2015. november 19. csütörtök

nov. 19
0:27
ATP-vb - Wawrinka legyőzte Ferrert (Infostart)
A svájci Stan Wawrinka két játszmában legyőzte a spanyol David Ferrert a férfi teniszezők hétmillió dollár összdíjazású, keménypályás londoni ATP-világbajnokságának szerdai második fordulós mérkőzésén.
nov. 19
0:45
Csütörtöki sportműsor: zsinórban 5. sikerére tör a Volán (She)
Magyar szempontból csendes nap lesz a csütörtök a sportvilágban, a Fehérvár AV 19 és a Fino Kaposvár játszik külföldi ellenféllel hoki-, illetve röplabdameccset. Éjszaka NFL- és NBA-meccsen izgulhatnak a későn fekvők vagy nagyon korán kelők. Élő futballközvetítés csak egy lesz, az is már pénteken.
nov. 19
7:57
Tipp: A Fradira teszünk az örökrangadón (Agroinform)
Noha a Ferencváros szerdán hosszú idő után elveszítette veretlenségét, úgy véljük, hogy Dollék behúzzák az örökrangadót.
nov. 19
8:15
FTC: Néhányan nem értették meg, hogy… – Doll a vereségről (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros meglepetésre 4–3-ra kikapott Csákváron a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, ennek ellenére 7–5-ös összesítéssel továbbjutott. Thomas Doll, a zöld-fehérek német vezetőedzője elégedetlen volt övéivel.
nov. 19
8:17
Magyar Kupa: az öt védő és Kondás hiányérzete (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a DVSC-Teva 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Szegedet, és ezzel továbbjutott. A találkozó után a két vezetőedző értékelt a dvsc.hu-nak.
nov. 19
8:33
MK: hiába a gyors Böde-gól, így kapott ki a Fradi – videó (She)
Ferencváros a Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágóján 4–3-ra kikapott a másodosztályú Csákvár otthonában. A vereség ellenére az NB I listavezetője jutott tovább 7–5-ös összesítéssel. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 19
8:54
Már nem Hamzaoglu a Galatasaray edzője (Metropol)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Hamza Hamzaoglu vezetőedzővel a török Galatasaray labdarúgócsapata.
nov. 19
9:27
FIFA 16: a hét csapatába egy magyar játékos is bekerült (She)
A FIFA 16 futballszimulátor gyártója, az EA Sports hétről hétre összeállít egy álomcsapatot, a legfrissebb listában pedig egy magyar játékos neve is megtalálható.
nov. 19
9:45
Kiterjesztené az oroszok doppingvizsgálatát a WADA (Infostart)
Beckie Scott, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) sportolói bizottságának vezetője kiterjesztené az oroszországi doppingbotránnyal kapcsolatos vizsgálatokat.
nov. 19
9:45
Tenisz-vb: Győzelmi kényszerben Djokovics (Agroinform)
Nyernie kell a világelsőnek a cseh Tomás Berdych ellen, ha nem akar a világbajnokság csoportküzdelmei során búcsúzni.
nov. 19
10:06
Babos a nyolc között (Metropol)
A magyar játékos a nyolc között a svájci Stefanie Vögele (7.) és a görög Maria Szakkari párharcának győztesével találkozik.
nov. 19
10:21
Man. City: három hónapig nem játszhat a válogatott középpályás (She)
Térdsérülés miatt további három hónapig nem léphet pályára Samir Nasri, a Premier League-ben szereplő Manchester City francia válogatott középpályása.
nov. 19
10:24
Újabb hat magyar vízilabdázó a Hírességek Csarnokában (Metropol)
Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt jövő júliusban iktatják be hivatalosan a tagok közé.
nov. 19
10:39
Válogatott: Möller és Szélesi is marad Storck stábjában – hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány mellett Andreas Möller, Holger Gehrke és Szélesi Zoltán is folytatja a munkát a magyar válogatottnál.
nov. 19
10:57
NHL: váltás az All-Star-gálán, 3 a 3 ellen játszanak (She)
A korábbiaktól eltérően 3 a 3 elleni mérkőzéseket rendeznek majd az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) január 31-i nashville-i All-Star-gáláján.
nov. 19
11:15
Válogatott: „Szégyellem, de nem láttam a pótselejtezőt, moziban voltunk” (She)
Petry Zsolt, a német élvonalbeli Hertha BSC kapusedzője a klub hivatalos honlapjának beszélve a magyar válogatott nagy sikeréről, az Európa-bajnokságra való kijutásról mondta el a véleményét.
nov. 19
11:33
Újabb hat magyar vízilabdázó a Hírességek Csarnokában (Infostart)
Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán személyében újabb hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág hírességeinek csarnokába.
nov. 19
11:33
El Clásico: Lassan teljesen háromesélyes lesz a derbi (Agroinform)
A Barcelona szorzója rohamléptekben közeledik a Real Madridéhoz. Leo Messi lehet az oka?
nov. 19
11:36
Példátlan biztonsági intézkedések az El Clásicón (Metropol)
1500 biztonsági ember, illetve legalább 1000 rendőr lesz majd a stadionban és környékén.
nov. 19
11:38
Nem változik Storck stábja (Metropol)
Andreas Möller mellett Holger Gehrke, valamint Szélesi Zoltán segíti továbbra is Storck munkáját.
nov. 19
12:09
EURO-2016 - Nem változik Storck stábja (Infostart)
Nem változik Bernd Storcknak, a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra kijutott magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a stábja.
nov. 19
12:27
Példátlan biztonsági intézkedések az El Clásicón (Infostart)
Államtitkári bejelentés szerint példátlan biztonsági intézkedéseket vezetnek be a Real Madrid és az FC Barcelona labdarúgócsapatának szombati rangadóján.
nov. 19
12:27
Real: a terroristák megölték a szüleit, CR találkozik vele (She)
Úgy tűnik, hogy sikerül a kezdeményezés, és Cristiano Ronaldo találkozik azzal a hároméves kisfiúval, akinek szülei életüket veszítették a múlt héten, amikor két libanoni merénylő felrobbantotta magát Bejrútban. A terrortámadásban 200 ember megsebesült, több mint 40-en meghaltak, köztük Hajdar Musztafa szülei is. Az interneten az egyik libanoni riporter kezdeményezésére útjára indult egy fotó a…
nov. 19
13:03
Magyar Válogatott: Storck kapitány segítői is folytatják (Agroinform)
Andy Möller és Szélesi Zoltán is marad a magyar labdarúgó-válogatottnál az Európa-bajnokság végéig.
nov. 19
13:21
West Ham: három hónapra kidőlt a meglepetéscsapat kulcsembere (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. helyén álló West Ham United kulcsembere, Dimitri Payet bokasérülés miatt három hónapra kidőlt.
nov. 19
13:39
PSG: megható üzenet Ibráék hétvégi mezén – KÉP (She)
A PSG labdarúgócsapata különleges mezben lép pályára a hétvégén a Lorient elleni francia élvonalbeli mérkőzésen. A klub így kívánja kifejezni együttérzését és tiszteletét a múlt pénteki párizsi terrortámadás áldozatai előtt. A tervek szerint mindegyik bajnoki találkozót megrendezik a 14. fordulóban, azonban biztonsági okokból vendégszurkolók nélkül. Így a PSG drukkerei sem utazhatnak Lorient-ba.
nov. 19
14:33
MU: Vigyázok, különben Scholes úr dühbe gurul… – Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere elmondta, korábbi sikereit is támadófutballal érte el, de ha nem így lenne, akkor sem merne mást mondani, különben Paul Scholes dühbe jön.
nov. 19
14:33
El Clásico: Kiemelt kockázatú lesz a Real-Barca (Agroinform)
A párizsi merényletek és a hannoveri terrorfenyegetettséget követően most Madridon a világ szeme.
nov. 19
14:51
Asztalitenisz: telt házas gálának ígérkezik a Generációk Csatája (She)
A szervezők reményei szerint telt ház várja majd december 20-án a Generációk Csatája elnevezésű asztalitenisz-gála résztvevőit, köztük a sztárvendégeket, a svéd Jan-Ove Waldnert, a belga Jean-Michel Saive-et, valamint Klampár Tibort és Tóth Krisztinát.
nov. 19
15:09
Spanyolország: megvan Carrillo új igazolása, Te leszel az! (She)
Mit csinálsz 2016. január 15-én? Mit szólnál életed lehetőségéhez Spanyolországban? Érdekes kampányt indított a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería, amelyben könnyen lehet, hogy Te leszel a következő igazolás!
nov. 19
15:27
Törökország: Ronaldinho és Pirlo ismét egy csapatban? (She)
Az Antalyaspor elnöke, Gültekin Gencer elmondása szerint a New York Cityt erősítő Andrea Pirlo zöld utat adott a csapatának, ahogyan Ronaldinho is.
nov. 19
15:45
Liverpool: Klopp tárt karokkal várja Steven Gerrardot (She)
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere Steven Gerrardról, Daniel Sturridge-ról és Raheem Sterlingről is beszélt a Manchester City elleni, szombati mérkőzés előtt.
nov. 19
15:47
Videó: Dombi bepörgött, „részeges” mozgással is beverte (She)
Több külföldi és hazai labdarúgó után a Debrecen középpályása, Dombi Tibor is nekiveselkedett a „részeges tizenegyes” játéknak. A DVSC labdarúgója megmutatta, anélkül is tökéletesen lehet teljesíteni a feladatot, hogy a forgás után csillagokat látva lőjük ki a stadionból a labdát.
