2015. november 29. vasárnap

nov. 29
3:06
Klicsko mindent bukott (Infostart)
Volodimir Klicsko vereséget szenvedett ökölvívó világbajnoki címmérkőzésén Tyson Fury angol bokszolótól és egyhangú pontozással elvesztette a Boksz Világszövetség (WBA), Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), s a Boksz Világszervezet (WBO) világbajnoki öveit.
nov. 29
7:36
Curling Eb: svéd és orosz arany, visszaestek a magyarok (She)
A férfiaknál a svéd, a nőknél pedig az orosz válogatott nyerte a dániai Esbjergben rendezett curling Európa-bajnokságot.
nov. 29
7:57
Davis Kupa: Egy győzelemre Murrayék a végső sikertől (Agroinform)
Ha vasárnap Andy Murray legyőzi David Goffint, akkor Nagy-Britannia 79 év után ismét elhódítja a Davis Kupa-trófeát.
nov. 29
8:33
Premier League: Az Arsenal lehet a forduló nyertese (Agroinform)
Amennyiben az Ágyúsok hozzák a kötelezőt vasárnap a Norwich City otthonában.
nov. 29
8:51
Klicsko elvesztette világbajnoki címeit (Metropol)
Volodimir Klicsko vereséget szenvedett ökölvívó világbajnoki címmérkőzésén Tyson Fury angol bokszolótól és elveszítette világbajnoki öveit.
nov. 29
9:42
Videó: Zidane gólgyárosa ismét betalált, nem is akárhogyan! (She)
Mariano Diaz látványos góllal vette ki a részét a Real Madrid Castilla Gernikával játszott 1–1-es döntetlenjéből. A Dominikai Köztársaság labdarúgó-válogatottját is erősítő Real-támadó jelenleg tizenegy találatnál jár a spanyol harmadosztályú szezonban. A huszonkét éves gólgyáros Zinedine Zidane egyik legeredményesebb játékosa a Castillában.
nov. 29
9:45
Premier League: Folytathatja menetelését a Liverpool (Agroinform)
A Vörösök ezúttal a Swansea baját láthatják el az angol bajnokságban.
nov. 29
10:03
Tipp: Fontos meccset nyerhet a listavezető (Agroinform)
Az orosz másodosztályú bajnokság éllovasa, az Orenburg, hazai pályán fektetheti két vállra az Arsenal Tula együttesét.
nov. 29
10:21
Bundesliga: Visszatérhet a helyes útra a Dortmund (Agroinform)
Vélhetően a Borussia meg sem izzad, és magabiztos sikert arat vasárnap a pocsék formában lévő Suttgart ellen.
nov. 29
11:15
Bundesliga: Újabb siker előtt a Wolfsburg (Agroinform)
A jó formában lévő Farkasoknak még idegenben sem jelenthet gondot a kieső helyen tanyázó Augsburg legyőzése.
nov. 29
13:00
Súlyemelő-vb: lemondásra szólítják fel a magyar szövetség elnökét (She)
A rossz világbajnoki szereplés után lemondásra szólította fel a Magyar Súlyemelő-szövetség elnökét, Dobos Imrét a kétszeres junior vb-győztes, többszörös magyar bajnok Nagy Ákos.
nov. 29
13:36
F1: Abu-dzabi Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Bár a Formula–1-es világbajnokság érdemi része már egy hónapja Austinban véget ért, ma a versenynaptárban kiírt utolsó futamot is lefutja a mezőny Abu-Dzabiban. A mezőny nem tagadja, olyan ez, mint az utolsó nap az iskolában, feszültség helyett vakáció hangulat uralkodik a paddockban. Hogy ehhez jó verseny is társul-e, az 55 kör alatt kiderül. Kövesse velünk az eseményeket!
nov. 29
13:38
Videó: hátba rúgta ellenfelét az atléticós, eltörött a sípcsontja (She)
Az első hírek szerint legalább négy hónapig nem léphet pályára Tiago Mendes, miután a szombati Atlético Madrid–Espanyol spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen eltörött a sípcsontja. A hazaiak portugál középpályása Marco Asensióba „szállt bele”, azonban őt kellett lecserélni a 33. percben.
nov. 29
13:57
Sportfogadás: Ezzel a kombival megháromszorozhatod a pénzed! (Agroinform)
Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL tizenkettedik játékhetére.
nov. 29
14:12
Súlyemelő-vb - Valószínűleg nincs magyar kvóta, az Eb az utolsó esély Rióra (Infostart)
Hivatalos végeredmény csak a hét második felére várható, ám több, mint valószínű, hogy a magyar férfi súlyemelőcsapat nem szerzett kvótát a jövő nyári riói ötkarikás játékokra a houstoni olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Az indulási jog kivívására az utolsó esély a tavaszi, norvégiai Eb.
nov. 29
14:48
Kilenc egyéni aranyéremmel zártak a magyarok a kick-box-világbajnokságon (Infostart)
Kilenc egyéni aranyérmet, csapat vb-címet, továbbá négy ezüst- és hét bronzérmet szereztek a magyarok a dublini kick-box-világbajnokságon.
nov. 29
15:09
Kilenc magyar arany a kick-box-vb-n (Metropol)
Kilenc egyéni aranyérmet, csapat vb-címet, továbbá négy ezüst- és hét bronzérmet szereztek a magyarok a dublini kick-box-világbajnokságon.
nov. 29
15:24
Premier League - Nem bírt a Tottenham a címvédővel (Infostart)
Gól nélküli döntetlent hozott a Tottenham Hotspur és a címvédőként még mindig a mezőny második feléhez tartozó vendég Chelsea vasárnap délutáni mérkőzése az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
nov. 29
16:00
Abu-Dzabi Nagydíj - Rosberg nyerte a szezonzárót (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a szezonzáró Formula-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat.
