol)
A Chelsea nincs túl jó formában, az edzőt is folyamatosan támadások érik - vagy épp ő támad le valakit - de a szurkolók így is a csapat mögött állnak.
nov. 5
11:05
BVB: hasba rúgott egy nőt a korábbi dortmundi az anyja miatt? (She)
Német sajtóhírek szerint újabb balhéba keveredett a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának korábbi német játékosa, Kevin Grosskreutz. Most az édesanyja miatt.
nov. 5
11:05
A belgák a FIFA-világranglista élén (Metropol)
A magyar válogatott változatlanul a 33., Norvégia 12 helyet rontott, így már csak a 46.
nov. 5
11:21
Bajnokok Ligája: Mourinhót lenyűgözte a szurkolók szeretete (She)
José Mourinhót, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzőjét lenyűgözte a szurkolók szeretete a Dinamo Kijev elleni szerda esti győztes Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 5
11:21
Újabb 600 jegy vár gazdára (Metropol)
Plusz belépőket tettek elérhetővé a magyar-norvég meccsre.
nov. 5
11:39
FIFA-világranglista: Magyarország 33. (Infostart)
A magyar válogatott változatlanul a 33. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján - amelyet immár Belgium vezet -, az Eb-pótselejtezős ellenfél, Norvégia pedig a 46. helyen áll.
nov. 5
11:39
Magyar–norvég: újabb hatszáz jegy vár gazdára (She)
Újabb 600 jegyet lehet megvásárolni a Magyarország–Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezõ jövő vasárnapi visszavágójára.
nov. 5
11:57
DVTK: döntést hoztak Bekő Balázs jövőjét illetően (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK többségi tulajdonosa és a klub vezetése az elmúlt napokban közösen értékelte a labdarúgócsapat eddigi teljesítményét. A Diósgyőr hivatalos honlapján megjelenített közleményét tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé.
nov. 5
12:15
Válogatott: „A norvégok nem azt játsszák, amit sokan hisznek” (She)
Éger László, korábbi magyar válogatott labdarúgó szerint pótselejtezős ellenfelünk, a norvég válogatott nem azt játssza már, amit sokan gondolnak róluk.
nov. 5
12:15
Újabb korrupciós gyanú az atlétikai szövetségnél (Metropol)
Korrupcióval vádolják a Nemzetközi Atlétikai Szövetség doppingellenes részlegének korábbi vezetőjét is.
nov. 5
12:17
Videó: Palik kommentárjával lett tökéletes a Váci úti Ferrari-törés (She)
Nem nagyon van olyan ember, aki ne hallott volna a Budapest utcáin összetört, nagyjából 400 millió forintot érő LaFerrari balesetéről. Mindenki látta a videót, de valami hiányzott… Egészen eddig, Palik László klasszikus kommentárjával már teljes a kép.
nov. 5
12:24
EL: Klopp az EL-ben is győzelemre vezetheti a Liverpoolt (Agroinform)
A Chelsea ellen megtört a jég, a Vörösök Oroszországban sem lassítanának.
nov. 5
12:33
Atlétika: korrupcióval vádolják a korábbi doppingellenes vezetőt is (She)
Korrupcióval vádolják a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) doppingellenes részlegének korábbi vezetőjét, Gabriel Dollét is.
nov. 5
12:51
Újabb 600 jegy vár gazdára a norvég-magyarra (Infostart)
Újabb 600 jegyet lehet megvásárolni a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező jövő vasárnapi visszavágójára.
nov. 5
13:09
Videó: ordító gólhelyzetet hagyott ki a Lyon védője (She)
Mapou Yanga-Mbiwa a Zenit elleni BL-csoportmeccs 32. percében 0–0-s állásnál, hat méterről rúgta a labdát a teljesen üres kapu mellé. Óriási hibája sokba került: a rivális szentpétervári együttes 2–0-ra megnyerte az összecsapást.
nov. 5
13:27
Videó: ordító gólhelyzetet hagyott ki a Lyon védője (She)
Mapou Yanga-Mbiwa a Zenit elleni BL-csoportmeccs 32. percében 0–0-s állásnál, hat méterről rúgta a labdát a teljesen üres kapu mellé. Óriási hibája sokba került: a rivális szentpétervári együttes 2–0-ra megnyerte az összecsapást.
