2015. november 25. szerda

nov. 25
0:09
BL: Újra a mi kezünkben van a továbbjutás sorsa – Özil (She)
Mesut Özil a Dinamo Zagreb elleni 3–0-s győzelmet követően kiemelte, hogy ismét az Arsenal kezében van a továbbjutás sorsa. Ez igaz, a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé kerülés azonban nem lesz egyszerű – ezt tudja a csapat menedzsere, Arsene Wenger is.
nov. 25
0:45
BL: hiába a 4–0, Guardiola látja, miben kell még fejlődniük (She)
A Bayern München 4–0-ra kiütötte az Olympiakosz Pireuszt hazai pályán, így csoportelsőként jutott tovább. Pep Guardiola, a bajorok vezetőedzője azonban nem volt maradéktalanul elégedett.
nov. 25
1:21
BL: Ki ünnepel? Ki szállt el? Ki számolgat? – helyzetkép (She)
Hét csapat juthatott volna tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján, de csak a Barcelonának és a Bayern Münchennek sikerült – a további pályázók közül az Olympiakosz, a Porto, a Roma és a Valencia kikapott, míg a három pontot szerző Chelsea-t a Dinamo Kijev megtáltosodása húzta vissza a csoportba, legalábbis egyelőre. Három csapat (Dinamo Zagreb, Lyon, Maccabi Tel-Aviv) minden…
nov. 25
7:03
BL: Mourinho számológépről és a Costa-balhéról is beszélt (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem tagadta, a kedd esti labdarúgó BL-meccs közben összeszólalkozott játékosával, Diego Costával, de ennek nem tulajdonít nagy jelentőséget. Ellenben a bonyolulttá vált csoportállás kissé aggasztja.
nov. 25
7:39
Visszavágna ma a United az eindhoveni vereségért (Metropol)
Ma öt csapat továbbjuthat a Bajnokok Ligája csoportköréből.
nov. 25
8:09
Hány várat foglaltak el a központi hatalmak? (Behaviour)
Kimerítő összegzés, hol tart a Nagy Háború a feléhez közeledvén...
nov. 25
8:11
Többségben az EU-ból való kilépés támogatói (Behaviour)
Első ízben kerültek fölénybe az Unióban maradás ellenzői.
nov. 25
8:13
Megszűnik a legendás lap (Behaviour)
A tulajdonos csődeljárást kért maga ellen.
nov. 25
8:15
Válogatott: Storck javaslatára négy összetartás lesz márciusig (She)
Négy összetartást tart Bernd Storck szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott NB I-es klubokban futballozó kiszemeltjeinek márciusig, mindezt az élvonalbeli klubok beleegyezésével.
nov. 25
8:17
Real: „Nem Rafa rakta össze a csapatot az el Clásicóra” (She)
Nem Rafa Benítez vezetőedző állította össze a Real Madrid kezdőcsapatát a szombati el Clásicóra. Legalábbis ez a véleménye Jamie Carraghernek, Benítez korábbi liverpooli játékosának, aki már televíziós szakértőként beszélt a Barcelona 4–0-s győzelmével véget érő madridi rangadóról.
nov. 25
9:45
BL: A Juve ismét megtréfálhatja a Cityt (Agroinform)
A tavalyi BL-döntős ezúttal hazai pályán fektetheti két vállra a Manchester City gárdáját.
nov. 25
10:21
Női vízilabda világliga - Papírforma-győzelmet arattak az olaszok (Infostart)
Az olasz válogatott a papírformát igazolva magabiztos győzelmet aratott a francia együttes felett a női vízilabda világliga európai selejtezőjének keddi játéknapján, a magyar érdekeltségű csoportban, ezzel a hollandok mögött a második helyen áll.
nov. 25
10:39
Több összetartás lesz az Eb-ig (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány több összetartást tart majd a magyar labdarúgó-válogatottnál számításba vett játékosoknak a franciaországi Európa-bajnokságot megelőző fél évben.
nov. 25
10:41
BL - Benitez továbbra is bízik Ronaldóban (Infostart)
A Barcelonától elszenvedett súlyos vereség után is maximálisan megbízik játékosaiban, köztük Cristiano Ronaldóban is, Rafa Benitez, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 25
10:57
Férfi kézi: Putics magyar csapattársat kapott francia klubjánál (She)
Liszkai Szilveszter személyében magyar csapattársat kapott Putics Barna a francia kézilabda-bajnokságban szereplő Tremblay-en-France-nál. A Mezőkövesdet elhagyó 28 éves kapus a szezon végéig kötelezte el magát.
nov. 25
11:15
Súlyemelő-vb - Nagy csata, hat érmes férfi 77 kilogrammban (Infostart)
Kiélezett küzdelmet hozott Houstonban a súlyemelő-világbajnokság férfi 77 kilogrammos kategóriájának versenye, melynek végén hat versenyző nyakába akasztottak érmet.
nov. 25
11:15
Hertha: Dárdai kézis taktikával készül a Bayern ellen? (She)
Nagyon komoly erőpróba vár Dárdai Pál csapatára, a Herthára a német bajnokság hétvégi, 14. fordulójában, hiszen a berlini együttes a címvédő, veretlenül listavezető, remek formában lévő Bayern Münchenhez látogat. A magyar szakember felkészült arra, hogy a fővárosiak taktikáján változtasson, és speciálisan az ellenfélhez igazítsa.
nov. 25
11:33
BL: Élet-halál meccs vár a Chelsea-re és az Arsenalra is (Agroinform)
Szinte biztos, hogy vagy a Chelsea vagy a Porto nem jut tovább a legjobb 16 közé.
nov. 25
11:51
MU: Giggs álomtizenegye – benne a laza, a kapitány és a király (She)
Ryan Giggs nemcsak, hogy összeállította az álomcsapatát azokból, akikkel valaha együtt játszott, hanem jellemezte is karrierje meghatározó játékosait. Bár a walesi még tavaly is aktív volt, a jelenlegi Unitedból, amelynél segédedzőként dolgozik, csak egy futballistát jelölt a csapatba.
nov. 25
11:51
Rudi Garcia: verhetetlen a Barca (Metropol)
Tavaly a Bayerntől 7-1-re, most a Barcelonától 6-1-re kapott ki az AS Roma.
nov. 25
12:09
Bridzs: a GAMAX diadala a csapatbajnokságon (She)
A Dombi Gergely, Homonnay Géza, Lakatos Péter, Winkler Gábor összeállítású GAMAX nyerte a bridzsezők közép-magyarországi csapatbajnokságát. A 12 csapatos első osztályban körmérkőzést rendeztek, és az utolsó fordulóban került össze az első két helyen álló GAMAX, valamint a tavalyi győztes Galim. Bár a rangadót szoros küzdelemben a második helyezett nyerte 11.27–8.73-ra, az éllovas megőrizte…
nov. 25
12:27
Magyar Foci: A klubokkal egyeztetett az MLSZ vezetése és a kapitány (Agroinform)
Az elnök és a kapitány kiemelte az utánpótlás fejlesztését és a támogatási pénzek célzott elosztásának fontosságát.
nov. 25
12:45
Juventus: januárban elhoznák a Real fiatal támadóját (She)
A Juventus kiszemelte a Real Madridban Gareth Bale és James Rodríguez mögött várhatóan egyre kevesebb játéklehetőséghez jutó Iscót.
nov. 25
13:21
Legendás klasszisok is érkeznek a 2017-es vizes vb-re (Infostart)
A 2017-es magyarországi vizes világbajnokságon megrendezik a masters versenyeket is, így várhatóan a korábbi úszó és vízilabda klasszisok is vízbe szállnak Budapesten vagy a vidéki helyszíneken - mondta Vári Attila korábbi kétszeres olimpiai bajnok pólós az InfoRádiónak, aki 2017-es vb szervezőbizottsági tagjaként a masters versenyek lebonyolításáért is felel.
nov. 25
13:21
Képgaléria: Taróczyék sikere a wimbledoni döntő ismétlésén (She)
Színvonalas rendezvény, szórakoztató játék, magyar-svájci címvédés a wimbledoni páros döntő harmincadik évfordulóján. Röviden így foglalható össze a Papp László Sportarénában kedden este megrendezett 2015-ös Tennis Classics, amelyen Taróczy Balázs és Heinz Günthardt párosa „megvédte” 1985-ös wimbledoni címét a döntőben akkor is legyőzött ausztrál Pat Cash, John Fitzgerald duóval szemben.
nov. 25
13:39
Csányi: gyakorlatilag elfogytak a focinézők (Metropol)
Ünnepségen köszöntötték és megajándékozták Király Gábort, akinek a Norvégia elleni budapesti meccsen volt a 101. válogatott mérkőzése.
nov. 25
13:39
Csányi Sándor: Gyakorlatilag elfogytak a nézők (Agroinform)
Az MLSZ elnöke beismerte, hibázott, amikor kötelezővé tette a szurkolói kártya használatát.
nov. 25
14:15
PSG: heti 567 ezer eurót ajánlanak CR-nek – sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a PSG is hasonló nagyságrendű fizetéssel foglalkoztatná a következő szezonban Cristiano Ronaldót, mint amennyit ugyancsak a zuhanyhíradó szerint a Manchester Unitednél kereshetne a portugál. Már amennyiben a háromszoros aranylabdás tényleg elhagyná a Real Madridot.
nov. 25
14:17
Női kézi-vb: kidőlt a szélső, Radicsevicsnek be kell segíteni (She)
A vállműtéten áteső Andjela Bulatovics után a jobbszélső Radmila Petrovics sem lehet ott a mieinkkel azonos csoportban szereplő montenegrói női kézilabda-válogatottal a dániai világbajnokságon.
nov. 25
14:33
BL: Mitől nő így a Benfica szorzója? (Agroinform)
Napok óta folyamatosan csak emelkedik a portugál csapat oddsa a kazahsztáni FC Astana ellen.
nov. 25
15:09
Úszás: Hosszú 11 számban indul a rövid pályás Eb-n (She)
A Magyar Úszószövetség szerdai elnökségi ülésén jóváhagyta a magyar úszóválogatott névsorát a netanyai rövid pályás Európa-bajnokságra, egyszersmind a szám szerinti nevezéseket is.
nov. 25
15:27
Kihívássá alakította a problémát Hosszú Katinka (Infostart)
Megnehezítette Hosszú Katinka rövidpályás Európa-bajnoki felkészülését, hogy a világkupa-sorozatot az olimpiai kvalifikáció miatt rövidpályáról nagypályára helyezték. Az ötszörös világbajnok úszónő egy év után a november közepén rendezett százhalombattai országos bajnokságon ugrott először 25 méteres medencébe. Jól sikerült a gyors alkalmazkodás - mondta az InfoRádiónak adott interjúban edzője és…
nov. 25
15:27
Arsenal: „Én? Fukar?” Kitört a röhögés Wenger válaszától (She)
Az Arsenal kedd este 3–0-ra legyőzte a Dinamo Zagrebet a Bajnokok Ligájában, ezzel életben tartotta továbbjutási reményeit csoportjában. A találkozó után az egyik újságíró arról kérdezte Arsene Wenger menedzsert, mit szól ahhoz, hogy sokan fukarnak tartják és kritizálják, amiért nem költ elég pénzt.
nov. 25
15:29
Száztíz sportoló részesül a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjában (Infostart)
Tizenhét sportág 110 sportolója - köztük olimpiai és paralimpiai érmesek és számos világbajnok - részesülhet a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjában.
nov. 25
15:39
Bombagyár - A TEK-főnök nemzetközi terrorszervezetekről vízionált (Behaviour)
Elengedte a bíróság a Terrorelhárítási Központ bombagyárosait - Az ügyészség fellebbezett.
nov. 25
15:41
Tiltakoznak az NKA átalakítása ellen (Behaviour)
A KKDSZ elfogadhatlannak tartja, hogy a szakmai szervezetek eddigi 50%-os javaslattételi jogát 1/3-ra redukálják.
nov. 25
15:43
Görög bankokba száll be az EBRD (Behaviour)
A piac jól fogadta a befektetés hírét.
nov. 25
15:45
Kétmeccses zártkapus büntetés a Dinamo Kijevnek (Infostart)
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulása, illetve rendbontása miatt következő két hazai európai kupamérkőzésén zárt kapuk mögött kell pályára lépnie a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának.
nov. 25
15:45
Hosszú tizenegy számban indul az Eb-n (Metropol)
Jakabos Zsuzsanna lesz az, aki Hosszú mellett sok számban indul, ő hét versenyszámban lesz érdekelt.
nov. 25
15:45
Lendületben az üzemanyagárak (Behaviour)
Legutóbb ma változtak az árak, akkor 2-2 forinttal csökkentettek.
nov. 25
15:45
Tipp: Pulyka mellé Tony Romóékat szervírozzuk (Agroinform)
A 10-0-s Panthers esélytelenebb a 3-7-es Dallas ellen? Nem hinném...
nov. 25
15:47
Jutalmat, prémiumot, ajándékot a dolgozónak! (Behaviour)
Fontos a munkavállalók elismerése a vállalatvezetők szerint.
nov. 25
16:39
Anglia: a főnök négycsillagos „börtönnel” büntet a zakó után (She)
Különös büntetésben volt részük az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban (League Two) szereplő Leyton Orient labdarúgóinak.
nov. 25
17:15
Elismerés: Yaya Touré egyedüli csúcstartó lehet (Agroinform)
A fogadóirodáktól igen jó oddsot kapunk arra, hogy zsinórban ötödször lesz Yaya Touré Afrika legjobbja.
nov. 25
18:09
Csányi: a nézőszám növelése a legfontosabb cél (Infostart)
Az NB I-es mérkőzések nézőszámának növelése az egyik legfontosabb feladat - mondta az InfoRádiónak Csányi Sándor a Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezett ünnepségen. A szövetség elnöke az év legnagyobb eredményének az Európa-bajnoki kvalifikációt tartja, de bízik a női válogatott Eb-selejtezős és a futsal együttes sikeres Eb-szereplésében.
nov. 25
18:09
Női kézi: a norvégok 2020-ig hosszabbítottak kapitányukkal (She)
A norvég női kézilabda-válogatottat irányító Thorir Hergeirsson 2020-ig meghosszabbította szerződését a norvég szövetséggel.
nov. 25
18:27
Bajnokok Ligája - Az Asztana az első győzelmét, a Benfica a továbbjutást szalasztotta el (Infostart)
Az Asztana már két góllal is vezetett, végül azonban 2-2-es döntetlent játszott szerdán a vendég Benficával a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 25
18:27
Asztalitenisz: két szerencsés fiatal Waldnerrel ütögethet (She)
A Generációk Csatája szervezői megállapodtak Gergely Gáborral, így a kétszeres világbajnok is fellép a december 20-ai asztalitenisz-gálán a káposztásmegyeri Jégpalotában. A rendezvényen két szerencsés magyar fiatal játszhat néhány labdamenetet Jan-Ove Waldnerrel.
nov. 25
18:45
Topfoci: Tényleg a Barca triója minden idők legjobbja? (Agroinform)
A katalán 'MSN' elképesztő magasságokban futballozik, vannak akik szerint nem volt még hozzájuk fogható. Igazuk lehet?
nov. 25
19:36
Hétfőn helyezik végső nyugalomra Várhidi Pált (Infostart)
A Megyeri úti temetőben helyezik végső nyugalomra Várhidi Pált, az Újpest legendás futballistáját, az Aranycsapat keretének tagját. A család arról tájékoztatott, hogy a hamvasztást követő búcsúztatás november 30-án, hétfőn 14 órától lesz.

Keresés