nov. 29
16:36
Férfi kézilabda EHF Kupa - Hazai vereségével kiesett a Tatabánya (Infostart)
Az idegenben elért döntetlen után a Grundfos-Tatabánya 31-20-ra kikapott a svéd Ystads IF csapatától a férfi kézilabda EHF Kupában, így nem jutott a 16-os középdöntőbe.
nov. 29
16:39
Rosberg nyerte a szezonzárót (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte vasárnap a szezonzáró Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat.
nov. 29
16:54
A britek 79 év után ismét győztek (Infostart)
A britek nyerték a tenisz Davis Kupa genti döntőjét: a vasárnapi első egyesben Andy Murray legyőzte David Goffint, így a vendégek behozhatatlan előnyre tettek szert a házigazda belgákkal szemben.
nov. 29
17:48
Három góllal nyert a Dortmund (Infostart)
A Borussia Dortmund házigazdaként 4-1-re legyőzte a VfB Stuttgartot a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
nov. 29
18:24
Női Eb-selejtező: elmaradt a bravúr, az oroszok nyertek Felcsúton (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett Oroszországtól Felcsúton. A mieink sok hibával játszottak, a vendégek a második félidő elején szerezték a győztes góljukat.
nov. 29
18:42
Két vereség után ismét nyert a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid 2-0-ra győzött az Eibar vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.
nov. 29
19:00
Férfi kézilabda BL - Döntetlent játszott a Szeged Montpellier-ben (Infostart)
A MOL-Pick Szeged 29-29-es döntetlent játszott a francia Montpellier otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kilencedik fordulójában, így a csoport negyedik helyén áll.
nov. 29
19:54
EBEL: a Znojmo is meghajolt a Fehérvár előtt (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszában a Fehérvár AV 19 otthon kétgólos győzelmet aratott a liga egyik meghatározó alakulatának számító Znojmo ellen. A mérkőzés hazai hősei között ott találjuk a 37 védéssel záró kapust, Hetényi Zoltánt, valamint három fiatal fehérvári gólszerzőt.
nov. 29
20:48
Női vízilabda Magyar Kupa - Megvédte címét az UVSE (Infostart)
Megvédte elsőségét a női vízilabda Magyar Kupában az UVSE, miután a vasárnapi, budapesti döntőben 6-5-re legyőzte a BVSC-t.
nov. 29
20:50
Nikolics Nemanja ismét gólt lőtt Lengyelországban (Infostart)
A Legia Warszawa magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja vasárnap megszerezte szezonbeli 17. gólját a lengyel labdarúgó-bajnokságban.
nov. 29
21:27
A britek nyerték a Davis kupát (Metropol)
A britek nyerték a tenisz Davis Kupa genti döntőjét: a vasárnapi első egyesben Andy Murray legyőzte David Goffint, így a vendégek behozhatatlan, előnyre tettek szert.
nov. 29
21:42
Videó: Alexis Sánchezt durván belökték az operatőr mellé (She)
Akár súlyos baleset is történhetett volna Alexis Sánchezzel a Norwich City–Arsenal angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (1–1). A vendégek chilei játékosa éppen felugrott az oldalvonal mellett, amikor Ryan Bennett nagyot taszított rajta. Sánchez bezuhant az egyik operatőr mellé. nem esett baja, viszont Bennett megúszta lap nélkül.
nov. 29
21:44
Sportlövészet: Tobai-Sike győzelme a pisztolyosoknál (She)
A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is volt magyar aranyérmese a Győrben rendezett Hungarian Open nemzetközi 10 méteres – korábbi nevén légfegyveres – sportlövő viadalnak, melynek zárónapján Tobai-Sike Renáta a női pisztolyosok számában diadalmaskodott.
nov. 29
22:00
Olimpia 2024 - A rendezés ellen szavaztak Hamburgban (Infostart)
Hamburg és Kiel lakossága a vasárnapi ügydöntő népszavazáson úgy határozott, nem támogatja a város pályázatát a 2024-es nyári olimpia megrendezésére, így Budapestnek három riválisa maradt.
nov. 29
22:18
Eurofoci: otthon kapott ki a Besiktas és a Steaua (She)
Ukrajnában kilencig meg sem állt az első hét percben már háromnál tartó, a félidőben már hatig jutó Voliny a Metalurh Zaporizzsja ellen. Romániában Bukarestben szenvedett egygólos vereséget a Steaua az Astrától. Törökországban a Besiktas otthon kapott ki az Akhisar Genclik Sportól, a Galatasaray ikszelt a Kasimpasa vendégeként. Svájcban a Sion pályaválasztóként szenvedett vereséget – a Thun győzte…
nov. 29
22:54
Primera División - A Sevilla sikerével zárult a hétvége (Infostart)
Az Európa Liga-címvédő Sevilla hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
nov. 29
23:30
Szicíliában nyert a Juventus (Infostart)
A címvédő Juventus 3-0-ra győzött a Palermo otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnap esti meccsén.
nov. 29
23:30
Ökölvívás: véráztatta Klicsko köszönt el világbajnoki öveitől (She)
Düsseldorfban szombat késő este Vladimir Klicsko elveszítette a Bokszvilágszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoki övét, továbbá a Bokszvilágszövetség (WBA) szuper-világbajnoki státuszú övét az előzetesen inkább showmannek, mintsem bokszbajnoknak tartott brit Tyson Fury ellenében, aki egyhangú pontozással diadalmaskodott.…
nov. 29
23:48
Bundesliga - Két döntetlennel zárult a forduló (Infostart)
A Bayer Leverkusen és az Augsburg is döntetlent játszott házigazdaként a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés