2015. november 9. hétfő

nov. 9
0:12
Döntetlen az észak-londoni rangadón, kikapott a Liverpool (Infostart)
Döntetlent hozott az észak-londoni rangadó, az Arsenal és a Tottenham Hotspur csatája az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 9
0:12
Hétfői sportműsor: képernyőn az MU-szurkolók csapata (She)
A hétvégi nagyüzem után hétfőn jóval kevesebb esemény várja a sportrajongókat. Este megnézhetjük, hogy mire megy a 2005-ben Manchester United-szurkolók által alapított United of Manchester hatodosztályú labdarúgócsapata az FA-kupa 1. fordulójában a harmadik ligás Chesterfielddel. Lesz egy Szentes–Kaposvár vízilabda bajnoki is, kedd hajnalban pedig az NFL-ben San Diego–Chicago mérkőzést rendeznek.…
nov. 9
7:06
NBA: 41–11-es 4. negyeddel nyomult tovább a Pistons (She)
Továbbra is csak egy veresége van a Detroit Pistons kosárlabdacsapatának az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA): a Detroit Pistons úgy alakította 5–1-re szezonbeli mérlegét a Portland Trail Blazers ellen, hogy a záró negyed előtt még 13 pontos hátrányban volt, ám a negyedik 41–11-es rohanásával és imponáló játékával 120–103-ra nyert. Reggie Jackson karriercsúcsot jelentő 40 ponttal (26 a…
nov. 9
7:42
Hertha: Dárdai Pál öt fordulóval hamarabb teljesítette a célt (She)
Eredetileg az volt a cél, hogy elkerüljék a kiesést. Ehelyett 12 forduló elteltével a negyedik, Bajnokok Ligája-selejtezőt érő pozícióban áll a Dárdai Pál vezette Hertha BSC a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
nov. 9
7:44
NFL: a Cowboysnak 26 éve nem volt ilyen rossz sorozata (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kilencedik fordulójában a Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles meccs zárta a vasárnapi programot, és a vendégek hosszabbítást követően 33–27-re nyertek. Az összecsapást Sam Bradford Jordan Matthewsnak dobott 41 yardos touchdown-passza döntötte el. A sérült kezdő irányítója, Tony Romo nélkül a Dallas hatodik vereségét szenvedte el sorozatban – a…
nov. 9
8:18
NB II: Benczés felajánlotta a lemondását Mezőkövesden (She)
A labdarúgó NB I-be feljutásra ácsingózó mezőkövesdi együttes folytatta hazai mélyrepülését, újra kikapott (0–2), az utóbbi négy bajnokijából immár harmadszor. Benczés Miklós vezetőedző ezért felajánlotta a lemondását.
nov. 9
8:36
NBA - Parádésan hajrázott a Detroit (Infostart)
A Detroit Pistons úgy győzött 120-103-ra a Portland Trail Blazers otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján, hogy az utolsó negyedet 41-11-re nyerte.
nov. 9
8:36
UEFA Futsal Cup: félelmetesnek tűnő ellenfelek várnak a Győrre (She)
Nem túl hosszú történetének legfontosabb napjai előtt áll a Rába ETO futsalcsapata a sportág Bajnokok Ligája-sorozatának számító UEFA Futsal Cup elitköre előtt. A csoportkörből továbbjutás sem mindennapi fegyvertény volt, ám ezúttal valóban félelmetesnek tűnő három ellenfél vár a győriekre.
nov. 9
8:38
Afrikai BL: Lumumbashi tombol, a Mazembe nyerte a trófeát (She)
A Kongói DK-beli Mazembe labdarúgócsapata nyerte meg az afrikai Bajnokok Ligája 2015-ös kiírását, miután a fináléban kettős győzelemmel (2–1 idegenben, 2–0 otthon, Lumumbashiban) késztette megadásra az algériai USM Algert.
nov. 9
8:40
Légiósok: íme, Lovrencsics remek gólpassza! – videó (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Lech Poznan 3–1-re legyőzte hazai pályán a Górnik Lecznát. A poznaniaknál a magyar válogatott Kádár Tamás és Holman Dávid a kispadról nézte csapata sikerét, míg a 77 percet kapó Lovrencsics Gergő az első gól előtt gólpasszt adott Maciej Gajosnak.
nov. 9
8:54
Aerobik Eb: hat magyar érem, elsőség a nemzetek rangsorában (She)
A magyar küldöttség hét kategóriában hat érmet szerzett a portugáliai Elvasban megrendezett aerobik Európa-bajnokságon, a nemzetek közötti csapatversenyben (Team Ranking – ezt négy kategóriában elért helyezések alapján hirdetik ki) pedig az első helyen végzett.
nov. 9
9:12
Aerobik Eb: elsőség a nemzetek rangsorában, hat magyar érem (She)
A magyar küldöttség hét kategóriában hat érmet szerzett a portugáliai Elvasban megrendezett aerobik Európa-bajnokságon, a nemzetek közötti csapatversenyben (Team Ranking – ezt négy kategóriában elért helyezések alapján hirdetik ki) pedig az első helyen végzett.
nov. 9
9:48
Eb-pótselejtező: 34 éves nyeretlenség (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 34 éve nem múlta felül Európa-bajnoki pótselejtezős riválisát, Norvégiát.
nov. 9
9:48
Strandkézilabda: magyar csapaté a női Bajnokok Kupája (She)
A hétvégén a spanyolországi Gran Canarián rendezték meg a strandkézilabdázók Bajnokok Kupáját. A nőknél magyar sikernek örülhettünk, a Multichem Szentendre győzött, míg a férfiak versenyében orosz győzelem született, a Keszthely a 11. helyen végzett – tájékoztatott róla a keziszovetseg.hu.
nov. 9
10:06
Videó: bombagól lett a kapus élete első élvonalbeli találata (She)
Pénteken beszámoltunk róla, hogy a futsal NB I-ben a Dunaferr könnyedén, 6–1-re legyőzte idegenben a Déli Futsalt. A hazaiak egyetlen gólját azonban a kapus, Kovács Áron szerezte, akinek az első élvonalbeli találata nem mindennapira sikerült – videó!
nov. 9
10:08
Videó: a gól, amely jövőre esélyes lehet a Puskás-díjra (She)
Amin Szalahnak jó esélye van arra, hogy jövőre az ő találatát is jelöljék Puskás-díjra. Az egyiptomi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő el-Entag el-Harby játékosa duplázott az el-Geis ellen, második gólját hónapokig lehetne mutogatni. Íme!
nov. 9
10:09
Nigéria győzött az U17-es labdarúgó-világbajnokságon (Metropol)
A címvédő Mali együttesét múlta felül 2-0-ra a Vina Del Mar-i döntőben.
nov. 9
10:10
Tenisz: Murray ismét második, V. Williams újra a 10-ben (She)
A múlt heti párizsi tenisztornán döntős brit Andy Murray visszavette a második helyet a férfi világranglistán. Az élen továbbra is a szerb Novak Djokovics található. A nőknél változatlanul Serena Williams vezet, míg testvére, Venus újra beverekedte magát a top 10-be.
nov. 9
10:42
Hat magyar érem az aerobik Eb-n (Infostart)
Hat érmet - négy ezüstöt és két bronzot - szereztek a magyarok a vasárnap zárult portugáliai aerobik Európa-bajnokságon.
nov. 9
10:42
Haladás: 41 ezer forintért kelt el Halmosi Péter maszkja (She)
Halmosi Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás középpályása jótékony célra ajánlotta fel maszkját, amit járomcsonttörése után viselt.
nov. 9
11:00
Nigéria megvédte címét az U17-es labdarúgó-világbajnokságon (Infostart)
Ismét Nigéria csapata nyerte meg a 17 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságát, amelyet ezúttal Chilében rendeztek meg.
nov. 9
11:18
Székesfehérváré a 2017-es junior öttusa-világbajnokság (Infostart)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) kongresszusának döntése nyomán Székesfehérvár rendezheti 2017-ben a sportág junior világbajnokságát.
nov. 9
11:18
Mémek: Múúúrinho, a Másnapos, így nézett ki a hotelszoba (She)
Mint beszámoltunk róla, a hétvégén a Stoke City is két vállra fektette a Chelsea labdarúgócsapatát az angol élvonalbeli bajnokságban, így José Mourinho együttese 12. meccsén a hetedik vereségét szenvedte el a Premier League-idényben. Amikor legutóbb hasonlóra volt példa, kiestek a londoniak. Csoda, hogy újra lecsapott az internet népe? Íme, a legjobb Chelsea-mémek, amik a hétvégén születtek!
nov. 9
11:20
F1: Hamilton tagadja, hogy tiszteletlen volt Schumacherrel (She)
A Formula–1-es Mercedes pilótája, Lewis Hamilton reagált a szurkolók kritikáira, akik azért háborodtak fel, mert szerintük a háromszoros brit világbajnok egy korábbi kijelentésében tiszteletlen volt a sportág legendájával, a hétszeres világbajnok német Michael Schumacherrel.
nov. 9
11:39
Már nagyon közel a szakadék széle (Metropol)
José Mourinhóval még nem fordult elő, hogy aktuális klubja egyazon évadban hétszer maradjon pont nélkül.
nov. 9
11:41
Tanulságos főpróba (Metropol)
Következik februárban az olimpiai selejtező a BS-ben.
nov. 9
11:54
Jégkorong olimpiai selejtező - Az észt csapat jön Budapestre (Infostart)
Az észt jégkorong-válogatott nyerte a tallinni olimpiai előselejtezőt, így csatlakozhat a budapesti csoporthoz.
nov. 9
12:30
Barcelona: „Neymar olyan, mint Ronaldinho” (She)
Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője szerint Neymar éppen olyan „rendkívüli és páratlan” játékos, mint amilyen Ronaldinho volt.
nov. 9
13:06
Angol játékvezető lesz a norvég-magyar pótselejtezőn (Infostart)
Az angol Mark Clattenburg lesz a játékvezető csütörtökön Oslóban, a Norvégia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezős párharc első mérkőzésén.
nov. 9
13:24
Egy olyan csapat tesz csodát Angliában, amelyikre senki sem gondolt! - hétvégi összefoglaló (Infostart)
A Real Madrid elveszítette március óta tartó bajnoki veretlenségét, Angliában az első döntetlent játszott az utolsóval, Olaszországban ellenben az első hét helyezett közül csak az AC Milan nem nyert. A német Bundesligában ismét negyedik a Hertha BSC. Az európai topbajnokságok hétvégi fordulójának érdekességei.
nov. 9
13:42
MU: nemet mondott a Realnak és a Barcának, januárban jön? (She)
Angol lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere csatárra vadászik, és már megvan a kiszemeltje. Akiért nem is kell olyan sokat utazni, hogy élőben is láthassa...
nov. 9
13:45
MVM Veszprém: marad a szponzor, visszatér Nagy László (Metropol)
A Telekom két évvel, a 2016/17-es idény végéig meghosszabbította az MVM Veszprém férfi kézilabdaklubbal támogatási szerződését.
nov. 9
14:18
Válogatott: Simon Krisztiánnak üzentek a játékosok – KÉP (She)
A Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai Telkiből üzentek Simon Krisztiánnak, aki november első napján szenvedett keresztszalag-szakadást az 1860 München bajnokiján, ezért hosszú kihagyás vár rá – tudatta a MLSZ Facebook-oldala.
nov. 9
14:36
Videó: nem látta Bajner első paksi gólját? Most megnézheti! (She)
A Paks labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte az Újpestet felkészülési mérkőzésen a hétvégén a Szusza Ferenc Stadionban. A vendégek első gólját Bajner Bálint szerezte, aki közelről az üres kapuba lőtt a találkozó 14. percében.
nov. 9
15:30
Kép: túlzás lenne? – Pogba extravagáns „alkotással” állt elő (She)
Paul Pogbáról köztudott, hogy imádja változtatni frizurája formáját, színét. A francia válogatott edzőközpontjába is vadonatúj „hajkölteménnyel” érkezett.
nov. 9
15:30
Mától a mozikban Cristiano Ronaldo filmje! – Fotó! (Blikk)
London – Elérkezett a várva várt pillanat: ma mutatják be Cristiano Ronaldo (30) futballsztár önéletrajzi filmjét, amelyet egy éven keresztül forgattak.
nov. 9
15:32
Real Madrid: „Nincs orgazmusom…” – Ramos beszólt a Barcának (She)
Sergio Ramosnak, a Real Madrid futballistájának nincs orgazmusa az el Clásicótól. És hogy ezt miért mondta? Naná, hogy a Barcelonának akart egy kicsit odaszúrni…
nov. 9
15:48
Videó: olcsón megúszta brutalitását a korábbi MU-sztár (She)
Brutális szabálytalanságot követett el az uruguayi labdarúgó-bajnokságban szereplő Penarol csatára, Diego Forlán a Nacional játékosa, Gonzalo Porras ellen. A Manchester United és az Inter korábbi futballistája tettért csak sárga lapot kapott. Íme!
nov. 9
15:50
Dopping: minden orosz atlétát felfüggesztene a WADA (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) az orosz atléták versenyzői jogának felfüggesztését kéri a Nemzetközi Atlétikai Szövetségtől, öt-öt atléta és edző esetében pedig örökös eltiltás kiszabását kezdeményezi.
nov. 9
15:51
Dokumentumfilm készült Ronaldo életéről (Metropol)
Dokumentumfilm készült Cristiano Ronaldo életéről. Az alkotást maga a főszereplő mutatta be hétfőn, Londonban.
nov. 9
15:52
Real: Ronaldo bemutatta az életéről készült filmet (She)
Dokumentumfilm készült Cristiano Ronaldo életéről. Az alkotást maga a főszereplő mutatta be hétfőn, Londonban.
nov. 9
15:53
A WADA az orosz atléták eltiltását javasolja (Metropol)
A WADA a tavaly kirobbant doppingbotrány miatt az Orosz Atlétikai Szövetség és az ország atlétáinak eltiltását javasolja.
nov. 9
16:06
NOB: lépés a korrupciógyanúba keveredő atlétikai vezér ellen (She)
A korrupciós botrányba keveredő Lamine Diack tiszteletbeli tagságát felfüggesztette a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
nov. 9
16:06
18+! Brutális! Kivégezte az edzőt, mert nem játszott a lánya (Blikk)
Oaxaca de Juárez – Egészen elképesztő tragédia történt Mexikóban. Egy férfi azért ölte meg lánya kosárlabdaedzőjét, mert nem került be a csapatba.
nov. 9
16:24
Szemkápráztató ollózás: Puskás-díjra is jelölhetik az egyiptomi gólját – Videó! (Blikk)
Kairó – Nem lepődhetnénk meg azon, ha egyiptomi focista nyerné a következő Puskás-díjat.
nov. 9
17:18
Válogatott: „Legyen 0–0 és nyerjünk 1–0-ra” (She)
November 12-én csap össze Magyarország és Norvégia labdarúgó-válogatottja pótselejtezőn a 2016-os Európa-bajnoki szereplés jogáért. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám és Németh Krisztián vett részt.
nov. 9
17:20
Eb 2016: Conte még nem tudja, mit kezdjen Pirlóval (She)
Nem biztos a helye Andrea Pirlónak az olasz labdarúgó-válogatottban a jövő nyári Európa-bajnokságon. Antonio Conte szövetségi kapitány hétfőn méltatta ugyan a 36 éves világbajnokot, ugyanakkor közölte, hideg fejjel kell döntenie a behívásáról.
nov. 9
17:21
Conte nem számol Pirlóval (Metropol)
Nem biztos a helye Andrea Pirlónak az olasz labdarúgó-válogatottban a jövő nyári Európa-bajnokságon.
nov. 9
17:36
NB I: ön szerint meghozta a várt hatást a létszámcsökkentés? (She)
Tizennégy forduló telt el a tizenkét csapattal rajtoló NB I-ből. Az eddigiek alapján meghozta a várt eredményt a nyári létszámcsökkentés?
nov. 9
17:57
Moyest a Real Sociedadtól is menesztették (Metropol)
Menesztették posztjáról David Moyest, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Sociedad skót vezetőedzőjét.

Keresés