2015. november 10. kedd

nov. 10
0:30
Keddi sportműsor: a Rába ETO és a Veszprém meccse is képernyőn (She)
A Rába ETO kedden megkezdi szereplését az UEFA Futsal Cup hazai rendezésű elitkörében, a magyar bajnok 19 órától a cseh FK EP Chrudim együttesével csap össze. A négycsapatos csoportból az első helyezett jut be a négyes döntőbe. A veszprémi kézisekért a SEHA-ligában, míg a körmendi kosarasokért a FIBA-kupában szurkolhatunk. Íme, a keddi program!
nov. 10
7:24
NBA: veretlen maradt a GSW, nyeretlen a Philadelphia (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában hetedik mérkőzését is megnyerte a címvédő Golden State Warriors, így tovább őrzi veretlenségét, ellenben a változatlanul nyeretlen, hetedik mérkőzését is elbukó Philadelphia 76ersszel szemben.
nov. 10
7:26
NHL: otthon bukott túlórás meccset az Anaheim Ducks (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában az Anaheim Ducks pályaválasztóként túlórás mérkőzésen kapott ki az Arizona Coyotestól. A győztes gólt a 62. perc elején Mikkel Boedker szerezte.
nov. 10
7:42
Kosár: Vajda Anna mégsem tér vissza a válogatottba (She)
Nyáron a szereplést egyszer már lemondta, és bár úgy volt, nem zárkózik el a visszatérés elől, Vajda Anna mégsem lesz újra tagja a magyar női kosárlabda-válogatottnak.
nov. 10
8:21
Nagy László játékra kész (Metropol)
A csapatkapitány lapunknak elmondta: bízik benne, hogy ezzel vége a sérüléshullámnak, és senki sem állítja meg a Veszprém csapatát.
nov. 10
8:54
Képek: Mourinho is megjelent CR bemutatóján; volt balhé is (She)
Eljött a nagy nap, hétfő este Cristiano Ronaldo bemutatta életrajzi filmjét, amely találóan a „Ronaldo” címet kapta. A portugál londoni bemutatója hemzsegett a sztárvendégektől, ám nemcsak a rajongók jelentek meg a nagy eseményen.
nov. 10
8:56
DVTK: minimum ennyi pontot kell szerezni idén Bekőnek, ha nem... (She)
Árki Gábor, az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának sportigazgatója a DIGI Sport Reggel Start című műsorában elárulta, hogy pontokban kifejezve konkrétan mit is jelent a klub által korábban kiadott közleményben „markáns teljesítendő elvárásként” megfogalmazott célkitűzés. Ezek szerint Bekő Balázsnak az őszi idényből hátralévő öt bajnokin minimum nyolc-kilenc pontot kell szereznie, különben a…
nov. 10
9:12
Válogatott: Storck komoly dilemmát okozott a norvég riporternek (She)
A norvég Tv2 stábja is ellátogatott Telkibe a pótselejtező előtt, hogy Bernd Storck magyar szövetségi kapitánnyal készítsen anyagot. A német szakember sem tétlenkedett, próbálta megragadni az alkalmat, és kikérdezni a riportert az ellenfélről, akinek ez láthatóan fejtörést okozott.
nov. 10
9:48
Orosz doppingbotrány - A FIFA is vizsgálódik (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) etikai testülete vizsgálatot indított annak nyomán, hogy a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) vizsgálóbizottsága a tavaly kirobbant doppingbotrány miatt hétfőn az Orosz Atlétikai Szövetség, illetve az ország atlétáinak eltiltását javasolta a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek (IAAF).
nov. 10
9:48
Válogatott: „Egy-két kulcsember kevés, tizenegy kell Norvégia ellen” (She)
Szekeres Tamás szerint a magyar válogatottban Norvégia ellen kevés az egy-két kulcsember, hiszen tizenegynek kell a pályán lennie ahhoz, hogy felvegyük a küzdelmet az Eb-pótselejtezős riválissal szemben. A hatszoros válogatott védő, aki pályafutása során több norvég klubban is légióskodott, a DIGI Sport Reggel Start című műsorának volt a vendége.
nov. 10
9:48
Tragédia! Öngyilkos lett a csíkszeredai hokis (Blikk)
Csíkszereda – Tragédia: elhunyt Kósa Endre (†40), a Csíkszereda jégkorongozója.
nov. 10
10:24
Real Madrid: „Már csak két év” – CR újra a távozásról beszélt (She)
Cristiano Ronaldo újra ráijesztett a Real Madrid-drukkerekre. A portugál legutóbb az amerikai kalandra bólintott lelkesen, most pedig elmondta, szívesen dolgozna újra José Mourinhóval.
nov. 10
10:26
Válogatott: „Mindenki kapott egy kis kézikönyvet a norvégokról” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros válogatott középpályása, Nagy Ádám elmondása szerint az elmúlt napokban a megszokott tréningek mellett sokat foglalkoztak a taktikai felkészüléssel is a Norvégia elleni mérkőzés előtt.
nov. 10
10:28
Videó: Van Gaal három szóval üzent a tragédiát átélő csapatnak (She)
Az egyik Manchester United-rajongó éppen jókedvében találta a csapat menedzserét, Louis van Gaalt a West Bromwich Albion felett aratott 2–0-s hazai győzelmet követően. Az írországi Portlaoise-ből érkezett hölgy, Catherine Doyle megkérte a holland edzőt, hogy néhány szóval biztassa a kisváros rögbicsapatát.
nov. 10
10:42
Ibra örök! (Infostart)
Pályafutása során tizedszer választották meg Zlatan Ibrahimovicot az év legjobb svéd futballistájának.
nov. 10
10:42
NHL: kivár a liga, hogy elengedi-e a sztárokat a téli olimpiákra (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligának (NHL) elvileg hasznos lenne, hogy a játékosai ott legyenek a 2018-as pjongcsangi és a 2022-es pekingi téli olimpián, de a liga nem minden áron erőlteti az ázsiai piacra jutást – derült ki Gary Bettmannek, az NHL elsőszámú vezetőjének hétfői nyilatkozatából.
nov. 10
10:45
Ibra tizedszer is a legjobb (Metropol)
Pályafutása során tizedszer választották meg Zlatan Ibrahimovicot az év legjobb svéd futballistájának.
nov. 10
11:00
Az orosz sportminisztérium szerint a WADA-nak a tényekhez kell tartania magát (Infostart)
Az orosz sportminisztérium felszólította a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget (WADA), hogy vizsgálódása során tartsa magát a tényekhez és a bizonyítékokhoz.
nov. 10
11:00
Videó: aranyak, luxusautók, cipőgyűjtemény – így mulat az NB I-es légiós (She)
Folytatjuk a hétfőn megkezdett Diagne-storyt, ezúttal már videós formában!  Tegnapi portrénkban már bemutattuk, hogyan került Magyarországra az Újpest szenegáli csatára, Mbaye Diagne, hogyan gondolkodik a labdarúgásról, a csapattársakról. Az NSO Tv riportján keresztül pedig most bepillantást nyerhetünk a magyarországi életébe, képet adunk családjáról, megmutatjuk a cipőgyűjteményét és a…
nov. 10
11:02
Atlétika: hat óra alatt 83 km a legjobb a férfiaknál, 73 a nőknél (She)
A hétvégén Velence adott otthont az ultrafutók 2015. évi utolsó országos bajnokságának, a hatórás futamnak, amelyen a versenyengedéllyel rendelkező igazolt futók vehettek részt.
nov. 10
11:04
Videó: ilyen gólt még nem látott a világ, fekve ollózott (She)
Leonardo Blanchard, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Frosinone védője vélhetően élete találatát szerezte a Genoa elleni bajnokin. Az olasz játékos elsőre nem találta el a labdát az akrobatikus mozdulattal, másodikra viszont csodát tett, a földön fekve, háttal a kapunak talált be.
nov. 10
11:36
Feltáró vizsgálat indul a Német Labdarúgó Szövetségben (Infostart)
Feltáró vizsgálat indul a Német Labdarúgó Szövetségben (DFB), mivel hétfőn lemondott tisztségéről Wolfgang Niersbach elnök annak nyomán, hogy a 2006-os németországi világbajnokság szervezőbizottsága 6,7 millió eurót utalt át a nemzetközi szövetségnek (FIFA) 2005-ben.
nov. 10
11:36
Franciaország: „Minden látszik…” – így zsaroltak Benzemáék (She)
Hatalmas port kavart a francia labdarúgó-válogatotton belüli zsarolási ügy. Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema és egy barátja Mathieu Valbuenától próbált pénzt kicsalni, felhasználva a Lyon középpályásának szexvideóját. Most kiderült, mit mondott a Real Madrid csatára.