nov. 5
13:27
Hatalmas Arsenal-verést látott Münchenben Kovács Ákos (Blikk)
München – A népszerű zenész a fiával együtt drukkolt a Bayern Münchennek a Bajnokok Ligájában.
nov. 5
13:29
Videó: ennél megalázóbb gólt még nem rúgott Falcao (She)
Falcao, de nem az a Falcao. A futsalos brazil zseni a Chelsea csatárának bukdácsolását elnézve lassan megkaphatja „az igazi Falcao” nevet. A legutóbbi találata válogatottban ráadásul különösen kegyetlenre sikeredett…
nov. 5
13:31
Videoton: koponyasérülése után újra edz a kapus (She)
Újra edzésbe állt a Videoton FC kapusa, Filip Pajovics, aki augusztusban szenvedett tréningezés közben súlyos koponyasérülést. A két műtéten áteső kapuvédő egyelőre külön készül.
nov. 5
13:45
F1: itt a megoldás? A Red Bull saját motorral folytatná (She)
Új megoldást talált a Red Bull-istálló a motorszállítási problémái megoldására, de ehhez a Renault segítségére is szüksége lesz: a tervek szerint a csapat megvásárolná a francia gyár legújabb erőforrását, majd házon belül fejlesztené tovább.
nov. 5
14:03
Fotó: „Egy f.sz vagy!” 170 ezer forintot bukott ezzel a képpel (She)
Az internet veszélyes, az internet gonosz. Ma egy fiatal ausztrál lány tanulta meg, miért nem szabad mindent kiposztolni Facebookra.
nov. 5
14:30
BL: Wolfsburg vagy PSV? Mi a nagy oddsra szavazunk! (Agroinform)
A bukiknál a németek a favoritok a továbbjutásra, mi azonban a hollandokat véljük esélyesebbnek.
nov. 5
14:39
Videó: a tizenhatoson kívül megbotlott a saját lábában – 11-est ért (She)
Hatalmas bírói hibának köszönhetően szerzett vezetést a Boca Juniors csapata az Argentin Kupa döntőjében: az 55. percben az egyik Boca-játékos szélről tört a tizenhatos felé, ám jól láthatóan a büntetőterületen kívül, ráadásul a saját lábában megbotlott, és hasra esett, a játékvezető pedig szabálytalanságot fújt, majd tizenegyest adott érte. Az összecsapást 2–0-ra meg is nyerte a Carlos Tévezt is…
nov. 5
14:41
MotoGP: a Sportdöntőbíróság döntött Rossi ügyében (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság elutasította Valentino Rossi fellebbezését, így a világbajnoki pontversenyben vezető olasz pilótának az utolsó helyről kell rajtolnia vasárnap a MotoGP idényzáró futamán Valenciában. Rossit még a Malajziai Nagydíj után büntették meg, miután a sportfelügyelők szerint ő okozta Marc Márquez elesését a sepangi versenyen.
nov. 5
14:57
Kézilabda: hihetetlen esemény, 8255 napja nem volt ilyen (She)
Több mint 22 év után kapott ki osztrák bajnoki mérkőzésen a Hypo NÖ női kézilabdacsapata.
nov. 5
14:59
U15: ezúttal megállította a szerbeket a válogatott (She)
U15-ös labdarúgó-válogatottunk ismét megmérkőzött a szerb korosztályos csapattal, és ezúttal szoros mérkőzésen, döntetlent ért el Mórahalmon.
nov. 5
15:01
Atlétika: öt orosz atlétát tiltottak el dopping miatt (She)
Öt atlétát tiltott el az orosz sportági szövetség (VFLA) doppingvétség miatt.
nov. 5
15:15
U16: miként kedden, most is legyőztük Romániát (She)
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott a héten másodszor is legyőzte a románokat, ezúttal hátrányból felállva 2–1-re nyertünk.
nov. 5
15:15
Benzema vallott, vád alá helyezték (Metropol)
A focista őrizetben töltötte az éjszakát, majd megjelent a bíróságon, és vallomást is tett. Ezután elrendelték a nyomozást. Öt évet kaphat.

Keresés