nov. 19
16:03
Benedek: Gratulálok fiúk, büszke vagyok rá, hogy köztetek lehettem! (Infostart)
Benedek Tibor üzenetét először nem tudta mire vélni dr. Molnár Tamás, de aztán leesett neki: az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet Team Hungary néven beválasztotta hatukat a tagjai közé. "Szimpatikus döntés" - idézte a centerlegenda kommentárját a waterpolo.hu
nov. 19
16:03
Eb 2016: tíz város, tíz stadion – a kontinenstorna helyszínei (She)
A magyar labdarúgó-válogatott részvételével rendezik meg 2016. június 10. és július 10. között a franciaországi Európa-bajnokságot. A kontinenstornának tíz város – Bordeaux, Lens, Lille (Villeneuve-d’Ascq), Lyon, Marseille, Nizza, Párizs, Saint-Denis, Saint-Étienne és Toulouse – tíz stadionja ad otthont. Ismerkedjenek meg a helyszínekkel, az arénákkal, amelyekben a legfontosabb kérdések dőlnek…
nov. 19
16:05
Messi játszhat az El Clásicón (Infostart)
Felépült térdsérüléséből az FC Barcelona sztárlabdarúgója, Lionel Messi, így minden bizonnyal pályára léphet a Real Madrid elleni, szombati rangadón.
nov. 19
16:21
Videó: nem csalódtunk! Klopp ellopta a show-t a játékosaitól (She)
Jürgen Klopp három játékosával együtt kamera elé állt. A Liverpool menedzsere a klub szponzorcégének reklámjában vállalt szerepet, mozdulataival ellopta a show-t a labdarúgóktól.
nov. 19
16:21
Arsenal: Megviselték a párizsi támadások a játékosomat - Wenger (Agroinform)
Arséne Wenger elmondta, nem fogja játszatni Laurent Koscielnyt a WBA ellen, ha a játékos még nem áll készen.
nov. 19
16:33
Fogadóirodában nyitott tüzet egy merénylő (Behaviour)
A támadó később elbarikádozta magát, és öngyilkos lett.
nov. 19
16:35
Charlie Sheen bajban van - Sztárügyvédhez fordultak volt partnerei (Behaviour)
Mostanáig nagyjából tízmillió dollárt (2,9 milliárd forintot) fizetett.
nov. 19
16:39
Ahányszor eddig Eb-n játszottunk, a legjobb négyben végeztünk! (Infostart)
Kialakult a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság mezőnye. A 24 csapat közé bejutott a legutóbb 1972-ben a kontinensbajnoki nagydöntőben szerepelt magyar válogatott is. Íme az InfoRádió elemzése a mezőnyről.
nov. 19
16:39
Juventus: a 20 éve debütáló Buffon szerint Casillas a legjobb (She)
Gianluigi Buffon megnevezte korszakának legjobb kapusait. A felsorolásból nem maradt ki Iker Casillas, Peter Schmeichel és Petr Cech.
nov. 19
16:41
WTCC: a Citroën és Loeb is elhagyja a sorozatot (She)
A Citroën a 2016-os szezon után elhagyja a túraautó-világbajnokságot, s már jövőre is csak két autót indít a sorozatban. A gyár hosszú távon a rali-világbajnokságra összpontosít.
nov. 19
16:57
Mi vár ránk Rióban? (Infostart)
A sportolók felkészítésének sajátosságairól, az eddig megszerzett helyi tapasztalatokról, a riói társadalmi viszonyokról, a várható időjárási körülményekről, a fertőzések veszélyeiről, a javasolt oltásokról hallhattak tájékoztatást annak a konferenciának a résztvevői, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) szervezett a jövő évi nyári játékokkal…
nov. 19
16:57
Válogatott: Bernd Storckot görög időszakáért dicsérik (She)
Johnny Georgopulosz, a Gazzetta.gr és az Inside Football újságírója Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának görögországi munkájáról árult el háttér-információkat a Nemzeti Sport Online-nak.
nov. 19
17:33
ATP-vb: Federer megint nyert, biztos csoportelső (She)
Roger Federer három játszmában legyőzte Nisikori Keit a londoni ATP-világbajnokság csoportmérkőzésén, és ezzel eldőlt, hogy a svájci csoportelsőként jut az elődöntőbe.
nov. 19
17:51
Átigazolás: Cristiano Ronaldo a legjobb korban van a váltáshoz - Laporta (Agroinform)
A Barcelona korábbi elnök szerint nem valótlanok azok a feltételezések, hogy CR7 távozik nyáron Madridból.
nov. 19
18:27
Légiósok: súlyos sérülés, műtét vár Futács Márkóra (She)
Súlyos sérülést szenvedett a hétközi edzésen Futács Márkó, a török Mersin háromszoros magyar válogatott labdarúgója.
nov. 19
18:45
Federer legyőzte Nisikorit, a négy közé jutott (Infostart)
A svájci Roger Federer három szettben legyőzte a japán Nisikori Kejt a férfi teniszezők hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású, keménypályás londoni ATP-világbajnokságának csütörtöki, harmadik fordulós mérkőzésén, ezzel veretlenül, csoportgyőztesként jutott az elődöntőbe.
nov. 19
19:21
Belgium: terroristának nézték a válogatott klasszist – kép (She)
A párizsi merényletek miatt érthetően a világ minden pontján jóval óvatosabbak a stadionok körül, mint korábban. A belgák azonban kicsit túlzásba estek…

Keresés