nov. 10
11:54
Válogatott: Ez hülyeség! – a norvég legendát kitessékelték az edzésről (She)
A norvég labdarúgó-válogatottnál is érezhetően fokozódik az Eb-pótselejtező generálta feszültség – az északiak csütörtökön fogadják a magyar együttest, amely vasárnap látja vendégül őket –, korábban Per-Mathias Högmo szövetségi kapitány mondta le sorban az interjúfelkéréseit, a héten viszont már szokásukkal ellentétben zárt kapus edzéseket tartanak, amelynek csak az eleje nyilvános. Ezen…
nov. 10
11:56
Dopping: „A WADA-nak a tényekhez kell tartania magát” (She)
Az orosz sportminisztérium felszólította a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget (WADA), hogy vizsgálódása során tartsa magát a tényekhez és a bizonyítékokhoz.
nov. 10
12:12
NB III: Angliában bizonyíthat a Cegléd fiatal tehetsége (She)
Újabb magyar tehetség kerülhet ki fiatalon külföldre, a labdarúgó NB III-ban szereplő Ceglédi VSE 18 éves támadója, Laczkó Milán a szezon végeztével az angol Championshipben szereplő Reading FC U21-es csapatában bizonyíthat – számolt be róla az MLSZ Pest megyei Igazgatóságának Facebook-oldala.
nov. 10
12:48
Oroszország: „A WADA tartsa magát a tényekhez!”; FIFA-vizsgálat (She)
Az orosz sportminisztérium felszólította a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökséget (WADA), hogy vizsgálódása során tartsa magát a tényekhez és a bizonyítékokhoz.
nov. 10
13:06
Tenisz: Babos számára hamar befejeződött a thaiföldi torna (She)
A 125 ezer dollár összdíjazású thaiföldi WTA-torna első fordulójában kétszettes (6:2, 6:3) vereséget szenvedett a hetedik helyen kiemelt Babos Tímea.
nov. 10
13:24
Babos már a nyitókörben kiesett Thaiföldön (Infostart)
A hetedik helyen kiemelt Babos Tímea kiesett az első fordulóban a thaiföldi Hua Hinben zajló, 125 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
nov. 10
13:24
PSG: Tettek nekem egy nagyon jó ajánlatot… – Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa elárulta, 2014 nyarán kapott egy „nagyon jó” ajánlatot korábbi klubjától.
nov. 10
13:26
Az ausztrálok nem kérnek az orosz atlétákból (Infostart)
Az ausztrál sportvezetés azt szeretné, ha az oroszországi doppingbotrány miatt orosz atléták nem indulhatnának a jövő évi olimpián.
nov. 10
13:26
Gyász: 31 évesen hunyt el az olimpiai 5. francia triatlonos (She)
Harmincegy éves korában elhunyt Laurent Vidal olimpiai ötödik helyezett francia triatlonos. Francia sajtójelentések szerint szívinfarktus okozta a halálát.
nov. 10
13:27
Tovább gyűrűzik az orosz doppingbotrány (Metropol)
Olimpiai bajnok, főedző és főorvos a feketelistán.
nov. 10
13:42
Videó: pofátlan módon törölte meg a labdát bedobás előtt (She)
Ilyet sem látni mindennap! A portugál labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában rendezett Arouca–Sporting (0–1) mérkőzésen a hazaiak védője, Tomás Dabó igen speciális módon törölte meg a labdát. Íme!
nov. 10
13:45
Babos a nyitókörben búcsúzott Thailföldön (Metropol)
A magyar teniszező a hetedik kiemelt volt, így mindenképpen meglepő a búcsúja.
nov. 10
14:36
Polgár Judit férfi kapitányként debütál a sakkcsapat Európa-bajnokságon (Infostart)
Az első hatba szeretne kerülni a magyar válogatottal a pénteken kezdődő reykjavíki sakkcsapat Európa-bajnokságon Polgár Judit, aki szövetségi kapitányként először irányítja az együttest.
nov. 10
14:36
Tenisz: a nyolcszoros Grand Slam-győztes Amerikát segíti (She)
Az amerikai férfi tenisz hírnevének helyreállításában vállal szerepet Ivan Lendl, a korábbi nyolcszoros Grand Slam-bajnok.
nov. 10
14:54
FIFA: Infantino 40 fősre bővítené a világbajnokság mezőnyét (She)
A világbajnokságon résztvevő országok számát nyolc fővel, negyvenre emelné Gianni Infantino, ha őt választanák meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) új elnökének. Az európai kupasorsolások arcának számító Infantino az AP-nek adott interjút meglepő elindulását követően.
nov. 10
14:56
Sakk: Lékó az első hat közé vezetné a válogatottat a csapat Eb-n (She)
A lehető legerősebb összeállításban vesz rész a magyar sakkválogatott a csapat Európa-bajnokság nyílt versenyében Reykjavíkban november 13. és 22. között. A Lékó Péter, Rapport Richárd, Almási Zoltán, Berkes Ferenc, Balogh Csaba összeállítású együttes az aktív versenyzésről visszavonult Polgár Judit szakmai irányításával játszik a kontinenstornán.
nov. 10
14:57
A WADA felfüggesztette a moszkvai doppingellenőrző labort (Metropol)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felfüggesztette a moszkvai doppingellenőrző labor működési engedélyét.
nov. 10
15:12
A WADA felfüggesztette a moszkvai doppingellenőrző labort (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felfüggesztette a moszkvai doppingellenőrző labor működési engedélyét.
nov. 10
15:33
Az első hatba szeretne kerülni a magyar sakk-válogatott (Metropol)
Polgár Judit szövetségi kapitányként először irányítja az együttest.
nov. 10
15:48
Spanyolország: Casillas és Xavi magas állami kitüntetést kapott (She)
Magas állami kitüntetést kapott a spanyol labdarúgó-válogatott két korábbi játékosa, Iker Casillas és Xavi Hernández.
nov. 10
16:06
Még csak most indult el a doppinglavina (Infostart)
Nemcsak Oroszországban folyhatott államilag támogatott doppingolás - mondta a Magyar Antidopping Csoport vezetője az InfoRádiónak. Tiszeker Ágnes megtisztulást sürget, de nem látja kivitelezhetőnek a folyamatot a riói olimpiáig. Dénes Ferenc sportközgazdász az InfoRádiónak hangsúlyozta: közvetlen és közvetett hatásai is lehetnek a doppingbotránynak.
nov. 10
16:06
Videó: fantasztikus gólok, amelyeket nem jelöltek Puskás-díjra (She)
Négy nappal korábban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta azt a tíz gólt, amely közül kikerül a 2015-ös esztendő Puskás-díjas találata. Természetesen hiányzó mindig akad, ezért az egyik népszerű, labdarúgással foglalkozó oldal összeállított egy listát, amelyen azok a találatok szerepelnek, amelyeket nem jelölték a díjra.
nov. 10
16:08
Atlétika: olimpiai bajnok, főedző és főorvos a feketelistán (She)
Olimpiai bajnok futó, főedző és az atlétikai szövetség (VFLA) főorvosa is szerepel azon a tízes listán, amely a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által örökös eltiltásra javasolt orosz érintetteket tartalmazza.
nov. 10
16:27
Ismét bajnokit játszik az amputált lábú kosaras (Metropol)
A 21 éves Natasa Kovacevic lesz az első nő Európában, aki ilyen mértékű sérüléssel hivatalos mérkőzést játszik.
nov. 10
16:42
Válogatott: „Norvégia a hazám, de a szívem egy része most már a magyaroké” (She)
Magyarország Norvégia labdarúgó-válogatottjával csap össze az Európa-bajnokság pótselejtezőjén. Ennek kapcsán az NSO Tv megkérdezte Tord Ellingsent, a Ferencváros kézilabdacsapatának erőnléti tanácsadóját, valamint Heidi Lökét és Linn Jörum Sullandot, a Győri Audi ETO KC norvég kézilabdázóit.
nov. 10
17:00
Casillas és Xavi magas állami kitüntetést kapott (Infostart)
Magas állami kitüntetést kapott a spanyol labdarúgó-válogatott két korábbi játékosa, Iker Casillas és Xavi Hernández.
nov. 10
17:03
Magyar állampolgár lett a Budapest Honvéd két játékosa (Metropol)
Ivan Lovric és Djordje Kamber a "magyarrá válás" után már nem tartozik a kispestiek külföldi kontingensébe.

Keresés